تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819650326




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استرس بگیرید تا این بیماری ها سراغتان آید


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: استرس بگیرید تا این بیماری ها سراغتان آید
وقتی ما مضطرب می‌شویم جسم‌مان تحت فشار قرار می‌گیرد و برای مقابله با این فشار، ترشح هورمون كورتیزول افزایش می‌یابد. این فرآیند در بروز میگرن و سردرد تاثیر چشمگیر دارد.
باشگاه خبرنگاران: استرس مشکلی است که این روزها اکثر مردم با آن دست و پنجه نرم می کنند. این مشکل می تواند همراه خود بیماری های مختلفی را داشته باشد که در ادامه بیشتر به آن می پردازیم.

افسردگی: استرس هم می‌تواند افسردگی را در افراد مبتلا به آن تشدید كند و هم می‌تواند موجب بروز افسردگی در اشخاص سالم شود. همچنین كمبود خواب ناشی از استرس در برخی افراد موجب بروز افسردگی می‌شود.

تضعیف سیستم ایمنی بدنی: استرس مانع از فعالیت مناسب سیستم ایمنی بدن می‌شود و تضعیف دستگاه ایمنی زمینه‌ساز ابتلا به بیماری‌هاست.

سردرد و میگرن: وقتی ما مضطرب می‌شویم جسم‌مان تحت فشار قرار می‌گیرد و برای مقابله با این فشار، ترشح هورمون كورتیزول افزایش می‌یابد. این فرآیند در بروز میگرن و سردرد تاثیر چشمگیر دارد.

مشكلات دستگاه گوارشی: معده و مجاری گوارشی از افزایش سطح هورمون استرس آسیب زیادی می‌بینند. وقتی دچار تنش می‌شویم ترشح اسید معده به شكل غیرعادی زیاد می‌شود و به جداره این عضو مهم و دستگاه هاضمه آسیب می‌رساند كه پیامد آن بروز زخم‌های گوارشی است.

پرخوری: نیز می‌تواند ریشه در استرس مزمن داشته باشد. البته در مقابل آن کمخوری و همچنین بی میلی به غذا نیز ممکن است در برخی از افراد رخ بدهد.

بی‌خوابی: كمبود خواب خوب می‌تواند ما را بیمار كند و عادات بد خوابیدن از شایع‌ترین علائم استرس هستند. وقتی مضطرب هستیم، خوابیدن برایمان دشوار می‌شود.

بیماری قلبی: استرس مزمن با بالا نگه داشتن ضربان قلب برای یك مدت طولانی روی این عضو تاثیر سوء دارد. همچنین در مواقع بروز استرس، فشار خون افزایش می‌یابد كه حاصل آن بروز بیماری‌های قلبی در بلندمدت است.

سرماخوردگی و بیماری‌های عفونی: اگر مكرر دچار سرماخوردگی می‌شوید ممكن است استرس دلیل آن باشد چون استرس، قدرت دستگاه ایمنی دفاعی بدن را كاهش می‌دهد.




تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن