واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ شهريور ۱۳۹۳ (۹:۱۴ق.ظ)
مخبر دزفولي خبر داد: بالا بردن سهم بخش خصوصي در آموزش و پرورش/ راه اندازي 400 پژوهش سراي دانش آموزي در سال جديد دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي اظهار داشت: موضوع اصلي جلسه سند تحول آموزش و پرورش بود که پيشتر به در دستور کار قرار گرفته شدن 40 اقدام ملي اين سند در سال جاري توسط وزارت آموزش و پرورش اشاره شده بود.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر محمدرضا مخبر دزفولي در خصوص مصوبات هفتصد و پنجاه دومين جلسه اين شورا که به رياست دکتر حسن روحاني برگزار شد، اظهارکرد: اجرايي شدن برنامه درس ملي، توسعه فرهنگ نماز، تقويت نقش تربيتي خانواده ها در ارتباط با دانش آموزان و مدارس، تقويت و توسعه پيش دبستاني ها با رويکردهاي مثبت و سازنده در زمينه تربيت فرزندان از مهمترين اين اقدامات است.
عضو هيئت علمي دانشگاه تهران با اشاره در اولويت اجرا بودن موضوع "ارائه پوشش کامل به واجب التعليم ها" در برنامه امسال آموزش و و پرورش گفت: يکي از اصلي ترين رويکردها در سند تحول آموزش و پرورش جلوگيري از رشد بي سوادي و اضافه شدن بي سوادهاست که روند و رويکرد اصلي کشور ريشه کني بي سوادي است و نبايد اجازه دهيم که واجب التعليم ها با خروج از پوشش آموزش و پرورش به جمع بي سوادان کشور اضافه شوند.
مخبر دزفولي افزود: موضوع فناوري اطلاعات با رويکرد راه اندازي شبکه ملي اطلاعات در آموزش و پرورش، تجهيز مدارس به کتابخانه، آزمايشگاه و... و همچنين توسعه کتب و نوشت افزارها با رويکرد فرهنگ ايراني اسلامي و همچنين راه اندازي 400 پژوهش سراي دانش آموزي با همکاري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از ديگر برنامه هاي وزارت آموزش و پرورش درخصوص اجرايي کردن سند تحول در سال جديد بود.
دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي در ادامه با اشاره به تاکيد رئيس جمهور بر اجرايي شدن موارد فوق گفت: رئيس جمهور در جمع بندي موضوع بر بالا بردن سهم و نقش بخش خصوصي و غير دولتي در آموزش و پرورش و ايجاد و تاسيس مدارس غير دولتي تاکيد کرد.
عضو پيوسته فرهنگستان علوم جمهوري اسلامي ايران با بيان اينکه در حال حاضر 8.5% دانش آموزان کشور در مدارس غيردولتي درس مي خوانند گفت: برنامه ريزي براي افزايش سهم بخش خصوصي در آموزش و پرورش در اين جلسه شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تصويب رسيد که اين موضوع به وزارت آموزش و پرورش نيز به زودي ابلاغ خواهد شد.
مخبر دزفولي گفت: روش هايي درخصوص رويکرد مردمي شدن آموزش و پرورش پيشنهاد شد که برنامه تفصيلي آن پس از تدوين نهايي توسط شوراي عالي انقلاب فرهنگي و يا آموزش و پرورش اعلام خواهد شد.
عضو هيئت علمي دانشگاه تهران گفت: استفاده از ظرفيت هاي مردمي در حوزه مدارس با رعايت ضوابط و معيارهاي آموزش و پرورش و پشتيباني هاي اين وزارتخانه تصميم بسيار مهمي بود که در اين جلسه به تصويب رسيد و اميدواريم اين مهم در اين سال اجرايي شده و در سال هاي بعد نيز رشد و گسترش يابد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]