تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812757438




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شهریار شاعری مردمی و حکیم بود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:



جنتی:
شهریار شاعری مردمی و حکیم بود خبرگزاری رسا ـ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: شاعر مردمی عنوانی است که تنها خود مردم به شاعر محبوب خود بخشیده اند و حکومت ها و دولت ها در این باره دخالتی ندارند.




به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در همایش بین الملی بزرگداشت استاد شهریار در تبریز اظهار داشت: استاد شهریار شاعری مردمی و دینی بود که اندیشه‌‌های دینی‌اش در سرودن اشعاری فاخر و گرانسنگ در حوزه‌های مختلف از جمله انقلاب اسلامی تأثیرگذار بوده است.
وی خدمات استاد شهریار را در عرصه شعر و ادب و شناساندن فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی ماندگار و آثار ایشان را در گستره جهانی بی نظیر دانست و افزود: مردم ما شاعری را قدر می دانند و بر صدر می نشانند که شعرهایش بازتاب زندگی و فرهنگ آنان باشد.
جنتی ادامه داد: استاد شهریار نه تنها قلب مردم ایران را از آن خود ساخته است، بلکه آوازه اش به آن سوی مرزها نیز راه یافت. از آنجا که شعر و نام شهریار از مرزهای ایران فراتر رفته و به ویژه در کشورهای ترک زبان شناخته شده است، پیشنهاد می کنم با اهتمام و پیگیری مشترک استانداری آذربایجان شرقی، وزارت امور خارجه و همچنین رایزنی فرهنگی ایران در آنکارا و باکو، خیابان هایی در پایتخت های جمهوری آذربایجان و ترکیه به نام شهریار، شاعر ایرانی نامگذاری شود.
وی خاطرنشان کرد: در هنرمندی شهریار همین بس که با اشعار ترکی و فارسی خود توانست سادگی زندگی مردم ایران را با صلابت روح و ایمانشان درهم آمیزد و شکست ها و پیروزی های مردم جامعه اش را با آنان در میان گذارد، از همین روست که شعرهایش در عین سادگی دارای واژگانی استوار و پرمحتواست.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیشنهاد راه‌اندازی و تأسیس بنیاد مقبره الشعرای تبریز را ارایه کرد و گفت: این بنیاد می تواند برگزاری این همایش در سال‌های آتی در تبریز، وظیفه بهسازی و توسعه مجموعه مقبره الشعرا تبریز را بر عهده بگیرد، طبیعی است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز از این بنیاد حمایت و پشتیبانی خواهد کرد.
جنتی با اشاره به مواضع استاد شهریار در برابر حوادث مختلف تاریخی از جمله انقلاب مشروطه، انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس اظهار داشت: این حوادث تلخ و شیرین چنان بر ذهن و ضمیر اشعار استاد شهریار اثر گذاشت که ردپای چنین رویدادهایی را در اشعار اجتماعی اش به خوبی یافت می شود.
وی شهریار را شاعری مردمی و حکیم دانست و افزود: شاعر مردمی عنوانی است که تنها خود مردم به شاعر محبوب خود بخشیده اند و حکومت ها و دولت ها در این باره دخالتی ندارند، چه بسیار شاعرانی که در طول تاریخِ سُرایشِ شعر، القاب دهان پرکنی را از جانب حکومت ها و دربارها دریافت کرده اند اما گذر زمان گَرد فراموشی بر نامشان نشانده است.
جنتی افزود: شهریار از تبار شاعرانی است که شعرش در غنای شعر فارسی در دوره معاصر نقش بسزایی داشته است، شعرای متعهد باید از رهگذر زبان شاعرانه مردم را بیدار کنند و شاعر متعهد باید فرزند زمان خویش باشد. شهریار در اشعارش بارها به مسایل و دغدغه های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی مردم پرداخته است.
وی رمز توفیق شهریار در ایجاد ارتباط با مخاطبانش را در آگاهی عمیقش از واقعیت های حاکم بر جامعه ایران و حتی جهان دانست و افزود: شهریار در متن جامعه زندگی کرده، با درد متولد شده، با درد زیسته و با درد جهان را بدرود گفته است، اگر درباره فقر و فلاکت سخن می گوید، خود نیز مزه آن را چشیده است./935/د101/ج



۱۳۹۳/۶/۲۷






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن