تبلیغات
تبلیغات متنی
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852139971
فحاشي بخشي از ادبيات سياسي ما شده است |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: فحاشي بخشي از ادبيات سياسي ما شده است
شبکههايي که آنها را به عنوان شبکههاي معاند ميشناسيم را نگاهي بيندازيد. مشاهده ميکنيد که با الفاظ کاملا محترمانه مؤثرترين خبرها را پخش ميکنند. اما مفسر سياسي يا مجري خبري ما هنوز هم از کلماتي مثل «خبيث» و يا «ملعون» در اخبار رسمي کشور استفاده ميکند. اگر بخواهيم ريشه يابي بکنيم متاسفانه ما فحاشي سياسي را از مهدکودکها به بچه هايمان ياد ميدهيم. مگر کلمه مرگ فحش نيست!
کد خبر: ۴۲۸۲۲۸
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۲ - 23 August 2014
شايد يک دهه پيش شنيدن جملات و الفاظي که از گروه خاصي انتظار مي رفت از زبان دولتمردان را کسي باور نميکرد. چرا که استفاده از يک سري واژهها در خلوت يک چيز است و استفاده از آنها در منظر جهانيان و در رسانههاي جمعي چيزي ديگر. تا حدودي ميتوان محمود احمدي نژاد، رئيس جمهور پيشين ايران را سرآغاز ورود اين ادبيات از زبان دولتمردان در رسانههاي جمعي دانست. داستان لولو و خس و خاشاک و... را هنوز کسي از ياد نبرده است.ادبياتي که کم کم از زبان رئيس جمهور وقت به ديگر اعضاي دولت نيز سرايت کرد.خيليها فکر ميکردند با رفتن ايشان ادبياتش نيز با او به فراموشي سپرده ميشود. اما امروز ميبينيم که نه خود محمود احمدي نژاد قصد پيوستن به تاريخ را دارد و نه ادبياتش. چندي پيش نيز برخي از منتقدان و حتي هواداران حسن روحاني به او هشدار داده بودند که مواظب باشد ادبياتش به گفتار رئيس جمهور سابق نزديک نشود.
ابتکار در اين باره با عبدالجبار کاکايي شاعر، نويسنده و فعال فرهنگي کشور به گفت و گو داشته است:
با توجه به فرهنگ ايراني و پشتوانه ادبياتي که در آن وجود دارد به نظر شما اين پشتوانه چقدر در ادبيات سياسي دولتمردان ما و به طور مشخص در ادبيات رئيس جمهور پيشين و کنوني ما حضور دارد؟
اگر منظور تان از تاثير ادبيات مشخصا در ادبيات گفتاري و خطابه آنان است بايد بگويم مخاطب اين دو اصلا قابل قياس نيستند. مخاطب ادبيات خاص آقاي احمدي نژاد تقريبا اقشار فرهيخته جامعه بود. ايشان نخبگان و عقلاي کشور را به باد استهزاء ميگرفتند و به آنها توهين ميکردند. اما مخاطب آقاي روحاني طبيعتا اقشار تحصيلکرده و فهميده جامعه نيست. مخاطب آقاي روحاني گروه خاصي است که منافع سياسي دارند و کساني هستند که به جاي انتقاد سعي در هتاکي کردن دارند و آقاي روحاني در آن مورد خاص با زبان خود آن افراد با آنها مقابله کرد. فکر ميکنم اين موضوع توصيه قرآني نيز هست که در مقابل کسي که هتاکي و فحاشي ميکند بايد مقابله به مثل کرد. تصور اينکه لحن آقاي احمدي نژاد و روحاني شبيه به يکديگر بوده اساسا فکر اشتباهي است. زيرا کساني که مقابل آقاي احمدي نژاد بودند به ايشان توهين نميکردند که ايشان با توهين جوابشان را ميدادند.
قصد ورود به اين جزئيات را نداشتم و چون اصل سوال درباره جمله اي از آقاي روحاني است به اين موارد اشاره کردم. اي کاش در همان زماني که هر وقت راديو و تلويزيون را روشن ميکرديم از اين الفاظ گهربار شنيده ميشد کسي صدايش در ميآمد و نگران ادبيات سياسي بود. در آن زمان هيچ کدام از اين آقايان چيزي نميگفتند. اما امروز آقاي روحاني يک «به جهنم» گفته اند. در سالهاي قبل از اين بارها و بارها ما از اين «به جهنم»ها و «به درک»ها شنيده ايم. اين موارد متاسفانه بخشي از ادبيات سياسي ما شده است. اگر به اخبار رسمي مملکت نيز نگاه کنيم ميبينيم که مجريان و مفسران خبري نيز چنين دايره واژگاني را به کار ميبرند. تا آنجا که ما ميدانيم ابتدايي ترين اصل و روش براي انتقال خبر اصل بي طرفانه منتقل کردن آن است تا پيام اثر لازم را در مخاطب داشته باشد.
شبکههايي که آنها را به عنوان شبکههاي معاند ميشناسيم را نگاهي بيندازيد. مشاهده ميکنيد که با الفاظ کاملا محترمانه مؤثرترين خبرها را پخش ميکنند. اما مفسر سياسي يا مجري خبري ما هنوز هم از کلماتي مثل «خبيث» و يا «ملعون» در اخبار رسمي کشور استفاده ميکند. اگر بخواهيم ريشه يابي بکنيم متاسفانه ما فحاشي سياسي را از مهدکودکها به بچه هايمان ياد ميدهيم. مگر کلمه مرگ فحش نيست!
به هرحال در شرايطي انقلابي ايجاب ميکرد که مرگ بر شاهي گفته شود. اما کساني که اين شعار را توسعه دادند و وارد فرهنگ سياسي ما کردند بايد دقت کنند که با نگه داشتن مداوم ملتي در حالت بحران رفته رفته اخلاقيات در آن جامعه سقوط ميکند.وقتي پيوسته شعار مرگ، لعنت و دشنام سر داده شود اخلاقيات ما سقوط ميکند. به نظر من درجامعه اي که معلمهاي اخلاق و در واقع نمايندگان مجلس آن چنين ادبياتي را جا انداخته اند گفتن يک لفظ «به جهنم» خيلي جاي دوري نميرود. مخصوصا اگر اين به جهنم به کساني گفته شود که سرتاپا نماد هتاکي هستند. روزنامه مدعي پيروي از دفتر مقام معظم رهبري را نگاه کنيد. روزي نيست که در اين روزنامه سرمقاله اي سراسر هتاکي،فحاشي وتعابير چاله ميداني با اسمهاي جعلي که خود همين نوعي خيانت به اهل قلم و فرهنگ است چاپ نشود. من فکر ميکنم که دنبال دريچه تنفس گشتن در اين هواي مسموم دشوار است و چنين اتفاقاتي خيلي عجيب و غريب نيست. يک آقايي از دست يک عده عصباني بود، در جوابشان برگشت و گفت به جهنم.
به عنوان يک فعال حوزه ادبي و فرهنگي، عملکرد يکساله وزارت فرهنگ و ارشاد را با توجه به وعدههاي انتخاباتي رئيس جمهور چگونه ارزيابي ميکنيد؟
کار فرهنگي در مملکت ما کار ساده اي نيست. در کشور ما فرهنگ مدعي زياد دارد. نهادهاي موازي بسياري وجود دارد. بر روي فرهنگ مراقبت امنيتي وجود دارد.هرکسي در اين عرصه هر چقدر هم وزير فرهيخته؛ ادب مند و سخن سنجي باشد در مواجهه با اين همه آدمي که از مقام نظامي گرفته تا نماينده مجلس پا برهنه وارد مباحث ادبي ميشوند لنگ مياندازد. در اين عرصه کار فرهنگي و هنري کردن کار دشواري است. به نظر من سخت ترين خاکريز دولت آقاي روحاني خاکريز فرهنگي ايشان است. اين عرصه فعلا با تهوّر و شجاعت جناب آقاي جنتي پيش ميرود اما اين کافي نيست. به نظر من اهالي فرهنگ بايد با وزارتخانه فرهنگ و ارشاد قلب و جان مشترکي داشته باشند که اينطور نيست متاسفانه.بايد حاشيهها را آرام کرد که هنوز اين اتفاق نيفتاده است.
از حاشيههاي حوزه فرهنگي صحبت کرديد. به نظر ميرسد يکي از اين حاشيههاي حوزه ادبيات تقسيم بندي اي با عنوان شاعران انقلابي و غير انقلابي است که از سوي بسياري از شاعران طيفي خاص شنيده ميشود. شما اساسا به اين چنين تقسيم بنديهايي اعتقاد داريد ؟ اگر نه به نظر شما راه حل حاشيههايي اين چنيني چيست؟
ما پديده اي به نام «شاعر دولتي» داريم. نميتوان منکر آن شد. شاعر دولتي کسي است که سياست گذاري در آثارش بر اساس سياست گذاري ديپلماتهاي ما است. به عنوان مثال امروز ميبينيم که منطقه به هيجان در آمده است.در منطقه خاور ميانه اتفاقات عجيب و غريبي در حال وقوع است. وزارت امور خارجه ما فقط درباره چند نقطه موضع گيري ميکند. اگر شاعر ما نيز فقط درباره همان چند نقطه موضع گيري کند به اين ميگويند شاعر دولتي. در واقع شاعر وقتي دنباله رو اهل سياست ميشود شاعر دولتي است. شاعري که اجازه ندهد صداهاي متفاوت شنيده شود، مشاورههاي غلطي را به نظام بدهد، جلوي آزادي فکر را بگيرد و فقط فضاي توليد اثر را براي خودش بخواهد اين شاعر شاعري دولتي است. ما اين گونه شاعران دولتي را داريم که با اسم وفاداري به آرمانهاي انقلاب، با اسم دلسوزي و يا با مظلوم نمايي کردن اجازه نفس کشيدن را به صداهاي ديگر را نميدهند. ولي لزوما اين شاعران دولتي جزو شاعران انقلاب نيستند و در فضاهاي ديگري سير ميکنند. اسمشان شاعر دولتي نيست ولي رفتار و عملکردشان دولتي است. يعني نميخواهند صداهاي متفاوت را بشنوند و فقط به شنيده شدن يک صدا اعتقاد دارند. اگر با اين نگاه دنبال کنيم به نظر من شاعر حزبي با شاعر دولتي هيچ فرقي نميکند. شاعر حزبي که به منافع حزب و جريان سياسي خود فکر ميکند با شاعري که به منافع وزارت خارجه فکر ميکند هيچ فرقي ندارد. شاعر بايد به منافع انساني فکر کند و نگاه يک شاعر بايد کاملا نگاهي انساني باشد.
شما جلسات و برنامههاي گوناگوني در فرهنگسراهاي مختلف مثل ارسباران داشته ايد که شعرخواني و اجراي موسيقي جزو بخشهاي اين برنامهها بوده است. نظر شما درباره رويکرد تازه شهرداري که در آن کلاسهاي موسيقي را به بهانه پايين بودن سطح کلاسها لغو ميکند در حالي که از طرف ديگر وزير فرهنگ در کنسرتهاي مختلفي حضور پيدا ميکند و با اهالي شناخته شده موسيقي ديدار ميکند چيست؟ اين رويکرد دوگانه سازمانها به موسيقي را چگونه ميبينيد؟
به نظر من حقيقت امر اين است که سازمان فرهنگي - هنري شهرداري تهران موسيقي را در جهت ماموريت خود ميخواهد. اين موضوع خيلي صريح بيان شده است و از فحواي مصاحبهها و گفتههاي رؤساي فرهنگي-هنري شهرداري تهران متوجه شديم که اين افراد قانونا اعتقاد دارند که يک نهاد فرهنگي مبلغ هستند وبايد در جهت مأموريتهاي خود کار بکنند و موسيقي را نيز در جهت مأموريتهاي خود ميخواهد همانطور که صداوسيما نيز تعريف خاصي براي انتشار و تأليف آثار هنري دارد. به اين معنا که داعيه اين را ندارند که از ادبيات و هنر به طور عموم حمايت کنند. آنها ميگويند که از هنر و ادبياتي حمايت ميکنيم که در خدمت مأموريتهاي فرهنگي ما باشد. بنابراين با اين تعريفي که از مديريت دارند ممکن است کلاسهاي آموزش موسيقي را تعطيل کنند. ممکن است تمرين تفکيک جنسيتي کنند. آزموني که به نظر من بارها و بارها در آن شکست خورده و مضحکه شده اند اما متأسفانه براي اين که همين حواشي(منظور من از حواشي يعني جريانهايي که فکر ميکنند دلواپس پياده کردن احکام ديني هستند) را به آرامش برسانند مديران فرهنگي مجبور شده اند از ابزارهاي بسيار ساده لوحانه اي استفاده کنند با اين تصور که با اين کارها معنويت بيشتر در جامعه ترويج ميشود و به دين داري و رفتار ديني بيشتر توجه ميشود. اين اتفاقات به نظر من بيشتر آب بر روي آتش ريختن افراطيها است. يک استراتژي است و اصلا پشت آن اعتقادي وجود ندارد.
قطعا خيلي از عقلايي که پشت اين طرحها هستند خودشان ميدانند که اين پروژه تفکيک جنسيتي شکست خورده است و تنها راه حل آن اين است که بايد فرهنگ را بالا برد.در جامعه اي که فرهنگ بالايي دارد از اين دست اتفاقاتي که اين آقايان نگران آن هستند و از آن وحشت دارند نميافتد. بايد صبر کنند و اين اتفاق تلفاتي نيز دارد. پروسه فرهنگ مند کردن يک ملت قطعا تلفاتي دارد. بايد فضاها را رفته رفته باز کرد تا مردم با قدرت انتخاب و ريسک اين کار را بکنند و کم کم صلاحيت لازم رشد بکند. بي شک اين مسير مطمئن تر است و به مقصد هم ميرسد. اين مسير بهتر از مسيرهاي کوتاهي است که بايستي از آنها برگشت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]
صفحات پیشنهادی
توضیحات فرماندار کرج درباره تدفین سیمین بهبهانی |اخبار ایران و جهان|TABNAK
توضیحات فرماندار کرج درباره تدفین سیمین بهبهانی فرماندار کرج گفت به دلیل نبود قبر در امامزاده طاهر ع سیمین بهبهانی در این مکان مقدس دفن نمیشود کد خبر ۴۲۷۹۱۳ تاریخ انتشار ۳۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۳ ۵۸ - 21 August 2014 فرماندار کرج گفت به دلیل نبود قبر در امامزاده طاهر ع سیمین بهغلامرضا امامی در نشست بررسی ادبیات مقاومت فلسطین عنوان کرد تجسم ادبیات مقاومت در همه جهان، فلسطین است/ عدم معر
غلامرضا امامی در نشست بررسی ادبیات مقاومت فلسطین عنوان کردتجسم ادبیات مقاومت در همه جهان فلسطین است عدم معرفی فرهنگ ادبی و اصیل ایرانی به جهانغلامرضا امامی با اشاره به این مطلب که تاکنون فرهنگ ادبی و اصیل ایرانی را به جهان معرفی نکردهایم گفت تجسم ادبیات مقاومت در همه جهان درسیمین بهبهانی با شعر و موسیقی بدرقه شد |اخبار ایران و جهان
سیمین بهبهانی با شعر و موسیقی بدرقه شد کد خبر ۴۲۷۹۹۴ تاریخ انتشار ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۳ - 22 August 2014 پیکر سیمین بهبهانی با شعر و موسیقی و حضور دوستدارانش از تالار وحدت به سمت آرامگاه خانوادگی این شاعر غزلسرا در بهشت زهرا س تشییع شد به گزارش ایسنا مراسم تشییع پیکر سیمینکارشناسان مذهبی با عقاید عجیب در صداوسیما |اخبار ایران و جهان
کارشناسان مذهبی با عقاید عجیب در صداوسیما حضور افراد كج سليقه در برنامههاي مذهبي صدا و سيماي جمهوري اسلامي به نفع اين سازمان و مصالح جامعه نيست کد خبر ۴۲۸۲۰۶ تاریخ انتشار ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۶ ۴۰ - 23 August 2014 حضور افراد كج سليقه در برنامههاي مذهبي صدا و سيماي جمهوري اسلامنمایشنامههای ایران در ادبیات جهانی جایگاهی ندارد
یک کارگردان تئاتر نمایشنامههای ایران در ادبیات جهانی جایگاهی ندارد نمایشنامههای ایران به دلیل انعکاس پیدا نکردن در عرصه جهانی در ادبیات جهان جایگاهی ندارد حسن دادشکر کارگردان تئاتر در گفتگو با خبرنگار تئاتر باشگاه خبرنگاران گفت با توجه به اینکه نمایشنامههای ایرانی به زبان فنوشتافزار و سلامت تحصيلي فرزندان |اخبار ایران و جهان
نوشتافزار و سلامت تحصيلي فرزندان نوشت افزارهاي حاوي نمادهاي فرهنگ بيگانه كه مسير آسان و كم هزينهاي را براي ورود و توزيع در سراسر كشور پيشرو دارند و گاهي توسط توليدكنندگان داخلي نيز به بهانه برخورداري از مشتري بيشتر و رايگان بودن اقتباس تكثير ميشوند از مصاديق تاثيرگذاري فبرنامه تشییع سیمین بهبهانی اعلام شد |اخبار ایران و جهان|TABNAK
برنامه تشییع سیمین بهبهانی اعلام شد پیکر سیمین بهبهانی صبح فردا جمعه از مقابل تالار وحدت به سمت بهشت زهرا س تهران تشییع میشود کد خبر ۴۲۷۷۱۷ تاریخ انتشار ۳۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۵ - 21 August 2014 پیکر سیمین بهبهانی صبح فردا جمعه از مقابل تالار وحدت به سمت بهشت زهرا س تهران تشییفرهادی رئیس هیئت داروان جشنواره بوسان شد |اخبار ایران و جهان
فرهادی رئیس هیئت داروان جشنواره بوسان شد کد خبر ۴۲۸۰۰۱ تاریخ انتشار ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۰ - 22 August 2014 اصغر فرهادی به عنوان رئیس هیئت داوران نوزدهمین جشواره فیلم بوسان انتخاب شد به گزارش ایسنا مسئولان برگزاری نوزدهمین دوره از جشنواره بینالمللی فیلم بوسان امروز اعلاحسین علیزاده:مسئولان همدل نیستند |اخبار ایران و جهان
حسین علیزاده مسئولان همدل نیستند حسین علیزاده با بیان اینکه بنده مسئولان کشور را نه تنها در حل مشکلات موسیقی بلکه در حل موضوعات دیگر هنرمندان یکدست و همدل نمیبینم خاطر نشان کرد اکنون شاهد هستیم که دوستداران و دلسوزان عرصه هنر که برای پیشرفت آن تلاش میکنند در یک جبهه و مخالفاکارگردان «پدرسالار» درگذشت |اخبار ایران و جهان
کارگردان پدرسالار درگذشت کد خبر ۴۲۸۱۹۱ تاریخ انتشار ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۲ ۵۸ - 22 August 2014 اکبر خواجویی کارگردان پدرسالار ساعاتی پیش درگذشت مجید سعیدی بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با تایید خبر درگذشت اکبر خواجویی گفت متاسفانه وی نیم ساعت پیش دارفانینامه آیت الله مکارم شیرازی به پاپ فرانسیس |اخبار ایران و جهان|TABNAK
نامه آیت الله مکارم شیرازی به پاپ فرانسیس حضرت آیت الله مکارم شیرازی در نامه ای به پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان تاکید کرد اگر حمایت های مالی و تدارکاتی و تسلیحاتی برخی کشورهای غربی و دولت های سرسپرده منطقه نبود گروه داعش و امثال آن امکان ادامه حیات و جنایت و خونریزی وسیعجهانبینی متضاد دو غول ادبیات واقعگرای ایران
جمعه ۱۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۰ ۵۷ یک پژوهشگر با مقایسه نخستین داستانهای احمد محمود و اکبر رادی از جهانبینی متضاد این دو نویسنده در پایانبندی نخستین داستانهایشان نوشته است به گزارش بخش ادبیات خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در مطلب جهانبینی متضاد دو غول ادبیات واقعگرای ایرانسیلابهای اخیر به هامون جان تازه بخشید |اخبار ایران و جهان|TABNAK
سیلابهای اخیر به هامون جان تازه بخشید تالاب هامون طی سالهای گذشته از بیآبی رنج برده است اما در حال حاضر سیلابهای سال گذشته باعث شده کمی از مشکلات این آبی کاسته شود کد خبر ۴۲۷۹۳۷ تاریخ انتشار ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۷ ۴۳ - 22 August 2014 تالابها شریانهای حیاتی محیط زیست محسوب مبخشی از تحریمهای صنعت پتروشیمی لغو شد |اخبار ایران و جهان|TABNAK
بخشی از تحریمهای صنعت پتروشیمی لغو شد بخشی از تحریمهای اقتصادی از جمله صنعت پتروشیمی براساس اقدام مشترک ایران و گروه 1 5 لغو شد کد خبر ۴۲۷۴۷۵ تاریخ انتشار ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۹ - 20 August 2014 بخشی از تحریمهای اقتصادی از جمله صنعت پتروشیمی براساس اقدام مشترک ایران و گروه 1گروههای سیاسی باید به قانون اساسی عراق پایبند باشند |اخبار ایران و جهان
گروههای سیاسی باید به قانون اساسی عراق پایبند باشند کد خبر ۴۲۸۰۱۸ تاریخ انتشار ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۹ - 22 August 2014 نخست وزیر مکلف عراق ضمن درخواست از مسیحیان عراق برای عدم ترک این کشور گفت گروههای سیاسی باید به قانون اساسی پایبند باشند به گزارش ایسنا به نقل از شبکهافق سیاسی جدید «نتانیاهو» ائتلاف با حکام عرب |اخبار ایران و جهان
افق سیاسی جدید نتانیاهو ائتلاف با حکام عرب کد خبر ۴۲۸۱۲۱ تاریخ انتشار ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۹ ۱۲ - 22 August 2014 یک روزنامه صهیونیستی در شماره امروز خود نوشت که افق سیاسی جدید نخستوزیر این رژیم مبتنی بر ایجاد ائتلافهای غیررسمی جدید با حکام عرب است نه تغییر در رویکرد تل آویو دبرداشت بخشی از بدهی زنجانی توسط یک بانک |اخبار ایران و جهان
برداشت بخشی از بدهی زنجانی توسط یک بانک بانکها در بحث بدهکاران بانکی هیچ وقت از خود صداقت نشان ندادهاند و تاکنون به طور رسمی و دقیق میزان مطالبات خود را بیان نکردهاند تاکنون چشم بنده به اسامی مسئولان ارشد دولت قبل به عنوان بدهکار بانکی نخورده است کد خبر ۴۲۸۱۸۹ تاریخ انتشار-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها