محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844803493
ای فاطمه! برای من در مورد بهشت، شفاعت کن
واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
مروری برزندگانی حضرت معصومه(س) ای فاطمه! برای من در مورد بهشت، شفاعت کن حضرت فاطمه معصومه(س) در اول ذیقعده ۱۷۳ ق در مدینه منوره چشم به جهان گشود. پدر بزرگوارش حضرت موسی بن جعفر (ع) و مادر گرامی اش نجمه خاتون است.
حضرت فاطمه معصومه(س) در اول ذیقعده 173 ق در مدینه منوره چشم به جهان گشود. پدر بزرگوارش حضرت موسی بن جعفر (ع) و مادر گرامی اش نجمه خاتون است. او از کودکی تا جوانی تحت تربیت پدر بزرگوارش و برادر مکرّمش حضرت رضا(ع) قرار داشت و در علم و تقوا و پاسخ به پرسش های مراجعان به مقامی رسید که مدال افتخار فداها ابوه را از پدر خود دریافت داشت. بعد از ورود حضرت رضا (ع) به مرو آن حضرت نامه ای را به وسیله یکی از غلامان خویش برای خواهرش فرستاد که با رسیدن نامه، بلافاصله فاطمه معصومه(س) آماده سفر گشت.(انوار المشعشعین، 1/211؛ کریمه اهل بیت، 38) آن حضرت در سال 201 هجری به همراه پنج تن از برادران (فضل، جعفر، هادی، قاسم، زید) و تعدادی از برادرزادگان و کنیزان روانه خراسان شدند.(مستدرک سفینه البحار، 8/257) هنگامی که موکب حضرت معصومه(س) به ساوه رسید، عده ای از دشمنان اهل بیت، به اشاره مأمون عباسی راه را بر آنان بستند و در یک درگیری نابرابر، تمام برادران و بیشتر همراهان او به شهادت رسیدند و حضرت معصومه(س) بر اثر شدت تألمات و بنا بر قولی بر اثر مسمومیت(منتهی الآمال، 2/149) بیمار گشت. در روز 23 ربیع الاوّل 201 هجری فاطمه معصومه(س) وارد قم شد و ناقه حضرت در محلی که امروز به نام میدان میر نامیده می شود، زانو به زمین زد و این افتخار نصیب موسی بن خزرج ، بزرگ اشعریان، شد تا هفده روز میزبان دختر، خواهر و عمه امام باشد.
آن بانو سرانجام در روز دهم ربیع الثانی 201 هجری از دنیا رحلت کرد و با تجلیل فراوان مردم قم، و به وسیله دو فرد ناشناس، به خاک سپرده شد.(همان، 161)
یا فاطمة اشفعی لیفیالجنة« ای فاطمه! برای من در مورد بهشت، شفاعت کن»
زمینی که آستانه حضرت معصومه(س) در آن واقع است، بابلان نام داشته، و این زمین پیش از آنکه مرقد مطهر آن حضرت شود، بنایی نداشته است، فقط ملکی از ملکهای موسی بن خزرج بوده است، این زمین را موسی بن خزرج که هم مهمان دار حضرت معصومه بود و هم در عصر خویش رئیس و محترم بود، برای دفن آن حضرت معین کرد. آل سعد در این سرزمین سردابی حفر کردند تا آن را مقبره حضرت معصومه(س) قرار دهند. پس از آنکه جنازه مطهر آن بی بی بزرگوار را غسل داده کفن نمودند، آن را به آن سرزمین آوردند، در این وقت میان آل سعد گفت وگو شد که چه کسی داخل قبر شده جنازه را در سرداب به خاک بسپارد، سرانجام اتفاق کردند که شخصی به نام قادر که پیرمرد پرهیزکار و صالح و سید بود، داخل قبر شود و آن گوهر پاک را دفن کند. چون به سراغ آن مرد رفتند، ناگاه از جانب صحرا دو سوار نقاب دار پیدا شدند، همین که نزدیک رسیدند، از مرکب خود پیاده شدند و بر جنازه حضرت معصومه(س) نماز گزاردند، سپس داخل سرداب شده جنازه را دفن کردند، آن گاه بیرون آمده رفتند، و کسی نفهمید که آنها چه کسی بودند. آنگاه موسی بن خزرج سقف و سایبانی از بوریا بر سر قبر برافراخت تا هنگامی که حضرت زینب دختر امام نهم(ع) وارد قم گردید و قبه ای بر آن مرقد مطهر بنا کرد.
یا فاطمة اشفعی لیفیالجنة« ای فاطمه! برای من در مورد بهشت، شفاعت کن» بعد از مدتی ام محمد دختر موسی پسر امام جواد(ع) وفات کرد، جنازه او را کنار مرقد حضرت معصومه به خاک سپردند. مدتی بعد، میمونه خواهر ام محمد وفات کرد، او را نیز کنار مرقد حضرت معصومه به خاک سپردند و قبه ای جداگانه روی قبر آن دو بانو، بنا نمودند. سپس بریهیه دختر موسی بن امام جواد(ع) وفات نمود، او را نیز در آنجا به خاک سپردند. مرحوم محدث قمی، غیر از بانوان فوق، از بانوان دیگر نیز نام برده که کنار مرقد مطهر حضرت معصومه(س) مدفون هستند، مانند: زینب دختر امام جواد(ع)، ام اسحاق کنیز محمدبن موسی مبرقع، و ام حبیب کنیز محمدبن احمدبن موسی مبرقع. بنابراین در مجموع شش تن از امام زادگان، و منسوبین به امامان(ع) کنار مرقد مطهر حضرت معصومه دفن شده اند.
یا فاطمة اشفعی لیفیالجنة« ای فاطمه! برای من در مورد بهشت، شفاعت کن» چرا حضرت معصومه(س) ازدواج نکرده است؟ در پاسخ به این سؤال دو مطلب گفته شده که هرکدام، یا یکی از آنها، دلیل شایسته ای است که موجب ترک ازدواج حضرت معصومه(س) شده است: 1.دختران امام کاظم(ع) به ویژه حضرت معصومه(س) در سطحی از کمالات بودند که برای خود کفو مناسب خود نیافتند، تا با او ازدواج کنند، امام کاظم(ع) فرموده بودند تا با مورد سفارش معصومین و مشورت برادرشان حضرت رضا(ع) ازدواج کنند. ابراهیم بن عبدالله از موسی بن جعفر(ع) نقل کرده که آن حضرت جمعی را مانند اسحاق بن جعفر، ابراهیم بن محمد و جعفر بن صالح و ... را بر وصیت خود شاهد گرفت و فرمود: « شاهد می گیرم آنها را که این وصیت من است که به فرزندم علی وصیت کرده ام... (از جمله وصیتم این است) اگر مردی از شما خواست خواهرش را شوهر دهد، این حق را ندارد، مگر با اجازه و فرمان او (علی) و نه دختران من (حق دارند) که یکی از خواهران خود را شوهر دهند و یا مادران آنها و نه سلطانی، و نه کاری برای آنها انجام دهد، مگر اینکه با نظر و مشورت او (علی) باشد. اگر بدون اجازه او به چنین کاری اقدام کنند، به راستی با خدا و رسولش مخالفت و در سلطنت او منازعه کرده اند و او (حضرت رضا) به مصالح قومش در امر ازدواج آگاه تر است. اگر خواست به کسی شوهر دهد، شوهر می دهد و اگر خواست رد کند، رد می کند.( بحارالانوار، 48/276-280؛ عیون الاخبار، 1/26؛ عوالم،21/475؛ اصول کافی،1/317) » این سفارش و قرائن دیگر بیانگر این است، که باید برای آنها همسر مناسبی باشد. با توجه به اینکه در مورد حضرت زهرا(ع)، اگر خداوند متعال علی(ع) را نمی آفرید، در سراسر زمین از حضرت آدم گرفته تا هر انسانی بعد از او، همسر و همتای مناسبی برای فاطمه(س) پیدا نمی شد.
یا فاطمة اشفعی لیفیالجنة« ای فاطمه! برای من در مورد بهشت، شفاعت کن»
2. ترس و وحشت حکومت پر از خفقان و اختناق هارون، به گونه ای بود که اگر کسی هم هم کفو ایشان بود، جرأت نمی کرد با دختران امام کاظم(ع) ازدواج نماید و داماد آن حضرت شود، زیرا دامادی آن حضرت، از نظر دستگاه طاغوتی هارون، موجب خطر شدید برای آن داماد می شد، به این ترتیب، حضرت معصومه(س) و بعضی از خواهرانش، از ازدواج صرف نظر کردند. در ضمن نباید این مطلب را از نظر دور داشت که امام کاظم(ع) در زندان به سر می برد، و اطلاع امام رضا(ع) از آینده (در مورد شهادت پدر، و هجرت اجباری او به خراسان) شاید دلیل دیگری برای ترک ازدواج حضرت معصومه(ع) باشد. و این نیز از مصائب و رنجهای روزگار نسبت به خاندان نبوت است، که ستمگران کینه توز، با ایجاد شرایط نامساعد، آنها را از مواهب زندگی، محروم ساختند و باعث هجرت عظیم حضرت معصومه(س) از حجاز به ایران شدند.
یا فاطمة اشفعی لیفیالجنة« ای فاطمه! برای من در مورد بهشت، شفاعت کن»
فضیلت زیارت حضرت معصومه(س) یکی از مهم ترین امتیازها و فضیلت های معنوی حضرت فاطمه معصومه علیها السلام، تأکید و تشویق سه امام معصوم علیهم السلام به زیارت ایشان است. وصف مستقیم ائمه درباره آن حضرت، از این جهت حائز اهمیت است که در میان امام زادگان و فرزندان ائمه، فقط به زیارت این بانوی گرامی سفارش شده است. در احادیث معتبری پاداش زیارت آن حضرت، بهشت بیان شده که مهم ترین اجر و پاداش برای عملی نیک است.
امام صادق علیه السلام فرمودند:
« من زارها وجبت لهالجنة؛ کسی که او را زیارت کند، بهشت بر او واجب می گردد.»
امام رضا علیه السلام هم بارها فرموده اند:
«من زارها عارفاً بحقها فلهالجنة؛کسی که او را زیارت کند، در حالی که حق او را بشناسد، بهشت برای او است».
«ان زیارتها تعدل الجنة؛ همانا زیارت او، برابر کسب بهشت است».
«من زارها فلهالجنة؛ کسی که او را زیارت کند، پاداش او بهشت است».
«من زارالمعصومة بقم کمن زارنی؛ کسی که(قبر خواهرم) معصومه را در قم زیارت کند، مانند آن است که مرا زیارت کرده است».
امام جواد علیه السلام نیز فرمودند:
«من زار قبر عمتی بقم فلهالجنة؛ کسی که قبر عمه ام را در قم زیارت کند، بهشت برای او است».(بحار الانوار، 48/317 و 99/267؛ عیون الاخبار الرضا، 2/299؛ کامل الزیارات، 338)
یا فاطمة اشفعی لیفیالجنة« ای فاطمه! برای من در مورد بهشت، شفاعت کن» معرّفی برخی کتب درباره زندگانی کریمة اهل بیت حضرت معصوم (س) 1. احوالات حضرت معصومه،محمد حسین مفلس، مخطوط.
2. انوار المشعشعین، شیخ محمد علی بن حسن کاتوزیان تهرانی، 1327 هجری، 243صفحه.
3. بارگاه حضرت معصومه، بیژن سعادت، چاپ 1977، فلورانس ایتالیا.
4. بارگاه حضرت معصومه، نشریه شهرداری قم، 73 صفحه.
5. بدر فروزان، عباس فیض، 1364 هجری، قم، 452 صفحه.
6. تاریخ مشاهیر و قبور واقعه در بلدة قم، افضل الملک، 1348 هجری، 72 صفحه.
7. التحفة الفاطمیة الموسویه، محمد علی کچوئی قمی، 1320هجری.
8. تربت پاکان، سید حسین مدرسی طباطبائی، 1355، دو جلد، 1238صفحه.
9. تعزیه حضرت معصومه، صادق همایونی، مجله کاوه شماره 41 و 42، 1352، مونیخ.
10.چکامه، عباسخان افشار متخلص به پریشان، موجود در کتابخانه آستانه.
11.حیات حضرت معصومه قم، سید حیدر مهدی، 1983، حیدرآباد، 100صفحه.
12.حیات الست، شیخ مهدی منصوری، م 1406، چاپ 1380 ه، قم.
13.زندگانی حضرت معصومه، محمد شیرین کلام، چاپ قم.
14.فاطمه بنت الامام موسی الکاظم، محمد هادی امینی، 1405ه، قم، 160صفحه.
15.فاطمه بنت الامام موسی بن جعفر، سید محمد باقر ابطحی، 1409ه.
16.معصومه قم، سید تقی طباطبائی قمی، 1365، 48 صفحه.
17.ودیعة آل محمد فاطمه معصومه، محمد صادق انصاری، 1414ه، قم.
18.وسیلة المعصومیّه، میرابوطالب مشهور به سید بیوک واعظ تبریزی، 106صفحه.
19.زندگانی حضرت معصومه و تاریخ قم، سید مهدی صحفی، 1390ه، قم، 132صفحه.
20.بارگاه حضرت معصومه تجلیگاه فاطمه زهرا3، سید جعفر میر عظیمی، انتشارات مشهور، 229صفحه.
21.تاریخچة قم و حضرت معصومه، محمد محمدی اشتهاردی، 96صفحه.
22.حضرت معصومه و شهر قم، محمد حکیمی، 1365 مشهد، 135صفحه.
23.در حریم حضرت معصومه، علی اکبر مهدی پور، 1415، قم.
24.زندگینامة حضرت معصومه، محمد محمدی اشتهاردی، 1350، 218صفحه.
25.چهل حدیث قم و حضرت معصومه، محمود شریفی، نشر معروف، 13صفحه.
26.کریمه اهل بیت، علی اکبر مهدی پور، 1415ه، 536صفحه.[17] منبع:مشرق
پنج شنبه 06 شهریور 1393 12:24 بازدید:8
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]
صفحات پیشنهادی
مشکلات قانونی خانه سینما برطرف شد / اظهارات عسگرپور در مورد وضعیت حقوقی خانه سینمای ایران
مشکلات قانونی خانه سینما برطرف شد اظهارات عسگرپور در مورد وضعیت حقوقی خانه سینمای ایران مدیرعامل خانه سینمای ایران تاکید کرد برای برگزاری مجمع عمومی جامعه اصناف سینمای ایران هیچ مانع قانونی و حقوقی وجود نخواهد داشت به گزارش نامه نیوز به نقل از خبرآنلاین کمتر از یک ماه دیگر بپلیس جزئیات بیشتری در مورد خودکشی رابین ویلیامز فاش کرد!
پلیس جزئیات بیشتری در مورد خودکشی رابین ویلیامز فاش کرد خبر خودکشی این بازیگر دوست داشتنی بعد از ظهر روز دوشنبه در همه جا پیچید ولی جزئیاتی از آن در دست نبود مقامات قانونی ادعا میکنند که این بازیگر در ساعت 10 شب روز یکشنبه برای آخرین بار زنده دیده شد کلانتر جزئیات بیشتری در موامینی: «جلسه شعر» دروغها و شعبدههای عجیب و فجیع در مورد شعر را فاش میکند
فرهنگ و ادب ادیبات ایران نقد کتاب جلسه شعر-2 امینی جلسه شعر دروغها و شعبدههای عجیب و فجیع در مورد شعر را فاش میکند اسماعیلی امینی در نشست نقد کتاب جلسه شعر گفت این کتاب در مورد دروغها و شعبدههای عجیب و فجیعی است که در مورد شعر مطرح میشود و بیشتر هم به خاطر بیسوادیپارک معارفی در شهرکرد مورد استقبال خانواده قرار گرفته است
پارک معارفی در شهرکرد مورد استقبال خانواده قرار گرفته است شهرکرد-ایرنا-پارک معارفی در مصلای بزرگ امام خمینی ره شهرکرد با استقبال خانواده ها و کودکان در حال برگزاری است مسوول پارک معارفی چهارمحال و بختیاری گفت این پارک همزمان با طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبهه زدایی دینی در حالبا اجبار و سختگیری در مورد حجاب موفق نمیشویم
جمعه ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۲ معاون حقوقی امور مجلس و استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معتقد است باید با بیحجابی از طریق با کارهای فرهنگی مقابله کرد به گزارش خبرنگار بخش فرهنگ خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه لرستان حسین نوشآبادی در حاشیهی آیین معارفه مدیرکل جدید فرهن«عباس دست طلا» همچنان مورد توجه مردم/ گذر از ۳۸ هزار نسخه تا پایان سال
عباس دست طلا همچنان مورد توجه مردم گذر از ۳۸ هزار نسخه تا پایان سالچاپ هفتم تا دهم کتاب عباس دست طلا به زودی بدون ویرایش و افزودن مقدمه دوم محبوبه معراجیپور نویسنده کتاب از سوی نشر فاتحان منتشر میشود خبرگزاری فارس کتاب و ادبیات کتاب عباس دست طلا سال 91 از سوی نشر فااعلام مناسبتهای تقویم سال 94/ کمکاری در مورد مناسبتها به حذف آنها میانجامد
فرهنگ و ادب فرهنگ عمومی گفتگو با حجتالاسلام شاهمرادی -2 اعلام مناسبتهای تقویم سال 94 کمکاری در مورد مناسبتها به حذف آنها میانجامد دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور ضمن اعلام 15 مناسبت جدید برای درج در تقویم رسمی کشور در سال 1394 خطاب به دستگاههای اجرایی پیشنهاددهنده این مناسباز سوی معاونت مطبوعاتی ارشاد تصویب روز ملی مطبوعات محلی مورد بررسی قرار میگیرد
از سوی معاونت مطبوعاتی ارشادتصویب روز ملی مطبوعات محلی مورد بررسی قرار میگیردطی روزهای گذشته ضمن منصوب شدن دبیر کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات و صدور و تمدید مجوز برای 160 کانون آگهی و تبلیغاتی مقرر شد که تصویب روز ملی مطبوعات محلی مورد بررسی قرار گیرد به گزارش خبرگزاستفتاء از آیت الله مکارم در مورد استفاده نسل سوم تلفن همراه +متن استفتاء
استفتاء از آیت الله مکارم در مورد استفاده نسل سوم تلفن همراه متن استفتاء مستدعی است در صورت صلاحدید نظر خود را در مورد اعطای مجوز برای خدمات اینترنت پر سرعت همراه و کلیه خدمات نسل سوم و بالاتر ارتباطات همراه قبل از تحقق شرایط قانونی و الزامات ایمن و سالمسازی آن اعلام نمائیدممیزی به رمان من ضربه زد / باید در مورد حنگ نوشت / حسن محمودی از «روضه نوح» میگوید
ممیزی به رمان من ضربه زد باید در مورد حنگ نوشت حسن محمودی از روضه نوح میگوید فرهنگ > ادبیات - حسن محمودی نویسنده روضه نوح میگوید این رمان بخشی از یک سه گانه است که هنوز قسمت اول و آخر آن مجوز انتشار نگرفته است الهه خسروی یگانه حسن محمودی تئاتر خوانده وتوضیح فردوسیپور در مورد آیتم زاینده رود و اعتراض جنوبیها
توضیح فردوسیپور در مورد آیتم زاینده رود و اعتراض جنوبیها تاریخ انتشار سه شنبه 4 شهریور 1393 ساعت 14 23 | شماره خبر 1620940204476053927 تعداد بازید 1 مجری برنامه 90 در خصوص جنجال بوجود آمده پس از برنامه هفته گذشته در مورد گزارش خشکی زاینده رود توضیاحتی ارائه کرد گزارشگر اصدر گفت وگو با فارس عنوان شد محمدی:جشنواره یاس باید خود را مورد بازنگری قرار دهد/فیلم های ویدئویی می توانند در
در گفت وگو با فارس عنوان شدمحمدی جشنواره یاس باید خود را مورد بازنگری قرار دهد فیلم های ویدئویی می توانند در خارج از ایران افتخار کسب کنندتهیه کننده طلا و مس گفت جشنواره فیلم های ویدئویی تهران یاس ابتدا باید خود را مورد بازنگری قرار دهد و سیاست گذاری مشخصی را دنبال کند تا اینامام جمعه مشهد: تحجر و روشنفکری؛ حوزه های علمیه را مورد هجمه قرار داده اند
امام جمعه مشهد تحجر و روشنفکری حوزه های علمیه را مورد هجمه قرار داده اند مشهد - ایرنا - امام جمعه مشهد گفت دو جریان تحجر و روشنفکری که دو لبه دین زدایی هستند حوزه های علمیه را مورد هجمه قرار داده اند آیت الله سیداحمد علم الهدی روز چهارشنبه در مراسم گشایش مرکز بسیج اساتید و«درباره نقد» منتشر شد/ فلسفه نقد در ایران کمتر مورد توجه قرار گرفته است
فرهنگ و ادب ادبیات جهان طباطبایی در گفتگو با مهر درباره نقد منتشر شد فلسفه نقد در ایران کمتر مورد توجه قرار گرفته است صالح طباطبایی با اعلام خبر انتشار کتاب درباره نقد نوشته نوئل کارول گفت این کتاب اثر مهمی است چون این بخش از فلسفه در ایران کمتر مورد توجه قرار گرفته اژانری که مورد بیمهری ناشران است
شنبه ۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۰ ۴۲ یک عضو آکادمی فانتزی گفت ناشران ما هیچ تمایلی به چاپ آثار علمی – تخیلی چه در حوزه ترجمه و چه در حوزه تألیف ندارند شیرین سادات صفوی در گفتوگو با خبرنگار ادبیات خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اظهار کرد این در حالی است که به شخصه فکر میکنم اگر ادبیمدال آور گلپایگانی درمسابقات آسیایی کاراته مورد استقبال قرار گرفت
مدال آور گلپایگانی درمسابقات آسیایی کاراته مورد استقبال قرار گرفت گلپایگان اصفهان- ایرنا- میلاد افشانی مدال آور گلپایگانی در مسابقات آسیایی کاراته مالزی با کسب مدال برنز مورد استقبال جمعی از مردم مسوولان و ورشکاران این شهرستان قرار گرفت به گزارش خبرنگار ایرنا سرپرست اداره ورزمعاون پژوهش مرکز بررسیهای استراتژیک رئیسجمهوری خبرداد سند راهبردی و توسعه موسیقی از سوی اهالی موسیقی مورد پذ
معاون پژوهش مرکز بررسیهای استراتژیک رئیسجمهوری خبردادسند راهبردی و توسعه موسیقی از سوی اهالی موسیقی مورد پذیرش قرار نگرفتمعاون پژوهش مرکز بررسیهای استراتژیک رئیسجمهوری گفت سند راهبردی و توسعه موسیقی از سوی اهالی موسیقی مورد پذیرش قرار نگرفت به گزارش خبرنگار موسیقی فارس نشست-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها