تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز در اول وقت خشنودى خداوند، ميان وقت رحمت خداوند و پايان وقت عفو خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826910833




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پاسخ مجری تلویزیون به انتقاد از «عربی بودن زبان اهل بهشت و عجمی بودن زبان اهل دوزخ»


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
پاسخ مجری تلویزیون به انتقاد از «عربی بودن زبان اهل بهشت و عجمی بودن زبان اهل دوزخ»

پاسخ مجری تلویزیون به انتقاد از «عربی بودن زبان اهل بهشت و عجمی بودن زبان اهل دوزخ»
على درستکار، مجرى برنامه «این شب ها» در یادداشتی درباره انتقادی که به سخن یکی از کارشناسان این برنامه شده بود، پاسخ داد.
به گزارش نامه نیوز به نقل از خبرآنلاین، روزنامه جمهوری اسلامی در مطلب امروز خود از یکی از کارشناسان صدا و سیما که در برنامه "این شب ها" حاضر می شود، انتقاد کرد و سخنان او را نادرست خواند.
على درستکار، مجرى برنامه «این شب ها» در یادداشتی درباره انتقاد از جمله "زبان اهل بهشت عربی است و زبان اهل جهنم عجمی!"توضیح داده است.

درستکار نوشته است: «سؤالی، ذیل یکى از ده ها سؤال و موضوعى که در حدود ٢٠برنامه که درباره جان دادن، مرگ، قبر، برزخ و قیامت داشتیم، طرح شده بود؛ من ضمن آن همه بحث، یک بار پرسیدم «راستى زبان ما در آن دنیا چیست؟»؛ کارشناس هم مستند به نقلى از پیامبر اسلام -که از جمله ذیل آیه ١٩٥ سوره شعرا (قران به زبان عربى روشن است) فرموده اند: أنا أحب العربیة لأنها لغة أهل الجنة، (من عربى را دوست دارم؛ چون زبان اهل بهشت است.)- گفتند: «زبان در آن جهان، اساساً عربى است -البته نه از نوع عربى این جا؛ به همین دلیل هم تلقین میت و این ها به عربى است؛ در قیامت، زبان اهل بهشت، عربى است و زبان اهل عذاب، عجم است!»

مجری برنامه "این شب ها" در این یادداشت که در سایت شفقنا منتشر شده است، درباره چگونگی ایجاد این شبهه در ادامه گفته است: «من پس از اظهار حیرت از این پاسخ قاطع و اشراف علمى ایشان، شوخى بى جایى کردم و گفتم: «خب؛ خدا را شکر که من عربى بلدم!!» همین، دستاویز شبهه افکنان شد و چنین جا انداختند که: ١- هرکس عرب زبان است، به بهشت مى رود، ٢- عجم، یعنى فارسى و ٣- هر کس فارسى زبان است به جهنم مى رود!

در حالى که منظور از این پاسخ این بود که زبان اهل بهشت در درون بهشت، عربى است؛ عجم هم به معناى زبان گنگ و نامفهوم است که اهل دوزخ، گویا از شدت عذاب به لالى و گنگى مى افتند و زبانى نامفهوم مى یابند! و اگر عرب ها به فارس ها عجم مى گفته اند از این جهت بوده که زبان فارسى نزد ایشان مفهوم نبوده است.»

وی درباره کارشناس این برنامه که چنین پاسخی داده بود نیز عنوان کرده است: «آقاى سیدمرتضى خاتمى خوانسارى که پاسخ دهنده این پرسش بودند، فردى عالم، دانشمند و تأییدشده از سوى بعضى از اهل علم و دین هستند که سال هاست به شکل هاى مختلف، صادقانه و مؤمن به امر شریف تبلیغ دین مشغول اند که در این مورد صرفاً قربانى سمپاشى بدخواهان و داورى هاى نسنجیده دلسوزانى شده اند که نباید مى شد!

سزا نیست در چنین مواردى به صورت اغراق شده قضاوت کنیم و آب به آسیاب بدخواهان دین و کشور بریزیم؛ لابد تأیید می کنید که ما و شما موظفیم اراده و فکر و اندیشه خود را خود به دست بگیریم و به عموم مردم هم بیاموزیم تا خود، خالق پرسش هاى خود باشند و در بقا بر آموزه هایى حق که عمرى را با آن زیسته اند، راسخ باشند، نه آن که در برابر شیطنت هاى حساب شده و حقنماى بوق هاى باطل، - خدا نکرده - رنگ و راه ببازند و ببازیم؛ امروز یکى از وظایف جدى ما، آموختن راه هاى تثبیت و تحکیم مبانى و فروع اعتقادى در وجودمان است تا در برابر عوامل از بین برنده یا سست کننده دین و ایمانمان پیروز باشیم و عاقبت به خیر شویم.»


1393/6/1





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن