واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس دانشگاه علمی کاربردی کردستان مطرح کرد
راهاندازی رشتههای تحصیلی مراکز علمی ـکاربردی کردستان متناسب با بازار کار
رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی کردستان گفت: 18 مرکز دانشگاه علمی ـ کاربردی در کردستان راهاندازی شده که در رشتههای مورد نیاز و متناسب با بازار کار استان تدریس میشود.
![خبرگزاری فارس: راهاندازی رشتههای تحصیلی مراکز علمی ـکاربردی کردستان متناسب با بازار کار خبرگزاری فارس: راهاندازی رشتههای تحصیلی مراکز علمی ـکاربردی کردستان متناسب با بازار کار](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/03/17/13910317000166_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، رحمتالله میرزایی ظهر امروز در مصاحبه با خبرنگاران در سنندج اظهار کرد: آموزش عالی یکی از محورهای توسعه پایدار در هر جامعهای است و رشد آموزش عالی در استانهایی مانند کردستان نقش موثرتری در ارتقای سطح علمی و توسعهای استان خواهد داشت. به گفته رئیس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی استان کردستان، از آنجایی که فرایند یادگیری تا کسب تجربه در مراکز آموزش عالی طولانی است، تاثیرگذاری آموزش عالی هم در بلندمدت نمایان میشود و به همین دلیل اثرات رشد آموزش عالی در کردستان در این چند سال اخیر نمایان شده است.تمام دانشگاههای استان کردستان در حال توسعه هستند هرچند هر کدام از آنها رسالتهای خاص را دنبال میکنند و دانشگاه مادر هم در هر استانی فارغ از آموزش دانشجویان، به دنبال تولید علم هم هست. وی رسالت اصلی دانشگاه جامع علمی ـکاربردی را ارتقای سطح مهارتی در جامعه عنوان کرد و گفت: بافت هرم این دانشگاه به صورت 30 درصد سطوح کارشناسی و 70 درصد کاردانی است. رئیس دانشگاه علمی ـکاربردی استان کردستان در ادامه به تعداد مراکز فعال علمی ـکاربردی در استان اشاره کرد و گفت: هماکنون 12 مرکز علمی ـ کاربردی در سنندج و 6 مرکز در شهرستانهای قروه، دهگلان، سقز، دیواندره، بیجار و کامیاران وجود دارد که 11 هزار دانشجو در چهار گروه صنعت، خدمات، فرهنگ و هنر و کشاورزی در این مراکز به تحصیل اشتغال دارند. میرزایی با اشاره به وجود بیش از 100 کد رشته در مراکز علمی ـ کاربردی استان، گفت: هدفگذاری اصلی این دانشگاه سرمایهگذاری بر روی رشتههای کاردانی است و در استان کردستان این رشتهها متناسب با نیاز استان و بازار کار است. وی همچنین گفت: در گذشته مراکز به صورت هیئت موسس راهاندازی میشد اما اکنون این مراکز برای بخش خصوصی به جوار صنعت داده میشود تا رسالت کاربردی آن بیشتر نمود پیدا کند. این مسئله در استان کردستان دشوار است چرا که کردستان استانی صنعتی نیست و بیشتر آمار شاغلان مراکز صنعتی استان محدود است. رئیس دانشگاه علمی ـکاربردی کردستان در ادامه در خصوص اعتبار مدارک دانشگاه علمی ـ کاربردی با اشاره به اینکه دانشگاه علمی ـکاربردی وابسته به وزارت علوم است، بیان کرد: مدرک این دانشگاه مورد قبول وزارت علوم بوده و در زمینه استخدامی مشکلی ندارد.تسهیلات شهریه دانشجویی از محل صندوق رفاه و به ازای هر ترم 250 هزار تومان به متقاضیان پرداخت خواهد شد که کمکی برای دانشجویان در زمینه تامین شهریه است. میرزایی شعار دانشگاه علمی ـ کاربردی را تبدیل هر شغل به یک رشته دانشگاهی عنوان کرد و این مهم را زمینهساز توسعه و پیشرفت صنعت و در نهایت اشتغالزایی و توسعه همهجانبه دانست. وی از نظارت واحد استانی دانشگاه بر مراکز فعال استان خبر داد و گفت: جدای از نظارت ما، دانشگاه مادر استان هم نظارتهای خود بر مراکز دانشگاهی استان را اعمال میکند. رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی کردستان در پایان افزود: ثبتنام دانشجویان در مراکز علمی ـ کاربردی انجام میشود اما بحث فارغالتحصیلی در واحد استانی دانشگاه صورت میگیرد تا خدای ناکرده تخلفی در این راستا صورت نگیرد. انتهای پیام/79001/خ40
93/07/16 - 12:37
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]