واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل امور تربیتی : چند گانگی در تربیت؛ دانش آموزان را آزار می دهد بجنورد - ایرنا - مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش گفت : آنچه اکنون بیش از هر چیز دانش آموزان را آزار می دهد چندگانگی در تربیت است که باید به داد دانش آموزان رسید.
به گزارش ایرنا "ابوالقاسم عیسی مراد" روز سه شنبه در همایش بهداشت و روان در بجنورد اظهار کرد : رفتارهای گوناگونی که توسط پدر و مادر، معلم، مربی، مشاور و مدرسه در تربیت دانش آموزان بکار برده می شود تعارض دارد و این برای دانش آموزان مشکل آفرین شده است.
وی بر استفاده از یک شیوه (مدل) واحد تربیتی تاکید کرد و افزود: چندگانکی در تربیت ؛ دانش آموزان را دچار سردرگمی کرده و به هم می ریزد و ضروری است همه بر اساس یک مدل علمی و کاربردی کار کنند تا دانش آموزان دچار تعارض نشوند.
این مسوول تربیتی گفت: باید تمامی امکانات و پشتیبانی به سمتی برود که دانش آموز لطمه نبیند و زندگیش معنی دار شود.
عیسی مراد افزود : باید تعادل بین آموزش و تربیت را حفظ کنیم و از آموزش های تفریطی بشدت بپرهیزیم.
وی گفت: مربیان و اولیا باید از آسیب هایی که جهان ذهنی دانش آموزان را متاثر می کند نیز شناخت کافی داشته باشند تا بتوانند به آنان کمک کنند.
وی با بیان اینکه دانش آموزان آماج آسیب های بسیاری هستند، افزود: باید اقدامات مشاوره ای از دوره ابتدایی تا دبیرستان تعقیب شود و متناسب با رده سنی دانش آموزان، آسیب ها را شناخته و راههای مقابله با آن را ارائه کرد تا دانش آموز دچار مشکل نشود.
مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه هم اکنون در حوزه مشاوره در مدارس دچار مشکل هستیم، بر ضرورت جدی گرفتن این حوزه تاکید کرد.
عیسی مراد گفت: هم اکنون 18 هزار و 500 مشاور در بیش از 110 هزار مدرسه داریم که این تعداد جوابگوی نیاز مدارس کشور نیست.
وی افزود: با توجه به اینکه همه مسوولان بر اهمیت مشاوره در مدارس تاکید می کنند و همه نیز می گویند که دانش آموزان به نوعی دچار آسیب شده اند در هر مدرسه بیش از یک مشاور نیاز است.
وی گفت: این عرصه به مشاورانی نیاز دارد که دیکته ای کار نکنند بلکه با علم و دانش و تخصص به جنبه های مختلف مسائل و مشکلات دانش آموزان بپردازند.
وی افزود: طبق استاندارد برای هر شش دانش آموز یک ساعت مشاوره در نظر گرفته شده اما شورای عالی انقلاب فرهنگی برای هر 12 دانش آموز یک ساعت مشاوره قرار داده اما هم اکنون برای هر 15 دانش آموز یک ساعت مشاوره اعمال می شود.
وی بر فعالیت های اثرگذار در حوزه تربیتی و پرورشی تاکید کرد و افزود: با وجود اینکه برنامه های زیادی در حوزه پرورشی در مدارس برگزار می شود اما این اقدامات بازخوردی ندارد زیرا به تربیت و درمان ختم نمی شوند.
عیسی مراد با اشاره به اینکه دانش آموزان امروز پویا هستند، از مشاوران خواست تا کتاب بخوانند و با مطالعه بیشتری در این عرصه وارد شوند زیرا مشاور تنها با علم روز می تواند نیاز دانش آموز را برطرف کند.
وی افزود: با توجه به اینکه آسیب های نوپدیدی در جامعه وجود دارد و حتی گروه های انحرافی هم وجود دارند که بر روی دانش آموزان کار می کنند، مشاوران باید با علم و تخصص، دانش آموزان را در برابر این آسیب ها واکسینه کنند.
وی افزود: جذب نیرو با مدرک کارشناسی ارشد در حوزه مشاوره یکی از سیاست های وزارت است تا نیروی های کیفی در این بخش جذب شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در این آیین بر مدرسه محوری تاکید کرد و گفت: زمانی آموزش و پرورش موفقی خواهیم داشت که مدارس موفق عمل کنند.
"سیدمحمد لنگری" افزود: با توجه به اینکه اکنون میزان آسیب ها در مدارس رو به فزونی است وجود مشاوره در مدارس را یک ضرورت دانست.
همایش بهداشت و روان با حضور مسوولان و مشاوران مدارس خراسان شمالی در تالار فرهنگی حافظ بجنورد برگزار شد. ک/2
7184/626
22/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]