تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835979762
شجونی: جنتی هم باید برود! |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شجونی: جنتی هم باید برود!
اینکه گرانی است و بیکاری مردم را اذیت میکند، باید دغدغه باشد و چارهاندیشی شود. اما این دلیل نمیشود نسبت به حضور افرادی که کارنامههای آنچنانی دارند، بیتفاوت بود.
کد خبر: ۴۳۴۷۷۵
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۸ - 16 September 2014
شیخ جعفر شجونی کلا اهل انتقاد است، هم از این دولت گلایه دارد و هم از دولت دوم احمدینژاد. اکنون در مقام منتقد دولت تدبیرو امید به شکل جدی از رئیسجمهوری میخواهد تا تعدادی از اعضای کابینهاش را هرچه زودتر از کابینه به بیرون هدایت کند.
این عضو جامعه روحانیت و موتلفه اسلامی که در چند سال اخیر با اظهارنظرهای خاصش با واکنشهای متفاوتی مواجه شده است، در گفتوگو با آرمان با گفتن اینکه «اینکه گرانی است و بیکاری مردم را اذیت میکند، باید دغدغه باشد و چارهاندیشی شود. اما این دلیل نمیشود نسبت به حضور افرادی که کارنامههای آنچنانی دارند، بیتفاوت بود. ای کاش آقای رئیسجمهوری در انتخابهایش بیشتر دقت کند و توصیههای مجلس را جدی تر بگیرد تا این همه حرف و حدیث درباره دولتیها به وجود نیاید. اصلا وقتی این همه حرف و حدیث درباره برخی از چهرههاست، مگر چه میشود دولت با چند تغییر مساله را حل کند تا بلکه آرامش به جامعه برگردد. دولت باید بداند که حتما باید نظر مجلس را در همه امور جلب کند.» اصرار دارد که دولت به مطالبات عمومی که به زعم او اخراج تعدادی از وزراست، بیتفاوتی میکند.
ظاهرا شما همچنان رویه اعتراضی خود را نسبت به دولت در پیش گرفتهاید.
من نه غرض دارم، نه مرض. اما یکسری اتفاقات باعث میشود تا دلمان برای کشور و انقلاب بسوزد و به همین دلیل نمیتوانیم سکوت کنیم. به ما در رژیم گذشته تندرو و افراطی میگفتند، چون با تندوری دنبال خشکاندن ریشه طاغوت بودیم که الحمدا... همینطور هم شد. اما الان اعلام دلواپسی میکنیم، چون واقعا دلواپسیم و نگران این هستیم که خدای ناکرده ارزشهای انقلاب حاشیهنشین نشوند. به همین دلیل نمیدانم چرا اصرار دارند تا ما را تندرو بنامند، واقعا دفاع از آرمانهای نظام و انقلاب تندروی است؟ در شرایطی که از در و دیوار ممکلت مشکل میبارد و مردم گرانی را با تمام وجود احساس میکنند، چطور میتوانیم ساکت باشیم و چیزی نگوییم. از همینجا اعلام میکنم که هر کاری انجام بدهند و هر اسمی روی ما بگذارند هم ساکت نمینشینیم تا اینکه شرایط بهتر شود. آنهایی که نمیتوانند نظرات ما را تحمل کنند، بهتر است به جای انگِ تندرویزدن، بروند و مشکلات را کم کنند.
اما به نظر میرسد شرایط فرق کرده و نوعی رضایتمندی در جامعه مشاهده میشود.
من نمیدانم شما از کدام تغییر حرف میزنید. مملکت همیشه امنیت دارد، اما همیشه مشکلاتی هستند که باعث شدند تا مردم گرفتاریهای زیادی داشته باشند. تا زمانی که مشکلات مردم حل نشود، نمیتوان گفت که دولت روحانی وضعیت را تغییر داده است. دولت زمانی میتواند ادعای موفقشدن داشته باشد که هیچ گروهی از مردم مشکل معیشتی نداشته باشند و رفاهی نسبی داشته باشند. دولت آمده بود تا مثلا نسبت به گذشته تغییراتی به وجود آورد، اما چون نتوانست کاری کند، همچنان مردم مایحتاح خود را گران میخرند جوانان هم بیکار هستند، دقیقا مثل چند سال گذشته.
به هر حال فضای دعوا و اختلاف و همچنین اختلاسهای آنچنانی ترمیم شده است و نوعی آرامش در بین مردم به وجود آمده است.
شما طرفدار دولت هستید و به همین دلیل یکجانبه طرفداری میکنید. در هر شهری که برای سخنرانی دعوت میشوم، مردم از گرانی مینالند و بیکاری را مشکل بزرگ خانوادهشان میدانند. تکرار میکنم، پس تا زمانیکه دولت نتواند وضعیت معیشتی و شغل را حل کند، نمیتواند ادعای موفقشدن داشته باشد.
یعنی اینکه فضای داخلی فضایی پر از اختلاف نیست و مسئولان رفتارهای غیرمنطقی از خود نشان نمیدهند، مهم نیست؟
مهم، این است که چشم باز کنیم و ببینیم که همه آرامش دارند و کسی نیست که به دلیل مشکلات مالی گرفتار شده باشد. مردم همیشه بیشتر از هر مساله دیگری باید اهمیت داشته باشند و به همین دلیل تا آنها گرفتاریهای زیادی دارند، نمیشود گفت که شرایط خوب شده است.
با این حال نمیتوان نسبت به تغییرات به وجود آمده بیتفاوت بود.
من هنوز تحقیق نکردهام که ببینم شرایط واقعا بهتر شده است یا بدتر؛ در ضمن! اگر مشکلات کمتر هم شود بازهم نمیتوان چشم به روی برخی از مسائل بست. ما انقلاب نکردهایم که هر کس هر کاری را که دوست دارد، انجام بدهد.
منظور کدام کار یا کارهاست؟
ببینید! ما ۳۰۰ نفر آدم انتخاب کرده و به مجلس فرستادیم تا اجازه ندهند دولت خطایی ازش سر بزند. من نمیدانم انتخاب چهرههایی چون فرجیدانا یا فردی چون علی جنتی چه دلیلی دارد؟ غیر از نادیدهگرفتن ارزشهاست؟ واقعا آقای روحانی نمیدانند که چهرههایی چون مجید انصاری و یونسی صلاحیت حضور در دولت را ندارند. رئیسجمهوری باید بیشتر از این حرفها دوراندیشی کند و اجازه ندهد که عدهای که نیتشان خیر نیست، بهعنوان تصمیمگیر در سمت و پستهای مهم قرار بگیرند. به من و بقیه کسانی که این روزها از دولت به دلیل استفاده از چهرههای حاشیهای انتقاد میکنند، این حق را بدهید که نگران حضور و نفوذ چنین اشخاصی در دولت باشیم.
حاج آقا! این اظهارات بیشتر اتهامزنی است تا نظر؛ مگر امثال علی جنتی با رای مجلس به کابینه راه پیدا نکردهاند؟
خب! مجلس رای داده است، اما مگر رای نمایندگان مجلس کارهای بد و خطا را توجیه میکنند. باید بگویم جنتی پسری است که نشانی از پدر ندارد و وزیر ارشاد با آیتا... جنتی هزار فرسنگ فاصله دارد. به همین دلیل تاکید میشود که نباید هر کسی را با هر کارنامهای را به کابینه راه انداخت تا یکی مانند آقای یونسی در مقام دولتی به خودش اجازه تبلیغ پرچم شیر و خورشید را ندهد. این کارها است که دل آدم را به درد میآورد و باعث دلواپسی میشود. توصیهام به رئیسجمهوری این است که هر چه زودتر دولت را تصفیه کند تا بلکه کشور در مسیر صحیحی به کار خودش ادامه بدهد و دلسوزان و دلواپسان هم که نگران هستند، نگرانیشان برطرف شود.
بهتر نیست دلواپسیهای مهمتر را پیگیری کرد؟
اینکه گرانی است و بیکاری مردم را اذیت میکند، باید دغدغه باشد و چارهاندیشی شود. اما این دلیل نمیشود نسبت به حضور افرادی که کارنامههای آنچنانی دارند، بیتفاوت بود. ای کاش آقای رئیسجمهوری در انتخابهایش بیشتر دقت کند و توصیههای مجلس را جدی بگیرد تا این همه حرف و حدیث درباره دولتیها به وجود نیاید. اصلا وقتی این همه حرف و حدیث درباره برخی از چهرههاست، مگر چه میشود دولت با چند تغییر مساله را حل کند تا بلکه آرامش به جامعه برگردد. دولت باید بداند که حتما باید نظر مجلس را در همه امور جلب کند.
اختلافنظر و نگاهِ دولتی که تکیه بر اعتدال و اصلاحات زده است با مجلس اصولگرایی امری طبیعی است، نیست؟!
اختلافنظر دلیل خوبی است تا منفعت کشور را نادیده بگیریم؟ من در زمان احمدینژاد هم به بعضی از انتخابهایش اعتراض کردم و حالا هم امکان ندارد که سکوت کنم. چراکه سکوتِ دلسوزان شرایطی را به وجود میآورد که خدایناکرده افراد خطاکار بیشتری ردای دولت را بر تن کنند. به همین دلیل بود که احمدینژاد را در ۴ سال اول تایید کردیم و در ۴ سال دوم اعتراض داشتیم. چون همه دیدند که چه رفتاری با خانمِ مظلومِ دستجردی داشت یا متکی را با چه شکلی از وزارت برکنار کرد. ما دلمان میخواهد مردم سرِ کار بروند و مایحتاجشان را ارزان بخرند.
قبول دارید که بعضی از منتقدان تندروی میکنند؟
نه. چرا اصرار دارید که این همه از واژه تندرو استفاده کنید؟
خب! به دلیل رفتارهای افراطی.
نه، در کشور تندرو نداریم، بلکه گروهی هستند که با دلایل مختلفی کندروی میکنند و نسبت به آنچه در کشور اتفاق میافتد، بیتفاوت هستند و کاری به این ندارند که کشور و مردم چه ضررهایی میبینند. وقتی در جامعه یکسری ایراداتی مشاهده میشود، این طبیعی است که دلسوزان دلشان بسوزد و انتقاد کنند.
اما انتقاد هم راه و روش خودش را دارد. مثلا در پرونده هستهای با وجود اتفاقات مثبتی که افتاده است، برخی همچنان انتقاد میکنند تا این ذهنیت به وجود بیاید که اهداف سیاسی برایشان مهم است، نه منافع ملی.
وقتی مقام معظم رهبری گفتند که دلواپس هستند، باید اینطور گفت که مشکلاتی است که نگرانکننده هستند. بهعنوان مثال آمریکا در جریان مذاکرات هستهای نشان داد که واقعا غیرقابل اعتماد است و ۱۰۰۰ میلیارد ما را نگه داشته است و نمیدهد. سخن ما این است که ما ایرانیها همه جا باید سربلند باشیم. تیم مذاکرهکننده اگر واقعا دنبال این است تا از حق مسلم جمهوری اسلامی برای داشتن انرژی هستهای دفاع کند، باید با صلابت زیادی دور میز مذاکره بنشیند و تمام و کمال از حق هستهای ایران دفاع کند و با هیچ عذر و بهانهای به آمریکا و همپیمانانش این اجازه را ندهند که زیادهخواهی کنند. اگر اینطور عمل کنند، مطمئنا مردم ایران قدردانشان خواهند بود. اما اگر قرار بر کوتاهآمدن و تسلیم باشد، طبیعی است که دلسوزان واکنش مناسبی نشان بدهند.
با این حال توصیه میشود که به دلیل «وضعیت دشوار»ی که دولت با آن مواجه است، باید با آنها همکاری کرد تا بلکه کشور از شرایط بحرانی خارج شود.
هیچکس با هدف تخریب علیه دولت کاری را انجام نمیدهد. اما وقتی مثلا رئیس مجلس بارها میگوید که مصوبات دولت غیرقانونی است، چه کاری میتوانیم انجام بدهیم. ما به هر جای ایران که سفر میکنیم، مردم درد دل میکنند و از وضعیت بد مالی و کاری میگویند. من از شما سوال میکنم، مگر وظیفه دولت نیست که مشکلات را حل و فصل کند.
اما به دلیل سوءمدیریت سالهای ۸۴ تا ۹۲ کشور هزینههای گزافی داد و به همین دلیل کار برای دولتمردان دشوار است. با این وجود مثلا در بحث مهمی چون تورم موفقیتهایی به دست آمده است.
واقعا نمیدانم چرا این همه اصرار دارید که به گذشته برگردید، سالهای ۸۴ تا ۹۲ تمام شد و حالا دولت روحانی رای گرفته است و امور را در اختیار خود میبیند.
به هرحال کشور در حال دادنِ تاوان کارهایی است که در آن سالها انجام گرفته است.
این بحثها را تمام کنید. دولت اگر واقعا دنبال این است تا مشکلات مردم را کم کند، بهتر است کاری کند تا آنها وقتی برای خرید به بازار میروند پول کمتری را به فروشنده بدهند تا به این نتیجه برسند که دولت روحانی دولتی موفق بوده است.
البته همه امیدوارند که مردم به لحاظ اقتصادی شرایط خوبی را تجربه کنند و فشار مالی نداشته باشند.
این خوب است که دولت گرانی را تمام کند و کاری کند که جوانان شغل داشته باشند. اما در کنار اینها یک مساله مهم دیگر هم است که اگر روحانی به آن بیتوجهی کند، دولتش ضرر میکند. آن مساله هم این است که افرادی را که به طور آشکار با آرمانهای نظام و اهداف انقلاب فاصله دارند، از دایره دولت خارج کنند. البته بعضی از وزیرانی که دولت انتخاب کرده است، افرادی هستند که تعهد خاصی به نظام دارند و قابل ستایشند و دقیقا به همین دلیل اصرار داریم تا بعد از برکناری فرجیدانا، آقای جنتی هم از دولت کنار برود تا بلکه کابینه، کابینهای خالصتر باشد.
معلوم است که ذهنیت خوبی از دولت ندارید.
من بارها گفتهام که به دولت روحانی بدبین هستم و آنها باید کاری کنند تا این بدبینی را برطرف کنند. در پایان لازم میدانم که آنهایی که شما اسمشان را تندرو گذاشتهاید، دلسوز نظام هستند. به شما هم توصیه میکنم که سعی نکنید که تحت هر شرایطی از دولت دفاع کنید و اگر مشکلی دیدید آن را بازگو کنید تا شما هم در راستای کاهش مشکلات سهم داشته باشید.
سعی ما به عنوان روزنامهنگار همیشه همین بوده است.
سوالاتتان چیز دیگری میگفت، به هرحال خسته نباشید.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]
صفحات پیشنهادی
آیةالله جنتی: برخی می خواهند مجلس را بگیرند |اخبار ایران و جهان
آیةالله جنتی برخی می خواهند مجلس را بگیرند کد خبر ۴۳۳۲۶۸ تاریخ انتشار ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷ ۲۷ - 09 September 2014 به گزارش خبرنگار نسیم آیتالله جنتی در همایش نمایندگان ولی فقیه در استانها در مشهد گفت این همایش باید ابعاد معنوی داشته باشد چرا که در کنار بارگاه رضوی در حالتوصیه شجونی برای برکناری چند مقام دولتی |اخبار ایران و جهان
توصیه شجونی برای برکناری چند مقام دولتی عضو ارشد حزب موتلفه اسلامي گفت ما بعضي از وزراي دولت را دوست داريم و ميستاييم اما برخي وزرا بايد اخراج شوند با كليد آمدن درست است اما بايد رفتار هم درست باشد کد خبر ۴۳۳۵۸۱ تاریخ انتشار ۲۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹ ۰۴ - 11 September 2014 عضو ارشآیةالله جنتی به صداوسیما: حجاب فراموش نشود |اخبار ایران و جهان
آیةالله جنتی به صداوسیما حجاب فراموش نشود دبیر شورای نگهبان ضمن تقدیر از عملکرد صداوسیما در جریان غزه توصیههایی درباره سرفصلهایی که رسانه ملی باید به آنها بپردازد داشت و معاون سیما نیز درباره موانع و مشکلات تولید برنامههای طنز در رسانه ملی توضیح داد کد خبر ۴۳۱۰۳۶ تاریخ انتجنتی: سال فرهنگی با توفان آغاز شد |اخبار ایران و جهان
جنتی سال فرهنگی با توفان آغاز شد علی جنتی شامگاه جمعه در جشن روز ملی سینما که در هتل استقلال برگزار شد با اشاره به تصویب روز ملی سینما در تقویم سالانه کشور افزود یکی از زیباترین خبرهای که سینماگران را خوشحال می کرد بازگشتن روز ملی سینما در تقویم بود کد خبر ۴۳۳۹۸۴ تاریخ انتشاپس از شریعتی، جنتی و امام نوبت کیست؟ |اخبار ایران و جهان
پس از شریعتی جنتی و امام نوبت کیست عماد رستمی کد خبر ۴۳۱۶۸۹ تاریخ انتشار ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸ ۰۷ - 03 September 2014 فرهنگ غنی طنزنویسی در ایران به سرعت به سمت بیقاعده شدن و تبدیل گشتن به هزل و هجو و حتی پیمودن مرزهای سیاسی دینی و فرهنگی پیش میرود و اینترنت محاورهای به عنتأکید جنتی بر اجرای سیاستهای فرهنگی رهبری |اخبار ایران و جهان
تأکید جنتی بر اجرای سیاستهای فرهنگی رهبری کمتر استانی در کشور مانند قزوین با توجه به جمعیت و وسعت این همه آثار ارزشمند و مفاخر علمی و ادبی و دینی دارد به طوری که هر جا قدم می گذاریم با عالمان برجسته ای روبرو می شویم که متعلق به گذشته و حال هستند و به آنها می بالیم کد خبر ۴۳۲۰نوه امام: باید امام را همانطور که بود، بشناسانیم |اخبار ایران و جهان
نوه امام باید امام را همانطور که بود بشناسانیم یادگار امام اظهار کرد حتماً شنیدهاید که میگویند امام ره برای غلبه بر هوای نفس خود بر روی هندوانه نمک میپاشیدند و میخوردند این کار عقلانی نیست امامی که من میشناختم اینطور نبود و چنین کاری نمیکرد باید امام را همانطور که بسوءاستفاده برخی نمایندگان از ابزارهای قانونی |اخبار ایران و جهان
سوءاستفاده برخی نمایندگان از ابزارهای قانونی عضو کمسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت برخی از نمایندگان مجلس از ابزارهای قانونی خود استفاده سیاسی می کنند کد خبر ۴۳۳۲۳۳ تاریخ انتشار ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴ ۲۲ - 09 September 2014 عضو کمسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفتساوی آرسنال و منچسترسیتی در لیگ برتر |اخبار ایران و جهان
تساوی آرسنال و منچسترسیتی در لیگ برتر کد خبر ۴۳۴۱۸۸ تاریخ انتشار ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۹ ۵۶ - 13 September 2014 دیدار حساس آرسنال و منچسترسیتی با تساوی 2 بر 2 به پایان رسید به گزارش ایسنا هفته چهارم رقابتهای لیگ برتر انگلیس با برگزاری یک دیدار آغاز شد که در آن آرسنال در خانه به درئیس جمهور یمن جنبش انصار الله را تهدید کرد |اخبار ایران و جهان
رئیس جمهور یمن جنبش انصار الله را تهدید کرد درپی موافقت رئیس جمهور با طرح ارایه شده برای حل اوضاع یمن و رد آن از سوی جنبش انصار الله به خاطر برآورده نکردن خواستههای مردم رئیس جمهور یمن این جنبش را تهدید کرد کد خبر ۴۳۱۹۵۷ تاریخ انتشار ۱۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴ ۲۲ - 04 September 201کشته شدن ۵۰ داعشی در حمله جنگندهها |اخبار ایران و جهان
کشته شدن ۵۰ داعشی در حمله جنگندهها در حمله جنگندههای سوریه به یک پایگاه نظامی در شهر التنبی در دیر الزور غربی دستکم ۵۰ عضو داعش کشته شدند کد خبر ۴۳۴۱۸۲ تاریخ انتشار ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۹ ۴۰ - 13 September 2014 در حمله جنگندههای سوریه به یک پایگاه نظامی در شهر التنبیلنگرهای پرقدرت برای اینترنت پرسرعت! |اخبار ایران و جهان
لنگرهای پرقدرت برای اینترنت پرسرعت کد خبر ۴۳۳۷۵۰ تاریخ انتشار ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۹ ۲۲ - 13 September 2014 امضای تفاهمنامه سهجانبه وزرای صنعت فرهنگ و ارتباطاتدر ایران برای داشتن اینترنت پرسرعت به یک عدد وزیر ارتباطات سمت راست برای زیرساختها یک عدد وزیر فرهنگ سمت چپ برابرخورد کهکشانی |اخبار ایران و جهان
برخورد کهکشانی فرآیند برخورد و تلفیق کهکشان ها با همدیگر در پهنه کیهان که در فاصله نسبتاً نزدیکی از همدیگر قرار گرفته اند به واسطه نیروی گرانش متقابل خود به سوی همدیگر جذب شده و طی فرآیندی که بی شباهت به یک رقص باله باشکوه کیهانی نیست نهایتاً با همدیگر تلفیق و یکپارچه میشوند کدشهرام جزایری به اتهام دیگری بازداشت است |اخبار ایران و جهان
شهرام جزایری به اتهام دیگری بازداشت است رییس سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور گفت که دادگستری تهران اعلام کرده شهرام جزایری به اتهام دیگری باید در زندان باشد کد خبر ۴۳۳۲۳۴ تاریخ انتشار ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴ ۲۳ - 09 September 2014 رییس سازمان زندانها و اقدامات تامیناسا فضاپیمای جدید خود را به فضا می فرستد |اخبار ایران و جهان
ناسا فضاپیمای جدید خود را به فضا می فرستد انتقال فضاپیمای اوریون ناسا در حال آماده سازی برای اولین پرواز خود کد خبر ۴۳۴۱۸۳ تاریخ انتشار ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۹ ۵۶ - 13 September 2014 دانلود لینک لینک را کپی کنید دانلودیک سرهنگ بازنشسته از مامور شهرداری کتک خورد |اخبار ایران و جهان
یک سرهنگ بازنشسته از مامور شهرداری کتک خورد رئیس کمیته ایمنی شورای شهر با اعلام زخمی شدن یک سرهنگ بازنشسته از سوی مامور مددکار اجتماعی شهرداری گفت چرا هنوز شهرداری اقدامی اساسی در خصوص جلوگیری از این اتفاقات انجام نمیدهد کد خبر ۴۳۳۲۳۰ تاریخ انتشار ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۹ - 09طلای سنگین وزن کشتی فرنگی جهان به کوبا رسید |اخبار ایران و جهان
طلای سنگین وزن کشتی فرنگی جهان به کوبا رسید کد خبر ۴۳۴۱۸۵ تاریخ انتشار ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۹ ۵۴ - 13 September 2014 مدال طلای سنگین وزن کشتی فرنگی جهان به میاین لوپز از کوبا رسید به گزارش ایسنا در ادامه رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی جهان کشتیگیران کوبا و ترکیه در فینال وزن 130 ک-
سیاسی
پربازدیدترینها