واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: زندگی استاد قرآن از نگاه یک قاری تهران - ایرنا - یک قاری قرآن یکی از ویژگی های زنده یاد ابراهیم پورفرزیب (مولایی) استاد پیشکسوت قرآن را اعتقاد ویژه وی به قرآن و عترت دانست و گفت: استاد مولایی در جلسات قرآنی خود همیشه مدح و منقبت و همچنین مراثی و مصایب پیامبر و ائمه معصومین(ع) را بیان می کرد.
سید عباس میرداماد روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار معارف ایرنا افزود: مصداق واقعی حسن عاقبت را می توان در زندگی استاد مولایی دید. چون وی 87 سال عمر با برکت و با عزت داشت.
استاد مولایی به عنوان استاد الاساتید قرآن و اکبرالقراء ایران از مدتی پیش به دلیل بیماری در بیمارستان مهر تهران بستری بود و تحت مراقبت های پزشکی در منزل به سر می برد که روز گذشته 21 مهرماه جاری در سن 86 سالگی به دیار باقی شتافت.
میرداماد با بیان این که بیش از 40 سال در محضر این استاد قرآن بوده، افزود: بنده از 9 سالگی محضر استاد مولایی را درک کردم و درحدود 40 سال افتخار شاگردی وی را داشتم و در این مدت به جز سلامت روح، سلامت نفس، تزکیه اعمال و باورهای ذاتی به قرآن از وی سراغ ندارم.
میرداماد همچنین از مولایی به عنوان مصداق واقعی عامل به قرآن یاد کرد و افزود: آنچه که هر مسلمانی از یک استاد قرآن و حامل کتاب الهی توقع دارد، در استاد مولایی متجلی بود و در طول این سال ها که در محضر این استاد بودم، یک کلمه غیبت از وی نشنیدم و حتی یک سوء ظن نسبت به کسی از وی ندیدم.
این استاد قرائت قرآن همچنین درباره رفتار مدیریتی استاد مولایی در جلسات قرآنی خود گفت: وی هیچگاه در جلسات خود میان شاگردان دائمی و میهمانان تفاوتی قائل نبود و به همه افراد احترام می گذاشت.
وی افزود: استاد مولایی از ابتدای صبح که جلسه آغاز می شد تا ساعت ها به طور پیوسته پشت رحل می نشست و جلسه را اداره می کرد.
میرداماد در ادامه گفت: با توجه به این که استاد مولایی تحصیلات دانشگاهی داشت و جزو اولین دانشجویان دانشگاه تهران در حوزه ادبیات فارسی بود، همین موضوع سبب می شد تا در ادبیات عرب و علوم قرآنی مطالعه داشته باشد ولی این استاد قرآن استعداد فوق العاده ای در حوزه فهم از قرآن داشت و کتاب تهذیب وی در باب آیات قرآنی بسیار شیوا و بلیغ است.
وی تاکید کرد: جامعه قرآنی شخصیتی را از دست داد که فقدان این شخصیت قرآنی شاید تا مدت ها جامعه را سوگوار کرده باشد و بعید است به این زودی ها شاهد ظهور فردی همچون وی در جامعه قرآنی باشیم. اگرچه برخی از شاگردان وی جایگاه ممتازی را در استادی دارند.
به گزارش ایرنا از معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مراسم تشییع پیکر این پیشکسوت قرآنی ساعت 9 صبح فردا (جمعه) 25 مهر از مقابل صندوق قرض الحسنه نیکان، واقع در خیابان شریعتی، پایین تر از حسینیه ارشاد، نبش بزرگراه شهید همت برگزار می شود و براساس وصیت آن مرحوم در آرامگاه خانوادگی وی در قطعه 2 بهشت زهرا(س) دفن خواهد شد.
همچنین مراسم ختم آن استاد فقید در روز یکشنبه 27 مهرماه از ساعت 16 تا 17 در مسجد حجت بن الحسن عسکری(عج) واقع در خیابان سهروردی برگزار می شود.
فراهنگ**1003**
25/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]