تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه يكى از شما به خانه خود وارد مى‏شود، سلام كند، چرا كه سلام بركت مى‏آورد و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813344521




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امکان افزایش حساسیت دستگاه MRI با نانوذرات پوشش دار


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امکان افزایش حساسیت دستگاه MRI با نانوذرات پوشش دار تهران- ایرنا- محققان انگلیسی موفق به ارایه نانو ذرات پوشش داری شدند که قادر به افزایش حساسیت تصاویر MRI برای شناسایی زودهنگام سرطان است.


به گزارش ایرنا ازستاد ویژه توسعه فناوری نانو، پژوهشگران امپریال کالج لندن نانوذرات خودآرایی، برای بهبود کنتراست دستگاه تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) تولید کردند، این نانو ذرات می توانند کارایی MRI در شناسایی گیرنده های ویژه سلول های سرطانی را افزایش دهند.
این نانو ذرات دارای یک پوشش پروتئینی ویژه هستند که می تواند به گیرنده های سطح سلول سرطانی متصل شود، در واقع این نانو ذرات به بدن تزریق شده و درصورت وجود سلول سرطانی می تواند با آن برهمکنش دهد که این برهمکنش با استفاده از دستگاه MRI قابل تشخیص خواهد بود.
این نانوذرات در صورت برهمکنش با گیرنده سلول سرطانی، خودآرایی داده و به ذرات بزرگتر و قابل رؤیت تبدیل می شوند، با افزایش حساسیت دستگاه MRI می توان به پزشکان در تشخیص بیماری سرطان کمک کرد.
یکی از مزیت های این روش آن است که می توان سرطان را در مراحل اولیه تشخیص و شانس بهبود و زنده ماندن را در بیمار افزایش داد.
این گروه تحقیقاتی این روش را روی موش های آزمایشگاهی مورد آزمایش قرار دادند، نتایج نشان داد که در موش هایی که این نانوذرات به آن ها تزریق شده بود، فرآیند شناسایی سرطان با حساسیت بالاتر انجام شده و بخش سرطانی قابل روئیت می شود.
لانگ از محققان این پروژه می گوید: " اسکنرهای MRI در بیشتر بیمارستان ها وجود دارند و می توان با آن بیماران را مورد آزمایش قرار داد تا وجود هر گونه مشکلی را شناسایی کرد، از این دستگاه می توان برای شناسایی تومورهای بزرگ استفاده کرد اما در مورد تومورهای کوچک و جوان که در مراحل اولیه رشد هستند، این روش پاسخگو نخواهد بود."
این گروه تحقیقاتی موفق به طراحی نانوذراتی شدند که حساسیت اسکنرهای MRI را بهبود داده است به طوری که امکان رصد تومورهای کوچک نیز فراهم می شود.
لانگ می افزاید: ما قصد داریم تا این روش را به نحوی بهبود دهیم که پزشکان بتوانند به سادگی وجود سرطان را در مراحل اولیه شناسایی کنند، ما در حال افزودن سیگنال های نوری بیشتری به این نانوذرات هستیم که بتوانیم شناسایی تومورها را تسهیل کنیم.
این گروه پیش از آزمایش این نانوذرات روی موش، مقداربزرگ شدن آن ها را در ظرف آزمایشگاهی مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که بعد از خودآرایی، این نانوذرات به ابعاد 100 تا 800 نانومتر خواهند رسید که این مقدار آسیبی به بدن موش نمی زند، پژوهشگران امیدوارند که بعد از بهبودهای اولیه روی این روش، طی 3 تا 5 سال آینده بتوانند آزمایش های بالینی روی انسان را آغاز کنند.
علمی (1)** 9340**1440


22/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن