پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848479844
نقد بیسابقه حاتمیکیا بر فیلمهای بنیاعتماد، حقیقی و حمایت از تبریزی |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نقد بیسابقه حاتمیکیا بر فیلمهای بنیاعتماد، حقیقی و حمایت از تبریزی
من تا بحال به انجمن سینمای دفاع مقدس نرفته ام و اصلا آنجا را جدی نمیگیرم، الان به لابی رنتی رفتم که عده ای نشستند و نظرات عجیب و غریبی دارند که شرف الدین فقط نماد است، اما سئوال اینجاست که از آن تشکیلات شما چه چیزی در آمده است و خروجی چه چیزی بوده است؟ اگر خروجی نداشته ببندید این در را
کد خبر: ۴۳۵۶۷۰
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۶ - 20 September 2014
حاتمیکیا در برنامه «هفت» گفت: الان فیلم فاخر در مملکت ما به متلک تبدیل شده است و اگر ما فیلمی میسازیم که فاخر است تعبیر متلک پیدا میکند و این را بعضی از بازیگرانی میگویند که اتفاقا قیمت آنها از روزی بالا رفت که فیلم فاخر مطرح شد.
به گزارش «تابناک»، برنامه هفت این هفته به صحبت ابراهیم حاتمی کیا کارگردان متعهد سینمای ایران اختصاص یافت.
ابراهیم حاتمی کیا در ابتدای صحبت های خود با اشاره به فیلم چ عنوان کرد: اینکه تازه نیست، من مدتها به این موضوع فکر میکردم و پی این بودم که کدام شخصیت در این زمان جواب میدهد، و دیدم چ جواب میدهد. چمران هم در حوزه علمی هم مرد عرفان و هم اینکه چریک است و هم کسی که در سیستم تا نمایندگی دولت پیش میرود و این زنگ ها را کنار هم قرار میدهم می بینم چمران بهترین شصخیت من است.
وی افزود: من ادعا نمیکنم که «چ» میتواند همه این ها را جواب دهد.بخشی که بیشتر در تلویزیون درباره آن صحبت شده است بحث عرفانی چمران است که این سختی شخصیت چمران است چون او مردی بود که در خلوت و هم در جلوت هم این ها را داشت که این در سینما بسیار سخت است که همه اینها را بگوییم و من تا حدی که در حد وسعم بود از آن گفتم.
از ساخت فیلم «چ» وحشت داشتم
حاتمی کیا در پاسخ به این سئوال که هنگام ساخت فیلم «چ» اضطراب و دلهره نداشتید گفت: خیلی سخت بود، واقعا وحشت میکردم و برای همین اینقدر طول کشید. از خودم که آیا میتوانم این کار را انجام دهم و آیا در می آید یا خبر من را به وحشت می انداخت که خدایی نکرده عده ای را با گفتن این حرفها درباره چمران عصبانی کنم برای همین هم فیلمنامه را که قبلا نوشته بودم درباره بهانه بودم که نسازم چون سن که بالا میرود کمی محافظ کاری ببشتر میشود.
وی خاطرنشان کرد: من وقتی «دیده بان» را ساختم این فیلم درباره شهیدی به نام شهید عاطفی بود که در عملیات والفجر 8 در منطقه فاو اتفاق افتاده بود که من وحشت میکردم و میگفتم این دیده بان قصه من است و این نه به این معنی که خودم را سربالا بگیرم بلکه این را فقط من میتوانم بسازم چون خودم به آن نظم میدهم. خدا رحمت کند علی حاتمی را که اگر میخواست از جنگ بگوید قطعا چیز دیگر میگفت حتی اگر یک موضوع واحد داشتیم.
حاتمی کیا تاکید کرد: واقعیت این است که چمران فیلم چ چمرانی است که بالاخره خالق آن من هستم و مواردی برای من مسئله است که انها را بیشتر بلد میکنم و چیزهایی هم مسئله ام نیست که آنها را بلد نمیکنم، برایش استدلال هایی دارم.چطور میشود که زندگی 50 ساله دکتر چمران را در دو روز روایت کنم نه اینکه باقی جاها گفتن ندارد انشاءالله که بقیه دوستان بیایند و جاهای بهتر این شهید بزرگوار را بگویند ولی برای من این نقطه نقطه حساسی بود که حس میکردم که یک جایی است که دو نیرو که جفت آنها هم ایرانی هستند یک جایی شاخ به شاخ هم قرار میگیرند که هر دو هم میگویند ما سهمی از انقلاب داریم و میخواهیم این پیاده شود که جریان کردها و معترضین آنها است که میخواستند ادعای حقانیت کنند و چه این طرف که انقلاببیونی که آزاد شدند و میخواهند حافظ انقلاب باشند و نگذارند شکافی بین کشور رخ بدهد.
حاتمی کیا در پاسخ به این سئوال که آیا هنوز خود را فرزند زمان خود میدانید گفت: اگر این را به معنی فضیلت بگویید که اصلا کار من نیست. اگر این قطب نما را از من بگیرند که به قصد این نباشم که حرفی را بزنم که مسئله ای که در جامعه است جواب ندهد برای من حرام است چیزی که من در بعضی همکاران خودم میبینم که طرف میگوید که من کلی فیلمنامه دارم و نمیدانم کدام را بسازم و اصلا برایش مهم نیست و 10 سال بعد هم میگوید که من بازهم اینها را دارم پس زمان چه میشود؟
کارگردان بوی پیراهن یوسف افزود: مشکل سینمای ما از روزی آغاز شد که هنرمند را از زمانش گرفتند که دلایل مختلف داشت و کوته بینی ها و ممیزی ها مطرح شد و نتیجه اش این شد که من فیلمساز از آنچه که جامعه به آن احتیاج داشت فاصله گرفتم و به سمتی رفتیم که اصلا نسبتی با ما ندارد.
نسبت سینمای امروز ما با من غم انگیز است
وی تاکید کرد: نسبت سینمای امروز با من بسیار غم انگیز است یعنی وقتی من به جشنواره میروم و جشنواره به عنوان حاصل کارنامه سینمای ایران را میبنیم احساس میکنم که یک سیاره دیگر است. ما یک افقی دارم که من اینها را در فیلم نمی بینم. چرا ملت به سینما نمیروند که تنها بخشی از آن به اقتصاد مربوط میشود ولی مهمتر از همه اینها این است که مخاطب به سینما می آید تا چه چیزی را ببیند؟ چه مسئله ای را ببیند تا با آن ارتباط ایجاد کند؟ من هنرمندم و آینه نمیگیرم، من یک دهه آرمانهایی برای سینما داشتیم و میخواستیم عرفان را در سینما مطرح میکردیم و برای آن جنگ میکردیم و گفتند که اتفاق نیفتد اما عرفان اتفاق نیفتد که چه چیزی در سینما رخ بدهد؟ خوب ما که سینمای قبل از انقلاب داشتیم و همه ام زندکی خودشان را میکردند. مسئله این است که سینما قرار بود که سربازانی باشند که مردانه مسئله جامعه خود را بیان کنند اما این اتفاق در سینما رخ نمیدهد.
حاتمی کیا با بیان اینکه برخی منتقدین که دم از اتمام جنگ میزنند تاکید کرد: وقتی منتقد میگوید که جنگ تمام شده و دیگر حرف های عادی بزنیم و هنوز نمیفهمد که 1200 کیلومتر این کشور با یک کشور بیگانه درگیر بوده و هشت سال 300 هزار شهید دادیم من در اینجا باید با او چه کنم؟ او که راهنمایی میکند و چراغ قوه بر مسیر من می اندازد، کاری میکنند که من به نظر آدم کهنه ای بیایم.
وی با اشاره به فیلم وصل نیکان خاطرنشان کرد: من در این فیلم گفتم که این حرف ها چیست که میزنید و وارد بحث جامعه شویم. الان در سال 93 میبینیم که اگر آن هویت ها نبود الان چه میشد؟ دوست منتقد ما نسبت به این مسائل به چشم یک موضوع خسته ای نگاه میکند و میگوید که دیگر تمام شده و برگردیم به زندگی عادی. کوچه ها به نام شهدا شده که اینها هنوز التیام پیدا نکرده است. چطور میشود که سینما میخواهد به اینها پشت کند و به آنها اعتنا نکند.
فیلم فاخر در مملکت ما به یک متلک تبدیل شده است
کارگردان چ در پاسخ به این سئوال که خیلی ها شما را دوست دارند اما احساس میکنم که برخی به شما انتقاد میکنند گفت: فیلمسازان در ایران سه مدل هستند که یکی سینمای بدنه است و دکان دارند که حلالشان هم باشند یک گروه سینمای جشنواره ای و روشنفکری است و دیده بانش آن طرف آب است و یک سینمای بومی است که با درد وارد این حوزه شده، آقای تبریزی که از روی دیوار سفارت آمریکا بالا رفت تا از آن روزها فیلمبرداری کند مسئله داشته که به سینما آمده است، من قصدم این بود که باید بجنگم و از جایی حس کردم که با فیلمم حیرت های جنگ را تصویر کنم و این نوع فیلمساز همیشه بین دو جناح له میشوند.
کارگردان آژانس شیشه ای تاکید کرد: آنهایی که با آن طرف آب در ارتباطند خدا را شکر همیشه دلارشان میرسد و مارکوپولو هستند و در آن سوی آبها رنگ عوض میکنند و عکس های مختلف می اندازند این طرفی ها هم که میگویند که ما پول جیب کار میکنیم که میتوانند 20 روزه بسازند اما فیلمسازی هم هست که زمان میبرد و اینجا حساسیت نسبت به آن بیشتر میشود.
وی افزود: سیاستگذاران باید کمی حوصله میکردند و وقت میدادند تا اینها بتوانند حرف بزنند. الان فیلم فاخر در مملکت ما به متلک تبدیل شده است که اگر ما فیلمی میسازیم که فاخر است تعبیر متلک پیدا کرده است و این را بعضی از بازیگرانی میگویند که اتفاقا قیمت آنها از روزی بالا رفت که فیلم فاخر مطرح شد. این نوع فیلمسازی باید وقت ببرد و سیستم به آن کمک کند و فیلمی باشد که مردم آن را بفهمند که متاسفانه این شاخه در سینما ضعیف است.
کارگردان «آژانس شیشه ای» تاکید کرد: من از سال 58 فیلم ساختم که با عمر انقلاب یکی است و ادعا دارم که قصدم ایجاد تغییر بوده است. برای گفتن این موضوع باید بجنگم و حوصله کنم که به نظر می آید که بعضی اوقات حاتمی کیا هر کاری دلش میخواهد را انجام میدهد که اگر خواستید من بعدا با خود شما این را مطرح خواهم کرد. این که حوصله کنیم و این نوع فیملسازی آدمهایی را میطلبد که تحمل کنند و نپذیرند که جهت را عوض کنند.
حاتمی کیا در پاسخ به این سئوال که عوامل فنی آثار دفاع مقدسی هم قرار بود در کنار یکدیگر کار را جلو ببرند، گفت: هر کسی نظر خود را می آورد و ما هم به عنوان فیلمساز باید بجنگیم که این جنجگویی را از ما گرفتند و بهشت و جهنم ما را تعیین میکنند که این حرف جفنگی است!.
کارگردان «مهاجر» گفت: باید فیلمساز برای چیزی که میخواهد بگوید مقاومت کند. خدا رحمت کند آقای داد که مسئول سینما شد و من از همان روز با ایشان دعوایم شد. پشت میز رفتن قواعدی دارد برای خودش اما واقعیت این است که باید برای ایده آل ذهن خود بجنگیم ولی الان فیلمسازان ما میگویند که نمیگذارند بسازیم.من روی حرفم با کسانی است که خون دیده اند ، چرا تفنگ جبهه را در جای دیگری استفاده میکنی؟ چه اتفاقی برای ما افتاده است، اینها نمیشود جز وسواس الخناس هایی مثل برخی منتقدانی که گفتند از این نسل حرف نزنید در حالی که طرف در حوزه خودش ژنرال بود اما به حوزه ای رفت اصلا ربطی به او ندارد.
در حوزه اندیشه و فکر جای خالی امثال آقا مرتضی احساس میشود
حاتمی کیا در ادامه با اشاره به حواشی حضور فیلم سینمایی «شیار 143» در سی و دومین جشنواره فیلم فجر عنوان کرد: چرا باید در جشنواره سال گذشته فیلم شیار بیاید و برخورد مردم اینگونه شود؟ مگه شیار حرف تازه ای زد؟ نه اصلا حرف تازه ای نزد ولی چه میشود که در جشنواره نسبت به این نوع نگاه ها غریبگی وجود دارد؟ حرف این است که چرا این جو علیه من فیلمساز جنگ به راه افتاده است، من نمیگویم فیلم تفنگی و هفت تیر کشی بساز، کدام فیلم من تفنگ زیاد دارد؟ من جامعه را مطرح میکنم و مسائلم را میگویم. من از نسلی میگویم که اگر من و تو از آن نگوییم بچه های ما نسبت به آن غریبه میشوند و میگویند کدوم چمران و کدام پاوه؟
وی تاکید کرد: متاسفانه در حوزه اندیشه، فکر و حوزه نرم افزار امثال آقا مرتضی ها را کم داریم که باعث گمراهی ما میشود و تن میدهم به آنچه که الان میگویند و به زندگی عادی خود میپردازم.
حاتمی کیا ادامه داد: بنده خدا قرار بود شهید شوی چطور شد که الان عوض شدی؟ چرا فکر میکنی که بباید معاشت را با سینما چفت کنی و روز به روز هم بالاتر بروی؟ عادی تر باش و هر وقت توانستی فیلم بساز. من بارها پای حرف این بچه ها نشسته ام و میبینم که اصلا از خود چیزی ندارند.
وی افزود: فیلمسازانی که ازجنگ آمدند باید از این فضا حرف بزنند نه اینکه کهنه شوند، شرم بر فیلمسازی باد که بخاطر نان به این بخش ورود پیدا کند از باب اینکه من حرفهایی دارم که حرف های زمانم است. آنچه که من میگویم در همین گربه ای که ساخته شده مسئله است که هویت است آن فضا قرار بود که بخشی از آن بشود آقای ظریف در حوزه سیاست خارجی کار خودش را انجام دهد اما بخشی از آن باید بشود مسولیت من فیلمساز.
حاتمی کیا یادآور شد: من به جلوی درب پادگان میرفتم و یک سرباز کار من را متوقف میکرد و منتظر میماندم. اینها باید باعث شود تا من دیگر فیلم نسازم. آقای ایوبی روی سر بنده جای دارند ولی من کار خودم را میکنم. من حرف الانم را پاسخ میدهم. متاسفانه دوستان من سلوک را فراموش کرده اند.تو به سراغ باکری برو ولی به چه دردی میخورد؟ کدام بخش باکری؟ باکری خیلی کارها کرده است ولی کدام بخش آن به درد این میخورد که جوان الان من را پای این بحث بنشاند.
وی در ادامه با ابراز تاسف از کم کار شدن بهزاد بهزادپور در سینما گفت: در فیلم آقای بهزادپور سینما شکست محض خورد اما بهترین فیلمی بود که از تلویزیون پخش شد و من متاسفم برای بهزاد که دیگر فیلم نمیسازد و ساکت نشسته است. چرا همچین فیلمسازانی گوشه نشین شده اند؟
در ادامه این برنامه بخشی از آثار حاتمی کیا نظیر آژانس شیشه ای، بوی پیراهن یوسف، ارتفاع پست و مهاجر پخش شد.
حاتمی کیا در بخشی دیگر سخنان خود با اشاره به دیدار خود با مقام معظم رهبری عنوان کرد: این فرصت خیلی مغتنمی شد که نفسی تازه شد. ایشان فیلم چ را دیدند و خیلی زیبا در مورد آن صحبت کرده بودند.
نسل بچههای جنگ پوتینهایشان خاکی است و روی موکتها رد میاندازد
وی با اشاره به آثار ضعیف حال حاضر سینمای دفاع مقدس تاکید کرد: وقتی ما میدان را خالی کنیم بچه هایی ضعیف وارد میشوند؛ ضعیف به این معنا که طرف اینجا را به سکوی پرتاب تبدیل میکند. چرا فیلمهایی که با بودجه های اندک ساخته میشوند ضعیف میشوند؟ مگر نباید بعدا پاسخ بدهیم؟ چطور میشود این موارد پیش می آید. چطور میشود مسئول سینمایی و تلویزیونی ما غیرت به خرج نمیدهد و فرصت به بهترین ها برای ساخت نمیدهد؟ به اینجا که میرسد همین قدر که طرف لباس بسیجی بپوشد فیلم میسازد و بخش از این به جا خالی کردن من برمیگردد و بخشی هم اینکه متاسفانه آن نوع سینما حرفهایش خشونت میدهد.
وی افزود: نسل بچه های جنگ پوتین هایش خاکی است و روی موکت هایتان جا می اندازد و بعضی ها تحمل این را ندارند که اصلا چنین چیزی نمیشود. ما درباره بچه های جنگ این کار را نکردیم و کسانی که تازه الفبای فیلمسازی را یاد گرفته اند الفبای خود را با جنگ آغاز میکنند و من از چنین آدمی چه انتظاری میتوانم داشته باشم.
حاتمی کیا ادامه داد: چیزی به نام واقعیت از آن حرفهاست که مطرح میشود، واقعیت از زاویه نگاه من روایت میشود، اینکه میگویند من بر اساس مستندات حرف میزنم جک است و برای آرام کردن ذهن مخاطب است. واقعیت چیزی است که من گزینش میکنم. اصلا از جزیره مجنون فیلم بسازند و در آن پنگوئن پخش کنند و در قاب طوری پخش کنند که واقعیت در بیاید.
انجمن سینمای دفاع مقدس را جدی نمیگیرم
وی خاطرنشان کرد: من تا بحال به انجمن سینمای دفاع مقدس نرفته ام و اصلا آنجا را جدی نمیگیرم، الان به لابی رنتی رفتم که عده ای نشستند و نظرات عجیب و غریبی دارند که شرف الدین فقط نماد است، اما سئوال اینجاست که از آن تشکیلات شما چه چیزی در آمده است و خروجی چه چیزی بوده است؟ اگر خروجی نداشته ببندید این در را.
حاتمی کیا ادامه داد: وقتی میخواستم «برج مینو» را بسازم در آن زمان در انجمن از 10 نفر 9 نفر گفتند این کار بشود و یکی گفت که نشود که به من گفتند برو و فیلمت را بساز، من وقتی به آبادان رفتم تماس گرفتند و گفتند کار را تعطیل کن که من تلفنی هم با آن یک نفر صحبت کردم که قبول نکرد به پای صحنه بیاید و تهیه کننده هم ترسید و من پیکانم را فروختم ولی کار را تعطیل نکردم و برای تهیه مواد منفجره از میدان مین مواد انفجاری در آوردیم و دست ساز آن را ساختیم،فیلم را ساختیم که اتفاقی هم نیفتاد و در جشنواره به من جایزه دادند.
حاتمی کیا ادامه داد: بعضی از دوستان آنجا یک جور هستند و وقتی بیرون می آیند به رادیکال شدید تبدیل شدند، آن تشکیلات هیچ کاری نکرد و تنها پول خوردند و من میگویم که عزیزان شما در آنجا مانع شده اید.
همه ما فیلمسازان پر از اشتباه هستیم
وی اظهار داشت: ما فیلمسازان پر از اشتباه هستیم و به آنها افتخار میکنیم چون از نسل ذریه حضرت آدم هستیم و اصلا این را از ما نگیرید، ابراهیم حاتمی کیا هم یکسری فیلم ساخته که در نیامده است، چه کسی این مسئولیت را به گردن ما انداخته که اصلا اشتباه نکنیم؟
حاتمی کیا تاکید کرد: فیلمی مثل «شیار 143» خانم آبیار ساخته میشود که مادری برای تنها بچه اش بال بال میزند و او را به جبهه میفرستد که بچه برنمیگردد و کل فیلم انتظار مادر را نشان میدهد که آخر هم جنازه بچه اش را تحویل میگیرد؛ من با دیدن این فیلم نمیگویم که که چه غلطی کردیم که جنگیدیم اما از آن طرف فیلمی دیگری ساخته میشود که یک بچه خوشگل و چشم آبی را نشان میدهد که به جنگ میرود و از دست میرود و این را طوری میگوید که اشتباه کردیم جنگیدیم که این درد است.
وی ادامه داد: درد این است که فیملساز بگوید که من از آبادان فیلم میسازم و میگویم که آبادان شبیه دزد دوچرخه ویتوریو دسیکا است و دزد دوچرخه ای که از کشور فاشیسم زده حرف میزند و کشور من را هم فاشیم زده است، درد این است فیلمساز آبادانی ما از دالامب دلومب قبل از انقلاب حرف بزند و من را با فاشیسم یکی کنی؟
حاتمی کیا افزود: بعد بگویی من استایل دزد دوچرخه را اینطور برداشتم، دسیکا مختصات آن کشور است و ماجرایی که برای موسیلینی رخ داده است، آیا من در کشورم موسیلنی داشتم؟ من برای ارسال این فیلم به لوکارنو گریه کردم و گفتم باید از فرستادن این فیلم که کشور ما را ذلیل میکند خجالت بکشید و با جیغ و داد از فارابی بیرون آمدم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
کمال تبریزی: حرف جدید، مخالفان زیادی دارد |اخبار ایران و جهان
کمال تبریزی حرف جدید مخالفان زیادی دارد اگر فيلمسازي نگاه خودش را وارد فيلمش كند طبيعتا وقتي فيلمنامهاي به او داده ميشود اگر با نگاهش منطبق نباشد آن را تاييد نميكند و اگر منطبق باشد آن را ميسازد بنابراين فيلمهايش به هم يك پيوستگي پيدا ميكنند به خاطر همين است كه شما وقتيفیلمهایی که به نسخه ۲ و ۳ رسیدند |اخبار ایران و جهان
فیلمهایی که به نسخه ۲ و ۳ رسیدند آتش بس 2 نیز قرار است از هفته آینده اکران شود این فیلم هم در ادامه موفقیت آتش بس که از آثار پرفروش سینمای ایران محسوب میشود ساخته شده است با این تفاوت که در این فیلم خبری از زوج محمدرضا گلزار و مهناز افشار نیست کد خبر ۴۳۲۶۲۶ تاریخ انتشارمحکومیت «بهار» به 10 میلیون تومان جزای نقدی |اخبار ایران و جهان
محکومیت بهار به 10 میلیون تومان جزای نقدی شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران سعید پورعزیزی مدیر مسئول روزنامه توقیف شده بهار را به 10 میلیون تومان جزای نقدی بدل از حبس محکوم کرد کد خبر ۴۳۴۷۰۰ تاریخ انتشار ۲۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷ ۵۲ - 15 September 2014 شعبه 76 دادگاه کیفری استاحاتمیکیا به برنامه هفت میآید |اخبار ایران و جهان
حاتمیکیا به برنامه هفت میآید در این هفته از برنامه تلویزیونی هفت ابراهیم حاتمیکیا برای اولین بار میهمان این برنامه گفتگو محور سینمایی می شود کد خبر ۴۳۵۴۲۹ تاریخ انتشار ۲۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۴ - 19 September 2014 در این هفته از برنامه تلویزیونی هفت ابراهیم حاتمیکیا برسریال ترکیهای «مارمولک» با اقتباس از فیلم تبریزی |اخبار ایران و جهان
سریال ترکیهای مارمولک با اقتباس از فیلم تبریزی مخاطبان شبکه ای تی وی ترکیه این روزها شاهد پخش تیزرهایی از سریال جدید این شبکه به نام مارمولک هستند کد خبر ۴۳۵۰۳۴ تاریخ انتشار ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹ ۳۵ - 17 September 2014 مخاطبان شبکه ای تی وی ترکیه این روزها شاهد پخش تیزنشریات زرد از نگاه محمدعلی کشاورز |اخبار ایران و جهان
نشریات زرد از نگاه محمدعلی کشاورز محمدعلی کشاورز که چندین بار نسبت به انتشار خبر نادرست درگذشتش توسط رسانهها گلهمند شده است دربارهی نشریات زرد و دیدگاهی که به عملکرد آنها دارد اینگونه میگوید همانطور که با مسائل دزدی در جامعه برخورد میشود با افراد شایعهساز هم باید همان رشبکههای دیجیتال تلویزیون ماهوارهای شدند |اخبار ایران و جهان
شبکههای دیجیتال تلویزیون ماهوارهای شدند رئیس مرکز تولید و فنی معاونت سیما گفت همه شبکههای تلویزیونی ایران و شبکههایی که فقط از طریق دستگاههای دیجیتال قابل دریافت هستند روی ماهواره قرار گرفتند کد خبر ۴۳۵۲۲۹ تاریخ انتشار ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۰ ۴۴ - 17 September 2014 رئیس مرکخاطرات رزمندگان حکم جعبه سیاه جنگ را دارد |اخبار ایران و جهان
خاطرات رزمندگان حکم جعبه سیاه جنگ را دارد کد خبر ۴۳۵۶۰۹ تاریخ انتشار ۲۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۳ ۲۹ - 19 September 2014 به گزارش ایرنا رییس دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری کشور گفت خاطرات رزمندگان و خانواده های شهدا حکم جعبه سیاه جنگ را دارد که برای ثبت آنها باید یک حرکتبخشش یک اعدامی در شبی که ملکه خوش درخشید |اخبار ایران و جهان
بخشش یک اعدامی در شبی که ملکه خوش درخشید روز ملی سینما با برگزاری دو رویداد مهم و رونمایی از برگزیدگان بخش اصلی جشن شانزدهم سینمای ایران و همچنین رونمایی از سینماکارت در این دو رویداد به پایان رسید اما مهمترین اتفاق روز سینما جمع آوری دیه برای بخشش یک جوان در معرض اعدام بود تااحمد بیگدلی درگذشت |اخبار ایران و جهان
احمد بیگدلی درگذشت کد خبر ۴۳۵۱۳۷ تاریخ انتشار ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳ ۴۲ - 17 September 2014 احمد بیگدلی نویسنده و برنده جایزه کتاب سال ایران برای همیشه چشمانش را به روی زندگی بست به گزارش خبرآنلاین او که سال 1324 در اهواز به دنیا آمده بود ساکن شهر نجف اباد اصفهان بود او به خاطراعلام آماری از کاربران بازیهای رایانه ای در ایران |اخبار ایران و جهان
اعلام آماری از کاربران بازیهای رایانه ای در ایران در ایران دارای 18 تا 20 میلیون کاربر بازی رایانهای هستیم که هر کدام بیش از یک و نیم ساعت از وقت روزانه خود را به بازی کردن اختصاص میدهند اما با این ظرفیت و پتانسیل این بازیهای خارجی هستند که بازار مصرف ایران را در اختیار دارندچند میلیون مرد ایرانی نام رضا دارند |اخبار ایران و جهان
چند میلیون مرد ایرانی نام رضا دارند ائمه ع انتخاب نام را نوعی مبارزه و پاسداری از حریم ارزشها می دانستند و مردم مومن ایران نیز از این رو قریب به پنج میلیون و 152 هزار فرزند خود را به نام القاب و کنیههای امام هشتم شیعیان نامیدهاند کد خبر ۴۳۲۷۷۳ تاریخ انتشار ۱۶ شهريور ۱۳۹۳چرا اسراف حرام است؟ |اخبار ایران و جهان
چرا اسراف حرام است محدودیت در مصرف و هزینه مهمترین چیزی است که میتوان بر اساس آن برنامهریزیهای درستی برای زندگی خود داشت این محدودیتها شامل تمام مراحل زندگی انسان میشود کد خبر ۴۳۲۸۹۴ تاریخ انتشار ۱۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸ ۱۷ - 08 September 2014 محدودیت در مصرف و هزینه مهمترینتخریب شبانه چند خانه بافت تاریخی شیراز |اخبار ایران و جهان
تخریب شبانه چند خانه بافت تاریخی شیراز مسوولان سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان فارس گفتند تخریب شبانه حدود 10 خانه تاریخی در معبر طرح توسعه حرم شاهچراغ ع به حضرت علاء الدین حسین ع اقدامی عجولانه و احساسی بوده است کد خبر ۴۳۵۳۷۳ تاریخ انتشار ۲۷ شهريور ۱۳۹۳ -زمزمه دعوت از سیدحسن نصرالله به ایران |اخبار ایران و جهان
زمزمه دعوت از سیدحسن نصرالله به ایران خبرهای غیررسمی حاکی از آن است که سفر محمد خزاعی دبیر سیزدهمین جشنواره فیلم مقاومت به لبنان برای دیدار و دعوت از سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان به منظور سفر به ایران و شرکت در این جشنواره بوده است کد خبر ۴۳۲۵۷۹ تاریخ انتشار ۱۵ شهريوقرائتی: برای ترویج نماز فقط نباید دستور داد |اخبار ایران و جهان
قرائتی برای ترویج نماز فقط نباید دستور داد رئیس ستاد اقامه نماز گفت نماز در تمام مسائل تربیتی مهم است ما اگر میخواهیم از کودکان گرفته تا سیاستمدارانمان تربیت اسلامی داشته باشند باید در راستای ترویج نماز گام برداریم کد خبر ۴۳۲۹۶۷ تاریخ انتشار ۱۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۴ - 08 Seوایبریزاسیون فرهنگی |اخبار ایران و جهان
وایبریزاسیون فرهنگی دکتر امیر دبیری مهر کد خبر ۴۳۵۳۲۳ تاریخ انتشار ۲۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۲ - 18 September 2014 برخی پژوهشگران و موسسات تخصصی می گویند در ایران بالغ بر ۱۰۰ میلیون گوشی تلفن همراه وجود دارد که دست کم ۲۵ درصد انها از نوع هوشمند است یعنی قابلیت نصب نرم افزارهای ارتبا-