محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842008325
بروز یک بیماری جدید در نظام تجاری
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: بروز یک بیماری جدید در نظام تجاری
قائممقام بانک مرکزی با تاکید بر ضرورت حرکت به سمت متعادلسازی بازارها، از بروز یک «بیماری» در نظام تجاری کشور در سالهای گذشته خبر داد. به گفته وی، از انتهای سال 1383 به بعد و در نتیجه برخی سیاستها، «شاخص تعادل بازرگانی» که نسبت صادرات به واردات را نشان میدهد، تا حدود «سهدهم» کاهش یافت. کمیجانی با اشاره به رشد صادرات غیرنفتی در ماههای اخیر، بافت این صادرات را به دلیل غلبه «خامفروشی»، همچنان «آسیبپذیر» دانست.
کد خبر: ۴۲۶۹۳۷
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۷:۴۴ - 19 August 2014
دو مقام مسوول در حوزه پولی کشور به تشریح برنامههای بانک مرکزی و مجموعه اقتصادی دولت برای ایجاد تعادل در شاخصها، سیاستهای اقتصادی و بخشهای مختلف دستگاه اجرایی پرداختند.
به گزارش دنیای اقتصاد، روز گذشته ولیالله سیف با بیان اینکه «بانک مرکزی مقابله با تورم و رکود را به صورت همزمان و متعادل پیش میبرد و به دنبال افراط و تفریط نیست»، تاکید کرد: «هر کدام از مسوولان بخشی، اهدافی را در حوزههای خود دنبال میکنند و در این بین، بانک مرکزی حفظ انسجام در مجموعه دولت و هدایت سیاستها به سمت ثبات را دنبال میکند.» تاکید مسوولان بانک مرکزی بر ایجاد تعادل در اقتصاد و سیاستها، در حالی است که در سالهای گذشته، مجموعه سیاستهای انبساطی پولی و مالی در کنار افزایش قابل توجه درآمدهای ارزی حاصل از صادرات نفت، به بروز وضعیتی «ویژه» و «نامتعادل» در اقتصاد کشور منجر شد که نتیجه آن «تورم بالای داخلی»، «انحراف گسترده منابع»، «ثبات ناپایدار نرخ ارز» و «وابستگی گسترده به واردات» بود.
وضعیتی که قائم مقام بانک مرکزی، آن را چنین توصیف میکند: «وقتی اقتصاد بهگونهای سیاستگذاری میشود که شکاف بزرگی بین صادرات و واردات ایجاد میشود، دشمن به جای آنکه لشکرکشی کند، با وضع تحریمها کمهزینهترین جنگ را در اقتصاد ما به راه میاندازد.» این مقام اقتصادی پس از اینکه به اهمیت و ضرورت «افزایش ثروت و رفاه ملی» اشاره کرد، تنها راه افزایش ثروت ملی را «توسعه تجارت» دانست. کمیجانی اما در ادامه با اشاره به تغییرات «شاخص تعادل بازرگانی» در سالهای گذشته، از بروز یک «بیماری» در تجارت خارجی کشور خبر داد. به گفته او، «مقدار شاخص تعادل بازرگانی که نسبت صادرات به واردات را نشان میدهد، باید معادل یک باشد اما در سالهای 83 تا 92، این نسبت بین 4/ 0 تا 3/ 0 بوده است؛ یعنی میزان صادرات ما یکسوم واردات بوده است که بیانگر بروز یک بیماری در شاخص تعادل بازرگانی خارجی کشور است.» این در حالی است که در حال حاضر نیز، یکی از محورهای بسته سیاستی دولت برای خروج از رکود، افزایش تقاضا ازطریق «تقویت صادرات غیرنفتی» عنوان شده است.
کمیجانی با بیان اینکه «بافت صادرات غیرنفتی ایران آسیبپذیر است»، از «پایین بودن ارزش افزوده» و «خامفروشی» در صادرات غیرنفتی ایران انتقاد و تاکید کرد که «باید از صادرات کالای خام به سمت کالای تکنولوژیک برویم تا زمینه ورود به بازار جهانی را فراهم کنیم.» این در حالی است که به گفته سیف، بانک مرکزی تلاش کرده در سال جاری بهگونهای برنامهریزی کند که «خروج از رکود»، با تکیه بر منابع بانکها انجام شود، نه به شیوه گذشته با استفاده از «استقراض از بانک مرکزی.» سیف در این زمینه از تمهید راهکارهایی برای «تقویت توان تسهیلاتدهی شبکه بانکی» از یک سو و «اولویتبندی تسهیلات» از سوی دیگر اشاره و تاکید کرد که تلاش میشود پرداخت تسهیلات، به مواردی مثل «سرمایه در گردش» باشد که بالاترین بازدهی را برای اقتصاد به همراه دارد.
ایجاد تعادل بین تورم و رکود
رئیسکل بانک مرکزی گفت: برخی افراد رشد پایه پولی و نقدینگی در یک سال اخیر را مورد انتقاد قرار میدهند و برخی میگویند بانک مرکزی رکود را فدای تورم کرده است درحاليكه هدف ما ایجاد تعادل بین مهار تورم و خروج از رکود است. به گزارش خبرگزاری فارس، ولیالله سیف در خصوص اینکه آیا نرخ رشد حدودا 31 درصدی نقدینگی، سیاست کاهش تورم را مخدوش نخواهد کرد، اظهار کرد: تمام تلاش بانک مرکزی این است که یک حرکت منطقی و متعادل در کنترل نقدینگی و سایر متغیرهای پولی پیش گرفته و دچار افراط یا تفریط نشود.
وی افزود: هماکنون که این نقد مطرح میشود، بانک مرکزی با انتقادهاي زیادی مواجه است که اظهار میکنند سیاستگذار پولی در کنترل شدید نقدینگی و تمرکز عمده بر مهار تورم رکود را فراموش کرده است. رئیسکل بانک مرکزی با بیان اینکه بانک مرکزی سعی کرده تعادلی بین این دو دیدگاه ایجاد کند، تصریح کرد: هر کدام از مسوولان بخشی، نگاه ویژهای به حوزه کاری خود دارند و اهدافی را در حوزههای خود دنبال میکنند. در حالی که حفظ انسجام در باور مجموعه دولت و جهت دادن سیاستها به سمتی که ثبات را مدنظر داشته باشد، از اهداف بانک مرکزی است.
اتکا به بانکها به جای بانک مرکزی
رئیسکل بانک مرکزی ادامه داد: در این مدت بانک مرکزی توانسته ثبات را به اقتصاد کلان بازگردانده و تورم را کنترل کند و جهتگیریهای مشخصی را که نشاندهنده خروج تدریجی از رکود است نمایان کند. وی گفت: امیدواریم با اجرایی شدن برنامه دولت برای خروج غیرتورمی از رکود، این جهتگیری تکمیل و نهایی شود. سیف با اشاره به برنامههای بانک مرکزی برای کنترل نقدینگی اظهار کرد: برای اینکه در برنامه خروج از رکود نیازی به منابع بانک مرکزی نباشد، باید توان تسهیلاتدهی بانک بیشتر شود که به همین منظور چندین راهکار از جمله افزایش سرمایه بانکها، فروش املاک و مستغلات، تمرکز بر وصول مطالبات غیر جاری و فروش بخشی از بنگاههای زیرمجموعه بانکها در دستور کار قرار گرفته است.
او افزود: با این اقدامات توان تسهیلاتدهی بانکها از 240 هزار میلیارد تومان به 280 هزار میلیارد تومان در سال جاری افزایش مییابد. وی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات بانکی را اولویتبندی کردهایم، افزود: اولویت اصلی نظام بانکی باید تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی باشد؛ زیرا همه زیرساختها برای فعالیت این بنگاهها آماده است و در مدت کوتاهی به تولید میرسد؛ این نوع تسهیلات بالاترین بازدهی را خواهد داشت. رئیس شورای پول و اعتبار با بیان اینکه هدف ما جلوگیری از هدررفت منابع بانکی و تامین مالی تولید است، تاکید کرد: با مدل طراحیشده، نقدینگی قابل کنترل خواهد بود. سیف در پاسخ به این سوال که آیا برای پایه پولی و نقدینگی رقم خاصی را هدفگذاری کردهاید، گفت: وقتی هدفگذاری برای پرداخت 280 هزار میلیارد تومان تسهیلات در سال جاری میشود، بهنوعی نقدینگی و پایه پولی به تبع آن کنترل خواهد شد، اما نرخ قطعی برای رشد پایه پولی و نقدینگی فعلا در نظر گرفته نشده است.
توسعه واردات در پی انبساط مالی
همچنین به گزارش خبرگزاریها، اکبر کمیجانی نیز صبح دیروز در چهارمین همایش صادرات غیرنفتی خاطرنشان کرد: باید سیاستهایی در جهت افزایش ثروت ملی در نظر گرفت؛ چراکه زمانی پسانداز و ثروت مردم به نگه داشتن طلا خلاصه میشد، اما اکنون رسیدن به این هدف جز با توسعه تجارت امکانپذیر نیست.
وی با تاکید بر اینکه حمایت از صادرات نقش مهمی برای ورود به تجارت جهانی ایفا میکند، خاطرنشان کرد: این هوشیاری که اتکا به درآمدهای نفتی آسیبزا است، از ابتدای انقلاب در بین نخبگان اقتصادی و سیاستگذاران وجود داشته و در کنار آن دولتها بنا به شرایط زمانی و اقتصادی خودشان سیاستهایی را در راستای حمایت از صادرات در پیش گرفتهاند؛ اما همواره اتفاقاتی مانع از بروز آن شده است. قائممقام بانک مرکزی به این نکته اشاره کرد که بهرغم افزایش درآمدهای نفتی کشور از سال 83 تا کنون به دلیل ضعف مدیریت نهتنها نتوانستیم از درآمد نفتی بالغ بر 650میلیارد دلار استفاده کنیم؛ بلکه به بدترین شکل سیاستهای راحتطلبانه را در پیش گرفتیم.
تا جایی که سیاستهای انبساطی مالی به توسعه واردات دامن زد. برخی میگویند وارداتی را که به رونق تولید کمک کند و منجر به صادرات با ارزش افزوده شود رد نمیکنیم، اما عملا شواهدی وجود دارد که نشان میدهد با افزایش واردات و تزریق به تولید، ارزیابی خوبی از عملکرد اقتصاد نداریم؛ تا جایی که در سالهای گذشته صادرات بدون نفت ما به مرز منفی 60 میلیارد دلار رسید و در عمل ابزاری در اختیار دشمن قرار دادیم.
وی ادامه داد: وقتی اقتصاد بهگونهای سیاستگذاری میشود که شکاف بزرگی بین صادرات و واردات ایجاد میشود، دشمن به جای آنکه لشکرکشی کند، با وضع تحریمها کم هزینهترین جنگ را دراقتصاد ما به راه میاندازد، اما در دولت جدید به دنبال راهکاری برای عبور از این وضعیت هستیم.
عدم تناسب تغییرات ارزی با تفاضل تورم
کمیجانی با اشاره به تدوین بسته سیاستهای اقتصادی دولت برای خروج غیرتورمی از رکود اظهار کرد: برای حل مشکلات اقتصادی کشور از تفکر حاکم میان نخبگان و سیاستگذاران اقتصادی استفاده شده و در کنار آن اعضای اتاقهای بازرگانی نیز نقش بسزایی را ایفا کردهاند. معاون بانک مرکزی به نقش قیمت نفت در ثبات نرخ ارز اشاره کرد و گفت: در سالهای 78 و 79 وقتی برنامه سوم توسعه در حال شکلگیری بود، درآمدهای نفتی به زیر 10 دلار در هر بشکه رسید که هشداری به برنامهریزان اقتصادی کشور بود و با مراقبتهای خوب رشد اقتصادی به 6 درصد رسید و نرخ بیکاری و تورم کاهش پیدا کرد؛ در عین حال زمینه برای اجرای سیاستهای یکسانسازی نرخ ارز فراهم شد. وی ادامه داد: انتظار میرفت سیاستهای ارزی اعلام شده که بر مبنای نظام شناور مدیریت شده ارزی بود، در سالهای بعد نیز ادامه پیدا میکرد تا یکسانسازی ارزی با اجرای تناسب نرخ ارز با تفاضل تورم در داخل و خارج حفظ شود.
کمیجانی از عزم جدی دولت جدید برای اصلاح قوانین و مقررات برای حمایت از تولید خبر داد و گفت: امیدواریم در دل سیاستهایی که تولید را هدف قرار داده، صادرات هم مورد توجه قرار گیرد. گاهی منتقدان به دولت و بانک مرکزی خورده میگیرند که برای مهار تورم به رکود بیاعتنایی شده است. در حالی که این چنین نبوده و اگر به عملکرد پولی نگاه کنیم، انضباط پولی حاکم شده است. قائم مقام بانک مرکزی به آمار رشد نقدینگی در 4 ماهه ابتدای امسال اشاره کرد و گفت: نقدینگی نسبت به دوره مشابه 31 درصد رشد داشته که بخشی از آن مربوط به گردش مالی موسسات اعتباری بدون مجوز است.
بیماری در «شاخص تعادل بازرگانی»
کمیجانی داشتن نظام ارزی منسجم و نرخ ارز ثابت و پایدار را در پی مهار تورم ممکن دانست و گفت: امیدواریم هزینه تولید و تامین مالی کاهش یابد تا ثبات در نرخ ارز هم ایجاد کند؛ چراکه بهرغم رشد درآمد نفتی در 5 تا 6 سال اخیر، با رشد منفی سرمایهگذاری روبهرو بودهایم. به این معنا که فرصتهای شغلی هم ایجاد نشده است و در ترکیب جمعیتی فارغالتحصیلان با بیکاری زیادی مواجه بودیم. حتی در حفظ سرمایهگذاریهای انجام شده هم دقتی صورت نگرفته است. قائممقام بانک مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود به شاخص تعادل بازرگانی اشاره کرد و گفت: وقتی به آمار صادرات و واردات نگاه کنیم شاهد یک بیماری درشاخص تعادل بازرگانی هستيم که باید نسبت صادرات به واردات یک باشد، اما در سالهای 83 تا 92،معادل 4/0 تا 3/0 بوده است؛ یعنی میزان صادرات ما یک سوم واردات بوده است. به گفته کمیجانی، این موضوع نشان میدهد صادرات با ارزش افزوده بالا نیست و خامفروشی نقش اصلی را بازی میکند. اگرچه صادرات غیر نفتی طی این مدت با توفیق همراه بوده، اما بافت آن آسیبپذیر است و باید از صادرات کالای خام به سمت کالای تکنولوژیک برویم تا زمینه ورود به بازار جهانی را فراهم کنیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]
صفحات پیشنهادی
دو ماموریت جدید برای دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام
دو ماموریت جدید برای دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام تهران- ایرنا- دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ماموریت های جدیدی که بر عهده این دبیرخانه گذاشته شده است گفت طی دو سال اخیر دو وظیفه سیاست های مشورتی و نظارت به ماموریت های دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام افزوده شده است بفارس گزارش میدهد نقشه راه جدید غرب در افغانستان؛ حمایت از تروریستها و تداوم حضور نظامی
فارس گزارش میدهدنقشه راه جدید غرب در افغانستان حمایت از تروریستها و تداوم حضور نظامیمقامات بلندپایه افغانستان اذعان دارند که تروریستها در 13 سال گذشته توسط نظامیان آمریکایی و انگلیسی حمایت شده و ادامه حضور این نظامیان میتواند سبب تداوم فعالیتهای تروریستی در این کشور شود بهمحسن رضایی خبر داد: دو ماموریت جدید برای دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام
محسن رضایی خبر داد دو ماموریت جدید برای دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظامدبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ماموریتهای جدیدی که بر عهده دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام گذاشته شده گفت در دوره جدید بحث نظارت و تقویت آن را به طور جدی در دستور کار قرار دادهایم به گزارش گروه سیاسرای مجلس جدید لیبی به انحلال همه گروههای شبه نظامی این کشور
رای مجلس جدید لیبی به انحلال همه گروههای شبه نظامی این کشورنمایندگان مجلس جدید لیبی طرح انحلال همه گروههای شبه نظامی تشکیلات نظامی انقلابیون سابق در این کشور را تصویب کردند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری رویترز پارلمان لیبی با انحلال گروههای شبهنظامی حاضر در اتجدید نظر برخی مسؤولان در رفتارهای خود لازمه استمرار مشی علوی در نظام است
معاون سیاسی اجتماعی استانداری تهران تجدید نظر برخی مسؤولان در رفتارهای خود لازمه استمرار مشی علوی در نظام است خبرگزاری رسا ـ معاون سیاسی اجتماعی استانداری تهران گفت در نظام جمهوری اسلامی باید از وجود نخبگان تحصیل کرده مومن و متعهد که شایستگی خدمت به مردم را دارند استفاده شود و«بیماری روانی» تهدید جدید برای کودکان غزه + ویدئو
بیماری روانی تهدید جدید برای کودکان غزه ویدئو اولین علائمی که ما در کوکان غزه مشاهده می کنیم وحشت زدگی و ترس زیاد است بچه ها اکثرا به پدر و مادر می چسبند چون فقط اینطور احساس امنیت می کنند به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس بین الملل جام نیوز هزاران کودک فلسطینتصاویرجدیدترین نمایشگاه تجهیزات نظامی روسیه
تصاویرجدیدترین نمایشگاه تجهیزات نظامی روسیه نمایشگاه فن آوری های نظامی تسلیحات و تجهیزات نظامی روسیه در شهر ژوکوفسکی در نزدیکی مسکو از روز ۱۳ آگوست شروع شد در این نمایشگاه در اقدامی کم سابقه نمونه هایی از خودروهای نظامی سیستم چندکاره موشک های زمینی و تانک های پبشرفته به نمایش گدرحال بروز رسانی/ غزه؛ دفاع در روز 28 تحلیلگران ارشد آمریکایی در مورد جنگ غزه چه میگویند؟/محسن رضایی: مهم نی
درحال بروز رسانی غزه دفاع در روز 28تحلیلگران ارشد آمریکایی در مورد جنگ غزه چه میگویند محسن رضایی مهم نیست سلاح از کجا به غزه میرسد مهم اتکا مقاومت به خودش در تولید سلاح است رونمایی مقاومت از سلاح جدید 1848 شهید تاکنونروز بیست و هشتم جنگ در غزه در حالی آغاز شده که حتی متحدابروز قوز قرنیه در سنین 16 تا 24 سالگی/ بیماری که در 4 مرحله پیشرفت می کند
اجتماعی بهداشت و سلامت بروز قوز قرنیه در سنین 16 تا 24 سالگی بیماری که در 4 مرحله پیشرفت می کند رئیس انجمن علمی اپتومتری ایران با اشاره به اینکه ژنتیک در بروز بیماری قوز قرنیه موثر است به معرفی روشهای جدید تشخیص و درمان این بیماری پرداخت به گزارش خبرنگار مهر دکتر علی میرزاجاعضو کمیسیون مشترک ستادهای انتخاباتی افغانستان خبر داد جدیدترین توافقات 2 تیم انتخاباتی؛ برگزاری لویه جرگه و تغ
عضو کمیسیون مشترک ستادهای انتخاباتی افغانستان خبر دادجدیدترین توافقات 2 تیم انتخاباتی برگزاری لویه جرگه و تغییر نظام افغانستانعضو کمیسیون مشترک 2 ستاد انتخاباتی افغانستان که از هفته گذشته به منظور بحث روی جزئیات طرح تشکیل دولت وحدت ملی تشکیل شده از توافق روی برگزاری لویه جرگه وتوزیع کارت شرکت در آزمون دورههای کاردانی نظام جدید فنی و حرفهای از امروز
توزیع کارت شرکت در آزمون دورههای کاردانی نظام جدید فنی و حرفهای از امروزکارت شرکت در آزمون دورههای کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفهای و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی سال ۹۳ از امروز دوشنبه ۲۰ مرداد بر روی سایت سازمان سنجش قرار میگیرد به گزارش خبرنگار گروه دانشآزمون رشته های کاردانی نظام جدید 24 مرداد برگزار می شود
آزمون رشته های کاردانی نظام جدید 24 مرداد برگزار می شود تهران - ایرنا - براساس برنامه زمانی پیش بینی شده سازمان سنجش کشور آزمون رشته های دوره کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای و موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیر دولتی سال 1393 در صبح روز جمعه 24 مرداد در 168 شهرستان برگزانظام مراقبت بیماری دنگ در خوزستان اجرایی شد
نظام مراقبت بیماری دنگ در خوزستان اجرایی شد اهواز - ایرنا - سرپرست مدیریت پیشگیری از بیماری های مرکز بهداشت خوزستان از اجرایی شدن نظام مراقبت بیماری دنگ در استان خبر داد همایون امیری دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت نظام مراقبت شامل گزارش دهی و تجزیه و تحلیل دادهنایب رئیس شورای عالی نظام پزشکی کشور: 68 درصد مرگ و میرها در کشور مربوط به بیماریها است
نایب رئیس شورای عالی نظام پزشکی کشور 68 درصد مرگ و میرها در کشور مربوط به بیماریها استنایب رئیس شورای عالی نظام پزشکی کشور با بیان اینکه 68 درصد مرگ و میرها مربوط به بیماریها است گفت بیش از 76 درصد میزان مرگ و میرها مربوط به بیماریهای غیر واگیر است به گزارش خبرگزاری فارس ازبا حکم وزیر جهاد کشاورزی رئیس جدید سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان معرفی شد
با حکم وزیر جهاد کشاورزیرئیس جدید سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان معرفی شدرئیس جدید سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان با حکم وزیر جهاد کشاورزی معرفی شد به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان مسئول نمایندگی ولیفقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان ستجاری سازی یافته های تحقیقاتی از رسالت های دانشگاه آزاد/ افتتاح مرکز درمان بیماری های خاص در آبان ماه سال جاری
استانها مرکز سمنان دزیانیان تجاری سازی یافته های تحقیقاتی از رسالت های دانشگاه آزاد افتتاح مرکز درمان بیماری های خاص در آبان ماه سال جاری شاهرود – خبرگزاری مهر رئیس دانشگاه آزاد واحد شاهرود با اشاره به این که تجاری سازی یافته های تحقیقی یکی از ارسالت های دانشگاه آزاد است گتولید داروی جدید درمان طاسی در بیماری خودایمنی
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۶ محققان مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا سلولهای ایمنی مسؤول نابودی فولیکولهای مو در بیماران مبتلا به آلوپشیا آرتا را شناسایی کردند به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا این شرایط نوعی بیماری خودایمنی است که موجب ریختن مو میشود هماکن-
اقتصادی
پربازدیدترینها