تبلیغات
تبلیغات متنی
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852207860
واردات خودرو را این چند خانواده انجام می دهند
واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: واردات خودرو را این چند خانواده انجام می دهند
به گزارش آخرین نیوز، دنیای اقتصاد نوشت: «گرامیها»، «حدادزادهها»، «نوریانیها»، «دیلمیها» و ...؛ هر جا سخن از «واردات خودرو» در میان باشد، این نامها بیش از هر نام دیگری میدرخشند.
نه اینکه تجارت اصلی همه این نامها، «خودرو» باشد، اما گزاف نیست اگر بگوییم بیشترشان بهواسطه «واردات خودرو» شناخته میشوند و این بخش از تجارت آنها است که بهنوعی برایشان «پرستیژ» و کلاس کاری به ارمغان آورده است. نگاهی به گذشته این نامها، نشان میدهد خانوادگی «تاجر» بوده و حتی از سالها قبل از انقلاب به کار تجارت میپرداختهاند و اگرچه حالا بیشتر به واسطه «واردات خودرو» نامشان بر سر زبانها است، اما منابع اصلی درآمد آنها «خودرو» نیست، البته به جز «حدادزادهها».
سلطانی که دیگر سلطان نیست
هرچند کارشناسان معتقدند با توجه به حضور برندهای مختلف در بازار خودروهای خارجی ایران، نمیتوان سلطان و برندی شماره یک را برای این «بازار» معرفی کرد، اما به هر حال نامهایی که به آنها اشاره شد، هماکنون اصلیترین تاجران خودرو در ایران به شمار میروند. در این بین، شاید بتوان از «حدادزادهها» بهعنوان خاندانی که تجارت اصلیشان در واردات خودرو است، نام برد.
پیشینه تجارت در خانواده حدادزاده، به «ناصر حدادزاده» برمیگردد که شرکت ایرتویا را در دست داشت و در واقع نمایندگی رسمی واردات محصولات تویوتا به ایران بود.
تا همین چند سال پیش و قبل از حضور پررنگ خودروهای کرهای در ایران، تویوتا اصلیترین برند در بازار خودروهای خارجی کشور و به اصطلاح «سلطان» آن بود؛ اما حالا دیگر خبری از ابهت گذشته نیست و این موضوع البته با اعمال تحریمها علیه ایران، ارتباط دارد.
«حدادزادهها» البته پس از افول حضور تویوتا در ایران، بیکار ننشستند و این بار به سراغ رنو رفتند تا واردات محصولات این خودروساز فرانسوی را در اختیار بگیرند. آنها با تاسیس شرکتی به نام «نگین خودرو» به نماینده خودروهای وارداتی رنو در ایران تبدیل شدند تا بهنوعی افول ایرتویا را جبران کنند، هرچند چندان موفقیتی در این راه کسب نکردند و خودروهای وارداتی رنو هنوز آن طور که باید و شاید، در بازار ایران جا نیفتادهاند. هرچه هست، «حدادزادهها» که جدای از واردات خودرو، به ساختمان سازی نيز مشغول هستند، کم یا زیاد، هنوز هم نماینده رسمی واردات خودروهای تویوتا و رنو به ایران محسوب میشوند و شاید اگر مذاکرات هستهای به نتیجه برسد و تحریمها لغو شوند، ایرتویا باز هم بتواند به دوران اوج خود برگردد.
چای و برنج و خودرو
شاید گزاف نباشد اگر «خانواده گرامی» را مشهورترین نام در واردات خودرو به ایران بدانیم، خانوادهای که البته بخش عمده تجارتش به مواد غذایی از جمله چای و برنج مربوط میشود. با اين حال، اين روزها «گراميها» را بيشتر با واردات خودرو ميشناسند و هر جا صحبت از «هيوندايي موتورز» و «كياموتورز كره» به ميان ميآيد، نام اين خاندان است كه ميدرخشد! روزگاري ميتسوبيشي، دوراني كوماتسو و حالا نيز هيوندايي و كيا و البته جيلي! اين كارنامه كاري «گراميها» در حوزه واردات خودرو است كه شروع آن به حول و حوش سال 1990 ميلادي برميگردد. «گرامی بزرگ» که از وی بهعنوان یکی از تاجران بنام کشور در پیش از انقلاب یاد میشود، اکنون در قید حیات نیست و در حال حاضر پسر وی –احمد گرامی- است که تجارت خودرو در خاندان گرامی را مدیریت میکند. «آسان موتور» و «اطلس خودرو» دو شركت بزرگي به شمار ميروند كه تحت مديريت خاندان «گرامي» به واردات خودرو مشغولند و اولي محصولات هيوندايي را وارد كشور ميكند و دومي نيز خودروهاي كيا را. «گراميها» البته به جز اين دو، شركتي ديگر را نيز به نام «جیلیران» (آسان خودرو سابق) تشكيل دادند كه نماينده رسمي «جيلي موتورز» چين محسوب ميشود و دو-سه سالی است که محصولات اين خودروساز را به ایران وارد میکند. تا یکی دو سال پیش، آمار واردات خودرو نشان میداد بیشتر خودروهای خارجی توسط همین سه شرکت (اطلس خودرو، آسان موتور و جیلیران) به ایران وارد میشدند و با این حساب، «گرامیها» سلطان واردات خودرو بودند، اما حالا «بازار» اصلا دیگر سلطانی ندارد.
صنعتگران وارد کننده
اگرچه «گراميها» با وجود سابقه کمتر از «حداد زادهها»، توانستند این خانواده را در عرصه واردات خودرو جا بگذارند و از همین رو این روزها هيوندايي و كيا بيش از امثال تويوتا در خيابان هاي كشور به چشم ميآيند، اما «گراميها» هنوز هم به لحاظ «بزرگي» و «گستردگی کار» به پای خاندان «فردوس» نرسیدهاند.
«خانوده فردوس» را همه با نام «صنایع ماموت» میشناسند و البته اسکانیا. شاید فرق بزرگ «خاندان فردوس» با دیگر خانوادههای درگیر با واردات خودرو این باشد که آنها (فردوسها) بیش از آنکه واردکننده باشند، صنعتگر به شمار میروند و حتی خیلی از همین اسکانیاهایی که در جادههای ایران تردد میکنند نيز در داخل کشور و توسط آنها مونتاژ میشوند.
از ساعت فروشی تا واردات خودرو
نسل اول، ساعت فروش؛ نسل دوم، تجارت لوازم خانگی و نسل سوم، واردات خودرو؛ این کارنامه کاری خانواده «دیلمیها» به شمار میرود، خاندانی که اگرچه هنوز هم عمده فعالیتش در حوزه لوازم خانگی است، اما خودروهای «امجی» و «آلفارومئو» نیز توسط آنها راهی خیابانهای ایران شدند.
بدونشک شرکت گلدیران (نماینده انحصاری واردات لوازم خانگی ال جی به ایران) را خیلی از خانوادههای ایرانی میشناسند، شرکتی که یکی از «دیلمیها» مدیریت آن را بر عهده دارد و در حال حاضر بخش قابلتوجهی از بازار لوازم خانگی در اختیار شرکت موردنظر است. هرچند شروع تجارت «دیلمیها» به دهه 30 برمیگردد، اما اوجگیری فعالیتهای اقتصادی این خانواده، از دهه 60 آغاز شد، چه آنکه در آن دهه، کالاهای کرهای کمکم در حال جا افتادن در ایران بودند و با رشد کرهایها، «دیلمیها» هم خود را بالا کشاندند. ارتباط خوب «دیلمیها» با کرهایها، اما سبب نشد که این خانواده به سراغ خودروهای کرهای بروند و ناگهان سر از چین و ایتالیا درآوردند تا از اولی، امجی را وارد کنند و از دومی آلفارومئو را.
نور کم بیام و
در جامعه ایران، برخی خودروهای وارداتی به نماد مرفه بودن تبدیل شدهاند و در کنار آن، نماینده تکنولوژی و کیفیت برتر نیز به حساب میآیند و در این بین، «بیامو» جایگاه خاص خود را دارد؛ خودرویی که نامش با خاندان «نوریانی» گره خورده است. البته اگر ریشه «بیامو» را جستوجو کنیم، باید از «وهاب زادگان» تاجر بزرگ کشور در قبل از انقلاب نام ببریم، کسی که در آن دوران شریک تجاری آلمان و ژاپن با ایران به شمار میرفت و بعد از انقلاب، خانواده نوریانی که موتورسیکلتهای بیام و را وارد میکردند، امتیاز واردات خودروهای بیام و را نیز از دولت (این امتیاز در دوران انقلاب از وهاب زادگان گرفته شد)، خرید. حدود 14 سال پیش، خانواده نوریانی موسسهای را با نام خود تاسیس کردند و «پرشیا خودرو» که زیرمجموعه این موسسه بود، واردات بیام و را بر عهده گرفت. این در حالی بود که بعدها به دليل مشكلات اقتصادی، امتیاز موسسه نوریانی به فرد دیگری واگذار شد و در حال حاضر نیز بیام و حضور چندان پررنگی در بازار ایران ندارد.
...اما پورشه و مازراتی
اما سری هم به خاندان «بهبهانی» بزنیم که اگرچه واردات خودرو بخش بسیار کوچکی از بیزینس این خانواده است، اما واردات خودروی لوکسی به نام «پورشه» بهنوعی «پرستیژ» تجارت «بهبهانیها» را بالا برده است. خاندان بهبهانی، عمده فعالیت خود را در صنعت نساجی متمرکز کرده و به واردات لوازم بهداشتی و آرایشی نیز مشغول است و در کنار آنها، به سراغ واردات خودرو هم رفته تا نمایندگی انحصاری یکی از گرانترین و لوکسترین خودروهای دنیا در ایران را نیز داشته باشد. با این حال، قوانینی که وزارت «صنعت، معدن و تجارت» برای واردات خودرو گذاشته و طبق آن ورود محصولات دارای حجم موتور بالای 2500 سیسی را ممنوع کرده است، سبب شده تا تجارت خودرویی بهبهانیها با چالش مواجه شود. در کنار پورشه، اما دیگر خودرو لوکس و بسیار گران قیمت وارداتی به کشور، «مازراتی» نام دارد که خانوادهای از اردبیل به نام «فتحی بیطرف» پشت واردات آن است. «بیطرفها» نیز مانند «بهبهانیها» تجارت اصلیشان خارج از نمایشگاههای خودرو است و از آنها بهعنوان یکی از بزرگان حوزه امدیاف (MDF)، یاد میشود، اما به هر حال واردات خودروهایی با شهرت مازراتی نیز در کارنامه تجارت آنها جای گرفته است. این در حالی است که داستان پورشه، دامان مازراتی را هم گرفته و واردات این خودرو به کشور در مقطع فعلی، تقریبا متوقف است.
یکشنبه, 16 شهریور 1393 ساعت 09:21
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
تعرفه واردات خودرو چند درصد است؟
تعرفه واردات خودرو چند درصد است   مشاور انجمن خودروسازان ایران گفت تعرفه واقعی و موثر واردات خودرو نه 40 درصد بلکه 25 درصد است آفتاب داوود میرخانی رشتی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد نرخ دلار آزاد به طور میانگین 3150 تومان است وی با بیان اینکه در گمرک معادل 40 درصدمشاور روحانی: مخالف ماشین سواری بچه ژیگولها نیستیم ولی باید پولش را بدهند /واردات را آزاد نگذاشتهایم که بچه
مشاور روحانی مخالف ماشین سواری بچه ژیگولها نیستیم ولی باید پولش را بدهند واردات را آزاد نگذاشتهایم که بچه پولدارها خودروی گران وارد کنند ترکان گفت تردد خودرویی که در مناطق آزاد شماره میشود در این مناطق آزاد است ولی واردات را برای این آزاد نگذاشتیم که بچه پولدارها خودروی گراانتقاد رئیس دیوان عدالت اداری از واردات خودروهای لوکس: از خدا بی خبران سرمایه کشور را به غرب می دهند
انتقاد رئیس دیوان عدالت اداری از واردات خودروهای لوکس از خدا بی خبران سرمایه کشور را به غرب می دهند جامعه > قضایی - میزان نوشت رییس دیوان عدالت اداری گفت متاسفانه در کشوری که مشکلات اقتصادی در آن زیاد است عده ای آنچنان از خدا بی خبر و دنبال زر و زیور دنیا هستند کپيشبيني واردات ۱۰۰هزار خودرو تا پايان سال
پيشبيني واردات ۱۰۰هزار خودرو تا پايان سال دبير انجمن صنايع همگن قطعهسازي كشور از افزايش نگرانكننده واردات خودرو به كشور خبر داد و گفت در صورت عدم تدبير مناسب مسئولان واردات خودرو تا پايان سال به ۱۰۰ هزار دستگاه افزايش خواهد يافت دبير انجمن صنايع همگن قطعهسازي كشور از افزايتب قيمت خودروهاي وارداتي فروکش نمي کند
۱۰ شهريور ۱۳۹۳ ۹ ۳۵ق ظ تب قيمت خودروهاي وارداتي فروکش نمي کند مدتي است که از سوي کارشناسان در خصوص نحوه قيمت گذاري خودرو هاي وارداتي سوال و از سوي مسؤولان اين درخواست بدون پاسخ شفاف و قانع کننده باقي مانده است درحال حاضر هنوز مشخص نيست قيمت خودروهاي وارداتي چگونه تعيين ميشودآیا واردات خودروی خارجی توهین است؟
آیا واردات خودروی خارجی توهین است تاریخ انتشار پنجشنبه ۶ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۰۷ ۴۴ در شرایطی که آمارها از رشد ورود خودروهای خارجی حکایت دارند دیروز یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی تذکری در صحن علنی خواستار توقف واردات خودرو به کشور شده و از توان خودروسازان داخلی برای افزایتعرفه واردات خودرو هیبریدی صفر شد
تعرفه واردات خودرو هیبریدی صفر شدتاریخ انتشار پنجشنبه ۶ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۰۷ ۵۹ وزیر صنعت معدن و تجارت گفت تعرفه بازرگانی واردات خودرو هیبریدی را صفر کردیم و فقط سه -چهار درصد تعرفه گمرکی دارد که باید با این بسترسازیها تردد خودروی هیبریدی را در داخل کشور توسعه دهیم به گزواردات خودروهای لوکس خلاف منافع ملی و اقتصاد مقاومتی است
حجتالاسلام والمسلمین منتظری واردات خودروهای لوکس خلاف منافع ملی و اقتصاد مقاومتی است رئیس دیوان عدالت اداری از موج فزاینده تجملگرایی و واردات خودروهای لوكس به کشور انتقاد کرد و آن را خلاف آموزههای دينی منافع ملی و اقتصاد كشور در شرايط فعلی دانست به گزارش حوزه حقوقی قضایی بادرخواست برای تسهيل در واردات خودرو توريستها |اخبار ایران و جهان
درخواست برای تسهيل در واردات خودرو توريستها کد خبر ۴۳۰۶۳۶ تاریخ انتشار ۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۶ ۴۲ - 31 August 2014 روزنامه خراسان نوشت بر اساس نامه يک مسئول مهم اجرايي به مديران ارشد دولتي درخواست شده است که جهت تسهيل در ورود 1000 دستگاه خودرو ون 12-10 نفره مصوبات لازم همچون معاچکیده/ وزیر صنعت در پاسخ به فارس: ارز سال آینده تکنرخی می شود/ اختصاص ۱۰ میلیارد دلار پول بلوکهشده به واردات
چکیده وزیر صنعت در پاسخ به فارس ارز سال آینده تکنرخی می شود اختصاص ۱۰ میلیارد دلار پول بلوکهشده به واردات کالاهای اساسی تخفیف خودروسازان به خاطر رئیسجمهوروزیر صنعت معدن و تجارت از تکنرخی شدن ارز در سال آینده اختصاص ۱۰ میلیارد دلار پول بلوکهشده به واردات کالاهای اساسی ورایگیری استمزاجی شتابان انجام شد/ اگر فراکسیون جدیدی با حضور چند نفر تشکیل شود مشکلات تعاملی دولت و مجلس حل ن
سیاسی مجلس رئیس فراکسیون رهروان در جمع خبرنگاران رایگیری استمزاجی شتابان انجام شد اگر فراکسیون جدیدی با حضور چند نفر تشکیل شود مشکلات تعاملی دولت و مجلس حل نمی شود رئیس فراکسیون رهروان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه لاریجانی در طول سال های گذشته هزینه مشی اخلاقی و اعتدمیخهای جدید بر تابوت سازمان برنامه و بودجه/درخواست يک مسئول براي تسهيل در واردات خودروي توريست ها
اخبار ویژه روزنامه های یکشنبه میخهای جدید بر تابوت سازمان برنامه و بودجه درخواست يک مسئول براي تسهيل در واردات خودروي توريست ها ایران فعلا امتیاز نقد بدهد وعده نسیه برای آینده بگیرد دردسرهاي جديد برخي مصوبات قديمي سفرهاي استاني حمایت مدیرمسئول پیشین کیهان از دولت برخورد ایرانانتشار گزارشی تازه از میزان واردات خودرو
انتشار گزارشی تازه از میزان واردات خودرو این روزها هشدار نسبت به واردات خودرو افزایش یافته است ولی رئیس سازمان توسعه تجارت چنین گوشزدهایی را قبول ندارد و معتقد است اعداد واردات خودرو نگرانکننده نیست ایران این روزها هشدار نسبت به واردات خودرو افزایش یافته است ولی رئیس سازمانفرماندار تاکستان: شوراها وظایف نظارتی خود را به درستی انجام دهند
فرماندار تاکستان شوراها وظایف نظارتی خود را به درستی انجام دهندفرماندار تاکستان گفت شوراها باید وظایف نظارتی خود را به درستی انجام دهند به گزارش خبرگزاری فارس از تاکستان ایرج حیدری بعد از ظهر امروز در نشستی مشترک با اعضای شورای شهر این شهرستان که در محل فرمانداری تاکستان گرد هدر بخش نشر دیجیتال نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی انجام میشود رونمایی از نرم افزار چند رسانهای
در بخش نشر دیجیتال نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی انجام میشودرونمایی از نرم افزار چند رسانهای واجب فراموش شده درباره شهید علی خلیلیدر بخش نشر دیجیتال دومین نمایشگاه رسانههای دیجیتال انقلاب اسلامی از نرم افزار تلفن همراه و نرم افزار چند رسانه ای "واجب فراموش شدهشفاف سازی رئیس گمرک درباره واردات خودرو/کرباسیان: 26 روز معطلی در گمرک به 3 روز رسید
شفاف سازی رئیس گمرک درباره واردات خودرو کرباسیان 26 روز معطلی در گمرک به 3 روز رسید اقتصاد > بازرگانی - بر اساس گفته های رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران از شهریورماه سال گذشته ثبت سفارش خودرو با حجم بیش از ۲۵۰۰ سی سی انجام نگرفته است مسعود کرباسیان رئیس کل گمرک جاین چهار خودرو سایپا کاهشی شدند/ انواع محصولات پرتیراژ سایپا چند؟
این چهار خودرو سایپا کاهشی شدند انواع محصولات پرتیراژ سایپا چند قیمت جدید محصولات پرتیراژ گروه خودروسازی سایپا که مشمول کاهش قیمت شده است مشخص شد به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز روز گذشته جلسه مشترک اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای رقابت و مدیر-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها