تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه به نماز ايستادى، با دل به خدا رو كن تا او نيز به تو رو كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799599876




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمار خودکشی در کشور به درستی ثبت نمی شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مقام مسوول آمار خودکشی در کشور به درستی ثبت نمی شود تهران - ایرنا - معاون مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی کشور با بیان اینکه از سال 80 ثبت خودکشی در کشور نداریم، گفت: آمار خودکشی به درستی در کشور ثبت نمی شود.


به گزارش ایرنا، دکتر حسین اسد بیگی روز پنجشنبه در سمینار نقش اورژانس اجتماعی در پیشگیری از خودکشی افزود: هرچند آمار خودکشی دقیقی در دست نیست اما تخمین زده می شود سالانه سه هزار نفر در کشور خودکشی منجر به مرگ دارند.
وی خاطر نشان کرد: این به آن معنا است که شش نفر در هر صد هزار نفر در کشور خودکشی منجر به مرگ دارند که این میزان، یک درصد کل مرگ و میرهای کشور را به خود اختصاص می دهد.
معاون مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی کشور گفت: 65 درصد افرادی که اقدام به خودکشی کرده اند، مرد و 35 درصد را زنان تشکیل می دهند.
اسدبیگی افزود: زنان سه برابر مردان اقدام به خودکشی می کنند اما خودکشی منجر به مرگ در مردان سه برابر بیشتر از زنان است.
وی با بیان اینکه در جهان هر 40 ثانیه یک خودکشی و هر 16 ثانیه یک "اقدام به خودکشی" رخ می دهد، گفت: بالاترین میزان خودکشی در سال های گذشته در استان ایلام بوده به طوری که آمار خودکشی در جهان به طور متوسط 14 نفر در هر صدهزار نفر بوده اما این آمار در این استان 26 نفر در هر صد هزار نفر بوده است.
معاون مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی کشور افزود: بیشترین روش خودکشی در کشور حلق آویز کردن و خودسوزی و شایع ترین "اقدام به خودکشی" (برای ‍ژست گرفتن) در کشور نیز استفاده از قرص است در حالی که به طور مثال در آمریکا شایع ترین روش خودکشی استفاده از سلاح گرم است.
اسد بیگی تصریح کرد: یکی از دلایلی که خودکشی در کشور ما زیاد شده این است که به سمت مدرنیزه پیش می رویم.
وی گفت: همه انسان ها در طول زندگی خود به مرگ فکر می کنند اما اغلب این مساله در حد همان فکر باقی می ماند.
وی، خودکشی را به انواع افکار خودکشی ، قصد خودکشی، تمایلات خودکشی، برنامه خودکشی ، رفتار خودکشی، اقدام به خودکشی، تهدید به خودکشی، ژست خودکشی، شبه خودکشی، خودکشی کامل، مرگ آوری ، پیمان خودکشی، خودکشی گروهی، خودکشی تقلیدی ، آماده سازی برای خودکشی، رفتارهای خود تخریبی، خودزنی و داغ کردن تقسیم بندی کرد.
معاون مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی کشور گفت: افسردگی و اعتیاد از جمله اختلالات همراه با خودکشی و امنیت شغلی نیز از جمله عوامل محافظت کننده از خودکشی است.
اسدبیگی افزود: درمان خودکشی شامل مراحل تصمیم گیری برای بستری، نظارت، اتحاد درمانی ، رفتار درمانی دیالکتیک (مباحثه ای) و پیگیری است.
وی یادآور شد: باید به بازماندگان فردی که خودکشی کرده نیز توجه کرد زیرا آنان نیز در معرض خطر خودکشی هستند.
معاون مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی کشور با اشاره به تحقیق خود در سال 87 در بیمارستان لقمان (بیمارستان مرجع مسمومیت ها) گفت: طبق این تحقیق، 85 درصد پذیرش شدگان اورژانس در این بیمارستان ، اقدام به خودکشی کرده بودند که اغلب سن آنان کمتر از 25 سال بود.
اسد بیگی افزود: 66 درصد مردانی که اقدام به خودکشی کرده بودند نیز اعتیاد داشتند و علت خودکشی سه چهارم زنان ، اختلاف خانوادگی بود و بیشتر از نصف زنان اقدام کننده به خودکشی گفتند که بعدا دوباره این کار را انجام خواهند داد.

**راه اندازی مرکز مداخله بحران در شهرهای دارای بیش از 50 هزار نفر جمعیت
معاون مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی کشور گفت: قرار است مرکز مداخله در بحران در تمام شهرهای دارای بیش از 50 هزار نفر جمعیت، راه اندازی شود.
اسدبیگی با بیان اینکه همه شهرهای بزرگ کشور دارای مرکز مداخله در بحران هستند، افزود: هم اکنون 167 مرکز مداخله بحران در کشور فعالیت دارند.
وی در ادامه به خط مشاوره تلفنی 123 اشاره کرد و گفت: این خط مربوط به آسیب ها و بحران های اجتماعی از جمله خودکشی و کودک آزاری است و در صورت نیاز مددکاران و کارشناسان آن به محل وقوع بحران مراجعه کرده و به طور مثال در صورت کودک آزاری می توانند کودک را از خانواده جدا کنند یا در صورت اقدام به خودکشی به فرد ، خدمات تخصصی مشاوره ای ارائه دهند.
اجتمام(3)**9185**1436


20/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن