واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرماندار: جای صنایع تبدیلی در همدان خالی است همدان - ایرنا - فرماندار همدان گفت: با توجه به اینکه این شهرستان قطب تولید سیب زمینی است جای کارخانه های صنایع تبدیلی در این شهرستان خالی است.
به گزارش ایرنا ˈعلی تعالیˈ روز شنبه در نشست شورای اشتغال و سرمایه گذاری همدان افزود: صنایع تبدیلی سرمایه گذاری سنگینی می خواهد و استقبال سرمایه گذار برای ورود به این بخش نیازمند پشتیبانی و حمایت دولت است.
وی با بیان اینکه بسیاری از تولیدات می توانند صنایع تبدیلی خوبی داشته باشند گفت: با توجه به اینکه همدان قطب تولید سیب زمینی است می توان واحد فعالی در زمین صنایع تبدیلی ایجاد کرد.
فرماندار همدان با بیان اینکه در حیطه اقتصادی باید کار دقیق و کارشناسانه انجام داد گفت: در سطح شهرستان باید با توجه به ظرفیت ها و فرصت ها ستادی برای حرکت هدفمند در جهت ایجاد اشتغال تشکیل داد.
تعالی یکی از مشکلات در زمینه اشتغال را پراکنده کاری توسط دستگاه های مختلف عنوان کرد و گفت: برخی از دستگاه ها به صورت هدفمند و متمرکز ورود پیدا نمی کنند و همین امر موجب نداشتن آمار دقیق از اشتغال است.
وی با بیان اینکه در قالی بافی افراد مختلفی ورود پیدا کردند و هر کدام برای خود بدون داشتن یک سیاست متمرکز عمل کردند افزود: در بخش قالی بافی می توان صنایع متعدد و بنگاه های کوچک ایجاد کرد.
به گفته فرماندار همدان در سال جاری از اعتبارات عمرانی دو میلیارد و 850 میلیون ریال برای آموزش قالب بافی در نظر گرفته شده است که این اعتبار می تواند در رونق و توسعه این صنعت اثرگذار باشد.
تعالی افزود: حدود 80 درصد از بیکاران از دانش آموختگان هستند و این یک زنگ خطر است که همه دستگاه های اجرایی باید بتوانند در این زمینه موفق عمل کنند.
وی سرمایه گذاری کلان را یکی از عوامل توسعه و ایجاد اشتغال عنوان کرد و گفت: جذب سرمایه گذار متناسب با وضعیت استان تاثیر زیادی در ایجاد اشتغال خواهد داشت.
وی اظهار کرد: دولت برای ایجاد اشتغال گام های مثبتی برداشته است که استان همدان نیز متناسب با سیاست های کشوری باید نقش خود را در این زمینه ایفا کند.
فرماندار همدان گفت: دولت در بخش تورم بسیار موثر عمل کرد و موفق شده است تورم را از 43 درصد به 25 درصد کاهش دهد.
معاون برنامه ریزی و عمرانی فرماندار همدان نیز گفت: هفت روستای این شهرستان شرایط لازم برای ایجاد صندوق خرد روستایی را دارد که این صندوق در اعطای تسهیلات خود اشتغالی به روستاییان و وام های ضروری به آنان نقش موثری دارد.
ˈمحمد علی محمدیˈ افزود: 52 طرح این شهرستان که دارای معوقات بانکی هستند مورد بررسی قرار گرفت که 21 طرح آن تعیین تکلیف شدند.
وی از آموزش 291 کارآموز توسط فنی و حرفه ای در 16 روستای این شهرستان خبر داد و گفت: این کارآموزان آموزش های پرورش زنبور عسل، نازک دوزی، پرورش دام و قالی بافی را فرا گرفتند.
سهمیه اعتبارات خوداشتغالی شهرستان همدان در سال گذشته حدود 73 میلیارد ریال بوده که 54 درصد آن برای اجرای 468 طرح تاکنون پرداخت شده است.
7523/576
25/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]