واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تعرفه واردات برنج افزایش یافت
استاندار گیلان با اشاره به ممنوعیت توزیع برنجهای وارداتی در کشور همزمان با فصل برداشت برنج گفت: با تصویب دولت، تعرفه واردات برنج از 10 درصد به 40 درصد افزایش پیدا کرده است.
تسنیم: محمدعلی نجفی ظهر امروز در نشست شورای اداری لاهیجان با بیان اینکه وضعیت اقتصادی گیلان رو به بهبود است، اظهار کرد: رشد اقتصادی گیلان نسبت به سایر استانهای کشور در یکسال گذشته مطلوبتر بوده است.
وی با اشاره به کاهش نرخ تورم در کشور، افزود: تورم گیلان 2 درصد کمتر از متوسط کشوری است که در کشور22درصد و در گیلان 20 درصد است که تلاش می کنیم این رقم را کاهش دهیم.
استاندار گیلان گفت: مردم گیلان کشاورز بوده و درگیر برنج و چای هستند و کیفیت تولید برنج امسال بسیار عالی بوده که از نظر کمیت آماری بالای 10 درصد افزایش محصول داشتیم و در کشت دوم توفیقاتی را بدست آوردیم که به میزان ظرفیت استان اضافه میکنیم.
نجفی با اشاره به اینکه واردات برنج خارجی رقم های بسیار بالایی است، تصریح کرد: بی تدبیری هایی از قبل در بخش واردات داشته ایم که مورد اعتراض ما نیز واقع شده بود.
وی خاطرنشان کرد: دولت با پیگیریهایی که از مدیریت استان انجام شد و نامهای را که برای وزرای ذیربط نوشتیم در هفته گذشته در دولت به بحث گذاشته شد که برنج های وارداتی از قبل توزیع نشود و تعرفه واردات برنج از 10درصد به 40 درصد افزایش پیدا کرده که کشورهای مترقی دنیا این چنین بحث هایی را دنبال میکنند.
استاندار گیلان گفت: همچنین نهادهای خصوصی و بانک هایی که برای استان های شمالی برای خرید برنج شوند و وظیفه سازمان تعاون روستایی این است که برنج را با قیمت توافقی خریداری کنند و نحوه خرید توافقی از دست کشاورز بررسی می شود که می تواند حرکتی جدی ایجاد کند و شکوفایی را در قیمت برنج ایجاد کند.
نجفی با اشاره به مشکلات چایکاران گیلانی تصریح کرد: سازمان چای کشور به عنوان کارخانه دار چای عمل میکند و چیزی جز خرید و فروش چای نمیفهمد وحتی در فروش هم مشکل داریم، گاهی 20 هزار چای خریداری شده ولی 10 هزار تن در انبار می ماند.
وی تصریح کرد: 60میلیارد تومان در بخش به زراعی و به نژادی و اصلاح باغات و حرص در ارتباط با چای گذاشته شده است که تابه امروز متاسفانه یک قدم در این بخش برداشته نشده که من از وزارت جهاد کشاورزی گله کردم که خوشبختانه معاونت راهبردی جهاد کشاورزی احیا شد و این بخش به بخش باغبانی سپرده خواهد شد و آن معاونتی که قطعا تشخیص نمی داد در ارتباط با مسائل چای و دیدگاه خرید و فروش چای دنبال می کرد حذف خواهد شد و در بخش اصلاح باغات باید گامهای بیشتری برداریم.
استاندار گیلان خاطرنشان کرد: باغاتی که حرص کرده بودند حدود 30درصد آسیب کمتری دیده بودند،19هزار تن برد
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]