واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون پیشین سازمان دانش آموزی: برخی کارها در آموزش و پرورش گذشته فله ای انجام می شد خبرگزاری پانا : معاون پیشین سازمان دانش آموزی کشور در جمع مربیان منتخب تشکیلات فرزانگان و پیشتازان سازمان دانش آموزی گفت : مطالعات نشان داده است که تربیت به شیوه مستقیم شکست خورده است و باید برای رسیدن به هدف از روشهای غیر مستقیم تربیتی و آموزشی بهره گرفت.
۱۳۹۳ شنبه ۱۵ شهريور ساعت 09:57
علی نقی یزدان پناه در گفت وگو با خبرنگار سرویس آموزش و پرورش پانا گفت: در حال حاضر مدیر کل امور عشایری وزارت آموزش و پرورش است ، گفت : در سازمان دانش آموزی باید آنچه را که می خواهیم به دانش آموزان آموزش دهیم خودمان به صورت عملی انجام دهیم تا دانش آموز به جای گفتار از طریق رفتارمان آنچه را که در نظر داریم بیاموزد .
معاون پیشین سازمان دانش آموزی کشور با اشاره به این موضوع که جوهر و ذات سازمان اعضای آن هستند گفت: ما فراموش کرده ایم که دانش آموز محصول اصلی این سازمان است و باید برای تربیت او یک فرایند را طی کنیم.
یزدان پناه در ادامه با اعلام ساختار سازمان دانش آموزی و بیان این موضوع که کوچکترین هسته تشکیلاتی سازمان بین هفت تا ده نفر است، خطاب به مربیان حاضر در جلسه گفت:اگر هر یک از ما فقط یک جوخه ازاعضای سازمان دانش آموزی را به نحو مطلوب تربیت کنیم در مدت بسیار کوتاهی تعداد زیادی انسان توانمند ،تربیت شده وبا سواد تحویل جامعه داده ایم .
مدیر کل اسبق فعالیت های دانش آموزی وزارت آموزش و پرورش با انتقاد از انجام برخی کارهای فله ای در دوره های گذشته آموزش و پرورش گفت :اگر می خوهیم در زمینه تربیت دانش آموزان به نتیجه برسیم باید کار فرآیندی را جایگزین کار های فله ای کنیم.
وی افزود: ما قرار است دانش آموزی تربیت کنیم که بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به حیات طیبه دست یابد واگر این مسیر را درست نرویم به مقصد نخواهیم رسید.
یزدان پناه در ادامه گفت : هدف اصلی سند تحول بنیادین رسیدن به انسانی معتقد به اخلاق الهی است که باید متکی به خود، معتقد، محترم ومودب باشد.
وی افزود : آنچه دغدغه ما بوده و هست تعلیم وتربیت دانش آموزی است که علاوه بر خود بتواند دانش آموزان دیگر را هم هدایت کند واین نیازمند کار تشکیلاتی است .
معاون پیشین سازمان دانش آموزی کشور، نقطه آغاز تغییر در دانش آموزان را تغییر در نگرش مربیان عنوان کرد و افزود : انسان متوکل به خدا ،اراده اش ضعیف نمی شود و مربی تشکیلات دانش آموزی باید حتما به این باور برسد که تربیت در حوزه گفتار نیست بلکه در حوزه کرداراست .
وی اظهار داشت : سند تحول بنیادین 6 ساحت رابرای آموزش تعریف کرده است و آموزش فرایندی است که درنهایت باید منتج به تربیت شود ، هرچند تربیت شقوق مختلفی دارد که برای رسیدن به هدف باید در قالب تشکیلاتی فعالیت کنیم .
یزدان پناه با اشاره به تاثیر گروه همسالان بر یکدیگر تاکید کرد: باید حرف مربی از طریق همسالان به گروه همسال انتقال یابد تا تاثیر گذار باشد.
وی ادامه داد:سازمان دانش آموزی باید هم و غم خود را بر تامین خوراک تربیتی دانش اموزان بگذارد تا بتواند به اهداف خود نائل شود و کار تشکیلاتی امروز به ضرورت دینی،فردی،اجتماعی،سیاسی و اقتصادی است.
ریئس اسبق اردوگاه دانش آموزی گفت:انضباط پذیری و احترام به بزرگ ترها در کار تشکیلاتی و اردوها باید یک اصل باشد و نباید از یاد ببریم که کار ما تقویت ارزش های دینی وعرفی ما ایرانیان در دانش اموزان است که باید این کار به صوت پله، پله و گام به گام باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]