تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، نيرنگباز، زيانبار و شكّاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827485427




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

 اقتصاد دانش بنیان و جامعه ای آگاه نیازمند نظریه پردازی است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > مرکز > سمنان رضوانی:
 اقتصاد دانش بنیان و جامعه ای آگاه نیازمند نظریه پردازی است
شاهرود – خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری سمنان با اشاره به اینکه تامین نیازهای برنامه ریزی شده از دل مشکلات بیرون می آید گفت: نظریه پردازی برای حل این نیازها لازمه اقتصاد دانش بنیان، جامعه آگاه و دانشمند است.



به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا رضوانی صبح پنجشنبه در  اختتامیه یازدهمین جشنواره ایده های برتر کشور در محل سالن همایش های پارک علم و فناوری استان سمنان در شاهرود با تاکید بر این که نظریه پردازی لازمه اقتصاد دانش بنیان و جامعه ای آگاه است افزود: مهمترین ماهیت جشنواره ایده های برتر اصل مشارکت در حل مسئله است. وی با بیان این مطلب که این مشارکت است که دغدغه ها را کنار زده و فرایند زمان و کیفیت بخشیدن برای حل مسئله را ایجاد می کند اظهار داشت: جامعه نخبگان حوزه دانشگاه تحول را مدیریت می کنند و این تحول تغییراتی است که باید برای تحقق آن برنامه ریزی کرد.

ایده ها باید مسئله محور بوده و کمک به حل مسئله کند مدیر کل دفتر آموزش و پژوهش استانداری سمنان شناسایی استعدادهایی که منجر به تشکیل گروه های کارشناسی می شود را سرمایه گذاری ارزنده در جامعه دانست و خاطر نشان کرد: از این طریق می توان نیازهای جامعه را به نخبگان انتقال داد و راهکارهای بومی را برای حل مشکلات دریافت کرد. رضوانی با تاکید بر اینکه اختتامیه جشنواره ایده های برتر، آغاز کار مسئولان و نخبگان است تصریح کرد: ایده وقتی ارزش دارد که در مسیر به کار گیری آن نوآوری محقق شود. وی عنوان کرد: ایده ها باید مسئله محور بوده و کمک به حل مسئله کنند به همین دلیل است که به دنبال شناخت مشکلات و راه حل های بومی توسط نخبگان و ایده پردازان برتر هستیم. فعالیت 100 داور و غربالگر در جشنواره ملی ایده های برتر  دبیر جشنواره ملی ایده های برتر نیز ضمن معرفی پارک علم و فناوری استان سمنان مرکز شاهرود و فعالیت های انجام شده آن اذعان داشت: تعداد ایده های برگزیده در استان تهران 12 مورد، سمنان سه مورد، مازندران سه مورد، گلستان دو مورد، البرز دو مورد و قم دو مورد بوده است. دکتر سید محمد اسماعیل جلالی با اشاره به این مطلب که تمامی یک هزار ایده ارسالی به جشنواره با دقت و حساسیت بالایی توسط داوران و کارشناسان دبیرخانه جشنواره ملی ایده های برتر در منطقه سه فناوری غربالگری و بررسی شد ادامه داد: بیش از 100 داور و غربالگر برای داوری ایده ها در گروه های سیزده گانه فعالیت داشتند. وی با اشاره به اینکه به دلیل حجم زیاد پرسش و پاسخ ها در یک ماه پایانی مهلت ثبت نام، دبیرخانه جشنواره در منطقه سه فناوری تصمیم به راه اندازی پاسخگویی برخط online کارشناسان یازدهمین جشنواره ملی ایده های برتر گرفت که این مهم با همکاری واحد پایگاه های اطلاع رسانی روابط عمومی پارک محقق شد ابراز داشت: با این اقدام به تعداد گسترده ای از پرسش های علاقمندان به شرکت در جشنواره در زمانی بسیار کوتاه و به صورت برخط توسط کارشناسان این دبیرخانه پاسخ داده شد و بازتاب بسیار خوبی داشت. رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان همچنین با بیان اینکه بیش از هزار طرح و ایده در تارنما جشنواره امسال ثبت شد که پس از غربالگری اولیه به داوران ارسال شد، افزود: از این بین بیش از 900 ایده در مرحله غربالگری اولیه پذیرفته شدند که به ترتیب استان تهران با 403 (44درصد)، استان سمنان با 155 (17درصد)، مازندران با 122 (13درصد)، البرز با 94(10درصد)، قم با 83 (9درصد) و گلستان با 56 ایده (6درصد) بیشترین فراوانی را در تعداد ایده ثبت شده داشتند.
 



 
جلالی همچنین گفت: گروه های علمی مکانیک، انرژی های نو و هوا و فضا، کامپیوتر و فناوری اطلاعات و برق به ترتیب با 22درصد، 15درصد و 13درصد بیشترین درصد پراکندگی را به خود اختصاص داده اند.
 
وی ضمن بیان اینکه گروه سنی بالای 18 سال با 770 ایده ثبت شده بیشترین تعداد را از این حیث به خود اختصاص داده، افزود: گروه سنی 12 تا 18 سال با 136 ایده اختلاف زیادی با گروه قبل دارد که جای نگرانی است، به این دلیل که انتظار داشتیم این گروه سنی که آینده سازان کشور هستند، چه از حیث تعداد و چه از حیث کیفیت ایده ها حرف اول را در جشنواره بزنند که اینگونه نشد و چرایی آن باید بررسی شود. 
 
رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان همچنین آمار مدرک تحصیلی شرکت کنندگان در جشنواره را نیز به ترتیب فراوانی به این صورت بیان داشتند: شرکت کنندگان در جشنواره با مدرک کارشناسی ارشد 307، کارشناسی 278، دبیرستان 157، دکتری 75، فوق دیپلم 60، راهنمایی 26 و دبیرستان 11 ایده را به ثبت رسانده اند.
 
جلالی سپس توضیح مختصری درباره پنجمین جشنواره جوان ایرانی، فکر ایرانی داده و از اساتید، دانشجویان، ایده پردازان و علاقمندان دعوت کرد در این جشنواره که هرساله توسط پارک علم و فناوری استان سمنان برگزار می شود شرکت کنند. 
 
وی با اشاره به آغاز به کار دبیرخانه این جشنواره ابراز داشت: علاقمندان می توانند برای شرکت در جشنواره به تارنمای جشنواره در نشانی iyif.sstp.ir مراجعه و نسبت به ثبت نام در آن اقدام کنند.
در پایان این مراسم به برگزیدگان بخش های مختلف جشنواره تندیس و لوح تقدیر تقدیم شد.

برگزیدگان گروه برق طاها کوهرخی و مهدی طهماسبی، گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات محمد امین زمانی، سید عبدالعظیم موسوی و مهدی بلورساز مشهدی، گروه عمران مسعود ولی نژاد، گروه مکانیک انرژی های نو و هوا فضا مهدی عسگری، فرداد نگینی و محمد کریمی، گروه نساجی و صنایع شیمیایی سامان مصواری، مریم افشارپور، گروه مواد متالوژی و معدن امیر ملاجان، گروه علوم پزشکی امیر حسین احمدی، سید امیر محمد فارسانی و سعید خزایی، گروه هنر و معماری مریم اسدی، گروه علوم پایه حامد دائمی و محمد مزیدی، گروه کشاورزی سید محمد تقی قریب زاهدی و حامد کشفی، گروه علوم انسانی حسن نوبهاری و گروه مهندسی پزشکی و زیست فناوری آزاد صابری، مهدی طاهری و سارا جمهوری بودند.




















۱۳۹۳/۵/۲۳ - ۱۵:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 251]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن