تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر كس ماه رمضان يك آيه از كتاب خدا را قرائت كند مثل اينست كه درماههاى ديگر تمام قرآن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868019697




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تغییرات جدید در سهمیه‌های گازوئیل


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تغییرات جدید در سهمیه‌های گازوئیل
یک مقام مسئول در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با تشریح طرح جدید ساماندهی در سهمیه گازوئیل و بنزین خودروها، اعلام کرد: از دی ماه سال گذشته کارت بنزین 5 میلیون موتورسیکلت مسدود شده است.
مهر: یک مقام مسئول در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با تشریح طرح جدید ساماندهی در سهمیه گازوئیل و بنزین خودروها، اعلام کرد: از دی ماه سال گذشته کارت بنزین 5 میلیون موتورسیکلت مسدود شده است.

محسن روحانی در تشریح جزئیات ساماندهی سهمیه‌های بنزین و گازوئیل خودروها، گفت: سامان دهی کارت‌های بنزین موتورسیکلت‌های فاقد پلاک ملی در بازه زمانی فشرده ای انجام شد؛ به گونه‌ای که از سال ١٣٨٦ تاکنون ٧ میلیون قطعه کارت سوخت موتورسیکلت، تولید و از طریق کلانتریها به مالکان آنها تحویل شده است.

مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اعلام اینکه در این مدت یک میلیون و ٩٠٠ هزار قطعه کارت سوخت دیگر نیز به کارت موتورسیکلت فاقد پلاک اضافه شده بود که ساماندهی شدند، از مسدود شدن پنج میلیون کارت سوخت موتورسیکلت از دی ماه سال گذشته تا خرداد ماه امسال خبر داد.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه فرسوده بودن (سن بالای ١٠ سال) و فاقد پلاک بودن، از مهمترین دلایل ابطال کارت موتورسیکلتها در این مدت بوده است، اظهار داشت: از یکسال گذشته تا پایان مردادماه امسال نیز نزدیک به سه میلیون قطعه کارت سوخت، شخصی سازی و برای رانندگان آنها ارسال شده است.

مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در تشریح ساماندهی کارتهای سوخت خودروهای بنزین سوز شخصی و عمومی توضیح داد: با توجه به زیرساختهای ایجاد شده، از دی ماه سال گذشته تا خرداد ماه امسال، ١٨٠ هزار قطعه کارت سوخت فعال این دسته از خودروهای فرسوده بالای ٢٥ سال سن، سوخت.

وی با یادآوری اینکه نزدیک به ٧٩٠ هزار کارت سوخت خودروهای دیزلی در دست بازنگری است، تاکید کرد: خودروهای دیزلی ٩ گروه هستند که کلاس بندی آنها با کلاس بندی تعیین شده در سازمان پایانه ها تفاوت دارد.

مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایرانبا بیان اینکه بازنگری کارتهای سوخت خودروهای دیزلی زیر ١٠ تن نخستین گام در این زمینه است که پلیس راهور ناجا در حال شناسایی و ارسال اطلاعات آنها به سامانه هوشمند شرکت ملی پخش برای صدور کارت سوخت جدید  است، گفت: بازنگری در کارت سوخت خودروهای مسافربر زیر ٢٠ نفر، ٢٠ تا ٤٠ نفر و ٤٠ نفر به بالا نیز از دیگر موارد در دست اجراست که با مدیریت ستاد سوخت انجام می شود.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به بازنگری در خصوص کارتهای سوخت خودروهای دیزلی و با توجه به آن که متولی تعیین سهمیه سوخت ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت است، سهمیه بندی سوخت عادلانه خواهد شد.




تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن