واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون سازمان بسیج رسانه کشور: نقش رسانه ها در بالا بردن سواد رسانه ای مردم باید پررنگ تر شود کرج-ایرنا- معاون اجرایی و امور رسانه های سازمان بسیج رسانه ای کشور گفت: نقش رسانه های جمعی در بالا بردن سواد رسانه ای مردم باید پررنگ تر شود.

به گزارش خبرنگار،"قاسم کشمیری "روز شنبه در آیین گشایش ساختمان سازمان بسیج رسانه استان البرز و کانون بسیج رسانه ناحیه مقاومت امام حسین (ع) کرج افزود: رسانه ها با درج اخبار، مطالب را تحلیل می کنند و سطح آگاهی مخاطبان را بالا می برند.
وی ادامه داد: امروز میزان آگاهی مردم بالا رفته و مطالب را مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهند لیکن باید سطح سواد رسانه ای آنان بیش از این افزایش یابد.
کشمیری اظهار کرد: عدم درک صحیح یک موضوع خاص ، سبب سوء تفاهم برای برخی از مخاطبان از آن موضوع می شود.
این مسوول خاطر نشان کرد: برای پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی، باید سطح سواد رسانه ای مردم را افزایش داد.
وی افزود: در جهان امروز رسانه ها از تک قطبی به امپراطوری تبدیل شده اند و دنیا به این نتیجه رسیده ، اگر بخواهد تاثیر گذاری رسانه ها بیشترشود باید تجمیع و همراهی رسانه ای داشته باشد.
کشمیری گفت: امروز در دنیای امپراطوری رسانه ای، بخشی از اخبار به درستی منتشر نمی شود ، بر این اساس باید به بحث رسانه های داخلی توجه بیشتری کنیم.
وی ادامه داد: اکنون دنیا به دو طیف اسلامی و ضد اسلام تبدیل شده است.
معاون اجرایی سازمان بسیج رسانه ای کشور، یکی از خصوصیات بارز بسیج را در کنار هم بودن، فارغ از هر نوع تفکر و خصوصیات دانست و گفت: باید بتوانیم صادقانه مسیر اطلاع رسانی را ادامه بدهیم .
کشمیری افزود: رسانه ها در انعکاس اخبار باید با رعایت تقوا، بی طرفانه عمل کنند.
وی افزود: برخی از رسانه ها متاسفانه مسیرشان را گم می کنند و با تغییر هر دولت تغییر نگرش می دهند.
وی ادامه داد: رسالت خبرنگار این است که حقایق جامعه را که عدالت، تقوا و خویشتنداری است، رعایت کند.
معاون سازمان بسیج رسانه کشور خاطر نشان کرد: اگر انتقاد می کنیم باید درست و سازنده باشد، چالش ها را باید به مسوولان نشان داد .
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه سازمان بسیج رسانه متون و سرفصل های کاری و آموزشی با عنوان خبرنگاری بحران، دفاع مقدس و پژوهش آماده کرده است ، افزود: خبرنگاران باید با نگاه تخصصی در هر بخش فعالیت کنند.
در این آیین از والدین شهید دکتر "بابک غیاثوند " از شهدای رسانه استان البرز تجلیل به عمل آمد.
همچنین، "ابوالفضل مهرابی پور" به عنوان مسوول کانون بسیج مطبوعات پایگاه بسیج امام حسین (ع) کرج معرفی شد.
سازمان بسیج رسانه دارای 31 نمایندگی در استان های کشور است و سه هزار نفر عضو دارد.
در استان البرز 200 خبرنگاران عضو سازمان بسیج رسانه هستند.ک/2
691/7410
26/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]