واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ شهريور ۱۳۹۳ (۱۵:۲ب.ظ)
يامين پور خبر داد: جذب هيئت علمي در هشت رشته پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامي حوزه هنري مدير پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامي حوزه هنري، در تشريح برنامه ها و ماموريت هاي فرهنگي و مديريتي اين پژوهشکده از جذب هيئت علمي براي اين پژوهشکده در هشت رشته از جمله سينما، هنرهاي نمايشي، پژوهش هنر، فلسفه و حکمت اسلامي، فرهنگ و ارتباطات، مديريت فرهنگي و مديريت رسانه خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، وحيد يامينپور، مدير پژوهشكده فرهنگ و هنر اسلامي، مدرس دانشگاه و مجري با سابقه صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران درخصوص سابقه تاريخي اين پژوهشكده گفت: پژوهشكده فرهنگ و هنر اسلامي در سال ۱۳۷۲ و با موافقت اصولي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري تاسيس شده است. اين پژوهشكده پيش از اين دورههاي مختلف آموزشي را نيز برگزار كرده است، نكته قابل توجه درخصوص اين پژوهشكده، اعتبار علمي و تاريخي است كه از اعتبار حقوقي آن به مراتب مهمتر است.
وي افزود: ميتوان گفت نخستين گامهاي ايجاد اين پژوهشكده توسط هنرمند فقيد، شهيد مرتضي آويني و با تاسيس گروه مطالعاتي «مطالعات ديني هنر» برداشته شده است؛ گروهي كه اساتيد شناخته شدهاي چون مرحوم محمد مددپور در آن فعاليت و سرپرستي داشتهاند.
اين پژوهشگر هنر ديني سپس در مورد جايگاه پژوهشكده فرهنگ و هنر اسلامي در فضاي علمي و آكادميك كشور گفت: اين پژوهشكده به عنوان يكي از معتبرترين مراكز علمي و پژوهشي شناخته ميشود كه تا به امروز با انتشار بيش از ۲۵۰ جلد كتاب كه اغلب از مهمترين آثار علمي به شمار ميروند، گامي مهم در جهت توليد آثار علمي و پژوهشي در حوزه تاريخ هنر، حكمت هنر اسلامي، سينما، زبانشناسي و تاريخ تفكر برداشته است.
وي افزود: هم اكنون بزرگترين كتابخانه تخصصي هنر با بيش از هفتاد هزار جلد كتاب ذيل اين پژوهشكده به علاقه مندان خدمات ارائه ميدهد.
يامينپور در ادامه به ماموريتهاي فرهنگي و مديريتياش در حكمي كه رياست حوزه هنري به ايشان ابلاغ كرده است، اشاره و تصريح كرد: درواقع ابلاغ اين حكم به شخص من، تكميل كننده ماموريتهاي سازمان آموزشي حوزه هنري است كه در گام اول مرا موظف به تربيت و غني سازي حوزه هنري از نيروهاي متعهد و كارآمد كرده است. در گام بعدي توجه به نيازها و مسائل روز انقلاب اسلامي در عرصه هنر، فرهنگ و رسانه است و ديگر اين كه با باز كردن فضاي جديد در موضوع ارتباطات و رسانه، برنامههاي بلند و ميان مدت براي اين موضوعات و امور تدوين نمايم.
وي افزود: براي اولين بار موفق شديم طي رايزني با وزرات علوم، تحقيقات و فناوري در فراخوان جذب هيئت علمي در سال ۹۳ شركت كنيم و هم اكنون اسم پژوهشكده در ليست نهادهاي پژوهشي – علمي كه اقدام به جذب هيئت علمي ميكنند قرار گرفته است. بنا داريم كه در هشت رشته از جمله سينما، هنرهاي نمايشي، پژوهش هنر، فلسفه و حكمت اسلامي، فرهنگ و ارتباطات، مديريت فرهنگي و مديريت رسانه اقدام به جذب هيئت علمي كنيم.
اين مجري با سابقه سيما در ادامه با تشريح برخي برنامههاي ديگر اين پژوهشكده گفت: در راستاي فعاليتهاي پژوهشي متناسب با كارهاي آموزشي، باشگاهي به نام «هنرپژوهان» راه اندازي كردهايم كه برگزاري همايشهاي راهبردي، برگزاري محافل، كارگاههاي پژوهشي، جلسات نقد و بررسي و فعاليتهايي از اين دست به منظور خدمت رساني به هنرجويان حوزه هنري و علاقه مندان صورت خواهد گرفت.
اين مدرس دانشگاه در پايان گفت: نخبگان علمي، فرهنگي و هنري با اين مركز در ارتباط هستند و بر جامعه بسيار تاثيرگذارند. از سوي ديگر، كتابهاي منتشر شده توسط «پژوهشكده فرهنگ و هنر اسلامي» مورد توجه نخبگان بوده و هست؛ آثاري كه جزو مهمترين و موثرترين آثار در زمينه فعاليتهاي موضوعي خود هستند. اميد داريم تا تمامي اين تلاشها و حركتهاي علمي – فرهنگي گامي به سوي توسعه هنر و انديشه اسلامي باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]