پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850673289
نویسنده ای که 7 سال است کتابی نخریده است!
واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: نویسنده ای که 7 سال است کتابی نخریده است!
معمولاً کتابهای داستان را نگه نمیدارم و اغلب بعد از خواندن، آنها را هدیه میکنم.
سرشار درباره کتابخانه شخصیاش گفت: از زمانی که در دوران نوجوانی مطالعه میکردم، کتاب میخریدم و معمولاً آنها را نگه میداشتم. داستانهای معاصر و آثار چهرههای فعال ادبی آن زمان مثل محمود دولت آبادی، بزرگ علوی، جلال آل احمد، صادق چوبک و امثال این نویسندگان اولین کتابهای کتابخانه شخصی مرا شکل دادند؛ اما در مراحل بعدی و با ورود به حوزه نقد و پژوهش، کتابهای بیشتری مورداحتیاج من شد و طبیعتاً کتابخانهام پربارتر شد.
کتابخانه شخصی با شانزده هزار جلد کتاب
کتابخانه شخصی من حدوداً شانزده هزار جلد کتاب دارد که عمدتاً در حوزه علوم انسانی و بخش کمی از آن، حدود سه هزار جلد به کتابهای داستان اختصاص دارد. معمولاً کتابهای داستان را نگه نمیدارم و اغلب بعد از خواندن، آنها را هدیه میکنم، تنها در مواردی که بخواهم در مورد داستانی کار تحقیقی و پژوهشی انجام دهم آن را نگه میدارم.
سرشار درباره چگونگی نگهداری این حجم انبوه از کتابهایش گفت: در حال حاضر در خانهای در دو طبقه زندگی میکنیم؛ در طبقه پایین، فضایی وجود دارد که از گذشته قفسهبندی شده بود و بخش دیگری از آن را هم خودم قفسهبندی کردم و همه کتابهایم را با بخشبندیهای متفاوت در آنجا قراردادم.
وی بیشترین کتابهایش را در حوزه پژوهش و نقد ادبی عنوان کرد و ادامه داد: در زمینه تاریخ اسلام و زندگینامه پیامبران، در زمینه تاریخ ادبیات معاصر و ادبیات کودک و نوجوان تمام کتابهای مرجع و مادر را دارم. همچنین علاقه بسیاری هم به ادبیات دفاع مقدس و به ویژه خاطره نگاریهای آن دارم. تعدادی هم کتاب کودک و نوجوان به زبانهای دیگر نگهداری می کنم که قصد داشتم آنها را ترجمه کنم که همینطور نیمهکاره مانده است.
وی افزود: خیلی سعی کردم تاکمی از بار این انبوه کتابها کم کنم و آن را سبکتر کنم، اما هر بار که به کتابها نگاه میکنم واقعاً دلم نمیآید هیچکدام از آنها را از کتابخانهام خارج کنم.
وقتی مباحث تکراری است؛ کتاب نمیخرم
سرشار درباره یکی از راههایی که برای مقابله با انبوه کتاب در پیشگرفته، گفت: من تقریباً شش یا هفت سال است کتاب نمیخرم، مگر استثناهایی که ممکن است من آن کتاب را نداشته باشم یا در آن کتاب مباحث جدیدی مطرحشده باشد. به ویژه در حوزه پژوهش و نقد ادبی که بیشترین کتابهای کتابخانهام را به خود اختصاص دادهاند.
وی درباره دلیل خرید نکردن کتاب در این سال گفت: چون همه کتابهای مهم موردعلاقهام را در سالهای گذشته خریدهام و کتابهای جدید را که نگاه میکنم، میبینم که عمدتاً همان مباحث گذشته را با اندک تغییری تکرار کردهاند. بهخصوص از وقتی فروشگاه انجمن قلم ایران تأسیسشده- که منابع کتابهایش را خودم انتخاب کردهام - دیگر نیازی به خرید کتاب برای مطالعاتم ندارم، چون تقریباً تمام کتابهای مهم ادبی را در آنجا جمع کردهایم.
حذف کتابهای تکراری از کتابخانه
سرشار همچنین حذف کتابهای مشابه را روش دیگری برای سبکتر کردن کتابخانهاش عنوان کرد و ادامه داد: بااینکه در کتابخانهام جایگاه کتابها را در حوزههای مختلف جدا کردهام، اما پیش میآید کتابی را که دارم، دوباره خریدهام، همچنین کتابهایی به من اهدا میشود که هرچند وقت یکبار به سراغ آنها میروم و آنهایی را که تکراری هستند و امضاء و حاشیهنویسی ندارند جمع میکنم و به کتابخانههای مناطق محروم اهدا میکنم.
وی درباره اهدای بخشی از کتابهایش به نکته جالبی اشاره کرد و گفت: اما جالب اینکه چندی پیش که تعداد زیادی از کتابهای تخصصی حوزه دین را کنار گذاشته بودیم تا همسرم به یکی از حوزههای علمیه در تهران اهدا کند، در کمال تعجب این کتابها را از ما قبول نکردند و گفتند، جانداریم! انگار مشکل کمبود جا در تهران، خود را به کتاب هم تحمیل کرده است.
جابهجایی کتابها سختترین قسمت اسبابکشی است
اگر ما در آن زمان کتابخانههای متعدد و بهروز و با امکان دسترسی آسان و راحت داشتیم، قطعاً منجر به این نمیشد که هرکس در خانهاش انبوهی یا انباری از کتاب داشته باشد و به دنبال خودش بکشد. بستهبندی و حمل کردن کتابها(کتاب کشی) برای ما که درگذشته به خاطر ثابت نبودن منزل، هرز گاهی جابهجا میشدیم، مصیبتی بزرگ بود. بهطوریکه جابهجایی همه وسایل منزل یک طرف و جابهجایی کتابها طرف دیگر.
پدیدهای به نام کتاب زدگی
سرشار درباره دردسرهای نگهداری کتاب در زندگی شخصی، گفت: بیشتر افرادی که به کتاب علاقه زیادی دارند، همسران آنها ابتدا این وضع را تحمل میکنند، ولی بعد از گذشت مدتی این موضوع برایشان سخت میشود که همسرشان را همواره با کتاب، در حال خواندن کتاب، در حال خرید کتاب، در حال دستهبندی کتاب و خلاصه همیشه با کتاب ببینند. بهطوری که در برخی موارد شاهد بودم که موجب بیزاری خانواده از کتاب شده و همسر و فرزندان این افراد دچار کتاب زدگی شدهاند.
وی درباره میانه همسرش با کتاب ادامه داد: اما در خانه ما با توجه به اینکه دیگر سن و سالی از ما گذشته، زندگی با کتاب با همه خوبیها و دردسرهایش عادی شده و حتی میتوانم بگویم الآن حجم کتابها و مطالبی که همسرم مطالعه میکند از حجم مطالعه من بیشتر است.
چشمانتظاری برای بازگشت کتابها
سرشار در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه «آیا از کتابخانه شخصی خود امانت میدهید؟» گفت: اگر افرادی را ببینم که برای پژوهشهایشان به دنبال کتابی بودهاند و پیدا نکردهاند و همچنین برخی افراد مطمئن که آنها را میشناسم، به آنها کتاب امانت میدهم؛ البته بسیاری از همین دوستان بودند که کتابها را بردند و دیگر پس نیاوردند. اما بااینحال هر بار که فردی کتابی را از من امانت میخواهد فکر میکنم که دیگر این فرد متفاوت است و حتماً کتاب را پس خواهد آورد، اما بازهم همان حکایت تکرار میشود.
وی افزود: جالب است حتی بودند افرادی که کتابهای مرجع را از من امانت گرفتند و چون در همان برهه خط فکری و سیاسیشان از ما جدا شد، دیگر آنها را پس ندادند.
قدر زر زرگر شناسد، قدر گوهر گوهری
وی درباره تصمیم خود برای آینده کتابخانه شخصیاش گفت: فکر میکنم که کتابخانهام را برای پسرم بگذارم. من بر بسیاری از کتابهایم، حاشیهها و نقدهایی نوشتهام که ارزش این کتابها را برای من صدچندان کرده است و فکر میکنم پسر بزرگم (محمد) بیش از هر کس دیگری ارزش این کتابها را درک میکند و شایستگی نگهداری و استفاده از این منابع ارزشمند را دارد.
شیوه مطالعه درازکش در زاویه ۳۰ درجه
وی در تشریح شکل و شیوه مطالعه کردن خود گفت: من مطالعه را هم به همان شکل سنتیاش، یعنی روی زمین به حالت نشسته یا درازکش دوست دارم و معمولاً ترجیح میدهم بالشی بگذارم و به حالت درازکش با زاویه ۳۰ درجه، مطالعه کنم. و کمتر روی صندلی و پشت میز مطالعه میکنم؛ البته اگر مبل راحتی مناسبی برای مطالعه پیدا شود، از آن نمیگذرم.
وی افزود: اما هنگام نوشتن به دلیل فعالیت ذهنی، مرتب گرسنهام میشود و مدام حس میکنم که قند خونم پایین میآید؛ سابقاً هنگام مطالعه برای مقابله با خوابآلودگی چای و قهوه میخوردم که این اواخر به دلیل ناراحتی معده از خوردن چای و قهوه منع شدهام، و گاهی به شکستن تخمه رو میآورم. البته گاهی هم میشود که رژیم غذایی را نادیده میگیرم و گریزی به قوری چای میزنم.
کتابخانههای سیاسی آن زمان
وی اولین عضویت رسمی خود در یک کتابخانه بزرگ را به سال ۱۳۶۰ عنوان کرد و گفت: زمانی که در رادیو کار میکردم، عضو کتابخانه ملی شدم؛ در آن زمان محل کار ما در رادیو در میدان ۱۵ خرداد بود و اگرچه ساختمان رادیو کتابخانهای هم داشت، اما منابع آن بسیار محدود و قدیمی بود. بنابراین به کتابخانه ملی که ساختمان قدیمی آن در خیابان سی تیر و نزدیک محل کارم بود، میرفتم.
سرشار ادامه داد: در آن زمان دانشجو بودم و یکی از شرایط عضویت در کتابخانه ملی داشتن مدرک لیسانس به بالابود، اما کسانی که دارای کتاب منتشرشده بودند از این قانون معاف میشدند. من هم به همین دلیل توانستم عضو کتابخانه ملی شوم.
سرشار قوانین حاکم بر کتابخانههای آن دوران را بسیار سختگیرانه توصیف کرد و ادامه داد: یکی از قانونهایی که آن زمان در کتابخانه ملی وجود داشت این بود که بههیچوجه کتاب را برای بیرون بردن از کتابخانه، امانت نمیدادند و همه موظف و مجبور بودیم تا در همان فضای خشک اداری مطالعه کنیم. همچنین به دلیل اینکه آن روزها اوایل انقلاب بود، بسیاری از کتابهای مربوط به رژیم گذشته را جمعآوری کرده بودند و تا مدتها در اختیار کسی قرار نمیدادند.
وی در ادامه به نگاههای سیاسی کارکنان برخی کتابخانهها اشاره کرد و گفت: در آن زمان افراد تودهای در سیستم کتابداری کتابخانهها فراوان بودند که ممکن است بقایای آنها هنوز هم در این کتابخانهها وجود داشته باشند. این افراد تمام منابع کتابخانهها را در اختیار داشتند و باوجود مراجعه مکرر ما برای دریافت و مطالعه برخی منابع خاص برای تحقیق و پژوهش، از دادن این منابع به ما امتناع میکردند، اما در همان زمان میدیدیم که این منابع را در اختیار همفکران تودهای خود قرار میدادند.
کتابخانه ملی؛ وسیله نقلیه یا همت عالیه!
وی در تشریح فضای حاکم بر کتابخانههای کشور در دهه ۶۰ گفت: در آن دوران فضای کتابخانه ملی بسیار غمانگیز و کهنه بود و کتابخانه مجلس هم از آن غمانگیزتر؛ جالب اینکه در این کتابخانهها فقط انسانهای کهنسال رفتوآمد داشتند و ما با ورود به کتابخانهها واقعاً احساس افسردگی میکردیم و میگفتیم که اگر عاقبت کتاب و کتابخوانی این است، ما هیچوقت نمیخواهیم کتابخوان شویم و بعد از مدتی دیگر به آنجا مراجعه نکردم.
وی در ادامه به انتقال کتابخانه ملی به مکان و فضایی متفاوت اشاره کرد و ادامه داد: البته کتابخانه ملی در حال حاضر به مکان دیگری منتقلشده که بهغیراز «ازمابهتران» کمتر کسی میتواند به آنجا مراجعه کند. تنها افرادی که وسیله نقلیه یا همت عالیه داشته باشند میتوانند این مسیر را طی کنند و از امکانات آن استفاده کنند؛ البته این کتابخانهها امکاناتی مثل کتابخانههای دیجیتالی هم دارند که دیگر نیازی به مراجعه حضوری نیست، اما بیشتر افراد در سن و سال من کمتر با این مسائل آشنایی دارند.
خاطره کتابی از دیدار با رهبری
سرشار در ادامه به خاطرهای از دیدار با رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: سال ۱۳۶۳ بهتازگی در حوزه هنری مشغول به کارشده بودم؛ کتابخانه حوزه هنری مسئولی داشت به نام آقای «یوز باشی» امور کتاب و کتابخانه حوزه در دست او بود. در آن زمان هر ازگاهی برخی اعضا و هنرمندان حوزه هنری را به دیدار مقام معظم رهبری میبردند که دریکی از این بازدیدها به همراه جمعی از شاعران، نقاشان، مجسمهسازان و سایر هنرمندان به دیدار رهبری رفتیم.
وی ادامه داد: ازآنجاکه معمولاً رهبری مطالعه بسیاری دارند و آخرین کتابهای منتشرشده را میخوانند در این دیدارها کتابهایی را که نظرشان را جلب میکرد توصیه میکردند. رهبری شروع کردند به پرسیدن که آیا این کتاب را خواندهاید، و در بین ما همه به یکدیگر نگاه میکردند و هیچکس آن کتاب را نخوانده بود، رهبری کتاب دیگری را معرفی کردند، بازهم کسی نخوانده و همینطور کتابهای بعدی.در حالی که همه ما از خجالت سرخشده بودیم، کاظم چلیپا (نقاش) که در کنار من بود، بهآرامی و با لبخندی گفت، اگر میدانستیم اینگونه است، «یوز باشی» را با خودمان میآوردیم.
۱۰ کتابی که همه باید بخوانند به پیشنهاد محمدرضا سرشار
کتاب «جاده جنگ» نوشته منصور انوری، کتاب «جنایت و مکافات» و «برادران کارامازوف» از داستایوفسکی، «جنگ و صلح» اثر تولستوی، رمان «ربهکا» اثر دافنه دوموریه، «خوشههای خشم» اثر جان اشتاین بک، کتاب «فرمانروای مه» نوشته اقدس ارطایفه، کتاب «چشمی که بستم، چشمی که بگشود» نوشته مریم مقامی، مجموعه داستان «زنها همه شبیه هماند» نوشته محمد سرشار (پسر ارشد محمدرضا سرشار).
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
نویسندهای که ۳۰ سال منتظر مرگ نخستوزیر انگلیس بود
نویسندهای که ۳۰ سال منتظر مرگ نخستوزیر انگلیس بودهیلاری مانتل نویسنده معروف انگلیسی که تاکنون جایزههای معتبری در زمینه ادبیات چون جایزه بوکر را برده اخیرا داستان کوتاهی درباره مارگارت تاچر نخست وزیر سابق انگلستان نوشته است به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات فارس هیلاری مانتلانتشار مجموعه داستان دیگری از نویسنده «چهل سالگی»/ «جامهدران» ناهید طباطبایی روانه بازار نشر شد
فرهنگ و ادب بازار نشر انتشار مجموعه داستان دیگری از نویسنده چهل سالگی جامهدران ناهید طباطبایی روانه بازار نشر شد مجموعهداستان جامهدران نوشته ناهید طباطبایی توسط نشر چشمه منتشر و راهی بازار نشر شد به گزارش خبرنگار مهر این کتاب پیش از این در سال 76 توسط نشر خجسته به چ«سفر برگذشتنی» روایت همراه شدن با ناصرخسرو در جاده ابریشم/ کتابی که نگارشش 7 سال طول کشید
فرهنگ و ادب کتاب پابه پای ناصرخسرو سفر برگذشتنی روایت همراه شدن با ناصرخسرو در جاده ابریشم کتابی که نگارشش 7 سال طول کشید سفر برگذشتنی عنوان سفرنامهای از محمدرضا توکلی صابری در دو جلد است نویسنده در این کتاب در آستانه هزارمین سالروز تولد ناصرخسرو همان مسیری را پیموده کسومین کتاب یک نویسنده در یک سال
جمعه ۴ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۴۹ اسماعیل زرعی از انتشار کتاب تازهاش با عنوان شادیهای شوم خبر داد این نویسنده به خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کرمانشاه گفت این کتاب سومین اثری است که بعد از کتابهای روزشمار اموات و خوابهای غمگین در سال جاری به چاپ رساندهام او مگفتوگوی مشروح فارس با نویسنده «بهشت مسموم» کتابی که جانبازان شیمیایی را به گریه انداخت/ پدرم را بعد از شیمیای
گفتوگوی مشروح فارس با نویسنده بهشت مسموم کتابی که جانبازان شیمیایی را به گریه انداخت پدرم را بعد از شیمیایی شدن نشناختممنیژه جانقلی گفت جانبازان شیمیایی میگفتند به قدری این کتاب حسبرانگیز است که حتی خود ما که این مشکلات را تجربه کردهایم موقع خواندن اشک در چشمانمان جمع مینمایش «نویسنده بودن» در سالن سینماحقیقت/روایتی پرتره از زندگی جلال آلاحمد
نمایش نویسنده بودن در سالن سینماحقیقت روایتی پرتره از زندگی جلال آلاحمددر بیست و یکمین برنامه از دوره جدید کانون فیلم سینماحقیقت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی فیلم مستند نویسنده بودن ساخته سیّدمصطفی آلاحمد عصر فردا یکشنبه ششم مهرماه به نمایش عمومی درآمده و مورد نقد ونویسندهای که ۳۰ سال منتظر مرگ مارگارت تاچر بود
نویسندهای که ۳۰ سال منتظر مرگ مارگارت تاچر بود فرهنگ > کتاب - فارس گزارش داد هیلاری مانتل نویسنده معروف انگلیسی که تاکنون جایزههای معتبری در زمینه ادبیات چون جایزه بوکر را برده اخیرا داستان کوتاهی درباره مارگارت تاچر نخست وزیر سابق انگلستان نوشته است هیلاری ممترجمان و مدیرانی که سوادشان بالای 18 سال است!
قصه تکراری سهل انگاری این بار در تکواندو مترجمان و مدیرانی که سوادشان بالای 18 سال است حذف کیمیا علیزاده از بازیهای آسیایی اینچئون قبل از آغاز مسابقات تکواندو شانس کسب یک مدال را از کاروان ورزش ایران گرفت به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران رقابت های تکواندو هفدهمین دوسوسیس و کالباسهای ایران سالم است!
سوسیس و کالباسهای ایران سالم است   مهدی خلج در نشست خبری در جمع خبرنگاران تأمین سلامت مردم و بهداشت فرآوردههای خام دامی را بعد دیگری از فعالیتهای دامپزشکی عنوان کرد رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به تعامل میان دوسازمان دامپزشکی و شیلات افزود با نظارتهای مستقیمردی که خریدار یک مادر حداقل ۵۷ ساله است! + عکس
مردی که خریدار یک مادر حداقل ۵۷ ساله است عکس یک مرد ۳۰ ساله در منطقه سینچوآن چین قصد دارد یک مادر ۵۷ ساله برای خود بخرد و ۱۶۰ هزار دلار به هر کسی که بخواهد مادر او باشد میدهد این مرد تبلیغات مختلفی را در نت انجام میدهد اما شاهدان عینی میگویند او روزها در یک پارک بزرگ میمادر 41 ساله ای که همانند دختران دبیرستانی است! + عکس
مادر 41 ساله ای که همانند دختران دبیرستانی است عکس ژانگ تینگژوان نام این دختر یا بهتر بگوییم زن تایوانی است که از سن خود بسیار کوچک تر بنظر میرسد این دختر خانم که 41 سال سن دارد مادر دو فرزنداست در حالی که در کنار فرزندش است همانند خواهر و برادر به چشم میآیند ژانگ تینگژواانتشار یک سال تجربه مربی اسپانیایی بایرن در کتابی به نام «آقای گواردیولا»
انتشار یک سال تجربه مربی اسپانیایی بایرن در کتابی به نام آقای گواردیولاخاطرات یک سال مربیگری پپ گواردیولا در تیم بایرن مونیخ تحت عنوان کتابی منتشر شد به گزارش خبرگزاری فارس مارتی پرنائو نویسنده و گزارشگر مطرح کتابی تحت عنوان آقای گواردیولا منتشر کرد که در آن تجربیات یک سالگلزن تیم فوتبال پیکان در گفتوگو با فارس: دقیقی گفت که توپ قبل از ورود به دروازه با او برخورد داشته است/ نمید
گلزن تیم فوتبال پیکان در گفتوگو با فارس دقیقی گفت که توپ قبل از ورود به دروازه با او برخورد داشته است نمیدانم قراردادم چند ساله است مدافع تیم فوتبال پیکان گفت دقیقی گفت که پیش از ورود توپ به دروازه توپ با او برخورد داشته و پس از آن تبدیل به گل شده است سیاوش یزدانی در گفتوگوزنی 41ساله ای که مانند دختران دبیرستانی است!! + عکس
زنی 41ساله ای که مانند دختران دبیرستانی است عکسژانگ تینگژوان نام این دختر یا بهتر بگوییم زن تایوانی است که از سن خود بسیار کوچک تر بنظر میرسد این دختر خانم که 41 سال سن دارد مادر دو فرزنداست در حالی که در کنار فرزندش است همانند خواهر و برادر به چشم میآیند ژانگ تینگژوان ناسالهاست دنبال ایجاد آکادمی هستم ولی کمک نمیکنند/ برنامه نود هم مقصر است!
ورزشی فوتبال - فوتسال انتقادات مهدویکیا از اتفاقات فوتبال پایه سالهاست دنبال ایجاد آکادمی هستم ولی کمک نمیکنند برنامه نود هم مقصر است بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران و مدیر فنی تیم جوانان با انتقاد از اتفاقاتی که در فوتبال پایه رخ میدهد روند فعلی را به رشد گلخانهای تپیام امسال روحانی چیست؟
دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۳ مجمع عمومی سازمان ملل این روزها مانند هر سال به ویترینی تبدیل شده است ویترینی که رسانهها عملکرد روسای جمهور و هیاتهای دیپلماتیک را به دقت مینگارد به گزارش ایسنا روزنامه آرمان نوشت تنها پیام کوتاهی از سوی روسای جمهور و هیاتهای دیپلماتیک کافی ا10 روزنامهای که بیشترین یارانه را در 3 ماه اول امسال دریافت کردند
فرهنگ و ادب رسانه گزارش خبری مهر 10 روزنامهای که بیشترین یارانه را در 3 ماه اول امسال دریافت کردند 10 روزنامهای که بیشترین یارانه را در 3 ماه اول سال دریافت کردهاند به ترتیب عبارتند از دنیای اقتصاد با 618 میلیون تومان خبر ورزشی با 532 میلیون و 100 هزار تومان خبر جنوب با-