تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن زود خشنود و دير ناراحت مى شود و منافق زود ناراحت و دير خشنود مى گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834747105




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

این غذاها استرس زا هستند


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
مینو فروزانی,متابولیسم,مواد غذایی‌ استرس‌زا,اسید معده
این غذاها استرس زا هستند یک متخصص تغذیه درباره افزودنی‌ها و نگهدارنده‌هایی مانند نیتریت و نیترات که به مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس‌ و ماهی دودی جهت تثبیت رنگ و جلوگیری از فساد اضافه می‌شود، گفت: این مواد در صورت ترکیب با آمین‌ها، موادی به نام نیتروزامین‌ها را تولید می‌کنند که این مواد بالقوه سرطان‌زا و محرک هستند و موجب تشدید استرس می‌شوند.




دکتر مینو فروزانی با بیان اینکه در سنین بالای 40 سال کاهش متابولیسم (سوخت و ساز) بدن، فرد را برای استرس آماد ه تر می کند، گفت: در این شرایط هورمون هایی ترشح می شوند که اشتها را زیاد و چربی را ذخیره می کنند. وی با تاکید بر اهمیت کاهش مواد غذایی استرس زا از برنامه غذایی روزانه، افزود: کافئین ماده ای محرک است که در قهوه، چای، کولاها، شکلات و برخی از داروها وجود دارد. مصرف زیاد مواد غذایی حاوی کافئین همانند استرس عمل می کند و گاهی اوقات علائم آن را بدتر می کند. این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مواد محرک، ترشح اسید معده و هورمون های تیروئیدی را بیشتر می کنند. این مسئله ضمن ایجاد اضطراب، فعالیت کلیه ها را نیز افزایش داده و دفع ادراری نیز بیشتر می شود. فروزانی افزود: کافئین همچنین جذب آهن دریافتی از طریق مواد گوشتی را مهار می کند و سبب ایجاد کم خونی ناشی از فقر آهن می شود. وی با اشاره به اینکه اغلب مردم کافئین را به عنوان عاملی محرک برای افزایش انرژی مصرف می کنند، گفت: این یک احساس کاذب از انرژی زا بودن است، زیرا درعین حال باعث خستگی غدد فوق کلیوی می شود،چراکه ترشح هورمون های آدرنالین که هورمون های استرس نامیده می شوند از غدد فوق کلیوی ترشح می شوند. این متخصص تغذیه افزود: کافئین می تواند سردرد ایجاد کند بنابراین مصرف آن باید کنترل شده باشد و در صورت تمایل به مصرف قهوه ، می توان از قهوه بدون کافئین استفاده کرد. فروزانی با بیان اینکه از عوامل محرک دیگر نوشیدنی های گازدار است، گفت: اسید فسفریک موجود در نوشابه های گازدار با بر هم زدن تعادل کلسیم و فسفر و خروج کلسیم از استخوان ها باعث آسیب های استخوانی و افزایش خطر پوکی استخوان بویژه در زنان می شود که به دنبال مصرف طولانی مدت بروز می کند. وی افزود: اسید فسفریک موجود در این نوشابه ها در رقابت با اسید هیدروکلریک معده عملکرد صحیح معده را تحت تاثیر قرار می دهند. هنگامی که معده ناکارآمد می شود، غذای مصرفی به صورت گوارش نیافته باقی می ماند و سبب سوء هاضمه و نفخ می شود که این موضوع در ایجاد حس و حال ناخوشایند بسیار موثر است اما آب های معدنی و آب چشمه فسفر ندارند. فروزانی افزود: منوسدیم گلوتامات از افزودنی هایی است که برای حفظ رنگ سبزی های کنسروی و گوشت های پخته استفاده می شود. علاوه بر آن در صنایع غذایی برای تشدید طعم، مصرف دارد. این ترکیب شیمیایی می تواند در ایجاد سردرد، واکنش های پوستی و سوزش در ناحیه پشت گردن نقش داشته باشد. این متخصص تغذیه گفت: بهترین راهکار برای کاهش اثرات مواد افزودنی، اجتناب از مصرف غذاهای حاوی مواد افزودنی است.(ایسنا)


چهارشنبه 02 مهر 1393 18:10    بازدید:5





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن