واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ شهريور ۱۳۹۳ (۱۴:۱۸ب.ظ)
آمادگي راديو براي تعامل بيشتر با كتابخانه ملي ايران معاون صداي رسانه ملي در بازديد از بخشهاي مختلف كتابخانه ملي ايران، تفكر و تعميق در پيام را وجه مشترك كاركرد رسانه راديو و كتاب خواند.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد حسين صوفي معاون صداي رسانه ملي در اين بازديد با اشاره به مشتركات راديو و كتابخانه ملي گفت: راديو رسانه اي است كه در تمامي لحظات زندگي با مردم همراه است و با توجه به كاركرد اين رسانه،مخاطب به شكل ويژه اي در تعامل با اين رسانه به انديشيدن مي پردازد.
وي افزود: در راديو شنونده با تفكر،انديشه و تعميق در پيام ارسالي ميتواند بهترين برداشت را از برنامه داشته باشد و اين يكي از مزاياي راديو نسبت به ديگر رسانهها است و از سوي ديگر كتاب نيز در اين حوزه با راديو مشترك است.
وي با ابراز خرسندي از تعامل راديو با كتابخانه ملي گفت: راديو مي تواند در برنامه هاي خود از آنچه در كتابخانه ملي به عنوان توليد محتوا در نشست هاي تخصصي انجام مي شود، بهره برده و با انعكاس دستاوردهاي آن در ترويج فرهنگ،اخلاق و بسترسازي براي سبك زندگي اسلامي،ايراني نقش موثري داشته باشد.
معاون صداي رسانه ملي به تأسيس و فعاليت راديو كتاب در اين معاونت اشاره كرد و گفت: در برنامه هاي راديويي در بخش هاي نويسندگي،پژوهش و برنامه سازي،كتاب و كتاب خواني از اهميت ويژه اي برخوردار است و معاونت صدا نيز در راستاي اهميت موضوع مطالعه در كشور به منظور آشنايي بيشتر مخاطبان با تازه هاي نشر، راديو كتاب را راه اندازي كرده كه اين راديو مي تواند تعامل ويژه اي با كتابخانه ملي داشته باشد.
صوفي با اشاره به اهميت كتاب از ديدگاه مقام معظم رهبري و تأكيد ايشان بر معرفي بيشتر اين رسانه گفت: معرفي انتشارات، ناشران،نويسندگان،مترجمين،كتب مختلف و بيان مشكلات چاپ و نشر كتاب و... از مهمترين مسائلي است كه در راديو كتاب به آن توجه ميشود و اميدواريم كه اين شبكه راديويي بتواند در خدمت تبليغ و نشر احكام نوراني اسلام و اهداف فرهنگي كشورمان قرار گرفته و ارتباط مردم و كتاب را بيشتر كند.
وي در پايان افزود: در توليد برنامه هاي فرهنگي، سبك زندگي اسلامي ايراني، اخلاق و خانواده و همچنين برنامه هاي قرآني و معارفي توافق بين طرفين در دستور كار راديو است و با تعامل بيشتر با كتابخانه ملي اميدواريم در بخش غني سازي محتوا اثرگذار باشيم.
سيد رضا صالحي اميري رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي نيز در اين نشست ضمن گراميداشت هفته دولت،فعاليتهاي سازمان اسناد و كتابخانه ملي و چگونگي همكاري با رسانه ملي را تشريح كرد.
وي با اعلام آمادگي اين سازمان براي برگزاري نشست هاي تخصصي با محوريت پژوهش،شعرخواني،سبك زندگي و توليد محتوا گفت: ديجيتالسازي كتابخانه ملي براي دسترسي همه مردم در سراسر كشور به اسناد و منابع كتابخانه ملي يكي از فعاليت هايي است كه در دستور كار اين سازمان قرار دارد و براي اين منظور رسانه به ويژه راديو مي تواند هماهنگي و تعامل خوبي با كتابخانه ملي داشته باشد.
رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به حوزه فرهنگ گفت: ما بايد تلاش كنيم جامعه را به سمت زيست فرهنگي سوق دهيم و منظور از زيست فرهنگي حاكميت اخلاقي در عرصه سياست، اقتصاد و ... است. همچنين يك رسالت متوجه همه ما است و آن اين است كه ما مصرف فرهنگي در جامعه را افزايش دهيم.مصرف فرهنگي در جامعه ما بسيار پايين است و امروزه بايد گفت يكي از ضرورتهاي حركت جامعه به سمت زيست فرهنگي افزايش مصرف فرهنگي است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]