واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
ستاری: هنوز نتایج قابل توجهی در اقتصاد دانش بنیان حاصل نشده است جامعه > آموزش - ستاری در سفر به خراسان جنوبی تاکید کرد که فارغ التحصیلان استان باید مشکلات کم آبی و اشتغال حل کنند و در این زمینه معاونت فن آوری هم کمک می کند.
به گزارش خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوریمعاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: با افزایش کمی پژوهشکده ها و آزمایشگاه ها، تأثیر چندانی در زمینه اقتصاد دانشبنیان شاهد نخواهیم بود، چرا که در حال حاضر پژوهشکده و آزمایشگاه به اندازه کافی در کشور وجود دارد اما زمان آن فرارسیده است تا میزان تأثیرگذاری این نهادها مورد ارزیابی قرار گیرد. سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: وقتی در رابطه با اقتصاد دانشبنیان صحبت میکنیم به صورت پایهای به موضوعیت دانش میپردازیم و سوال هم این است که در حاشیه فعالیتهای این اساتید و دانشجویان آیا جایگاه بخش خصوصی دیده شدهاست؟ او در سفر به استان خراسان جنوبی و شهر بیرجند، در جمع اساتید، دانشگاهیان و نخبگان این استان گفت: ما در مقوله اقتصاد دانشبنیان موضوعی بهعنوان بخش دولتی نمیشناسیم، در این زمینه تنها بخش خصوصی قابل شناسایی و حمایت است.
ستاری با بیان اینکه از ما نخواهید که تعداد پژوهشکدههای استان را افزایش دهیم یا آزمایشگاه تازهای بنا کنیم ادامه داد: با افزایش کمی این نهادها تأثیر چندانی در زمینه اقتصاد دانشبنیان شاهد نخواهیم بود چرا که در حال حاضر پژوهشکده و آزمایشگاه به اندازه کافی در کشور وجود دارد و وقت آن فرارسیده تا میزان تأثیرگذاری این اماکن مورد ارزیابی قرار گیرد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به لزوم بررسی عملکرد پژوهشکدهها و آزمایشگاههای ایجاد شده در کشور، توضیح داد: اگر با وجود این تعداد نهاد پژوهشی هنوز نتیجه قابل توجهی در بخش اقتصاد دانش بنیان در کشور حاصل نشده است باید دلیل را در روش عملکرد این نهادها بررسی کرد.
حل مشکلات استان ستاری با بیان اینکه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از شرکتهایی حمایت میکند که در راستای رفع مشکلات استان گام بردارند، ادامه داد: مشکلات استان با افزایش کمی پژوهشکدهها و آزمایشگاهها قابل حل نیست بلکه در راستای رفع مشکلات استان خود اهالی استان و نخبگان و دانشگاهیان آن باید تلاش کنند. او بر استفاده از ظرفیتهای فکری استان برای حل مشکلات استانی تأکید کرد و گفت: معاونت از دریچههای گوناگون اعلام آمادگی میکند تا ظرفیتهای استانی را برای حل مشکلات استان و توسط استعدادها و کارآفرینان خود استان بهکار گیرد. او با اشاره به تعداد زیاد فارغالتحصیلان در استان خراسان جنوبی گفت: حالا همین فارغالتحصیلان هستند که باید مشکلات استان را در زمینههای کمآبی، اشتغال، گیاهان دارویی و انرژیهای نو حل کنند. تمام این مشکلات در داخل خود استان قابل حل است. او گفت: مسئولان استانی بررسی کنند که چگونه میتوان نخبگان استانی را در استان نگه داشت. برای این منظور هم اگر کمکی از دست معاونت بر میآید به طور حتم همکاری خواهیم کرد.
تشکیل شبکه هایپرمارکت هوایی و هوانوردی ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف توانمندسازی زنجیره تامین هوایی کشور در جهت درآمدزایی، شبکه هایپرمارکت هوایی و هوانوردی را راه اندازی می کند. فاطمه سعیدی، مسئول تجاری سازی و توسعه شرکت های دانش بنیان ستاد توسعه فناوری وصنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی با اعلام این خبرگفت: شبکه هایپرمارکت هوایی و هوانوردی جهت انسجام بخشی به فعالیتهای زنجیره تامین صنعت هوایی و هوانوردی تشکیل می شود. او مشارکت و روان سازی در فعالیت های زنجیره تامین را از جمله رسالت های این شبکه اعلام کرد و گفت: شبکه هایپرمارکت هوایی و هوانوردی در سال جاری با هدف فراهم کردن بستر لازم برای سهولت دسترسی به فعالیتهای زنجیره تامین اعم از تامین مواد و قطعات، خدمات طراحی، ساخت، مونتاژ، تعمیر و نگهداری ناوگان هوایی و لجستیک و بازرگانی، به فعالان حوزه هوایی و هوانوردی تشکیل میشود. به گفته مسئول تجاری سازی و توسعه شرکت های دانش بنیان ستاد توسعه فناوری وصنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی توسعه همکاریهای بینالمللی در زمینه تامین، ساخت و خدمات موردنظر در حوزه هوایی و هوانوردی از جمله اهداف این شبکه است. او توانمندسازی زنجیره تامین هوایی کشور برای درآمدزایی را از جمله اهداف اصلی این شبکه برشمرد و گفت: معرفی توانمندیها و سرمایههای خفته در سراسر زنجیره تامین موجود در کشور به فعالان صنعتی و کاربران بالقوه و بالفعل نیز از دیگر اهداف شکل گیری این شبکه است. 47232
شنبه 8 شهریور 1393 - 16:15:27
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]