تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس چهل روز خود را براى خدا خالص كند چشمه هاى حكمت از قلب وى بر زبانش جارى مى شو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871081748




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نسیم تدبیروامید دررویکرد رسانه ای نماینده ارشد دولت دراستان بوشهر


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نسیم تدبیروامید دررویکرد رسانه ای نماینده ارشد دولت دراستان بوشهر بوشهر - ایرنا - پایگاه خبری نسیم جنوب در تحلیلی از سخنان استاندار بوشهر در آیین بزرگداشت روزخبرنگار در این استان نوشت: استاندار بوشهر دراین سخنان از رویکرد رسانه ای دولت تدبیر و امید رونمایی کرد.


این پایگاه خبری تحلیلی نوشت: روز خبرنگار امسال، اولین روز خبرنگاری بود که خبرنگاران بوشهری به پای سخنان استاندار دولت تدبیر و امید نشستند تا تفاوت دیدگاه دو استاندار اقتدارگرا و اعتدال گرا را ببینند.
درسال های گشته، درمواجهه اصحاب قدرت با خبرنگاران، سخن از محدودیت و خطوط قرمز و تهدید و غیره بود و هرگاه پای منافع دولت به میان می آمد، این خبرنگاران و روزنامه نگاران بودند که برای مصالح کشور و نظام و حفظ آرامش و غیره باید کوتاه می آمدند.
اما این بار استاندار دولت تدبیر و امید با سخنان تازه ای آمده بود که سالها به گوش خبرنگاران نخورده بود و سخنانی که بیانشان در جمع خبرنگاران، پشتوانه ای است تا رسانه ها بتوانند در سالهای آینده، ضمانت فعالیت آزاد و حرفه ای خود کنند.

وظایف دولت در قبال مطبوعات و رسانه ها در بوشهر
سالاری استاندار بوشهر، سخنان خود در روز خبرنگار را به دو بخش تقسیم کرد، قسمت اول سخنان وی به وظایف دولت در مقابل رسانه ها اختصاص داشت که سالاری به طور خلاصه وظایف دولت در مقابل رسانه ها در بوشهر را بدین ترتیب برشمرد:

1- حفظ امنیت شغلی و حرفه ای رسانه ها، گردش آزاد اطلاعات
استاندار بوشهر در آغاز سخنان خود به یکی از مهمترین دغدغه های روزنامه نگاران اشاره کرد و حفظ امنیت شغلی و حرفه ای رسانه ها و ایجاد زمینه گردش آزاد اطلاعات را از وظایف دولت دانست و گفت: آزادی بیان یکی از مهمترین موضوعاتی است که دولت بر آن تاکید دارد و رییس جمهوری نیز در نشست خود با اهالی رسانه بر این مهم تاکید کرده و گردش آزاد اطلاعات را مورد تاکید دارند.
وی با اشاره به حفظ امنیت شغلی خبرنگاران تصریح کرد: تا جایی که به ما به عنوان مدیران اجرایی مربوط می شود تلاشمان این بوده که همکاری و تعامل مثبتی با رسانه ها داشته باشیم.
سالاری، خود و دولتمردان را موظف به حفظ امنیت شغلی و حرفه ای رسانه ها در استان بوشهر دانست.

2- حمایت از نهادهای صنفی رسانه ها
استاندار بوشهر در ادامه سخنان خود، حمایت از نهادهای صنفی رسانه ها را از دیگر وظایف دولت در بوشهر دانست و گفت: ایجاد یک تشکل صنفی برای خبرنگاران و رسانه ها می تواند از اهمیت بسیار زیادی برای فعالیت خبرنگاران برخوردار باشد.
استاندار بوشهر با اشاره به موضوع نهادهای صنفی خبرنگاران، گفت: ساختارهای نهادهای صنفی خبرنگاران تا حدودی به هم خورده اما در سطح ملی این موضوع در حال حل شدن است و بر اساس ابلاغ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، خانه مطبوعات باید تا نیمه مهرماه فعال شود.
سالاری با بیان اینکه اعضای انتخاب شده خانه مطبوعات باید از اهالی رسانه باشند، بیان کرد: به نظر می رسد خبرنگاران استان بوشهر نیازمند یک انجمن و تشکل صنفی هستند که این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

3- توانمندسازی رسانه ها، خبرنگاران و روزنامه نگاران
استاندار بوشهر یکی از وظایف مجموعه دولت در بوشهر را توانمندسازی رسانه ها، خبرنگاران و روزنامه نگاران دانست و از اداره ارشاد خواست تا در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد.

4-تلاش برای رفع مشکلات رسانه ها، خبرنگاران و روزنامه نگاران
مشکلات رسانه ها، خبرنگاران و روزنامه نگاران از جمله مسائلی بود که استاندار بوشهر به آنها اشاره کرد و در این ارتباط از پیگیری استانداری در رفع مشکل مسکن مهر خبرنگاران خبر داد.
وی با بیان اینکه خبرنگاران در رونق، توسعه، پیشرفت، وحدت و یا در رکود ، عقب ماندگی و تنش و ناامنی نقش مهمی دارند ، گفت: دولت در جهت حل مشکل خبرنگاران در ابعاد گوناگون دستورات لازم را صادر کرده است.

5-حفظ حرمت خبرنگاران و پاسخگو بودن مدیران دولت در مقابل رسانه ها
درحالی که غالب خبرنگاران از غیرپاسخگو بودن مدیران گلایه دارند، استاندار بوشهر حفظ حرمت خبرنگاران و پاسخگو بودن مدیران دولت در مقابل رسانه ها را از جمله وظایف دولت در بوشهر دانست و با تاکید بر اینکه خبرنگاران باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرند، اذعان داشت: حفظ حرمت هر انسان واجب است و قلم نیز همواره مورد تکریم بوده و در قرآن نیز تکریم شده است که خبرنگاران باید به خوبی تکریم شوند.
وی از دستور خود به مدیران در شورای اداری مبنی بر پاسخگو بودن مدیران به رسانه ها خبر داد و اظهار داشت: خبرنگاران نماینده افکار عمومی هستند و مسئولان باید همواره پاسخگوی افکار عمومی و رسانه ها باشند تا رسانه ها بتوانند براحتی مسائل را به مردم منتقل کنند.

6- داشتن سعه صدر و انتقادپذیری در مقابل رسانه ها
سالاری با بیان اینکه تلاش می کنیم تا تعامل خوبی با خبرنگاران داشته باشیم، از مدیران دولتی درخواست کرد تا با سعه صدر در مقابل انتقادات رسانه ها برخورد نموده و روحیه انتقادپذیری خود را بالا ببرند.
وی ضمن استقبال از انتقادات حتی اضافه کرد: به تخریب ها نیز با دید تقابلی نگاه نخواهیم کرد و تلاش می کنیم فضایی تعاملی با خبرنگاران و رسانه ها داشته باشیم.
استاندار بوشهر تصریح کرد: بنده تلاش کردم انتقاد و تخریب ها را با آرامش جواب دهم و واکنشی هم صورت نگیرد تا رسانه ها با دغدغه کمتری انتقادات خود را مطرح کنند.

انتظارات از مطبوعات و رسانه ها
بخش دوم سخنان استاندار بوشهر به انتظار از مطبوعات و رسانه ها اختصاص داشت. وی انتظارات از مطبوعات و رسانه ها را بدین شرح برشمرد:

1- رعایت صداقت و اخلاق حرفه ای
استاندار بوشهر ضمن ابراز رضایت از عملکرد رسانه ها و صداقت موجود در رسانه های بوشهر، آنرا برگرفته از فرهنگ مردم استان دانست و اظهار داشت: صداقت در گفتار یکی از مهمترین انتظارات ما از خبرنگاران است که در بهبود کارایی رسانه ها نیز تاثیر بسیار زیادی دارد.

2-دفاع از حقوق مردم در مقابل دولت
سخنان استاندار دولت تدبیر و امید در روز خبرنگار، هنگامی باعث تحسین بیشتر خبرنگاران قرار گرفت که سالاری از آنان درخواست نمود تا در تقابل بین منافع مردم با دولت، از منافع مردم دفاع نمایند و نگذارند تا فشارهای دولتی باعث عقب نشینی آنها شود.
وی در این زمینه گفت: انتظار ما از رسانه ها این است که در نهایت صداقت و اخلاق حرفه ای بدنبال دفاع از حقوق مردم در مقابل دولت باشند.
سالاری خواستار تلاش رسانه ها برای دفاع از حقوق مردم شد و ادامه داد: رسانه ها باید موضوعات و مسائل مختلف را از ما مطالبه کنند و هر جا که حقوق مردم نادیده گرفته شده است، بگویند.

3-حفظ استقلال رسانه ها و بی طرفی آن ها
استاندار بوشهر حفظ استقلال و بی طرفی را نیز به عنوان یکی دیگر از رسالت های رسانه ها عنوان کرد و ادامه داد: انتظار داریم تا رسانه ها استقلال و بی طرفی خود را حفظ کنند، البته این بدان معنا نیست که رسانه ها فاقد گرایش سیاسی شوند بلکه معتقدیم با حفظ گرایش و علائق سیاسی اقدام به نقد کارشناسی همراه با احترام به مجموعه دلسوزان نظام کنند که پیامد آن توسعه و برخورداری استان و کشور باشد.
وی افزود: گرایش فکری خوب است ولی رعایت انصاف در نقدها و رعایت احترام در بیان نظرات باید به خوبی مورد توجه قرار بگیرد.

4- نگاه کارشناسی به مسایل و مشکلات استان بوشهر
استاندار بوشهر در سخنان خود از رسانه ها درخواست نمود تا نسبت به ارتقای سطح کیفی مطالب خود اقدام نمایند و برای تولید مطالب تلاش نمایند. وی از رسانه ها تقاضا نمود تا با استفاده از نظرات کارشناسان و بیان دیدگاههای کارشناسی، به مسایل استان بپردازند.
وی با تاکید بر اینکه رسانه ها باید با نگاه کارشناسانه به مسائل استان نگاه کنند، تاکید کرد: رسانه ها هم می توانند کمک کنند و حامی باشند و هم می توانند بازدارنده باشند و نقد منصفانه به ما کمک می کند تا کارایی بهتری داشته باشیم.
استاندار بوشهر افزود: با نگاه کارشناسی با توجه به نارسایی هایی که گاهی دیده می شود به کمک مدیریت استان بیایید تا استانی پیشرفته و درخور شان مردم را داشته باشیم.

5- حفظ نگاه انتقادی به مدیران استان
استاندار بوشهر ضمن استقبال از انتقادخبرنگاران و رسانه ها، از آنان درخواست نمود تا نگاه انتقادی خود را به مجموعه دولت و مدیران استان بوشهر حفظ کنند. وی در این باره افزود: بهترین سیستم و دستگاه نظارتی مردم هستند که رسانه ها به عنوان پل ارتباطی مردم و مسئولان می توانند این نظارت ها را بهبود بخشند و با نظر کارشناسی مشکلات مختلف را بیان کنند و حرف های مردم را بازگو کنند.

6- گام برداشتن در مسیر توسعه استان بوشهر
توسعه استان بوشهر دغدغه اصلی استاندار بوشهر است و این را می توان بخوبی در سخنان روز خبرنگار، دید. از آن هنگام که برای دقایق طولانی با شوق از چگونگی روند تصویب منطقه آزاد در دولت سخن گفت، تا موقعی که از همه دلسوزان و مردم استان بوشهر خصوصا رسانه ها درخواست نمود تا برای تصویب این طرح مهم در مجلس، همراه و همگام شوند.
سالاری از خبرنگاران و رسانه های استان درخواست نمود تا بدون در نظر گرفتن مسایل سیاسی و جناحی در مسیر توسعه استان بوشهر گام بردارند.
وی در ادامه گفت: یک انتقاد هم از برخی رسانه ها دارم؛ راجع به شخص بنده هر چیزی که می خواهید بنویسید ولی مسائل توسعه ای استان بوشهر را برای غرض های شخصی خود تحت تاثیر قرار ندهید.
سالاری در پایان اظهارکرد: از رسانه ها می خواهم که صدای بوشهر را در ابعاد ملی با کار کارشناسی به گوش مسوولان تراز اول کشور برسانند. ک/1
539



25/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن