واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ مهر ۱۳۹۳ (۱۲:۱۶ب.ظ)
رئيس واحد علوم و تحقيقات خبر داد: افزايش حق التدريس اساتيد تا 50 درصد با استعانت از اين فلسفه انقلاب و شهادت مي توان به خودباوري رسيد. همان طور که حضور خود را در جهان به عنوان نظام مقتدر با الگوي اين فلسفه ثابت کرده ايم.
به گزارش خبرگزاري موج، علي عباسپور، رئيس واحد علوم و تحقيقات، در جمع رؤساي دانشکده ها، اساتيد و مديران گروه که در جوار مقبره دو شهيد گمنام اين واحد دانشگاهي برگزار شد، ضمن تبريک آغاز سال تحصيلي جديد گفت: آغاز سال تحصيلي جديد با ياد و خاطره شهداي انقلاب اسلامي تأکيدي بر روشن تر شدن مسير زندگي و اهداف متعالي کشور است.
رئيس واحد علوم و تحقيقات با تأکيد بر توجه به بحث پژوهش در چارچوب افق کوتاه مدت کشور گفت: اختصاص 4 درصد از توليد ناخالص ملي به فعاليت هاي تحقيقاتي و فراهم کردن امکانات لازم به منظور توسعه اقدامات پژوهشي ايران را در زمره کشورهاي مقتدر قرار مي دهد.
وي با بيان اينکه دانشگاه ها بايد با انسجام و هم افزايي در تحقق سياست هاي کلي کشور سهيم باشند، افزود: واحد علوم و تحقيقات درصدد تکميل فعاليت هاي علمي و پژوهشي و بهبود سطح امکانات آموزشي براي برداشتن گامي ديگر در مسير پيشرفت کشور و برآورده ساختن انتظارات از اين واحد در سطح منطقه است.
عباسپور به پويايي اين واحد دانشگاهي در تابستان سال جاري با انجام فعاليت هاي اجرايي، فضاسازي، رفع کمبودها و تجهيز امکانات اشاره کرد و اظهار داشت: تکميل و بهره برداري مطلوب از ساختمان هاي ابن سينا، مرکز اسناد و کتابخانه مرکزي، مرکز اسلامي پيامبر اعظم (ص) و مسجد امام علي (ع)، از جمله اقدامات اين واحد دانشگاهي در راستاي ارتقاي خدمات دهي به دانشجويان، اساتيد و پژوهشگران کشور است.
رئيس واحد علوم و تحقيقات از پيگيري مسائل مربوط به وضعيت معيشتي کارمندان به ويژه مسکن خبر داد و گفت: مديريت واحد در نظر دارد در چارچوب اختيارات خود، حداکثر امتيازات را براي رفع دغدغه هاي معيشتي کارکنان و اساتيد همچون پرداخت دستمزد، لحاظ کند.
وي از افزايش حق التدريس ها تا50درصد با نظارت بر کيفيت برگزاري کلاس ها خبر داد و افزود: بهره گيري از اساتيد خارجي براي تدريس و راهنمايي تزها در دستور کار واحد علوم و تحقيقات قرار دارد.
عباسپور بهره برداري از امکانات به بهترين نحو را با وجود محدوديت هاي موجود، موجب افتخار کشور دانست و اظهار داشت: از اساتيد انتظار مي رود بيش از پيش نسبت به کيفيت علمي رساله ها و تزهاي دانشجويان حساسيت داشته باشند.
رئيس واحد علوم و تحقيقات بر اهميت فعاليت هاي کارگاهي و آزمايشگاهي تأکيد کرد و ادامه داد: در اين راستا، در آينده نزديک، بلوک يک آموزشي و چند آزمايشگاه جديد در اين واحد به بهره برداري مي رسد.
وي با اشاره به ظرفيت بالاي علمي و آموزشي اين واحد براي جذب دانشجو در مقطع مختلف گفت: گسترش فعاليت هاي اقتصادي، متنوع سازي درآمدها و توسعه شرکت هاي دانش بنيان در کنار تعريف تزهاي درآمدزا با استفاده از ظرفيت اساتيد و دانشجويان، از برنامه هاي در دست اقدام واحد علوم و تحقيقات است.
کرم الله دانشفرد، معاون فرهنگي و اجتماعي واحد علوم و تحقيقات، نيز در اين مراسم ضمن درود به روح پاک شهيدان انقلاب اسلامي ايران گفت: هدف از برگزاري اين جلسه با حضور اعضا هيأت رئيسه، مديران گروه و رؤساي دانشکده ها، تعريف و تبيين استراتژي ها و اولويت هاي آموزشي، پژوهشي و فرهنگي سال تحصيلي جديد از سوي مديريت واحد علوم و تحقيقات است.
وي به اشتغال به تحصيل بيش از40هزار نفر دانشجو در مقاطع تحصيلي کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري در اين واحد اشاره کرد و افزود: با توجه به تأکيد مديريت دانشگاه بر ارتقاء سطح کمي و کيفي، ارائه انتظارات و سياست گذاري هاي مشخص براي حرکت هاي آموزشي و پژوهشي منسجم و برنامه ريزي شده ضرورت مي نمايد.
دانشفرد از مغفول ماندن بعد پرورشي دانشگاه ها انتقاد کرد و گفت: دانشگاه ها در کنار وظايف آموزشي و پژوهشي خود بايد به مأموريت تربيت و پرورشي دانشجويان نيز اهتمام ويژه اي داشته باشند.
وي با بيان اين مطلب که آموزش زندگي هدفمند از وظايف اساتيد در سر کلاس درس به دانشجويان است، تصريح کرد: نوع بيان و برخورد اساتيد با دانشجويان مي تواند بر افزايش علاقه و انگيزه آن ها براي تحصيل، کار، زندگي بهتر و از بين بردن افسردگي عمومي مؤثر باشد.
معاون فرهنگي و اجتماعي واحد علوم و تحقيقات افزود: اساتيد از واژه هاي منفي در سر کلاس استفاده نکنند تا شاهد مرگ علاقه و انگيزه در دانشگاه نباشيم.
وي با بيان اينکه جوانان امروز کشور از جنس جوانان انقلابي سه دهه گذشته هستند، ادامه داد: بايد اميدوار زندگي کردن و رفتار دانشگاهي داشتن را مدنظر داشته باشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]