تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه خداوند خير بنده اى را بخواهد، واعظى از درون او برايش قرار مى دهد كه او را به ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820289718




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برقراری ارتباط میان طراحان مد و لباس با کارخانه ها


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک مقام مسئول: برقراری ارتباط میان طراحان مد و لباس با کارخانه ها تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن گفت: حمایت از طراحانی که روی مدهای ایرانی و اسلامی کار می کنند و برقراری ارتباط بین طراحان و کارخان های تولیدی از جمله اقداماتی است که از سوی این وزارتخانه صورت می گیرد.


گزارش ایرنا به نقل از شبکه اطلاع رسانی وزارتخانه یاد شده، گلناز نصرالهی افزود: پشتیبانی از واحدهای تولیدکننده پارچه مرغوب و الیاف طبیعی از وظایف ذاتی و اولویت های سرمایه گذاری در این تشکیلات است.
وی با بیان اینکه در بحث ساماندهی مد و لباس خیلی از ارگانها نقش دارند، اظهار داشت: حمایت از کارخانه های تولید پارچه با الیاف طبیعی و تولید پارچه چادر مشکی بخشی از برنامه های پیش بینی شده برای این دفتر است.
نصرالهی با تاکید بر لزوم حمایت از صنعت نساجی کشور، گفت: پشتیبانی های این وزارتخانه شامل حمایت های تعرفه ای و تامین سرمایه در گردش و پیگیری مشکلات این واحدها می شود.
به گفته نصرالهی در طراحی مد و لباس اکنون انجمن طراحان با واحدهای تولیدی در طراحی پارچه و مانتوها همکاری می کنند.
وی اضافه کرد: بسیاری از کارخانه ها اکنون از وجود طراحان در طراحی پارچه و نیز واحدهای دوزندگی و کارخانه ها از طراحان برای بالا بردن کیفیت تولیدات خود استفاده می کنند.
نصرالهی تصریح کرد : عمده بحث مد و لباس به دوزندگی ها مربوط و از اولویت های این وزارتخانه محسوب می شود و در سال گذشته مصوبه ای از دولت اخذ شد که برای بسیاری از دوزندگی ها که در محدوده شهرهای بزرگ فعال و فاقد پروانه صنعتی بودند، ساماندهی و مجوزهای صنعتی برای آنها صادر شد.
وی گفت: کارخانه های یادشده مجوز صنفی داشتند و به دلیل آنکه اغلب آنها در حاشیه 120 کیلومتری تهران بودند، امکان صدور مجوزهای صنعتی برای آنها وجود نداشت اما سال گذشته دولت مجوز داد که ظرف یکسال تمام واحدهای دوزندگی به عنوان صنایع پاک محسوب شوند و به وزارتخانه ازطریق سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران اجازه داده شد که بررسی و مجوزهای صنعتی این بنگاهها را صادر کنند.
نصرالهی افزود: سالانه 80 هزار تن پارچه از طریق مناطق آزاد وارد کشور می شود و 50 هزارتن واردات رسمی و 70 تا 80 هزار تن هم واردات غیررسمی است.
به گفته این مقام مسئول، واردات اکنون بیش از نیاز صورت می گیرد در حالی که بحث قیمت تمام شده یکی از مسایل جدی مورد بحث در صنعت است.
اقتصام(1)1559**1558


25/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن