تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه ماه شعبان، وسواس دل و پريشانى‏هاى جان را از بين مى‏برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868168963




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حمایتی از انجمن نگارگران دیده نمی شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: یک نگارگر گفت: حمایتی از انجمن نگارگران دیده نمی شود یک نگارگرگفت: مقوله ای با نام حمایت از این انجمن دیده نمی شود که البته باید توجه داشت که این انجمن غیر دولتی است و در این زمینه تا حدودی نمی تواند آنچنان که باید باشد.
۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر ساعت 15:29



 کمال الدین قطب از نگارگران برجسته کشورکه تاکنون در بیش از40 نمایشگاه گروهی در ایران، آمریکا و اروپا شرکت کرده و سال‌هاست که به امرآموزش نگارگری مشغول است درگفت و گو با خبرنگار فرهنگی پانا گفت: این هنرازگذشته رشد خیلی خوبی داشته است ودرحال حاضر نیز رشته نگارگری به عنوان رشته ای مجزا در دانشگاه ها تدریس می شود. اگرچه که آن را از هنرستان ها حذف کرده اند و این اتفاق خوشایندی برای این هنر نیست.
وی با بیان اینکه رشته نگارگری، تذهیب و کتابت از جمله هنرهایی است که کشور ایران با آن شناخته می شود اذعان داشت: کشور ترکیه نیز با فعالیت درعرصه نگارگری ومینیاتورو برگزاری نمایشگاه ها که آنها را در خصوص این رشته مدعی می کند دراین رشته فعال است و بیشتر توانسته خود را در معرض نمایش و آشنایی مخاطبان خود درسایرکشورها قرار می دهد.
این هنرمند گفت: با گذشت زمان درهمه رشته ها از فضای سنتی خارج شده ایم و فضای مدرن در کارها جلوه گر شده است که در آثار خود من نیز این فضای مدرن را می توان مشاهده کرد.
وی افزود: خارج شدن ازفضای سنتی و مدرن شدن به معنای تبدیل فرم های سنتی به فرم های مدرن است که اصالت وویژگی های ایرانی از آن حذف نشده باشد. برای نمونه به یکی از کارهای خود که مینیاتور کلاژ شده است اشاره می کنم که تلفیقی از فرش ایرانی و متریال های دیگر است که نمونه این چنینی از هنر نگارگری تا کنون سابقه نداشته است.
 قطب اظهار کرد:  درآثارمدرن، فرم و مفهوم تغییر یافته است، آنگونه که بیشتر کارهای سنتی مربوط به ادبیات و مذهب چون معراج پیامبرو حضرت یونس از قبیل این مضامین است و در شرایط جدید بیشتر کارها حول محور صلح که بحث امروز جهان است می گردد که درواقع به نوعی کارهای مدرن از شرایط موجود اجتماعی بهره می گیرد.
وی درخصوص تاثیربرگزاری جشنواره و نمایشگاه ها درارتباط با این گونه ازهنرهای تجسمی گفت: شناسایی هنرمندان جوان و تشویق و خرید آثار آنها از نتایج مثبت برگزاری نمایشگاه و دو سالانه ها است که البته اگر برگزاری آنها تکرار مکررات باشد نتیجه ای نیز نخواهد داشت.
این هنرمند در پایان با بیان اینکه انجمن نگارگران نیزموجود است اظهار کرد: مقوله ای با نام حمایت از این انجمن دیده نمی شود که البته باید توجه داشت که این انجمن غیر دولتی است و دراین زمینه تا حدودی نمی تواند آنچنان که باید باشد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن