تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خشم از شيطان و شيطان از آتش آفريده شده است و آتش با آب خاموش مى شود، پس هرگاه يكى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820391944




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در مقوله تحقق دولت الکترونيک بسيار جدي هستيم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۲ مهر ۱۳۹۳ (۱۳:۳۸ب.ظ)
حاتمي در اولين جلسه کارگروه توسعه دولت الکترونيک: در مقوله تحقق دولت الکترونيک بسيار جدي هستيم اولين جلسه کارگروه توسعه دولت الکترونيک با حضور مديران کل دستگاه هاي اجرايي استان و شرکت هاي دولتي به رياست دکتر حاتمي برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ معاون استاندار در اين جلسه با اشاره به عزم جدي دولت در اجرايي کردن دولت الکترونيک به اهميت منابع انساني در اين زمينه اشاره کرد و گفت: انسان عامل توسعه و هدف توسعه است و توسعه نيز جز براي کمال انسان نيست و اگر نگاهي به عوامل عقب ماندگي استان داشته باشيم متوجه خواهيم شد که بخش عظيمي از آن به منابع انساني و مديريتي بر مي گردد.
حاتمي به چهار رسالت مهم در حوزه دولت الکترونيک اشاره کرد و گفت: اولين رسالت، تحول در منابع انساني است که اين تحول بعنوان يک ضرورت بايد اتفاق بيفتد و مردم بايد اين تحول و آثار آن را در سرعت انجام اموراتشان، کاهش فساد، تقويت بخش خصوصي، برون سپاري ها، کاهش هزينه هاي زمان و مکان و... ببينند.
وي دومين رسالت توسعه را ارتباط دانشگاه با جامعه ذکر کرد و گفت: اينجا منظور از دانشگاه تمامي مراکز آموزشي و پژوهشي مانند آموزش و پرورش، فني و حرفه اي، موسسات آموزشي و دانشگاه ها مي باشد که بايد در يک نيازسنجي دقيق و مبتني بر کار کارشناسي شده، به نيازهاي جامعه بخصوص حوزه صنعت پاسخ مناسب دهند.
وي به موضوعIT و ICT بعنوان سومين رسالت دولت الکترونيک اشاره کرد و اظهار داشت: اين دو مقوله راه سريع برون رفت و راه نجات دهنده ما از اين وضعيت نگران کننده بخصوص در حوزه هاي بيکاري، طلاق و ساير ناهنجاري هاي جامعه است زيرا توسعه اين دو حوزه ضمن مزاياي فراواني که دارد به ايجاد شغل هاي زيادي منجر مي شود که مي تواند در کاهش نرخ بيکاري موثر واقع شود.
حاتمي محور چهارم را ارتقاي آگاهي مردم ذکر کرد و گفت: يک نظام و دولت کارآمد در دل يک ملت آگاه است و هر چه آگاهي مردم بالاتر برود مشارکت اجتماعي آنها و درک آنها از مزاياي توسعه و نيز برخورد با مشکلات بيشتر مي شود و يک ملت آگاه بزرگترين سرمايه براي پيشبرد امور و حرکت سريع و صحيح در مسير رشد و توسعه است که الحمداله از چنين موهبتي برخورداريم ولي بايد به اين ميزان قانع نشويم و در مسير افزايش اين آگاهي در زمينه هاي مختلف کار و تلاش بيشتري کنيم.
معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري نقش اين کارگروه را زيربنايي و کليدي خواند و افزود: بايد از مزيت استان مجازي براي درگير کردن مردم باIT و ICT و ارتقاي فضاي مجازي استفاده کنيم و فرهنگITوICT که يک مقوله بسيار مهمي است را گسترش دهيم و آن را در جامعه نهادينه کنيم و ما در مقوله تحقق دولت الکترونيک بسيار جدي هستيم.
وي در پايان ضمن با اهميت دانستن نفوذ دولت الکترونيک در روستاها اظهار داشت: بايد از پتانسيل دهياري ها و دفاتر روستايي در خدمات دولت الکترونيک به روستاها استفاده مطلوب ببريم که مطمئنا با ورود دولت الکترونيک به روستاها،از بسياري از مهاجرتها و ناهنجاري ها در آنجا کاسته مي شود و مردم در کوتاه ترين زمان و کمترين مسافت به خدمات دولت دست مي يابند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن