واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بیجار در عید غدیر خم غرق در نور و شادی است بیجار- ایرنا- برای هر دین و ملتی وقایعی در طول حیاتشان اتفاق می افتد که از اهمیت خاص و ویژه ای برخوردار است و در طول تاریخ حیات و ممات آنان استمرار دارد و هیچگاه گذر زمان نتوانسته است از تازگی آن بکاهد و همیشه در طول تاریخ ساری و جاری بوده است.
به گزارش ایرنا، هرچه بر قدمت تاریخی آن افزوده می گردد، برای نسل حاضر تازگی خاصی پیدا می کند و انگار همین چند صباح پیش رخ داده است و نسل حاضر آن را به زمان و دوران خود مربوط می داند.
اتفاقاتی که در صدر اسلام بویژه در زمان حیات پر برکت حضرت محمد(ص) مانند هجرت، فتح مکه، آخرین حج نبوی که به امر الهی به واقعه مهم غدیرخم ختم شد از جمله مواردی است که بعد از گذشت هزار و چند صد سال از آن هیچگاه گذر روزگار با همه ناملایمات آن نتوانسته است از جایگاه بسیار والای آن بکاهد.
بیجار در سالروز واقعه عظیم غدیر خم مملو از شور، نشاط، شادی و نور افشانی در سطح خیابان ها، پخش سرودها و نواهای شادی از مساجد است.
مردم و سازمان های مردم نهاد، ادارات فرهنگی و تبلیغی با پخش شربت، تنقلات و شیرینی، تزیین خیابان ها و معابر، برگزاری آیین های خاص شادی و عروسی، ولیمه، عقد کنان و آشتی کنان، حضور در کنار بزرگان خانواده و منزل سادات، دادن عیدی و هدیه از سوی سادات، راه اندازی کاروان های شادی در سطح شهر، بازسازی واقعه غدیر و برگزاری آیین های سخنرانی و محافل شادی به تکریم این واقعه مهم تاریخی پرداختند.
امروز دوشنبه در مسجد حضرت امیر المؤمنین (ع) بیجار نیز با حضور جمع کثیری از مردم، روحانیون، هیات های مذهبی، امام جمعه، فرماندار، نماینده مردم در مجلس و با مداحی یکی از مداحان کشوری، آیین شادی، مداحی و سخنرانی برگزار شد.
امام جمعه بیجار در این آیین با تشریح جایگاه تاریخی واقعه غدیر گفت: در تمام کتب مهم تاریخی و از سوی تمام تاریخ نگاران مذاهب مختلف از جمله در کتب تاریخ نگاران، علما و شخصیت های مهم و تراز اول اهل سنت، بر واقعیت و حقیقت واقعه غدیر مهر صحت و تأیید گذاشته اند.
حجت الاسلام علی مرادی به اختصاص واژه امیر المومنین برای حضرت علی (ع) از سوی حضرت پیامبر (ص) اشاره کرد و افزود: نسبت هارون و حضرت علی (ع) برای حضرت موسی و پیامبر(ص) از فرمایشات خود حضرت محمد(ص) است و در هیج جای تاریخ و کتب معتبر تاریخی نمی توان برای آن نفی پیدا کرد.
امام جمعه بیجار واقعه غدیر را مختص یک قوم و مذهب خاص ندانست و گفت: غدیر برای اسلام و همه مسلمانان است و یکی از اهداف مهم آن ایجاد وحدت بین مسلمانان و تکمیل دین همه مردم مسلمان است، لذا انحصاری کردن آن به یک مذهب، از مکر و حیله های دشمنان مسلمانان است تا با توطئه و تفرقه به جامعه مسلمانان ضربه بزنند.
حجت اسلام مرادی به نقل واقعه غدیر توسط 360 نفر از علما و مولفان اهل سنت در کتب خود و 110 نفر از صحابه حضرت پیامبر(ص) اشاره کرد و گفت: صحت سند غدیر توسط ضیاع الدین قطبی، حافظ شهاب الدین بن حجر هیتمی، حافظ ابو عیسی ترمذی، امام شافعی، حافظ جلال الدین سیوطی و بسیاری از علمای مشهور اهل سنت آمده تایید شده است.ک/3
7350/533
21/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]