واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ مهر ۱۳۹۳ (۱۹:۳۷ب.ظ)
تاکيد وزير فرهنگ بر ضرورت پيگيري مصوبات کميته هاي شوراي تحول اداري با توجه به پيشرفت حوزه فناوري اطلاعات خيلي از روشهاي سنتي در امر خدمت رساني به مردم و ارباب رجوع را ميتوان حذف کرد به گونه اي که تمامي امور از طريق روشهاي الکترونيکي و ديجيتالي صورت گيرد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي و اطلاعرساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، «علي جنتي» وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي صبح امروز در اولين نشست شوراي تحول اداري اين وزارتخانه با تاکيد بر اين مطلب گفت: پيگيري مصوبات کميتههاي شوراي تحول اداري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از سوي مديران و کارشناسان مربوطه به طرح کاهش تصديگريهاي بخش دولتي کمک مي کند.
وي افزود: با توجه به اهداف دولت الکترونيک و با ارايه خدمات به صورت ديجيتالي به مخاطبان و ارباب رجوع ميتوان بسياري از رفت و آمدهاي حضوري به وزارتخانه و هزينهها را کاهش داد.
جنتي ادامه داد: در حوزه معاونت مطبوعاتي اين نروش در ارائه خدمات به مخاطبان اجرا شده است و متقاضيان درخواست مجوز براي انتشار نشريات ميتوانند از طريق پورتال معاونت امور درخواست خود را پيگيري کنند.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود: در حوزه صدور موسسات فرهنگي و هنري نيز بر روش ديجيتالي و پيگيري امور از سوي متقاضيان به صورت الکترونيکي تاکيد شده و لازم است در ديگر حوزهها ازجمله صدور پروانه نشر و چاپ کتاب، چاپخانه ها و غيره مراجعات حضوري کاهش يابد.
وي با اشاره به قانون دسترسي آزاد به اطلاعات، گفت: بر اساس آييننامه اين قانون که در هيات دولت مطرح است؛ بايد اطلاعات مورد نياز مخاطبان در حوزههاي مختلف وزارت ارشاد از جمله قوانين نشر،شرايط دريافت مجوز موسسات و ... به طور دايم و شفاف در اختيار آنها قرار گيرد.
عضو کابينه دولت يازدهم ادامه داد: با شفاف سازي و يپگيري امور از طريق روشهاي ديجيتالي و الکترونيکي بسياري از فساد هاي اداري که ممکن است به وجود آيد؛ کاهش مييابد.
وي گفت: ضروري است روشهاي فناوري اطلاعات در انجام امور وزارت ارشاد با جديت بيشتري پيگيري شود زيرا از اين طريق بسياري از مراجعات حضوري کاهش مييابد و متقاضيان و مخاطبان وزارت ارشاد از طريق شبکه ميتوانند امور خود را پيگيري کنند.
وزير ارشاد ادامه داد: با واگذاري بسياري از امور به بخش خصوصي در چارچوب قانون ميتوان به اهداف طرح کوچک سازي دولت نزديک شد.
وي تاکيد کرد: ضروري است در شوراي تحول اداري تمامي مصوبات از طريق کميتههاي مربوطه پيگيري شود و کميتهها بر واگذاري تصديگريها به بخش خصوصي توجه بيشتري داشته باشند زيرا هميشه در ايجاد تغيير مقاومت وجود دارد.
جنتي افزود: زماني که دفعات رفت و آمد ارباب رجوع به صورت حضوري در محل وزارتخانه کاهش يابد، انجام بسياري از کارها از جمله چاپ کتاب راهنماي مراجعان، نصب بنرهاي راهنما و ... ضرورتي ندارد و حذف ميشود و اين در کاهش هزينهها و صرفه جويي نقش به سزايي دارد.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اشاره به پيشنهادات کارکنان و ارباب رجوع وزارتخانه در انجام امور گفت: بسياري از پيشنهاداتي که از سوي کارکنان و ارباب رجوع وزارتخانه که به بهبود و اصلاح امور کمک ميکند را ميتوان در کميته بررسي پيشنهادات شوراي تحول اداري مطرح کرد و در صورت تصويب با هدف ايجاد انگيزه در کارکنان براي آن پاداشي در نظر گرفت.
وي افزود: با بررسي پيشنهادات کارکنان در زمينههاي مختلف ميتوان افراد صاحب فکر و انديشه در تمامي حوزهها را شناسايي و از پيشنهادات سازنده آنها در اصلاح و بهبود امور بهرهمند شد.
در ادامه اين نشست «علي اصغر کارانديش مروستي» معاون توسعه مديريت و منابع وزارت ارشاد نيز گفت: در شوراي تحول اداري کميتهاي با عنوان «بررسي پيشنهادات» متشکل از مدير کل نوسازي و تحول اداري، مدير کل دفتر برنامه ريزي و راهبردي، يک صاحب نظر در امور فرهنگي و هنري با انتخاب وزير ارشاد، کارشناس صاحب نظر در نظام پيشنهادات، کارشناس بهبود پيشنهادات و کارشناس متخصص موردي بر حسب حوزه تخصصي تشکيل شده است.
وي افزود: در اين کميته تمامي پيشنهادات کارکنان و مراجعين در حوزههاي مختلف که سازنده باشد و به اصلاح امور و بهبود اوضاع موجود کمک کند؛ بررسي و در صورت لزوم تصويب ميشود.
در اين نشست جمعي از معاونين وزير ارشاد و مديران و کارشناسان حوزه تحول اداري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي حضور داشتند و پيشنهادات خود در حوزههاي مختلف را به وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ارايه کردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]