واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: شورای راهبردی توسعه، گام موثر همگرایی سیاسیون چهارمحال وبختیاری شهرکرد - ایرنا- شورای راهبردی توسعه چهارمحال وبختیاری چندی پیش با عضویت جمعی از نخبگان، مدیران باسابقه و سیاسیون استان تشکیل شده و امور خود را در راستای پیشرفت همه جانبه استان آغاز کرده است.
در دهه های گذشته به منابع انسانی به عنوان عنصر هوشمند توجه شده که با مهارت و خلاقیت خود نقش اساسی در سیستم ایفا می کند.
نیروی انسانی کارآمد در یک کشور از سرمایه های ارزشمند آن کشور به شمار می رود و به عبارت دیگر، "سرمایه دانش " از "سرمایه تولید" از ارزش بیشتری برخوردار است.
کشورهای درحال توسعه از سرمایه انسانی، بیش از سرمایه فیزیکی بهره دارند بر اساس آمار، سرمایه انسانی، نقش اول ثروت آفرینی در کشورهای توسعه یافته را با 67 درصد به خود اختصاص داده است، در حالی که سهم منابع طبیعی و فیزیکی 33 درصد است.
این سرمایه است که می تواند به عنوان پشتوانه حرکت های بزرگ اجتماعی قرن حاضر قرار گیرد.
"توسعه پایدار" انسان محور است و با توجه به گستردگی مباحث و قابلیت های آن، به مهم ترین مناظره کنونی و یکی از مهم ترین چالش های دهه های اخیر تبدیل شده است.
بنابراین، دانش و دانایی ملی، رکن اصلی توسعه و نظام و گذرگاه تحقق دانایی ملی به شمار می آید و جامعه زمانی به اهداف خود دست می یابد که از طریق توسعه انسانی مسیر خود را هموار کند.
در طول 35 سال عمر بابرکت نیز اعتبارات فراوانی برای تربیت نیروی انسانی و افزایش کارآمدی آن هزنه شده است، اگرچه در مباحث تربیت نیروی انسانی، این اعتبار سرمایه گذاری برای بهبود کارآیی سیستم به شمار می رود.
چهارمحال وبختیاری نیز در این مدت توانسته است مدیران کارآمدی را به نظام اداری کشور تقدیم کند، نیروهایی که حتی به مسئولیت هایی نظیر تصدی استانداری، معاونت وزیر و حتی معاونت رئیس جمهوری منصوب شدند.
در برهه کنونی نیز که نظام جمهوری اسلامی اقتدار و عظمت روز افزون خود را در عرصه معادلات منطقه ای و بین المللی به دست آورده است، استفاده از توان این نیروها در راستای هم افزایی و حل مشکلات ضروری کرده است.
شورای راهبردی توسعه چهارمحال وبختیاری را جمعی از استانداران ادوار پس از پیروزی انقلاب، نمایندگان فعلی و پیشین مجلس شورای اسلامی، شخصیت ها و مدیران با سابقه و توانمند از هر قشر و جناحی که دل در گرو آبادانی و توسعه استان دارند و مدیران دستگاه های اجرایی تشکیل شده است.
این شورا با ابتکار دبیر مجمع تشخیص نظام به منظور استفاده از توان فکری و مشورتی این نیروها در پیگیری امور چهارمحال وبختیاری تشکیل شده و به گروه یا تفکر خاصی نیز تعلق ندارد.
در این شورا، افرادی نظیر "علی قنبری و علی یوسف پور" دو نماینده پیشین مردم شهرستان های اردل، فارسان، کیار و کوهرنگ در مجلس، "علی مبینی" استاندار پیشین استان و نماینده پیشین مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی، "رجبعلی صادقی" استاندار پیشین چهارمحال وبختیاری، "نصرالله ترابی قهفرخی" نماینده پیشین مردم شهرکرد در مجلس، سردار" غلامعلی حیدری" جانشین سازمان پدافند غیرعامل کشور و "عیسی فرهادی" فرماندار کنونی تهران و استاندار پیشین البرز عضویت دارند.
کمیته های مختلف پیگیری طرح های زیربنایی چهارمحال وبختیاری نظیر راه آهن، طرح های عمرانی و جاده ای و طرح های انتقال آب در این شورا تشکیل شده است که اعضای آن باتوجه به توانمندی و تخصص خود، تکمیل و جذب اعتبار این طرح ها را در شهرکرد و تهران پیگیری می کنند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در نشست روز گذشته این شورا در استانداری چهارمحال وبختیاری با حضور اعضاء، گفت:برای برون رفت از مشکلات و معضلات کنونی کشور، راهی جز همگرایی ملی، همکاری و همدلی نیروهای درون نظام نداریم.
"محسن رضایی" افزود:بیش از 35 سال از عمر بابرکت نظام جمهوری اسلامی می گذرد و لازم است در این برهه از زمان، در راستای همگرایی همه جانبه و استفاده از توان همه نیروهای دلسوز نظام استفاده کرد.
وی با بیان اینکه کشور از دعواها و اختلافات سیاسی و حزبی هزینه های فراوانی داده است، افزود:نیروی انسانی متخصص که نظام جمهوری اسلامی برای آن هزینه کرده است و برای تخصص وی اعتبار هزینه شده است، عامل مهم توسعه پایدار و همه جانبه است.
رضایی با تاکید بر اینکه سیاسیون می توانند در عین داشتن سلیقه سیاسی و حزبی، در راستای اهداف بلند نظام و پیشبرد توسعه و آبادانی مناطق مختلف کشور با یکدیگر همگام و همکار شوند، افزود:می توانیم در موضوعات مشترکی نظیر تحقیقات علمی، آموزش عالی، توسعه بخش کشاورزی و علوم با همدیگر کار کنیم.
دبیر مجمع تشخیص مصاحت نظام ادامه داد:در برخی استان های کشور نیز شوراهای راهبردی توسعه و پیشرفت استان ها با حضور صاحبنظران، محققان، افراد ذی نفوذ و سیاسیون از هر دو جناح کشور تشکیل شده است و امید است این شوراها در راستای همدلی و وحدت نیروها و حل مشکلات استان ها فعالیت کند.
وی ادامه داد:شورای راهبردی استان ها با محوریت استانداری ها، می تواند نیروهای متخصص و متعهد نظام را با هدف توسعه همه جانبه در کنار هم جمع کند.
رضایی از مردم به عنوان عنصر مهم و اساسی در تحقق برنامه های توسعه ای یاد کرد و گفت:اگر بتوانیم در برنامه ها مشارکت و نقش مردم را پر رنگ کنیم می توان به موفقیت آن برنامه امید داشت.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین با بیان ظرفیت های توسعه ای چهارمحال وبختیاری، افزود:طبیعت و اکوتوریسم، موقعیت مناسب جغرافیایی استان، قرار گرفتن آن در کنار دو استان توسعه یافته خوزستان و اصفهان و تاریخ و میراث گرانبهای قوم بختیاری و دیگر اقوام آن از مزیت هایی است که می توان از آن در راستای توسعه پایدار بهره برد.
547/
26/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]