واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: آیا در معرض بیماری های قلبی هستید؟ با این ابزار بررسی کنید
این روزها امراض و بیماری های قلبی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در جوامع است و به ویژه با توجه به سبک زندگی مدرن و استرس ها و فشارهای عصبی موجود بر روی افراد، این امراض از همیشه شایع تر هستند. در نتیجه اطلاع از وضعیت سلامت و به ویژه میزان ریسک ابتلا به بیماری های قلبی، آن چیزی است که هر شخصی به آن احتیاج دارد.
کد خبر: ۴۴۳۰۸۶
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۰ - 19 October 2014
این روزها امراض و بیماری های قلبی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در جوامع است و به ویژه با توجه به سبک زندگی مدرن و استرس ها و فشارهای عصبی موجود بر روی افراد، این امراض از همیشه شایع تر هستند. در نتیجه اطلاع از وضعیت سلامت و به ویژه میزان ریسک ابتلا به بیماری های قلبی، آن چیزی است که هر شخصی به آن احتیاج دارد.
به گزارش «تابناک» برای بسیاری از افراد تا زمانی که مستقیما در خطر بیماری قرار نگرفته باشند، سبک زندگی و نحوه رفتارهای مرتبط با سلامت خود را تغییر نمیدهند. از همین روی شاید اطلاع از اینکه هر کدام از ما تا چه حد در معرض خطر ابتلا به بیماری قرار دارم کمک شایانی باشد تا در اسرع وقت به سلامت جسم و روان خود بیش از این ها اهمیت دهیم. برای مثال اگر بخواهیم بدانیم که چقدر در معرض ابتلا به حمله یا سکته قلبی قرار داریم، یک راه آن است که به پزشک مراجعه کرده و با انجام آزمایشات و معاینات از وضعیت خود در این باره اطلاع پیدا کنیم. اما راه دیگر این است که به KnowYour4 که یک برنامه تحت وب کوچک است، مراجعه کرده و بگذاریم این ابزار وضعیت سلامت ما در این خصوص را بررسی کند:
برای استفاده از این ابزار به آدرس اصلی آن در اینجا مراجعه کنید. این ابزار به دو روش عمل میکند. روش اول مبتنی بر تجزیه و تحلیل اطلاعات از آزمایشات خون است که به شکلی بسیار دقیق وضعیت سلامت قلبی شما را تخمین میزند. روش دوم مبتنی بر اطلاعاتی است که شما در اختیار آن قرار میدهید، از قبیل وزن و فشار خون که این متد البته نسبت به روش اول از دقت پایین تری برخوردار است. نام این ابزار یعنی KnowYour4 برآمده از 4 عددی است که میتواند مبنای تخمین ریسک ابتلا به حمله قلبی باشد. این چهار عدد عبارتند از سطح کلسترول خون، میزان کلسترول HDL، فشار خون و تعداد نخ سیگاری که در هفته استعمال میکنید. نتیجه بر آمده از این 4 مورد بسیار دقیق تر از نتیجه مبتنی بر اطلاعات وزن و قد و مانند آن است:
اگر اطلاع دقیقی از این اعداد ندارید، بر روی لینک What if I don’t know these four numbers کلیک کنید. این کار شما را به روش دوم منتقل میکند که اشاره شد، دقت مناسبی ندارد. در این متد باید اطلاعاتی نظیر قد، وزن، فشار خون و تعداد نخ سیگاری که در طول روز استعمال میکنید را ارائه نمایید:
در هر دو این روش ها، شما باید اطلاعات دیگری نظیر جنسیت، نژاد، استفاده یا عدم استفاده از داروهای فشار خون و ابتلا به دیابت را مشخص کنید. در انتها گزارشی بر اساس این اطلاعات برای شما نمایش داده میشود. در این گزارش وضعیت خطر ابتلا به حمله قلبی شما در نسبت با وضعیت ایدآل نمایش داده میشود. همچنین اشاره میشود که به چه فاکتورهایی در سلامت خود با ید بیشتر توجه کنید تا از ابتلا به حمله قلبی فاصله بگیرید. همچنین یک نمودار فاصله شما با میانگین میزان ریسک حملات قلبی را نشان میدهد:
این ابزار در واقع بررسی و تجزیه و تحلیلی از اطلاعات آزمایش خون شما ارائه میکند و کار اصلی آن نشان دادن نتیجه حاصل از این آزمایش است. اگر برای مدت طولالنی است که در این خصوص به یک پزشک مراجعه نکرده اید، این ابزار میتواند تا حدی شما را از وضعیت سلامت قلبی عروقی خود مطمئن سازد. اما هیچ گاه این ابزارها را جایگزین مراجعه به پزشک نکنید.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]