تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:   
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868967668




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرماندار: جای صنایع تبدیلی در همدان خالی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرماندار: جای صنایع تبدیلی در همدان خالی است همدان - ایرنا - فرماندار همدان گفت: با توجه به اینکه این شهرستان قطب تولید سیب زمینی است جای کارخانه های صنایع تبدیلی در این شهرستان خالی است.


به گزارش ایرنا ˈعلی تعالیˈ روز شنبه در نشست شورای اشتغال و سرمایه گذاری همدان افزود: صنایع تبدیلی سرمایه گذاری سنگینی می خواهد و استقبال سرمایه گذار برای ورود به این بخش نیازمند پشتیبانی و حمایت دولت است.
وی با بیان اینکه بسیاری از تولیدات می توانند صنایع تبدیلی خوبی داشته باشند گفت: با توجه به اینکه همدان قطب تولید سیب زمینی است می توان واحد فعالی در زمین صنایع تبدیلی ایجاد کرد.
فرماندار همدان با بیان اینکه در حیطه اقتصادی باید کار دقیق و کارشناسانه انجام داد گفت: در سطح شهرستان باید با توجه به ظرفیت ها و فرصت ها ستادی برای حرکت هدفمند در جهت ایجاد اشتغال تشکیل داد.
تعالی یکی از مشکلات در زمینه اشتغال را پراکنده کاری توسط دستگاه های مختلف عنوان کرد و گفت: برخی از دستگاه ها به صورت هدفمند و متمرکز ورود پیدا نمی کنند و همین امر موجب نداشتن آمار دقیق از اشتغال است.
وی با بیان اینکه در قالی بافی افراد مختلفی ورود پیدا کردند و هر کدام برای خود بدون داشتن یک سیاست متمرکز عمل کردند افزود: در بخش قالی بافی می توان صنایع متعدد و بنگاه های کوچک ایجاد کرد.
به گفته فرماندار همدان در سال جاری از اعتبارات عمرانی دو میلیارد و 850 میلیون ریال برای آموزش قالب بافی در نظر گرفته شده است که این اعتبار می تواند در رونق و توسعه این صنعت اثرگذار باشد.
تعالی افزود: حدود 80 درصد از بیکاران از دانش آموختگان هستند و این یک زنگ خطر است که همه دستگاه های اجرایی باید بتوانند در این زمینه موفق عمل کنند.
وی سرمایه گذاری کلان را یکی از عوامل توسعه و ایجاد اشتغال عنوان کرد و گفت: جذب سرمایه گذار متناسب با وضعیت استان تاثیر زیادی در ایجاد اشتغال خواهد داشت.
وی اظهار کرد: دولت برای ایجاد اشتغال گام های مثبتی برداشته است که استان همدان نیز متناسب با سیاست های کشوری باید نقش خود را در این زمینه ایفا کند.
فرماندار همدان گفت: دولت در بخش تورم بسیار موثر عمل کرد و موفق شده است تورم را از 43 درصد به 25 درصد کاهش دهد.
معاون برنامه ریزی و عمرانی فرماندار همدان نیز گفت: هفت روستای این شهرستان شرایط لازم برای ایجاد صندوق خرد روستایی را دارد که این صندوق در اعطای تسهیلات خود اشتغالی به روستاییان و وام های ضروری به آنان نقش موثری دارد.
ˈمحمد علی محمدیˈ افزود: 52 طرح این شهرستان که دارای معوقات بانکی هستند مورد بررسی قرار گرفت که 21 طرح آن تعیین تکلیف شدند.
وی از آموزش 291 کارآموز توسط فنی و حرفه ای در 16 روستای این شهرستان خبر داد و گفت: این کارآموزان آموزش های پرورش زنبور عسل، نازک دوزی، پرورش دام و قالی بافی را فرا گرفتند.
سهمیه اعتبارات خوداشتغالی شهرستان همدان در سال گذشته حدود 73 میلیارد ریال بوده که 54 درصد آن برای اجرای 468 طرح تاکنون پرداخت شده است.
7523/576



25/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن