تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844729130




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با این کارها در شغلتان فسیل نمی شوید


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی:
با این کارها در شغلتان فسیل نمی شوید دکتر شما اولین نفر باید باشد که برای فرسودگی شغلی با او صحبت می‌کنید. اما شما قبل از اتفاق افتادن این فرسودگی، می‌توانید از آن جلوگیری کنید

 فرسودگی شغلی با فرسودگی جسمی و روحی همراه با کاهش علاقه به کار یا کلاً زندگی نمایان می‌شود.دکتر شما اولین نفر باید باشد که برای  فرسودگی شغلی با او صحبت می‌کنید. اما شما قبل از اتفاق افتادن این فرسودگی، می‌توانید از آن جلوگیری کنید. طی تحقیقات انجام ‌شده، کلید این کار تنظیم و رسیدن به اهداف منطقی است. به این ترتیب، شما از نظر عاطفی با کار کنار آمده و دچار فرسودگی شغلی نمی‌ شوید.
۱٫ برنامه‌ی خواب منظمی داشته باشیدخوابیدن حدود ۷٫۵ تا ۹ ساعت در شب مهم است. لازم است که هر روز در یک ساعت مشخصی از خواب بیدار شده و شب نیز در ساعت خاصی بخوابید. این عادت‌ های سالم خواب سبب می‌شود تا ذهن و بدن شما استراحت کرده تا بتوانند با موقعیت ‌های پراسترس مقابله کنند.
۲٫ برای تأمین انرژی کافی غذاهای سالم بخوریدغذای شما باید شامل ۷ تا ۱۰ وعده میوه و سبزیجات، ۶ تا ۸ وعده حبوبات، دو وعده لبنیات و ۲ یا ۳ وعده گوشت (یا مواد پروتئین دار جایگزین) در روز باشد (که البته با هم می توان مصرف کرد).
۳٫ هر روز ورزش کنید تا انرژی جسمی و روحی شما تأمین شودبزرگسالان هر هفته نیاز به ۲٫۵ ساعت ورزش ایروبیک با شدت متوسط دارند. هم چنین باید دو روز در هفته را صرف ورزش‌ هایی کنند که هدف آن‌ ها قوی کردن هر گروه از ماهیچه‌ هاست.
۴٫ ببینید در چه چیزی خوب هستید و از آن لذت می‌بریدبه دنبال فرصت‌ هایی بگردید تا این مهارت ‌ها را تقویت کنید. برای مثال اگر یک ورزشکار هستید، برای مربی ‌گری کودکان در رشته‌ای که مهارت دارید ثبت ‌نام کنید یا مقالات ورزشی برای روزنامه‌ی محلی خود بنویسید. این فعالیت ‌ها توانایی شما را بیشتر کرده و عزت نفس شما، که اغلب در افراد مبتلا به  فرسودگی شغلی کم است، را بالا می‌برد.
۵٫ برای خود در محیط کار و خانه اهداف قابل مدیریتی قرار داده و آن‌ها را دنبال کنیداین اهداف را نوشته و آن‌ها را پس زمینه رایانه‌ی خود در کار یا خانه قرار دهید تا به عنوان یک یادآوری ثابت برای شما باشند.
۶٫ اولویت هایتان را تعیین کنیددر مورد اولویت‌ های خود در زندگی فکر کرده و از آن‌ها برای قرار دادن مرز در زندگی ‌تان استفاده کنید. اگر شما خانواده دارید، صرف زمان برای آن ‌ها مسلماً یک اولویت بزرگ برای شما خواهد بود. قرار دادن مرز می‌ تواند میزان کاری که شما در خانه انجام می‌ دهید را محدود کند.
۷٫ زمانتان در خانه و محل کار را سازمان ‌دهی کنیداز یک لیست استفاده کرده و کلیه‌ی مسئولیت ‌های خود در هر ساعت از هفته را در آن بنویسید. همیشه مطمئن باشید که برای شما زمانی برای استراحت و گذراندن وقت با خانواده تان وجود دارد. لیست خود را برای آماده شدن برای کارهای آینده بررسی کنید.
۸٫ روزی ۱۵ الی ۲۰ دقیقه را صرف فکر کردن کنیدفکر کردن مثبت، و آگاهی از هر چیزی که در ذهن شما در حال جریان است، بهترین کمک برای جلوگیری از فرسودگی شغلی است.
۹٫ درخواست حمایت کنیددر زمان‌ هایی که با کاری پر استرس مواجه هستید، از خانواده و دوستان خود درخواست حمایت کنید. به اشتراک گذاشتن تجربه ‌هایتان می‌تواند بسیاری از بارها را از دوش شما کم کند.تهران 98اخبار مرتبط:پرستاران در معرض خطر تنش و فرسودگی شغلی هستنداگر دچار وازدگی و دلزدگی شغلی شده اید بخوانیدرابطه بين فرسودگي شغلي و دلزدگي زناشويي

یکشنبه 23 شهریور 1393 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن