تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه (مردم) امر به معروف و نهى از منكر نكنند، و از نيكان خاندان من پيروى ننمايند،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816842024




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تمدن امروز غرب مرهون تمدن اسلام است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:



حجت‌الاسلام والمسلمین مروی:
تمدن امروز غرب مرهون تمدن اسلام است خبرگزاری رسا ـ معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری، تمدن امروز غرب را مرهون تمدن اسلام خواند و گفت: باید با شناخت گذشته و پیشینه فرهنگی اسلام، احساس حقارت و کمبود در برابر فرهنگ غرب را از بین برد.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی، معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری، صبح امروز، در ادامه سلسله نشست های تخصصی طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبه زدایی دینی در شهرکرد اظهار داشت: سبک زندگی به معنای تمامی شؤون و عرصه‌هایی است که انسان در طول عمر خود با آن مواجهه شده و در ارتباط با آن در مسیر حیات حرکت می‌کند.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین مروی با بیان این که سبک زندگی مستقل از تفکر و اندیشه انسان نیست، افزود: ذهنیت انسان بر ارکان زندگی او اثری مستقیم دارد و نماد بیرونی فکر و اندیشه انسان، روش و عمل او در زندگی است.
 
وی با اشاره به وجود دو نگاه متفاوت به زندگی و ارکان آن تصریح کرد: در اندیشه سکولاریسم که بر اساس نفی دین و شخصی دانستن اعتقادات مذهبی شکل‌گرفته، دور شدن از ارزش‌های دینی و جدا شدن نهادهای حکومت از نهادهای مذهبی مبنای زندگی است.
 
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری با بیان این که محور سبک زندگی غربی، انسان و خواسته‌های دنیایی آن است، یادآور شد: آنان خود را در این تعریف در مرتبه‌ بالاتر قرار داده و به دیگر انسان‌ها نگاهی منفعت طلبانه دارند و آنان را مخدوم خود می‌دانند.
 
این مقام مسؤول افزود: قرار دادن انسان به عنوان محور سبک زندگی، جامعه را از اخلاق تهی کرده و آن را به سودجویی و منفعت‌طلبی سوق می‌دهد.
 
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری، ورود تفکر سکولار در جامعه اسلامی را زمینه‌ساز تسلط فرهنگی، اقتصادی و سیاسی غرب بر مسلمانان دانست و گفت: تغییر در تفکر مسلمانان و دور شدن آنان از مبانی اسلامی راه را برای حضور و سلطه‌ استعمار و بهره‌کشی از جوامع اسلامی هموار کرد.
 
وی دوران قدرت و برتری کلیسا بر جهان غرب را دورانی سیاه در تاریخ بشریت خواند و افزود: آنچه در 10 قرن از حاکمیت دین بر اروپا باقی‌مانده، نشانگر آن است که دینی تحریف‌شده از مسیحیت و به‌ دور از حقیقت ذاتی آن بر این جوامع حکم‌فرما بوده و وجود انواع انجیل‌ها خود از تحریف دین مسیح حکایت دارد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین مروی تصریح کرد: به گواهی تاریخ، تمدن امروز غرب مرهون تمدن اسلام است و باید با شناخت گذشته و پیشینه فرهنگی اسلام، احساس حقارت و کمبود در برابر فرهنگ غرب را از بین برد.
 
وی در ادامه یادآور شد: دومین نگاه به زندگی بشر، نگاه مؤمنانه است که بر مبنای آن دین در همه عرصه‌های زندگی انسان حضوری مهم و اساسی دارد.
 
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به این که قرآن به عنوان معجزه حضرت محمد(ص) از هرگونه تحریف مصون مانده و خداوند وعده حفظ کتاب آسمانی مسلمانان را داده است، افزود: مهم‌ترین موضوعی که در اسلام به آن سفارش شده و سیره ائمه معصومین نیز بر آن تأکید داشته است، موضوع علم و معرفت افزایی است.
 
وی گفت: خداوند انسان را جایگاهی بسیار مهم اعطا کرده و وی را به عنوان خلیفه خود بر زمین می‌داند.
 
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به این که تعبیر خلیفه تنها مختص به آدم نیست و خداوند عنوان خلیفه را برای نوع آدم بیان کرده است، افزود: خداوند انسان را به گونه‌ای خلق کرده است که توانایی و ظرفیت تبدیل شدن به خلیفه او را دارد و در جهت مخالف اگر انسان از معرفت الهی بی‌بهره بماند از چهار پایان و بلکه از آنان گمشده‌تر می‌شود.
 
این مقام مسؤول هدف از خلقت انسان را بندگی و عبادت خداوند بیان و تصریح کرد: انسان باید همه امور زندگی خود را بر اساس دستورات الهی و آموزه‌های دینی تنظیم کند تا به معنای واقعی خداوند را عبادت کند.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین مروی در پایان یادآور شد: اگر فکر و اندیشه انسان بر مبنای آموزه‌های دینی و سیره و منش پیامبر(ص) و ائمه معصومین(ع) اصلاح شود، سبک زندگی در جامعه هم اصلاح و اسلامی می‌شود./9457/پ202/ب2




۱۳۹۳/۵/۲۵






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن