تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ كس نيتى را در دل پنهان نمى‏كند، مگر اينكه خداوند آن نيت را (در رفتار و كردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

سایت نوید

کود مایع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799665299




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهترین روش خواستگاری چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: بهترین روش خواستگاری چیست؟
یک مشاور خانواده گفت: بهترین روش خواستگاری کردن آن است که دختر و پسر بعد از یک هفته آشنایی نسبی که در چهارچوب منطقی از یکدیگر پیدا می‌کنند، آشناییشان را به خانواده‌ها اطلاع دهند.
به گزارش نامه نیوز، حسین سلیمان‌پور اظهار کرد: در این حالت اگر خانواده‌ها مخالف این ازدواج باشند وابستگی بین دختر و پسر ایجاد نشده و آنان به راحتی می‌توانند از این مساله عبور کنند. در این حالت یک روال عقلی، منطقی و شرعی طی می‌شود که تحت نظارت والدین و بدون هیچ‌گونه ارتباط هیجانی و عاطفی و در قالب چارچوب‌ها ادامه می‌یابد.

وی خاطرنشان کرد: ازدواج‌های سنتی که پسر به خواستگاری دختر می‌آید و دختر در انتخاب همسر هیچ نقشی ندارد، یکی از روش‌های نامناسب خواستگاری و ازدواج است.

سلیمان‌پور تصریح کرد: سیستم مدرنیته که در آن دختر و پسر همدیگر را انتخاب می‌کنند و پس از آن خانواده‌ها را در جریان این انتخاب قرار می‌دهند نیز روش مناسبی برای خواستگاری کردن نیست زیرا در این مدت میان دختر و پسر وابستگی ایجاد می‌شود که اگر این آشنایی و خواستگاری به ازدواج منجر نشود هر دو طرف ضربات و لطماتی را خواهند دید.

وی با اشاره به عدم استقبال خانواده‌ها از مشاوره قبل از ازدواج گفت: شناخت و آگاهی نداشتن لازم پیش از ازدواج عامل مهم بیشتر طلاق‌هاست.

این مشاور خانواده با اشاره به ضرورت مشاوره قبل از ازدواج اظهار کرد: مردم برای خرید اتومبیل یا منزل از چندین نفر که در این زمینه اطلاعات کافی داشته باشند، پرس و جو می‌کنند و ویژگی‌های کالای مورد نظر خود را به خوبی بررسی می‌کنند و در این زمینه نه تنها مشورت و تحقیق کردن نکته‌ای منفی به نظر نمی‌رسد بلکه همه مردم به مفید بودن این مساله اذعان دارند اما متاسفانه بیشتر مردم برای مساله مهم ازدواج قائل به مشاوره و مشورت گرفتن از اهل فن آن نیستند.

سلیمان‌پور بیان کرد: گروهی از مردمی که مشاوره پیش از ازدواج را قبول ندارند، خانواده‌های سنتی با تحصیلات و سطح فرهنگی پایین هستند. ازدواج‌ در این خانواده‌ها بر اساس تجربه شکل می‌گیرد و باورهای غلط سنتی که در این خانواده‌ها وجود دارد اجازه نمی‌دهد تا جوانان برای امر ازدواج به مشاوره مراجعه داشته باشند.

وی ادامه داد: گروه دیگر از خانواده‌ها که به مشاوره پیش از ازدواج اهمیت نمی‌دهند، خانواده‌های تحصیل‌کرده‌ای هستند که به اصطلاح خود را همه‌چیزدان دانسته و اطلاعات خود را برای تشکیل زندگی کافی می‌دانند.

سلیمان‌پور بیان کرد: دختران و پسران جوانی که تمایل به مشورت با مشاور خانواده را دارند اما در این مساله با مخالفت خانواده‌ها مواجه می‌شوند، دسته دیگری از افراد هستند که برای ازدواج به مشاور مراجعه نمی‌کنند. هدف مشاوره‌های قبل از ازدواج، پیشگیری از بروز اختلافات و مشکلات بوده و منظور از مشاوره پیش از ازدواج، مراجعه به مشاوره حتی قبل از مراسم خواستگاری است.

سلیمان‌پور ادامه داد: در مشاوره پیش از ازدواج که باید قبل از مراسم خواستگاری صورت گیرد علاوه بر اینکه مشخص می‌کند که آیا دختر و پسر برای یکدیگر مناسب هستند یا خیر، طرفین آموزش‌های لازم را نیز دریافت خواهند کرد.

این مشاور خانواده خاطرنشان کرد: دختران و پسرانی که حاصل تربیت نسل جدید هستند اغلب گرایش بیشتری برای مشورت گرفتن در مساله ازدواج با مشاوران خانواده را دارند.

سلیمان‌پور تاکید کرد: خانواده‌ها نباید برای به ازدواج درآوردن دختر و پسر عجله کنند و استفاده از تجربیات و راهنمایی‌های مشاور می‌تواند آن‌ها را در این زمینه بسیار کمک کند اما متاسفانه خانواده‌ها بعد از چند جلسه مراسم خواستگاری اولین مناسبت و عیدی را که در تقویم مشاهده می‌کنند زمان عقد فرزندان خود قرار می‌دهند بدون اینکه اجازه دهند آنان به شناخت کافی از یکدیگر برسند.

وی با بیان اینکه مشاوران در جلسات مشاوره، مفاهیم دینی را در قالب مسائل علمی مطرح می‌کنند زیرا این روش برای افراد دین‌مدار و غیر آن نیز مورد پذیرش است، ادامه داد: در دین بحث مودت و رحمت نسبت به همسر مطرح شده که ما در جلسات مشاوره این مسائل را با زبان دیگری که علم به آنها رسیده است، همچون احترام گذاشتن به همسر و مشورت با همسر مطرح می‌کنیم.



منبع: ایسنا


۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن