واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: کارشناس صنعت بیمه درگفت وگو با پانا : عوامل بروز حوادث رانندگی در مدیریت ریسک لحاظ شوند خبرگزاری پانا : کارشناس صنعت بیمه گفت: مدیریت ریسک در تنظیم یا اصلاح قوانین حائز اهمیت است و با توجه به زیان سالانه 800 میلیارد تومانی بیمه شخص ثالث اصلاح این قانون باید به گونه ای باشد که با پیش بینی شرایط جدید نقش تمامی عوامل در بروز حادثه را تعیین کند .
۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۶ مهر ساعت 11:16
غلامعلی فرجودی درگفت وگو با خبرنگار اقتصادی پانا از کیفیت نامطلوب خودروها ،عدم استاندارد جاده ها و علائم ،نقش بی احتیاطی عابرین در بروز حوادث انتقاد کرد و افزود: تخلفات راننده ،کیفیت پایین خودروها ،عدم استاندارد جاده ای و علائم از جمله مواردی است که باید در قانون جدید بیمه شخص ثالث لحاظ شود .
فرجودی تاکید کرد: مجلس در طرح اصلاحی خود باید نقطه نظرات دست اندرکاران صنعت بیمه را لحاظ کند و در جلسات ماهانه ای که دست اندرکاران صنعت بیمه در سندیکای بیمه برگزرار می کنند می توان راهکارها و پیشنهادهای خو را برای اصلاح بهتر قانون در قالب یک بسته پیشنهادی به مجلس ارائه داد.
کارشناس صنعت بیمه خاطرنشان کرد: در طرح تحقیقی پژوهشکده بیمه این موضوع که اگر فردی با 7 سال سابقه بیمه داشته و تخلفی نداشته باشد به عنوان یک سابقه مناسب از امتیازاتی برخوردار شود.
فرجودی با تاکید برضرورت گسترش سایر ابزارهای حمل و نقل کشور از جمله حمل و نقل ریلی که از امنیت و گستردگی بیشتری برخوردار است عنوان کرد: روزمرگی شرکت های بیمه آنقدر زیاد است که فرصت لازم را برای انجام چنین کاری ندارند و بیمه مرکزی به عنوان متولی بیمه کشور باید راهکارهای لازم را برای مدیریت ریسک انجام دهد.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا دولت اصلاحیه بیمه شخص ثالث را خود راسا به مجلس ارائه نداد گفت: بیمه مرکزی این ماموریت را برای خود تعریف کرده و کار تحقیقی که پژوهشکده بیمه در این راستا انجام داده است به منظور تنظیم لایحه اصلاحی قانون بوده است.
کارشناس صنعت بیمه خاطرنشان کرد: دیدگاه کلی آن است که در هر شرایطی راننده در بروز تخلف مقصر است اما اینکه کارشناسان فنی در بروز حادثه در منطقه عبور ممنوع عابر پیاده باز هم راننده را مقصر اصلی حادثه می دانند به معنای تحمیل زیان به صنعت بیمه است .
وی ادامه داد: اگرچه در هر حال حق تقدم با عابر است اما اگر عابری در تاریکی شب با لباس تیره از عرض اتوبان با پرش از نرده ها خود را در معرض مستقیم حادثه قرار می دهد این سوال به وجود می آید که آیا باید زیان آن را بیمه کننده متقبل شود و این در حالی است که سیستم ترمز ماشین ها چندان نیز استاندارد نبوده و کیفیت فنی خودروها نیز در بروز حوادث جوی و فوتی تاثیرگذار است.
وی تصریح کرد: قوانین باید به گونه ای تدوین شود که هر کسی که از قانون تخطی کرد و قانون گریزی دارد زیان آن را نیز پرداخت کند حتی اگر عابر پیاده باشد.
کارشناس صنعت بیمه با تاکیدبرضرورت نسب علائم هشداردهنده برای مکان هایی که نابینایان یا ناشنوایان از آن تردد بیشتری دارند خاطرنشان کرد: اگر خودرویی با موتور سواری که از چراغ قرمز عبور می کند تصادف کند چرا باید راننده مقصر شناخته شود .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]