واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ مهر ۱۳۹۳ (۱۵:۳۲ب.ظ)
به همت رايزني فرهنگي كشورمان؛ شعبهي دانشگاه پيامنور در اندونزي راهاندازي ميشود رايزني فرهنگي ايران در اندونزي و دانشگاه تِربوکا، مهمترين دانشگاه آموزش از راه دور اندونزي، دربارهي امضاي تفاهمنامهي همکاري اين دانشگاه اندونزياي با دانشگاه پيام نور كشورمان در ماه آينده، آبان 93، توافق كردند.
به گزارش خبرگزاري موج، حجتالله ابراهيميان، رايزن فرهنگي ايران در اندونزي و خانم تِيان بِلاواتي، رييس دانشگاه تِربوکا، در محل اين دانشگاه ديدار و گفتوگو کردند كه به حصول توافق در خصوص آغاز همواريهاي گستردهي اين دانشگاه با دانشگاه پيام نور كشورمان در حوزههاي متفاوت است.
بنا بر اعلام اين گزارش؛ رايزني فرهنگي ايران در اندونزي، با اتخاذ سياست همافزايي علمي ـ فرهنگي، اين هدف را پيگيري ميكند كه دانشگاه پيام نور را وارد پرجمعيتترين کشور اسلامي كند. اين ديدار هم در اين خصوص برگزار شد.
در ابتداي اين ديدار، ابراهيميان، از شرايط و وضعيت ايران بعد از انقلاب گفت و سپس دانشگاه پيام نور ايران را براي طرف گفتوگو توصيف كرد.
ابراهيميان گفت: دانشگاه پيام نور با بيش از يک ميليون دانشجو و 4 هزار عضو هيأت علمي و 520 مرکز در داخل کشور و 25 نمايندگي در خارج از ايران، با فعاليت در سه مقطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري در تمامي رشتهها، يکي از دانشگاههاي مهم دولتي ايران به شمار ميآيد.
در ادامه تيان بلاواتي، گفت: با دانشگاه پيام نور ايران، آشنايي اجمالي دارم و در دانشگاه تِربوکا، مايل هستيم تا همکاريهاي خود را با اين دانشگاه آغاز كنيم.
وي افزود: دانشگاه تربوکا نيز با 500 هزار دانشجو و 750 استاد رسمي و 22 هزار راهنماي دانشجويان در 40 مرکز خدمات آموزشي، يکي از بزرگترين دانشگاه هاي دولتي اندونزي محسوب ميشود که در مقاطع ليسانس و فوق ليسانس از سراسر اندونزي و نيز 22 مرکز در خارج از کشور دانشجو ميپذيرد.
تيان بلاواتي در پاسخ به مطرح شدن تمايل دانشگاه پيام نور، براي همکاري با دانشگاه تربوکا از سوي ابراهيميان، اظهار كرد: من علاوه بر رياست دانشگاه تربوكا، رياست «اتحاديهي بينالمللي آموزش از راه دور» را نيز عهدهدار هستم. اين اتحاديه ماه آينده (19 تا 21 نوامبر، برابر با 28 تا 30 آبان) اجلاس بينالمللي سران دانشگاههاي آموزش از راه دور را در شهر بالي اندونزي برگزار ميکند. در آن اجلاس قاعدتا رياست دانشگاه پيام نور هم دعوت هستند و حضور خواهد داشت؛ بنابراين پيشنهاد ميکنم كه متن تفاهمنامه توسط کارشناسان تنظيم و در آن اجلاس، توسط اينجانب و رياست دانشگاه پيام نور امضا شود.
بر اساس اين گزارش؛ منتشر شده، تنظيم و امضاي تفاهمنامهي همکاري ميان دانشگاه تربوکا با دانشگاه پيام نور در بالي اندونزي با حضور رؤساي دو دانشگاه در آبان، مهمترين توافق رايزن فرهنگي ايران و رييس دانشگاه تربوكا بود.
همچنين برگزاري سمينار بينالمللي «آموزش در عصر ديجيتال» توسط دانشگاه پيام نور و دانشگاه تربوکا با همکاري رايزني فرهنگي ايران در اندونزي در سال 2015 در جاکارتا پس از موافقت دانشگاه پيام نور، اعلام آمادگي دانشگاه تربوکا براي انتقال سيستم موجود در اين دانشگاه به دانشگاه پيام نور با عنوان «تضمين کيفيت» در قالب بازديد و برگزاري دورهي کوتاه مدت، بررسي موضوع گزينش دانشجو از اندونزي با اعطاي مدرک از دانشگاه تربوکا و دانشگاه پيام نور پس از توافق مسوولان دو دانشگاه و همکاري دانشگاه تربوکا براي راهاندازي دانشگاه پيام نور در اندونزي، از ديگر توافقات اين ديدار بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]