واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ذوالنور: روحانیت باید از ادبیات متناسب با زمان امروز استفاده کند همدان - ایرنا - مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز نوع تهاجم دشمن عوض شده و لازم است نوع ادبیات و آگاه سازی روحانیون نسبت به گذشته تغییر یابد و به فراخور زمان حرف بزنند.
به گزارش ایرنا حجت الاسلام و المسلمین "مجتبی ذوالنور" روز چهارشنبه در یادواره شهدای روحانی شهرستان نهاوند در مصلی این شهرستان افزود: دشمن امروزه به تهاجم فرهنگی از طریق ابزارهای جدید ارتباطی از جمله اینترنت، تلفن همراه (وایبر) و ماهواره روی آورده است.
وی تاکید کرد: امروز نوع تهاجم دشمن عوض شده و جوانان ما را از طریق ابزارهای نوین مورد تهاجم قرار داده، لذا لازم است امروز نوع ادبیات و آگاه سازی روحانیون نسبت به گذشته تغییر یابد و به فراخور زمان حرف بزنند.
مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین پیوند مردم با روحانیت را عامل ماندگاری آنان ذکر کرد و افزود: مردم در همه حوادث روحانیت را حامی و پناهگاه خود دانسته اند و همین عامل پیوند عمیقی را بین آنان ایجاد کرده است.
وی با بیان این که در سال های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بسیاری از خواص ریزش کردند و راه کج رفتند، گفت: جامعه شناسان می گویند اگر خواص نتوانند در جامعه ای نقش خود را به درستی ایفا کنند، برای مردم مشکل بوجود می آید و بر این اساس آنان باید اهداف، آرمان ها و اوامر رهبری را خوب بفهمند و سپس آن را به بدنه جامعه و مردم منتقل کنند.
ذوالنور تاکید کرد: ولایت فقیه بزرگترین نعمتی است که توانسته کشتی انقلاب را از طوفان های سنگین نجات دهد.
وی به موضوع فتنه 88 اشاره کرد و گفت: در آن زمان برخی از خواص آتش بیار معرکه شدند و خوراک دشمن را فراهم ساختند لذا کشور دچار مشکل شد اما درایت رهبری موجب دشمن نا امیدی دشمن شد.
ذوالنور ایجاد تردید در مردم را نتیجه سکوت برخی خواص برشمرد و افزود: سکوت خواص باعث شد که مردم سردرگم و مردد شوند و متحیر بمانند که چرا خواص هیچ موضعی نگرفتند.
وی با بیان این که در نظام اسلامی اتصال مردم به ولایت از طریق خواص صورت نمی گیرد، اضافه کرد: وجود رهبری و بصیرت مردم دو عامل عمده ای بود که در سال 88 مانع از فروپاشی نظام شد زیرا رهبری یک تنه در میدان فتنه ایستاد و روشنگری کرد و مردم نیز با بصیرت خود پشت سر رهبری حرکت کردند و از خواص گذشتند.
ذوالنور افزود: امروز وظیفه روحانیون کمتر از دوران دفاع مقدس نیست و باید با بیان حکیمانه نقاب های تزویر را بر ملا و آرمان های متعالی انقلاب را برای نسل جدید بازگو کنند.
مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین یادآور شد: روحانیت در دوران دفاع مقدس و اداره جنگ نقشی بی بدیل داشت و شهدای زیادی را تقدیم انقلاب کرد.
وی با بیان این که روحانیون در حوزه پشتیبانی جنگ نقش اثرگذاری داشتند، ادامه داد: آنان از تریبون های نمازجمعه و خطبه های خود مردم را برای حضور در جبهه ها تشویق می کردند و کاروان های بزرگ نیروهای مردمی به راه می انداختند.
ذوالنور مسوولیت روحانیون در دوران جنگ را مهم ارزیابی کرد و گفت: آنان با حضور در ستاد تبلیغات جنگ، اعزام مبلغ و فعالیت در بخش روابط عمومی و عقیدتی - سیاسی نیروهای مسلح بر روند جنگ اثر مثبت گذاشتند.
وی داشتن تخصص های رزمی را از دیگر ویژگی های روحانیون در دوران مقدس عنوان کرد و گفت: روحانیون در رده های مختلف رزمی تبحر و تخصص داشتند و حتی در امور پزشکی نیز به یاری رزمندگان می شتافتند.
وی افزود: در آمار اولیه بنیاد شهید تعداد شهدای روحانی دوران دفاع مقدس دو هزار 776 نفر است که این رقم با توجه به شناسایی شهدای جدید به چهار هزار و 335 شهید افزایش فته که در مقایسه با شهدای دیگر اقشار جامعه رقم بالایی است.
در این مراسم حجت الاسلام عباسعلی مغیثی نیا امام جمعه نهاوند نیز گفت: پیام این یادواره ها این است که همه باید از ولایت فقیه تبعیت کنند زیرا تنها چیزی که تاکنون دشمنان را از رسیدن به اهدافشان ناکام گذاشته، ولایت فقیه است.
وی بر توجه به اقامه نماز در جامعه تاکید کرد و گفت: دشمن به دنبال آن است که مردم را با نماز بیگانه کند تا از این طریق بتواند به اهداف خود برسد.
امام جمعه نهادوند افزود: هر کجا که مساجد خلوت شود یعنی تهاجم فرهنگی دشمن از طریق ماهواره در آن منطقه نفوذ کرده است.
7526/2624/ 2025
19/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]