واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرماندار ویژه شهرستان ری:حوزه صنعت نیازمند تغییرات جدی است شهرری- ایرنا- معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری گفت: طی سالیان گذشته درحوزه صنعت اشتباهات گسترده ای رخ داده که نیازمند تغییرات جدی است.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، "هدایت الله جمالی پور" شامگاه روز دوشنبه به همراه معاون برنامه ریزی، رییس اداره صنعت ، معدن و تجارت شهرستان ری و بخشدار قلعه نو در بازدید از شهرک های صنعتی عشق آباد و حضرت ولی عصر(عج) واقع در بخش قلعه نواظهارداشت: یکی از نقاط ضعف شهرک های صنعتی موجود ، احداث این مکانها در کنار زمین های کشاورزی و زراعی می باشد.
وی افزود: از دیگر کارهای غیرکارشناسی طی این مدت ایجاد مکانهای تولیدی و صنعتی در جوار حوزه های است که با عدم تامین آب مورد نیاز و همچنین مشکل دفع پساب و تصفیه آب فاضلاب واحدهای تولیدی مواجه اند، بوده و این موارد همچنان صنایع فعال در این شهرک ها را تهدید می کند.
جمالی پورتصریح کرد: شهرک های صنعتی و صنایع حاضر در این مناطق جزو سرمایه ملی به شمار می روند و نمی توان بی تفاوت از آنها گذشت و بحث اشتغالزایی و توسعه ملی از سرمایه ملی است و دولت تدبیر و امید بر حل و فصل مشکلات کارفرمایان و رفع معضلات این واحد های تولیدی ، صنفی و خدماتی ، تاکید دارد.
وی با بیان اینکه کمبود و کاستی هایی در این زمینه وجود دارد ، اظهار داشت: ثروت کشور که به نفت وابسته است بسیار محدود می باشد و لذا بخش های اقتصادی را باید بر مبنای صنایع پایدار و در مسیر رشد و توسعه این واحدها قرارداد.
معاون استاندار تهران افزود: 28 درصد مالیات کشور را استان تهران تامین می کند و این در حالی است که استان تهران از لحاظ تخصیص بودجه استانی در کشور در رتبه بیست و هشتم در بین استانها قرار دارد.
وی با بیان اینکه تمام درآمدهای دریافتی و عوارض باید مشخص شود که این مبالغ در کجا هزینه می شود گفت: همه عوارض دریافتی شهرستان باید در همین منطقه هزینه شود و این نه تنها خواسته فرمانداری بلکه تمام سرمایه گذاران و کارفرمایان صنایع تولیدی و صنفی در شهرستان می باشد و از این رو اعتماد سرمایه گذاران و مردم را باید جلب کرد چرا که این بی اعتمادی آسیب های برای منطقه و کشور به همراه خواهد داشت.
جمالی پور افزود: کارفرمایان نیز در مقابل باید نسبت به پرداخت عوارض و مالیاتهای وضع شده کمال همکاری را با دولت داشته باشند و از فرار مالیاتی و یا استفاده از نیروهای غیرمجاز در واحدهای تولید و همچنین دور زدن قانون بپرهیزند و از این رو دستگاههای اجرایی نیز با احترام به سرمایه گذاران سعی و تلاش خواهند کرد تا مشکلات و معضلات واحدها به سرعت برطرف شود.
سعیدیان معاون برنامه ریزی فرماندار نیز در این دیدار گفت: استاندار سازی و رعایت سلامت مردم می بایست از اولویت های کاری واحدهای تولیدی ، صنفی و خدماتی باشد و از طرفی کارفرمایان باید با تلاش مضاعف و بکارگیری نیروهای بومی و مجاز در زمینه کاهش بیکاری و رفع معضلات سیاسی و اجتماعی در جامعه با دستگاههای دولتی اعم از اداره بیمه ، کار ، بهداشت و محیط زیست ، بخشداری و فرمانداری همکاری لازم را به عمل آورند.
بخشدار قلعه نو هم در این نشست با توجه به نبود سیستم تصفیه خانه فاضلاب در شهرک صنعتی عشق آباد گفت: عدم وجود تصفیه خانه موجب بروز آلودگی آب و محیط زیست منطقه شده و مردم چه گناهی کرده اند که باید به دلیل خودخواهی برخی واحدهای تولیدی ، سلامت شان با خطر مواجه شود.
کریم رئوف با تاکید بر ضرورت ایجاد سیستم تصفیه خانه در شهرک های صنعتی افزود: پساب این واحدها آب منطقه را آلوده کرده و در جایی که بیشتر مناطق با کمبود آب و شرایط سختی بسر می برند ، متاسفانه ادارات ذی ربط که بایست مدام بهداشت آب و آلودگی محیط زیست را پایش کنند با تاخیر و یا چشم پوشی از کنار این موضوع اساسی می گذرند و هیچ اقدام عملی انجام نمی دهند .
این گزارش حاکیست در این نشست رییس هیات مدیره شهرک صنعتی و خدماتی عشق آباد گفت: این شهرک 50 هکتار وسعت دارد که در مجموع 180 واحدکارگاهی برای آن درنظر گرفته شده که هم اکنون 109 واحد فعال می باشد و مابقی غیر فعال و یا نیمه ساخت است.
مظاهر احمدی اظهارداشت: در این مجتمع شغل هایی فعالیت دارند که کارگران ایرانی بدین مشاغل تن نمی دهند از جمله موزائیک سازی ، سنگ بری و سنگ شویی پوشاک است و کارفرمایان از نیروهای اتباع بیگانه در اینگونه مشاغل استفاده می کنند.
وی گفت: نبود دفتر کلانتری و امنیت در شهرک ، عدم آسفالت و خط کشی و جدول گذاری ، وجود نقاط حادثه خیز در مسیر تردد وسایط نقلیه ، عدم چراغهای هشداردهند و علائم راهنمایی و رانندگی ، درخواست تمدید پروانه فعالیت شهرک از موزائیک سازی به صنوف خدماتی و تولیدی که تاکنون انجام نشده ، اعتبارچهار میلیارد تومانی برای تاسیس تصفیه خانه که بامشکلات تامین مواجه است و تخصیص سهمیه آب به شهرک ، از جمله موارد و مشکلات صنوف حاضر در این منطقه صنعتی می باشد.
رییس هیات امنای شهرک صنفی ، خدماتی عشق آباد گفت: هم اکنون دو هزار شغل در این شهرک ایجاد شده که تا 10 هزار تا شغل پایدار بطور مستقیم گنجایش دارد.
این گزارش حاکیست فرماندار شهرستان ری و هیات همراه همچنین از تعدادی واحد تولیدی پوشاک در شهرک صنعتی عشق آباد و شهرک صنعتی ولی عصر (عج) در حوزه بخش قلعه نو و سردخانه شباهنگ واقع در بخش کهریزک دیدن و با تعدادی از کارفرمایان این واحدها گفت و گو کرد.
1724/1417/
18/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]