تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  انبر مناسب دستگاه تسمه کش اگر نگاهی به یک یخچال یا اجاق گازی که در کارتن است بیندازید، تسمه هایی د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868715378




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گلایه‌های پیشکسوت موسیقی از وزارت ارشاد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: گلایه‌های پیشکسوت موسیقی از وزارت ارشاد
خواننده و آهنگساز پیشگام موسیقی ایرانی در تشریح تازه ترین فعالیت‌های خود از کم‌توجهی مسوولان وزارت ارشاد در صدور مجوز کتابش انتقاد کرد.
کد خبر: ۴۲۶۱۴۷
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۷ - 16 August 2014


خواننده و آهنگساز پیشگام موسیقی ایرانی در تشریح تازه ترین فعالیت‌های خود از کم‌توجهی مسوولان وزارت ارشاد در صدور مجوز کتابش انتقاد کرد.

امین الله رشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هنوز برای انتشار کتابش در وزارت ارشاد با مشکل مجوز روبه‌روست، توضیح داد: متاسفانه در این مدت به هر دری می زنم امیدها بسته است اما هنوز امیدوارم بالاخره روزی درها گشوده شود و دولتمردان شرایط را برای ارائه خلاقیت و خلق اثر هنری در این آشفته بازار موسیقی فراهم کنند.

خواننده آلبوم «عطر گیسو» گفت: در چند سال اخیر اوضاع بر وفق مراد من نبود و من همچنان با مشکل مجوز انتشار تازه ترین کتابم بعد از کتاب های «عطر گیسو» و « از کاشان تا کاناری» مواجه هستم و این مشکل که از وزارت ارشاد دولت قبلی آغاز شد همچنان با تغییر دولت گریبان‌گیرم است و من در دولت تدبیر و امید هم باید با مشکل مجوز رو به رو شدم. با وجود نامه‌نگاری های من و دستور وزیر ارشاد برای تجدید نظر در این کتاب تالیفی، گویا به قول رضا امیرخانی لشگر اجنه در وزارت ارشاد حضور دارند و اجازه انتشار این کتاب را نمی دهند.

وی ادامه داد: سال 90 بود که به پیشنهاد یکی از دوستانم در روزنامه اطلاعات تصمیم گرفتم که کتاب 700 صفحه ای «ایران در رهگذر زمانه» را از طریق این موسسه مطبوعاتی به وزارت ارشاد برای صدور مجوز ارسال کنم اما از این ماجرا یک سال گذشت و هیچ اتفاقی هم نیفتاد تا اینکه آخرین بار در اسفند ماه سال گذشته بار دیگر برای صدور مجوز اقدام کردم اما دوستان نه تنها ایرادهای قبلی را دوباره به من گوشزد کردند بلکه ایرادهای دیگری هم به ماجرا اضافه کردند که دیگر امید چندانی برای انتشار نداشته باشم.

رشیدی تصریح کرد: برای من جالب است که این کتاب از سوی روزنامه اطلاعات با نظارت شخص حجت الاسلام دعایی برای صدور مجوز به وزارت ارشاد ارسال شد اما دوستان وقعی ننهادند و ما دیدیم اضافه بر آن ایرادها، انتقادهای دیگری نیز وارد کردند. تا اینکه در همین مراسم افطاری ماه رمضان امسال که توسط رییس جمهوری به سالن اجلاس سران دعوت شدیم من موضوع را به طور مستقیم با وزیر ارشاد در میان گذاشتم که پاسخ شنیدم: «مگر چاپ نشده؟»

وی افزود: من در جواب آقای وزیر گفتم: «دیگر منصرف شده ام» اما بازهم آقای جنتی توصیه کرد دوباره نامه ای بنویسم. من هم این کار را انجام دادم و اتفاقا نامه های دیگرم به وزرای قبلی را ضمیمه نامه جدید کرده و آن را ارسال کردم و در حال حاضر به من گفته اند نامه شما در دست بررسی است.

این خواننده بازمانده نسل طلایی دهه 30  و 40 موسیقی ایرانی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به  فعالیتهای موسیقایی خود نیز گفت: من سالهاست در مصاحبه ها و برنامه های زنده گفته ام که من تنها کسی هستم از نسل شکوفایی موسیقی ایران همچنان فعالیت می کنم و هم اکنون نیز آهنگ های جدیدی دارم که می تواند با کمی حمایت از سوی دولت و یا هر نهاد دیگری در اختیار نسل امروز موسیقی قرار گیرد اما متاسفانه نه متولی دلسوزی وجود دارد و نه هیچ مقام رسمی حاضر است پیرامون این دغدغه ها با من صحبت کند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن