تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834649685
کمک به تولید ملی، نوشداروی رونق اقتصادی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اختصاص یارانه به تولید منحنی هزینه ها را پایین می آورد؛ کمک به تولید ملی، نوشداروی رونق اقتصادی تهران - ایرنا - اجرای نادرست طرح هدفمندی یارانه ها از سال 1389 به همان نسبت که موجب به هم ریختگی اقتصاد و شاخص های اقتصادی کشور شد تولید ملی را نیز از پا انداخت.
در حالی که براساس قانون، بخش تولید یکی از مهم ترین بخش های نیازمند حمایت بعد از اجرای هدفمندی یارانه بود اما یارانه بخش تولید نه تنها در این مدت افزایشی نداشت که در سه سال پایانی دولت قبل عملا حذف شد.
قطع شدن یارانه تولید، همراه با کاهش ارزش پول ملی و افزایش هزینه ها در کشور تعطیلی بسیاری از بنگاه های تولیدی کوچک و بزرگ را در پی داشت و سبب شد تا بخش تولید شرایط بغرنجی به خود بگیرد.
گرانی هزینه های تولید جدای از تعطیلی بسیاری از بنگاههای تولیدی، با کاهش ظرفیت اسمی همراه با کیفیت پایین در واحدهایی که هنوز قدرت تولید داشتند نیز همراه شد.
در چنین شرایطی از یک طرف تولیدات داخلی با عدم اقبال عمومی و افت صادرات مواجه شد و از طرف دیگر زمینه واردات اجناس بی کیفیت فراهم و بازار پر شد از کالاهای دست چندم و ارزان قیمت چینی.
اگرچه پیش از این کارشناسان بر ضرورت حمایت از تولید داخلی بعد از هدفمندی هشدار داده و تاکید داشتند اما صدای آنها به گوش مسئولان وقت نرسید تا هدفمندی یارانه ها اجرا شود اما بخش تولید به عنوان اصلی ترین بخش نیازمند حمایت بعد از اجرای این قانون نیز از بین برود.
در این شرایط و با آمدن دولت یازدهم و تاکید مسئولان اقتصادی بر حمایت از تولید داخلی، امید به رونق تولید ملی هم بازگشت.
دولت یازدهم در شرایطی حمایت از تولید داخلی را جزو برنامه های اصلی خود ذکر کرد که شاخص های اقتصادی در شرایط خوبی نبودند.
بعد از کنترل تورم و مثبت شدن نرخ رشد اقتصادی در دولت یازدهم، در اولین گام حمایت از تولید ملی در دولت یازدهم، معاون اول رئیس جمهوری برای کمک به صنایع تولیدی و افزایش رونق اقتصادی دستور پرداخت 5200 میلیارد تومان یارانه حمایت از تولید را صادر کرد.
جهانگیری همچنین از دبیر هیات دولت خواست تا به سرعت آئین نامه حمایت از تولید در جلسه هیات وزیران طرح شود.
این مبلغ از محل منابع حاصل از هدفمندی یارانه ها (موضوع تبصره 21 قانون اجرای هدفمندی یارانه ها)در اختیار بخش های تولیدی قرار خواهد گرفت.
اختصاص مبلغ 5200 میلیارد تومان به بخش تولید با واکنش مثبت کارشناسان و فعالان اقتصادی همراه بود به طوری که آنان با ابراز خوشحالی از این تصمیم دولت، این اقدام را آغازگر توجه و رونق بخش تولید داخلی، افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در کشور ذکر می کنند.
** یارانه بخش تولید منحنی هزینه ها را پایین می آورد
یک کارشناس اقتصادی در این باره در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، اظهار داشت: هر کمکی که به بخش تولید شود رونق در اقتصاد را هم به دنبال خواهد داشت.
مهدی تقوی گفت: منحنی هزینه های تولید در سال های گذشته افزایش یافت و به دنبال آن رکود و تورم ایجاد شد بنابراین این افزایش هزینه سبب نابودی بخش تولید شد.
وی ادامه داد: یارانه 5200 میلیارد تومانی دولت برای بخش تولید سبب پایین آمدن منحنی هزینه ها شده و عرضه در اقتصاد را هم افزایش خواهد داد.
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی اظهار داشت: وقتی عرضه در اقتصاد زیاد شود، سودآوری بنگاه های تولید هم ایجاد می شود بنابراین اقتصاد هم قوی تر شده و هم رشد خواهد کرد.
این کارشناس اقتصادی حمایت دولت از بخش تولید را زمینه ساز خروج از رکود اقتصادی ذکر و خاطرنشان کرد: این اقدام در کنار لایحه سیاستهای اقتصادی خروج غیرتورمی از رکود می تواند نویدبخش تحرک در اقتصاد ایران باشد ضمن آنکه اجرای درست بسته دولت و توجه بیشتر به بخش تولید رمز موفقیت این لایحه خواهد بود.
تقوی ادامه داد: دولت همچنین می تواند با پرداخت تسهیلات بانکی مناسب و با بهره کم بخش های تولیدی را دوباره احیا کند تا صنایعی که هنوز فعال هستند بتوانند با قدرت به فعالیت خود ادامه دهند.
این کارشناس مسائل اقتصادی تنها راه خروج از رکود تورمی را بازگشت رونق به بخش های مولد و تولیدی ذکر و تصریح کرد: در صورت توجه به بخش تولید می توان به کاهش نرخ بیکاری و تورم امیدوار بود.
** دادن یارانه به بخش تولید بیکاری را از بین می برد
حسین محمدزاده نیز از کارشناسان اقتصادی در گفت و گو با ایرنا، کمبود نقدینگی را یکی از مهم ترین مشکلات بنگاه های اقتصادی کشور ذکر کرد و افزود: اختصاص این مبلغ در اصلاح و افزایش تولید داخلی اثرگذار خواهد بود.
نماینده مردم درگز در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نفس خود این عمل می تواند تاثیر بسیار مثبتی در اقتصاد داشته و کمکی برای راه اندازی دوباره فعالیت های اقتصادی در کشور باشد.
این کارشناس اقتصادی اظهار داشت: جدا از اختصاص یارانه به تولید مهم ترین موضوع تعریف یک برنامه جامعه برای کمک و حمایت از تولید است و اینکه چگونه می خواهیم از تولید حمایت کنیم و این مبلغ در کدام بخش از تولید صرف خواهد شد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: اختصاص یارانه به بخش تولید علاوه بر ترغیب تولیدکنندگان به تولید کالاهای با کیفیت، باعث افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در کشور می شود.
وی ادامه داد: سیاستگذاران اقتصادی فعالیت های مولد را به عنوان یک اصل در راس برنامه های خود قرار داده اند و به آن توجه می کنند بنابراین کمک حقیقی به این بخش می تواند در بهبود و افزایش بخش مولد کشور نقش مثبتی ایفا کند.
محمدزاده گفت: این اعتبارها باید برای بخش هایی مورد استفاده قرار گیرد که مشکلات بیشتری دارند و باید این بخش ها شناسایی شده تا بتوانند به رشد اقتصادی کشور کمک کنند.
این کارشناس اقتصادی اضافه کرد: در سال های گذشته به خاطر کمبود نقدینگی، واحدهای تولیدی مجبور به گرفتن تسهیلات با بهره بالا بودند از طرف دیگر کاهش تولید و عدم توان بازپرداخت تسهیلات نیز سبب شد تا واحدهای تولیدی یا ورشکسته و تولید را متوقف و یا کمتر از ظرفیت اسمی خود تولید کنند که این امر آثار زیانباری را برای اقتصاد کشور به همراه داشت.
وی افزود: همچنین پاسخ نگرفتن بخش تولید از نقدینگی و پر سود بودن بازارهای حاشیه ای مانند طلا و ارز و سکه رغبت تولیدکنندکان را هم از بین برد و بعضا با تعطیلی واحدهای تولیدی خود به این بازارها وارد شدند.
از: سکینه محقق
اقتصام(4)1558
23/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]
صفحات پیشنهادی
استفاده از ظرفیت صندوق توسعه ملی، زمینه ساز رونق اقتصادی در آذربایجان غربی است
استاندار استفاده از ظرفیت صندوق توسعه ملی زمینه ساز رونق اقتصادی در آذربایجان غربی است ارومیه - ایرنا - استاندار آذربایجان غربی گفت استفاده از ظرفیت صندوق توسعه ملی زمینه ساز رونق اقتصادی به ویژه در بخش صنعت در استان است که باید در این خصوص گامهای بلندی برداریم قربانعلی سعادیک مسوول :صندوق مهر رضا (ع)به رونق تولید واشتغال کمک می کند
یک مسوول صندوق مهر رضا ع به رونق تولید واشتغال کمک می کند یاسوج - ایرنا- مدیرعامل صندوق مهر امام رضا ع گفت این صندوق با پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به رونق تولید و اشتغال کشور کمک می کند اصغر نورالله زاده عصر شنبه در شورای برنامه ریزی و اشتغال کهگیلویه وبویراحمد در یاسوج با ارشد 40 درصدی وام ها به نفع تولید یا مسکن/ دولت به کدام بخش اقتصادی کمک بیش تری می کند
رشد 40 درصدی وام ها به نفع تولید یا مسکن دولت به کدام بخش اقتصادی کمک بیش تری می کند اقتصاد > اقتصاد کلان - در حال حاضر تامین منابع پرداخت انواع وام ها از ازدواج تا مسکن به یکی از مشکلات نظام بانکی کشور بدل شده است ریحانه سادات یاسینی شاید در میان هزینه های بصندوق مهر رضا (ع)به رونق تولید واشتغال کمک می کند
صندوق مهر رضا ع به رونق تولید واشتغال کمک می کند یاسوج - ایرنا- مدیرعامل صندوق مهر امام رضا ع گفت این صندوق با پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به رونق تولید و اشتغال کشور کمک می کند اصغر نورالله زاده عصر شنبه در شورای برنامه ریزی و اشتغال کهگیلویه وبویراحمد در یاسوج با اشاره به نقبا هدف افزایش رونق اقتصادی 5200میلیارد تومان یارانه حمایت از تولید پرداخت می شود/جهانگیری دستور اقدام سریع صاد
با هدف افزایش رونق اقتصادی5200میلیارد تومان یارانه حمایت از تولید پرداخت می شود جهانگیری دستور اقدام سریع صادر کردمعاون اول رئیس جمهوری از دبیر هیئت دولت خواست تا به سرعت آیین نامه حمایت از تولید در جلسه هیئت وزیران طرح شود به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولبا هدف افزایش رونق اقتصادی: 5200میلیارد تومان یارانه حمایت از تولید پرداخت می شود/جهانگیری دستور اقدام سریع صا
با هدف افزایش رونق اقتصادی 5200میلیارد تومان یارانه حمایت از تولید پرداخت می شود جهانگیری دستور اقدام سریع صادر کرد معاون اول رئیس جمهوری از دبیر هیئت دولت خواست تا به سرعت آیین نامه حمایت از تولید در جلسه هیئت وزیران طرح شود به گزارش نامه نیوز نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولترشد اقتصادي برخي صنايع هنوز منفي است/ ادعاي رسيدن به ظرفيت توليد سال 90 را نداريم
۱۵ مهر ۱۳۹۳ ۱۷ ۳۳ب ظ وزير اقتصاد در پاسخ به موج رشد اقتصادي برخي صنايع هنوز منفي است ادعاي رسيدن به ظرفيت توليد سال 90 را نداريم هرچند شاخص ها نشان مي دهند که رشد اقتصادي ما مثبت شده است اما اين امر بدين منزله نيست که ما در اين شاخص به حد قبلي رسيده ايم به گزارش خبرنگار موجکاهش 10 درصدی تولید نسبت به سال 90/ محاسبه رشد اقتصادی بدون ملاحظات ویژه بوده است
دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۲۰ ۲۴ وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه درصد تولید نسبت به سال 90 10 درصد کاهش پیدا کرده است گفت رشد اقتصادی 4 6 درصدی نسبت به بهار سال 92 است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا علی طیبنیا در حاشیه جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصایران مستعد تبدیل به منطقه تجاری است / اکثر رشد اقتصادی در زیربخشهای تولید و صنعت است
طیبنیا در جمع خبرنگاران ایران مستعد تبدیل به منطقه تجاری است اکثر رشد اقتصادی در زیربخشهای تولید و صنعت است طیبنیا با اشاره به راهاندازی سامانه جامع گمرکی گفت ایران به لحاظ موقعیت جغرافیایی مستعد تبدیل به منطقه تجاری است به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران علی طیبرئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری: بخشش جرائم مالیاتی کمکی به رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال پاید
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری بخشش جرائم مالیاتی کمکی به رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار استرئیس سازمان صنعت معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت بخشش جرائم مالیاتی به رونق اقتصادی و همچنین ایجاد شغلهای پایدار در کشور کمک میکند نعیم امامی امروز در گفتوبه کمک فعالین اقتصادی پروژه های نیمه تمام آموزشی تهران تکمیل می شود
رییس اتاق بازرگانی تهران به کمک فعالین اقتصادی پروژه های نیمه تمام آموزشی تهران تکمیل می شود تهران بزرگ- ایرنا- رییس اتاق بازرگانی صنایع و معادن تهران گفت به کمک فعالین اقتصادی و خیرین مدرسه ساز پروژه های نیمه تمام آموزشی استان تهران تکمیل می شود یحی آل اسحاق عصر یکشنبه درمشاور اقتصادی رئیس جمهور: رشد اقتصادی 4.6 درصدی به معنای رونق اقتصادی نیست
مشاور اقتصادی رئیس جمهور رشد اقتصادی 4 6 درصدی به معنای رونق اقتصادی نیستمشاور اقتصادی رئیس جمهور گفت رشد اقتصادی 4 6 درصدی به معنای رونق اقتصادی نیست حجم اقتصاد ایران هنوز با زمستان سال 1390 فاصله زیادی دارد و رشد اقتصادی بهار تنها به منزله نشانهای مبنی بر آغاز خروج از رکودامیدواریم بهزودی وارد دوران رونق اقتصادی شویم
اقتصادی اقتصاد کلان جهانگیری عنوان کرد امیدواریم بهزودی وارد دوران رونق اقتصادی شویم معاون اول رئیس جمهور با اشاره به گزارش بانک مرکزی از بهبود وضعیت اقتصادی کشور گفت امید داریم به زودی وارد دوره رونق اقتصادی شویم به گزارش خبرگزاری مهر اسحاق جهانگیری در دومین جشنواره و نمکاهش قیمت تولید نفت شیل را غیراقتصادی نمیکند
سهشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۵ رییس آژانس بین المللی انرژی گفت بخش عمده نفت شیل آمریکا با هزینهای بسیار پایین تر از قیمتهای کنونی نفت خام تولید میشود که به معنی این است که پروژههای آمریکا میتوانند رکود بازار را که دیگر تولیدکنندگان را تحت فشار گذاشته تحمل کنند به گزارش خبرگزاستاندار آذربایجان غربی: استفاده از ظرفیت صندوق توسعه ملی موجب رونق اقتصادی می شود
استاندار آذربایجان غربی استفاده از ظرفیت صندوق توسعه ملی موجب رونق اقتصادی می شود ارومیه - ایرنا - استاندار آذربایجان غربی گفت استفاده از ظرفیت صندوق توسعه ملی موجب رشد و توسعه اقتصادی استان به ویژه بخش صنعت می شود که باید زمینه لازم برای بهره مندی از این ظرفیت ها را فراهم کنیممشاور اقتصادی روحانی: رشد اقتصادی ۴.۶ درصد به معنای رونق اقتصادی نیست/ رانت دردادن وام وجود ندارد
مشاور اقتصادی روحانی رشد اقتصادی ۴ ۶ درصد به معنای رونق اقتصادی نیست رانت دردادن وام وجود ندارد اقتصاد > اقتصاد کلان - تسنیم نوشت مشاور اقتصادی رئیس جمهور در تشریح دلایل خروج از رکود گفت رشد اقتصادی ۴ ۶ درصدی به معنای رونق اقتصادی نیست حجم اقتصاد ایران هنوز با زمسرشد اقتصادی 4.6 درصدی به معنای رونق اقتصادی نیست
مشاور اقتصادی رئیس جمهور رشد اقتصادی 4 6 درصدی به معنای رونق اقتصادی نیست مسعود نیلی گفت رشد اقتصادی 4 6 درصدی به معنای رونق اقتصادی نیست حجم اقتصاد ایران هنوز با زمستان سال 1390 فاصله زیادی دارد و رشد اقتصادی بهار تنها به منزله نشانهای مبنی بر آغاز خروج از رکود بوده است مس-
اقتصادی
پربازدیدترینها