تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به خداوند امیدوار باش، امیدی که تو را بر انجام معصیتش جرات نبخشد و از خداو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867554769




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کیمیایی می‌خواست من «قیصر» باشم


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
کیمیایی می‌خواست من «قیصر» باشم




ملک مطیعی درباره خاطره بازی در فیلم سینمایی "قیصر" ساخته مسعود کیمیایی می‌گوید: آقای کیمیایی در ابتدا می‌خواست من نقش قیصر را بازی کنم اما بعدا در صحبت‌ها و تیپ‌سازی‌هایی که انجام شد؛ این نقش را به بهروز وثوقی عزیز سپرد.





خبرگزاری ایلنا: ناصر ملک مطیعی بعداز سال‌ها دوری از سینما حالا با ایفای نقشی در فیلم "نقش نگار" به کارگردانی علی عطشانی؛ امیدوار است بار دیگر میان مردم قرار گرفته و تماشاگر سینما او را بپذیرد. ملک‌ مطیعی در تمام سال‌های دوری از سینما؛ به شیرینی‌فروشی مشغول بوده و هرگز نخواسته مهاجرت کند.

این بازیگر قدیمی درباره حضور دوباره‌اش در سینما می‌گوید: در تمام این سال‌ها دوست داشتم دوباره به میان مردم بیایم و با آن‌ها باشم، هرچند معتقدم با مهاجرت نکردنم این علاقه را نشان داده‌ام و کنار مردم‌ام بوده‌ام اما وقتی فیلمی بازی می‌کنی یعنی حضور داری و یعنی زنده‌ای. سینما مرا زنده می‌کند.

او درباره فیلم "نقش نگار" می‌گوید: سال‌ها پشت دوربین قرار نگرفته بودم مهمتر از همه اینکه تاکنون با این بازیگرهایی که هم‌اکنون در سینما فعالیت می‌کنند؛ همکار نبوده‌ام. این همکاری ضمن اینکه شوق و اشتیاق مرا برای رویارویی دوباره با مردم دوچندان کرده بود؛ نشانم می‌داد بعداز سال‌ها بیکاری بازهم می‌توانم همان ملک مطیعی چهل سال پیش باشم.

او درباره خاطره بازی در فیلم سینمایی "قیصر" ساخته مسعود کیمیایی می‌گوید: آقای کیمیایی در ابتدا می‌خواست من نقش قیصر را بازی کنم اما بعدا در صحبت‌ها و تیپ‌سازی‌هایی که انجام شد؛ این نقش را به بهروز وثوقی عزیز سپرد. من هم نقش فرمان را ایفا کردم. نکته اینجاست که برخی نقش‌ها بسیار تاثیرگذار هستند هرچند هم کوتاه باشد بازهم می‌تواند به نحو احسن تماشاگر را همسو کند.

این بازیگر قدیمی به ماندگاری نقش "فرمان" اصرار دارد و می‌گوید: همیشه برایم این نکته قابل تامل بوده که وقتی یک کارگردان به جزئیات کارش اهمیت بدهد آن وقت ناخودآگاه شاهد این هست که حتی اگر کل بازی‌اش ده دقیقه بیشتر هم نباشد؛ می‌تواند گل کند و بین مردم ماندگار شود. به حق مسعود کیمیایی از آن دست کارگردانانی است که حتی بعد از گذشت این همه سال؛ جزئیات را به هیچ وجه قربانی کلیت فیلم نمی‌کند و بازیگرها هرقدر هم بازی‌شان در فیلم کیمیایی کوتاه باشد؛ اما باز به چشم می‌آیند.

ملک مطیعی درباره محبوبیتش در میان مردم هم می‌گوید: هرگز خودم را سوپراستار ندیدم، هرچند به خاطر حضور من بسیاری از فیلم‌هایی که بسیار به لحاظ هنری حرفی برای گفتن نداشتند؛ خوب فروختند اما من به صرف حضورم برای فروش فیلم‌ها بیمه نبودم مانند مرحوم فردین، به همین خاطر فکر می‌کنم بازیگر تاثیرگذاری بوده‌ام و سوپراستار نبودن منافاتی با تاثیرگذاری در هیچ کجای جهان ندارد.

همان موقع که در سینما فعالیت زیادی داشتم و از هر 4 فیلمی که ساخته می‌شد حتما در 2 فیلم بازی داشتم؛ بازهم به سوپراستاری فکر نمی‌کردم. فقط اینکه مردم به من لطف داشتند؛ برایم کافی بود. در تمام سال‌هایی که کار سینما نکردم، چه زمانی که شیرینی‌فروشی داشتم چه حالا که گاه کنار دوستانم در بنگاه معاملات ملکی می‌نشینم، مردم لطف دارند و با خبر یا بی‌خبر به من سر می‌زنند.

ملک مطیعی درباره تاثیرگذاری سینمای قبل انقلاب هم می‌گوید: تاثیر سینمای پیش از انقلاب بیشتر از سینمای حالاست. با اینکه سینمای امروز با دنیا قابل مسابقه است و تکنولوژی در آن بسیار پیشرفت کرده؛ اما سینمای آن زمان بهتر توانست با مخاطب ارتباط برقرار کند و پررونق‌تر بود.
به عقیده‌ او تاکید سینمای آن دوره بر ستاره‌سازی بود: در فیلم‌های قبل از انقلاب به حضور ستاره‌ها اهمیت داده می‌شد در واقع نوعی قهرمان‌پروری در فیلم اتفاق می‌افتاد زیرا مردم از هنرپیشه‌هایی که دوست داشتند؛ تاثیر می‌گرفتند.






تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن