تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837738662
هوای تازه در گفت و گوهای هسته یی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/شنبه 26 مهر 1393 هوای تازه در گفت و گوهای هسته یی تهران-ایرنا-دور هشتم گفت و گوهای هسته یی در وین اتریش در حالی پایان یافت که اظهارات مقام های ایران و گروه 1+5 حاکی از نزدیک شدن مواضع دو طرف به یکدیگر است. این موضوع ضمن بازتاب گسترده، محور مشترک بسیاری از گزارش ها و یادداشت های روزنامه های امروز ایران قرار گرفت.
این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز شنبه 26 مهر 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.
*** بازگشت امید به مذاکرات هسته یی
روزنامه ی «آرمان» در گزارش نخست خود با تیتر «چکش کاری تندیس هسته ای در بزنگاه وین» از پیشرفت در روند مذاکرات سخن گفت.
آرمان نوشت: حساس، پیچیده، فشرده و جدی، اینها واژگانی است که عمق اهمیت و تاثیرگذاری این دور از مذاکرات هسته ای را جلوه گر کرده و دیپلمات ها برای بازنمایی روند چانه زنی ها در آوردگاه مذاکرات وین از این افعال و صفت ها استفاده می کنند. از مایکل مان گرفته تا محمدجواد ظریف همگی متفق القول هستند که مذاکرات هسته ای اکنون به قله و اوج خود رهنمون شده و صریح تر از هر دوره دیگری گزینه ها و راه حل ها روی میز مذاکره قرار دارند و همه یک هدف را دنبال می کنند، رسیدن به توافق جامع تا ضرب الاجل باقی مانده.
به گزارش آرمان، امیدواری ها وقتی پررنگ می شود که همه طرف ها با قاطعیت از «پیشرفت» در روند مذاکرات می گویند. پیشرفتی که کندی یا تندی آن می تواند سرنوشت ساز باشد اما همین که پیشرفت در مرحله ای چنین حساس و با موضوعات کلیدی رقم خورده می توان گفت که ریل گذاری درست انجام پذیرفته و ایستگاه آخر توافق هسته ای در چشم انداز پیش رو قابل رویت است. پس از هفت ساعت مذاکرات سخت و فشرده میان ظریف، کری و اشتون و سپس گردهمایی نمایندگان 1+ 5 و ایران در وین، طرفین چمدان ها را بسته و به کشورهای خود بازگشتند. اکنون زمانه و موعد تصمیم گیری های بزرگ و سبک و سنگین کردن پیشنهادات مطروحه طی چند روز گذشته است. حاصل سه روز مذاکرات و چانه زنی های دوجانبه و چندجانبه وین توافق بر سر تشکیل جلسات کارشناسی طی هفته های جاری و نیز دیدار مجدد میان ظریف، کری و اشتون طی هفته های آتی است، نکته ای که نشان می دهد ایران و آمریکا این بار با تمام عزم و جدیت پای کار آمده اند و موضوعات به مرحله و مجالی رسیده که دیگر امکان مسامحه و اتلاف وقت نیست و باید آخرین چکش ها را بر تندیس 11 ساله وارد آورده و سر و شکلی غایی و نهایی بدان بخشید.
روزنامه ی «اعتماد» هم در تیترِ گزارش نخست خود از رضایت طرفین مذاکره کننده گفت و نوشت: «مذاکرات وین همه راضی اند». اعتماد در این گزارش به روند مذاکرات و اظهارات سران مذاکره کننده اشاره کرد.
«نقطه توافق موقتی» نیز عنوان یادداشت اعتماد در این ارتباط بود.
به نوشته ی این روزنامه، همان طور که از قبل نیز با خوشبینی در روند مذاکرات هسته یی ایران و گروه 1+5، آینده مثبتی در دستیابی به یک توافق جامع و رسیدن به نتیجه مطلوب پیش بینی می شد، بعد از گذشت نزدیک به یک سال، دلایل مختلفی باعث شده که اینک ایران به نقطه توافق موقتی دست یابد که می تواند مقدمه یی برای دستیابی به یک توافق نهایی باشد.
این روزنامه در ادامه، دو عامل شرایط بحرانی منطقه و پاسخ «باراک اوباما» رییس جمهوری آمریکا به «بنیامین نتانیاهو» مبنی بر حق طبیعی ایران در برخورداری از انرژی هسته یی را سبب پیشبرد مذاکرات هسته یی دانست.
«شرق» نیز عنوان روزنامه ی دیگری بود که پیشرفت در مذاکرات هسته یی را به عنوان تیتر نخست خود برگزید و به نقل از وزیر امور خارجه ی ایران نوشت: «مذاکرات رو به جلوست»
این روزنامه همچنین در سرمقاله ی خود با تیتر «توافق یا تمدید؟» نتیجه ی مثبت را برای مذاکرات پیش بینی کرد و نوشت: گفت وگوهای میان ایران، آمریکا و مسوول مذاکرات هسته ای «اتحادیه اروپا» با ایران، مبین آن است که هم ایران و هم طرف آمریکایی درصدد یافتن راه حلی برای برون رفت از این چالش 12ساله هستند. دکتر روحانی، حل وفصل موضوع هسته ای را از شعارهای انتخاباتی خود قرار داده و روشن است که در این زمینه تمام ظرفیت موجود را به کار می گیرد. دولت اوباما نیز که در برخی عرصه های بین المللی، شکست هایی را متحمل شده است درصدد است با استفاده از این مذاکرات و توفیق در آن، نمره قابل قبولی در کارنامه رییس جمهور ناموفق آمریکا به ثبت برساند.
به نوشته ی شرق، اعلام آمادگی شرکت های کانادایی، استرالیایی، نشست فعالان اقتصادی اروپا در لندن و اظهارات مقامات آلمانی همگی حاکی از خوشبینی آنها به مذاکرات است. مجموعه اطلاعات نشان می دهد طرفین توانسته اند فضای متفاوت تری به نسبت گذشته به وجود بیاورند و علایم ارسالی حاکی از آن است که حرکت، در مسیر توافق قرار گرفته است. البته نمی توان همچنان بر اساس آنچه در رسانه ها آمده قضاوت کرد.
روزنامه ی «جام جم» نیز در تیتری درشت از «بازگشت امید به مذاکرات» خبر داد.
به نوشته ی جام جم با توجه به نبود موضعگیری رسمی درباره میزان موفقیت این مذاکرات، تنها نتیجه این دور از گفت وگوها را می توان تداوم مذاکرات به صورت فشرده تا قبل از بیست و چهارم نوامبر برای رسیدن به توافق نهایی عنوان کرد. برخی از اعضای تیم مذاکره کننده طرف مقابل، مساله اصلی در مذاکرات این دور را موضوع غنی سازی، تعداد سانتریفیوژها و لغو تحریم ها عنوان کردند.
روزنامه ی اصولگرای «جوان» هم در تیتر نخست خود از تصمیم آمریکا برای توافق لحظه آخری سخن گفت و نوشت: «امریکا به دنبال توافق هسته ای لحظه آخر»
به نوشته ی جوان، به نظر می رسد امریکا با اصرار بر عدم تمدید مهلت 24 نوامبر (سوم آذر) به دنبال این است که طی حدود 35 روز آینده، با ایران به یک توافق دقیقه نودی برسد.
این روزنامه در ادامه افزود: بر اساس توافق صورت گرفته بین تهران و 1+5 طرفین باید تا 24 نوامبر به یک توافق جامع دست یابند. ... ایران و امریکا اعلام کردند به پیشرفت هایی در این زمینه رسیدند، ... در این میان به نظر می رسد که امریکا علاقه ای به تمدید مهلت تعیین شده برای رسیدن به توافق ندارد و بیشتر در پی آن است که ایران را برای یک توافق هرچند دقیقه نودی متقاعد کند، موضوعی که برای دموکرات های امریکایی در آستانه انتخابات کنگره یک پیروزی محسوب می شود.
ستون محک روزنامه ی «اطلاعات» هم با عنوان «نگاهی به دور هشتم مذاکرات وین!» نگاهی به روند مذاکرات داشت و ضمن اشاره به نتیجه بخش بودن مذاکرات به بیان سوالاتی از سرنوشت آن پرداخت.
به نوشته ی این روزنامه، نتایج این دور از مذاکرات خوب بود اما نیاز است تا در آینده نزدیک بار دیگر گفتگوهای کارشناسی از سرگرفته شود و تا دور جدید مذاکرات مشکلات یا اختلاف های باقی مانده حل و برطرف گردد. محصول خبری دور هشتم مذاکرات هسته ای در وین بعد از 3 روز بود که به صورت علنی به خبرنگاران از سوی مسئولین دو طرف گفته شد. اگر چه نشست ها بسته و مذاکرات دو طرف محرمانه است اما مشکل خبررسانی از داخل اطاق گفتگوها در واقع چنین است که مذاکرات فنی است و خبری نیست. مهمترین و اصلی ترین پرسش همه خبرنگاران این است که توافق جامع انجام خواهد گرفت؟ دو طرف متن نهایی را برای امضاء آماده کرده اند؟ پاسخ این خبر معلوم است که برای انجام چنین کاری بعد از سه روز مذاکره در وین، همه در انتظار مرحله و دور بعدی آن در آینده ای نزدیک هستند.
*** بیم و امیدهای روابط تهران - ریاض
گویا فراز و فرودهای روابط ایران و عربستان پایان ناپذیر است. به رغم تلاش های دولت یازدهم برای بهبود روابط میان دو کشور، بار دیگر مقام های سعودی با اعلام اعدام «شیخ نمر» روحانی شیعه بار دیگر تنش را به روابط میان خود و ایران بازگرداندند؛ موضوعی که محور یادداشت برخی از روزنامه ها قرار گرفت.
روزنامه ی «تعادل» در یادداشتی با تیتر «روابط ایران و عربستان از خاکستری تا سیاه» نگاهی به فضای حاکم بر روابط ایران و عربستان انداخت.
به نوشته ی تعادل، فضای حاکم بر روابط ایران و عربستان با وجود اینکه دو کشور از بزرگ ترین تولیدکنندگان نفت در جهان هستند و به امنیت در منطقه نیازمندند، هیچگاه از وضعیت خاکستری خارج نشده و همواره این رابطه در بیم و امید بوده است. از روزهای دوری که به گواهی تاریخ، یک زایر ایرانی را در سال 1322 شمسی در مکه به جرم نجاست، سر زدند تا امروز که عالی ترین مقام سیاست خارجی عربستان سعودی، ایران را «اشغالگر» و«مداخله جو» می نامد، پادزهرهای مسالمت جویانه در روابط دیپلماتیک میان ایران و عربستان بی تاثیر مانده است.
تعادل در ادامه نوشت: از سال گذشته با روی کارآمدن دولت حسن روحانی و تاکید وی بر ارتباط سازنده با تمام کشورها، انتظار می رفت تا یخ ارتباط میان ایران و عربستان نیز ذوب شود. اما گویا دیگر فردیت و تغییر مهره ها در روابط دیپلماتیک جواب نمی دهد و به قول نئورئالیست ها در خاورمیانه این روزها، ساختارها هستند که ارتباطات بین الملل را شکل می دهد یا آن را سست می کند.
به بیان این روزنامه، وضوح این نگرانی را می توان در تکروی این کشور در اوپک و بازارهای آسیایی، اظهارات خصمانه علیه ایران (آن هم در زمانی که ایران در برابر قدرت های جهانی از حق هسته یی خود دفاع می کند) و برپایی جلسات مشترک با رژیم صهیونیستی و امریکا درباره پرونده هسته یی ایران (به نقل از المنار) و نیز صدور حکم اعدام شیخ نمر، روحانی شیعه برای تحریک ایران جست وجو کرد، همه و همه از تلاش این کشور برای متوقف کردن ایران حکایت می کند ....
«عربستان واقعیت رابطه با ایران را درک نکرده است» هم عنوان یادداشت روزنامه ی اعتماد بود.
به نوشته ی این روزنامه، اتهام های تندی که ریاض و تهران این روزها علیه هم می زنند، با خوش بینی هایی که انتظار می رفت در روابط دو کشور به وجود آید، تناقض دارد. بعد از دیدار محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با سعود الفیصل، وزیر امور خارجه عربستان سعودی در نیویورک همگی انتظار داشتند که فصلی تازه در روابط دو کشور به وجود آید؛ فصلی که به نظر می رسید با کنار رفتن نوری مالکی از قدرت و تمایل دو کشور به عادی سازی روابط مقدمات آن فراهم شده باشد. انتظار می رفت در سایه این پیشرفت مشکلات موجود در روابط دو کشور بر سر دیگر پرونده ها از جمله در سوریه، عراق، لبنان و یمن نیز حل شود.
اعتماد در ادامه افزود: به نظر می رسد عربستانی ها از ایران انتظاراتی دارند که چندان قابل درک نیست. والا طرح های ایران در منطقه تازگی ندارند و انگیزه های آن برای نفوذ در جوامع عربی و دیگر کشورهای خاورمیانه چیز تازه یی نیست.
به نوشته ی این روزنامه، به اعتقاد بسیاری از تحلیلگران مساله سوریه و فراز و نشیب های سیاسی آن که با دخالت ترکیه و دیگر کشورهای منطقه روزبه روز ابعاد تازه یی به خود می گیرد، نگرانی هایی برای هر دو کشور به وجود آورده است. عربستانی ها از اینکه در پی حمله ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش به این شبکه در سوریه جایگاه بشار اسد و به دنبال آن جایگاه ایران در سوریه تقویت شود، بسیار نگران هستند. به ویژه حالا که جبهه یمن را نیز از دست داده اند.
*** ایران در مسیر سراشیبی تحریم ها
به عقیده ی کارشناسان مسایل سیاسی، روند مذاکرات مثبت و پیش بینی توافق نهایی میان ایران و گروه 1+5، سبب شده تا تحریم ها علیه ایران در مسیر سراشیبی قرار گیرند و به عبارت دیگر «سست» شوند. این موضوع برخی یادداشت های روزنامه ها بود.
روزنامه ی «جهان صنعت» در یادداشتی با تیتر «فرصت های پس از تحریم» ضمن اشاره به گسترش روابط میان ایران و چین و روسیه پس از تحریم ها، از ناچاری آمریکا برای سست کردن تحریم های ایران سخن گفت.
به نوشته ی جهان صنعت آنها (غرب) در این چند سال اخیر تلاش کردند که تحریم های بین المللی علیه کشورمان را به دروغ به موضوع هسته ای ارتباط دهند این درحالی است که تحریم ها بخشی از سناریوی غرب برای رهایی از چالش ها و مشکلات داخلی خودشان و سیاست های سلطه طلبانه و یکجانبه گرایانه آمریکا در تعریف منافع نامشروع در منطقه بود. حال با نزدیک شدن با گذشت چند سال از این سناریو آنها هر چند با دنبال کردن استراتژی مشخص خود در ماه های گذشته، یعنی ادامه تحریم های بین المللی علیه کشورمان، به دنبال تثبیت نظم جدیدی که برای خاورمیانه طراحی کرده اند، بودند اما از آنجا که تنظیم روابطشان با رقبای اقتصادی خود در عرصه بین المللی یعنی چین، روسیه و اروپا نیز از اهمیت حیاتی تری برایشان برخوردار است، چاره ای ندارند جز اینکه با سبک کردن تحریم های بین المللی علیه کشورمان، مسیر تازه ای برای بازآفرینی نقش خود باز کنند.
جهان صنعت در ادامه افزود: حال در چنین شرایطی، دولت یازدهم باید با تکیه بر پتانسیل های دیپلماسی اقتصادی خود و بهره برداری هوشمندانه از این موقعیت خاص، ضمن بهره برداری از بالاترین سطح چانه زنی و امتیازگیری، با گشودن فضای لازم برای تراکنش های مالی و تجاری بین المللی، تلاش کند تا ماهیت قراردادهای تجاری با شرکای قبلی را پیش از آنکه به انحراف درامدهای نفتی منجر شود، به گونه ای تنظیم کند که به انتقال دو گزینه اصلی به کشور ختم شود اول ورود سرمایه گذاری خارجی و دوم ورود دانش فنی و تکنولوژی به کشور.
«سست شدن رژیم تحریم ها» نیز عنوان یادداشت تعادل در این باره بود.
به تحلیل این روزنامه در حالی که مذاکرات هسته یی طولانی یک ساله به روزهای حساس رسیده و علامت های گوناگونی از این حوزه به چشم می آید، برخی گفت وگوهای اقتصادی نیز در جریان است تا تحریم ها و پرونده هسته یی در یک مسیر به سمت حل شدن بروند. نشست اقتصادگردانان و مدیران شرکت های ایرانی و خارجی در لندن یک گام در مسیر همزمانی حل مسایل اصلی سیاست خارجی و اقتصاد ایران به حساب می آید.
تعادل معتقد است رقابت سیاستمداران و صاحبان شرکت ها در غرب یکی از دلایل سست شدن رژیم تحریم هاست که روزبه روز بر ابعاد آن اضافه می شود. یکی دیگر از مظاهر رقابت میان شرکت های بزرگ امریکایی، اروپایی، چینی و هندی است که پایانی ندارد و این مدیران نمی توانند بازار بزرگ ایران را به آسانی به رقیب واگذار کنند و به همین دلیل است که هرکدام تلاش می کنند که دیگری جای پای خود در ایران سفت نکند و به همین دلیل می خواهند رژیم تحریم ها را شل کنند. رقابت میان سرزمین ها و کشورهای غربی نیز در سست شدن رژیم تحریم ها جایگاه بلندی دارد. رقابت میان مدیران سیاسی و احزاب رقیب در درون هر جامعه مثل رقابت دموکرات ها و جمهوری خواهان در امریکا نیز مزید بر علت شده و رژیم تحریم ها را به سوی نابودی سوق می دهد. غرب می داند که نظام رقابتی موجود سرانجام تحریم ها را ناکارآمد می کند و به همین دلیل است که باید منتظر فروپاشی آن باشیم.
*** خرافات، بلای جان حیات وحش
نحسی 13، مهره ی مار، شکستن طلسم و جادو کردن دختران دم بخت همگی از عقاید خرافی است که از مدت ها پیش تاکنون در میان برخی از ایرانیان رواج داشته است. در این میان یکی از روزنامه ها به بخش هایی از این عقاید خرافی اشاره کرده است که اعتقاد و عمل به آن ها سبب آسیب جدی به حیات وحش ایران شده است.
روزنامه ی «شهروند» در مطلبی با تیتر «چماق خرافات بر سر حیات وحش کشور» از بازار خرید و فروش اعضای بدن حیوانات برای طلسم گشایی گزارش داد.
به نوشته ی شهروند دوره اش می کنند، چوب به دست و چماق بالای سر. حواسشان هست که حتما ماده باشد تا زحمتی که می کشند، با کشتن کفتار نر به باد نرود. نر باشد، به کارشان نمی آید. آخر، نه طلسمی را باز می کند و نه خوشبختی می آورد. تلاش می کنند، کفتار ماد ه ای پیدا کنند تا خوشبختی به همراه بیاورد و به زندگی زناشویی گرمی بدهد. سرش را نشانه می گیرند، با چوب و چماق آن قدر به سرش می کوبند تا بی جان شود. بعد قطعه ای از بدنش را می برند و لاشه را داخل چاهی متروکه رها می کنند تا رد و نشانی از مرگ کفتارها باقی نماند. کسی نمی داند، این اعتقاد از کجا آمده و چرا گفته می شود عضوی از بدن کفتار ماده، می تواند زندگی زناشویی را گرم کند و خوشبختی را به زندگی دخترانی که پا به خانه بخت می گذارند، بیاورد، اما از هر کجا که آمده، سایه شوم خرافات را بر سر کفتار ماده اند اخته. در برخی مناطق طرفدار این خرافه هستند و هر سال تعداد زیادی کفتار ماده برای گرم کردن زندگی زناشویی در این منطقه کشته می شود.
این روزنامه در ادامه به نقل از «اسکندر گردمردی» ﻣﺪﯾﺮ ﺍﺩ ﺍﺭﻩ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺍﺩ ﺍﺭﻩ ﮐﻞ ﺣﻔﺎﻇﺖ ﻣﺤﯿﻂ ﺯﯾﺴﺖ ﺧﺮﺍﺳﺎﻥ ﺷﻤﺎﻟﯽ نوشت: «ﮔﺰﺍﺭﺵﻫﺎﯼ ﻣﺘﻌﺪﺩ ﯼ ﻣﺒﻨﯽ ﺑﺮ ﺗﻠﻔﺎﺕ ﺗﻌﻤﺪﯼ ﮐﻔﺘﺎﺭ، ﺷﮑﺎﺭ ﻭ ﺑﻪ ﺩ ﺍﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻦ ﺁﻥ ﺑﻪ ﺍﺩ ﺍﺭﺍﺕ ﻣﺤﯿﻂ ﺯﯾﺴﺖ این استان ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﺩ ﺭ ﺍﮐﺜﺮ ﻣﻮﺍﺭﺩ ﺑﺨﺶﻫﺎﯾﯽ ﺍﺯ ﭘﻮﺳﺖ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﮐﻨﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ، اما ﺁﻣﺎﺭ ﻣﺴﺘﺪﻟﯽ ﺩ ﺭﺑﺎﺭﻩ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﺗﻠﻔﺎﺕ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ . ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺧﺎﻃﯽ ﭘﺲ ﺍﺯ ﮐﺸﺘﻦ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﻭ ﺟﺪﺍﮐﺮﺩ ﻥ ﺑﺨﺶﻫﺎﯾﯽ ﺍﺯ ﭘﻮﺳﺖ، ﻻﺷﻪ ﺭﺍ ﺩ ﺍﺧﻞ ﭼﺎﻩﻫﺎﯼ ﻣﺘﺮﻭﮐﻪ ﻣﯽﺍﻧﺪﺍﺯند.» بازار خرافات اینچنینی در دنیای مجازی گرم تر است. سایت هایی که از راه خرافه درآمد دارند، قیمت های مختلفی برای این عضو بدن کفتار ماده می دهند، از ٢٠٠ تا ٥٠٠ هزار تومان. دعایی که برای آن خوانده شده، قیمت نهایی را تعیین می کند. آن که دعایش تضمینی است، ضمانت دارد و ٥٠٠ هزار تومان به فروش می رسد.
شهروند در ادامه از عقاید خرافی دیگری مانند گوشت خرس برای تقویت قوای جنسی مردان، هدهد برای خوش خبری، زهر چشم گرفتن از گرگ ها، قاچاق «هوبره» برای مردان عرب و مهره مار اشاره کرد و نوشت: قدرت خرافات، حیات وحش کشور را در خطر قرار داده تا جایی که در بسیاری از مناطق حتی شکار حیواناتی همچون گرگ، کفتار، پلنگ، خرس و جغد، یک ارزش تلقی می شود. حیوانات اگر توسط مردم شکار نشوند، به دلیل باور به شومی و بد قدمی آنها آن قدر مورد آزار و اذیت قرار می گیرند که دیگر جان در بدن نداشته باشند. مردم در بسیاری از شهرهای کشور، خواندن جغد بالای خانه را شوم می دانند و آن را با هرچه در دست داشته باشند، می زنند تا بمیرد یا پرواز کند و بر بام دیگری بخواند.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهشم**9283**2054
26/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]
صفحات پیشنهادی
برنامه هستهای ایران؛ محور گفتوگوهای اشتاینمایر و فیصل
برنامه هستهای ایران محور گفتوگوهای اشتاینمایر و فیصلوزیر خارجه آلمان در سفر به عربستان ضمن دیدار با همتای خود درباره برنامه هستهای ایران نیز رایزنی خواهد کرد به گزارش گروه بین المل خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری رویترز بنابر اعلام مقامات آلمانی فرانک والتر اشتاینممعاون وزیرخارجه روسیه: گفتوگوهای جدید هستهای از پنجشنبه شروع میشود
معاون وزیرخارجه روسیه گفتوگوهای جدید هستهای از پنجشنبه شروع میشودریابکوف معاون وزیرخارجه روسیه از شروع دور جدید گفتوگوها در وین از پنج شنبه همین هفته خبر داد به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس ریابکوف معاون وزیرخارجه روسیه از شروع هشتمین دور گفتوگوهای هستهای بین اچشم انداز گفتگوهای هسته ای از دیدگاه رئیس جمهور
چشم انداز گفتگوهای هسته ای از دیدگاه رئیس جمهور رئیس جمهور کشورمان شامگاه دوشنبه در گفتوگویی تلویزیونی با اشاره به روند مذاکرات هسته ای با ۵ ۱ گفت در کلیات مسئله با ۱ ۵ به اتفاقنظر رسیدهایم و در کلیت مسئله توافقاتی حاصل شده است رئیس جمهورکشورمان شامگاه دوشنبه درگفتوگویگفتگوهاي دوجانبه هسته اي ايران و آمريکا
۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۴ ۷ب ظ سه شنبه و چهارشنبه هفته جاري آغاز مي شود گفتگوهاي دوجانبه هسته اي ايران و آمريکا معاون وزير امور خارجه ايران گفت سه شنبه و چهارشنبه هفته جاري در وين گفت و گو هاي دو جانبه با جان کري وزير امور خارجه آمريکا و کاترين اشتون خواهيم داشت به گزارش خبرگزاري موجامیدواریم در گفتگوهای هستهای به نتایج مثبتی دست یابیم/ جنگ علیه داعش، بهانه حمله به سوریه نشود
معاون وزیر خارجه روسیه امیدواریم در گفتگوهای هستهای به نتایج مثبتی دست یابیم جنگ علیه داعش بهانه حمله به سوریه نشود معاون وزیر خارجه روسیه بر لزوم هماهنگی با سوریه و عراق در مبارزه با تروریسم تاکید کرد به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران میخائیل بوگدانف در گفتگفتوگوهای کری، فابیوس و لاوروف در مورد داعش و برنامه هستهای ایران در پاریس
گفتوگوهای کری فابیوس و لاوروف در مورد داعش و برنامه هستهای ایران در پاریسوزیران خارجه آمریکا و فرانسه روز دوشنبه در پاریس در مورد موضوعات مختلف از جمله گروه تروریستی داعش و مذاکرات هستهای ایران و گروه 1 5 گفتوگو کردند و قرار است روز سهشنبه با لاوروف در این رابطه گفتوگو کنناگفتههای مخالفت امام خمینی با ساخت سلاح شیمیایی و هستهای |اخبار ایران و جهان
ناگفتههای مخالفت امام خمینی با ساخت سلاح شیمیایی و هستهای گرت پورتر نویسنده آمریکایی که اخیرا کتاب وی با عنوان بحران غیرضروری در باره روند ایجاد بحران بر سر برنامه هستهای ایران به فارسی ترجمه شده است در مصاحبه با محسن رفیقدوست وزیر سپاه و مسئول تدارکات نظامی ایران در زمان جنبرگزاری نشست گفتوگوهای دینی در مبارزه با افراطگرایی با رهبران دینی کنیا
دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸ ۴۵ رهبران دینی کنیا نمایندگان اقلیت مجلس شورای اسلامی و تعدادی از علمای دینی ایران در نشست گفتوگوی دینی برای مبارزه با افراط گرایی و خشونت نظرات خود را مطرح کردند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در نخستین نشست گفتوگوی دینی سازمان فرهگفتوگوی فابیوس، کری و لاورف درباره مذاکرات هستهای ایران
سهشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۳۷ وزرای امور خارجه فرانسه و آمریکا روز دوشنبه ضمن دیدار با یکدیگر درباره مذاکرات هستهای ایران و گروه 1 5 و مقابله با داعش گفتوگو کردند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه و جان کری همتای آمریکاییاش شب گذشتلاریجانی در گفتوگو با سی.ان.ان: از ابتدای بحران، درکنار عراق بودیم/ اگر جدیت وجود داشته باشد توافق هستهای ام
لاریجانی در گفتوگو با سی ان ان از ابتدای بحران درکنار عراق بودیم اگر جدیت وجود داشته باشد توافق هستهای امکانپذیر است رئیس مجلس شورای اسلامی در مصاحبهای که روز سهشنبه از شبکه سیانان پخش شد با اشاره به حمایتهای ایران از بغداد در مبارزه با تروریسم گفت تهران از ابتدای بچکیده بخش دوم گفتوگوی تفصیلی فارس با یونسی: اگر امام هم بودند مانند رهبری صحبت میکردند / تشریح برنامههای د
چکیده بخش دوم گفتوگوی تفصیلی فارس با یونسی اگر امام هم بودند مانند رهبری صحبت میکردند تشریح برنامههای دولت برای مقابله با تهدیدات فرهنگی معرفی دانشمندان هستهای بزرگترین اشتباه حفاظتی بوددستیار ویژه رئیسجمهور درباره حدود اختیارات رئیس جمهور گفت اختیارات رئیسجمهور خیلی هآژانس بینالمللی انرژی اتمی: پیشرفت محدودی در گفتگوهای هفته جاری در تهران به دست آمده
آژانس بینالمللی انرژی اتمی پیشرفت محدودی در گفتگوهای هفته جاری در تهران به دست آمده آژانس بینالمللی انرژی اتمی اعلام کرده پیشرفت محدودی در گفتگوهای هفته جاری در تهران حاصل شده است به گزارش نامه نیوز به نقل از رویترز آژانس بینالمللی انرژی اتمی اعلام کرده پیشرفت محدودی در گفتناگفتههای از مخالفت امام خمینی با ساخت سلاح شیمیایی و هستهای |اخبار ایران و جهان
ناگفتههای از مخالفت امام خمینی با ساخت سلاح شیمیایی و هستهای گرت پورتر نویسنده آمریکایی که اخیرا کتاب وی با عنوان بحران غیرضروری در باره روند ایجاد بحران بر سر برنامه هستهای ایران به فارسی ترجمه شده است در مصاحبه با محسن رفیقدوست وزیر سپاه و مسئول تدارکات نظامی ایران در زمانگفت و گوهای تهران و آنکارا برای حل بحران شهر کوبانی/ هشدار ایران بابت حضور نظامی ترکیه در سوریه
گفت و گوهای تهران و آنکارا برای حل بحران شهر کوبانی هشدار ایران بابت حضور نظامی ترکیه در سوریه سیاست > دیپلماسی - معاون عربی و آفریقای وزیر امور خارجه از گفت وگو ها با دولت ترکیه برای حل بحران شهر کوبانی خبر داد و گفت البته ما به دولت این کشور بابت هر گونه حضور نظااعلام بیش از 1600 مورد اخطار هوایی/ عبور از آسمان مناطق هستهای عواقب سختی در پی خواهد داشت
سیاسی نیروهای مسلح امیر اسماعیلی خبر داد اعلام بیش از 1600 مورد اخطار هوایی عبور از آسمان مناطق هستهای عواقب سختی در پی خواهد داشت 18 07 1393 10 46 به گزارش خبرگزاری مهر امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا ص به مناسبت هفته نیروی انتظامی با حگفت وگوهای دینی، منوط به خواست و رفتار سعودی هاست بخش اجتماعی الف، 17 مهر 93
گفت وگوهای دینی منوط به خواست و رفتار سعودی هاست بخش اجتماعی الف 17 مهر 93 تهران - ایرنا - محمدرضا باقری چهره شناخته شده ای در میان دیپلمات های ایرانی است که از بهمن 88 تاکنون عهده دار مسوولیت بین الملل بعثه مقام معظم رهبری است او متولد 1331 است و از سال 61 در وزارت امور خارجهپاسخ یک دیپلمات ایرانی در مورد دور آتی گفتگوهای ایران و 1+5
در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح شد پاسخ یک دیپلمات ایرانی در مورد دور آتی گفتگوهای ایران و 1 5 دیپلماتها میگویند در دور جدید گفتگوهای ایران و 1 5 ممکن است دیداری میان وزیر امور خارجه ایران و کاترین اشتون نماینده گروه 1 5 در مذاکرات هستهای برگزار شود یک دیپلمات ایرانی صبح-
سیاسی
پربازدیدترینها