واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
به رای پرونده کرسنت اعتراض می کنیم
پورمحمدی در مورد استفاده از روغن پالم در صنایع لبنی نیز بیان کرد: موضوع وجود روغن پالم در صنایع لبنی را اولین بار مسوولان دولتی اعلام کردند و هر کس مشخص شود که از این روغن استفاده کرده، معرفی خواهد شد.
ایرنا: وزیر دادگستری گفت: نسبت به رای پرونده کرسنت اعتراض می کنیم و مقدمات این اعتراض نیز در حال انجام است.
«مصطفی پورمحمدی» روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از مجتمع صنایع زر در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضر میزان دقیق جریمه را در پرونده کرسنت نمی توانم اعلام کنم.
وی درمورد پرونده «بابک زنجانی» و ادعای برخی افراد برای پرداخت بدهی وی گفت: این حرف ها را بسیار شنیده ام و ادعای بیش نیست.
وزیر دادگستری با تاکید بر پیگیری حقوق مردم افزود: با این حال این ادعاها را نیز پیگیری می کنیم که هر چه زودتر حقوق و مطالبات مردم دریافت شود.
پورمحمدی ادامه داد: سیستم اطلاعات قضایی در حال همکاری هستند و از انجام هر کاری برای بازگرداندن وجوه بیت المال دریغ نمی کنیم.
وی با بیان اینکه متاسفانه پول زیادی از کشور خارج شده، افزود: شاید تنها موضوعی که از ابتدای این دولت به طور مستمر در سه قوه روی آن کار شد، موضوع بابک زنجانی است که همکاری خوبی هم بین سه قوا مشاهده می شود.
پورمحمدی در مورد استفاده از روغن پالم در صنایع لبنی نیز بیان کرد: موضوع وجود روغن پالم در صنایع لبنی را اولین بار مسوولان دولتی اعلام کردند و هر کس مشخص شود که از این روغن استفاده کرده، معرفی خواهد شد.
وی تاکید کرد: جلوی تولید محصولات ناسالم را می گیریم تا محصولات سالم عرضه شود.
وزیر دادگستری در مورد تمدید حکم رییس دستگاه قضا و اقدامات پنج ساله وی نیز گفت: دستگاه قضا مطالعات آسیب شناسی زیادی انجام داده است. نقاط ضعف را بازیابی و تبدیل به گزارش کرده که این گزارش خدمت رهبر معظم انقلاب نیز ارائه شده است.
وی خاطرنشان کرد: همانطور که در سیاست های رهبر معظم انقلاب بوده و توسط رییس دستگاه قضا هم مطرح شده، برای کاهش قابل توجه آسیب ها و ضعف ها تدارک جدی دیده شده است و یکی از مهمترین مسایلی که برای اجرای آن تلاش می کنیم، استحکام احکام قضایی است.
پورمحمدی افزود: سعی می کنیم با افزایش قضات و کارکنان قضایی، از فشار پرونده های قضایی بکاهیم.
به گفته وزیر دادگستری، قوه قضاییه برای ارتقای دانش قضایی و نظارت های بیشتر تلاش کرده و نظارت ها را تقویت می کند، طوریکه برخی قضات توبیخ، منفصل و حتی اخراج شده اند.
پورمحمدی پیشگیری از وقوع جرم را اصلی ترین محور در بهبود فضای حقوقی - قضایی کشور دانست و گفت: اگر بتوانیم جرم و تخلف را در کشور کاهش دهیم، توانسته ایم بلندترین گام را در بهبود سلامت قضایی و حتی سایر بخش ها برداریم.
وی افزود: البته پیشگیری از جرم صرفا کار قوه قضاییه نیست و همه دستگاه ها و حتی سازمان های مردم نهاد برای کمک به قوه قضاییه باید وارد شوند.
پورمحمدی ادامه داد: البته قوه قضاییه نیز این موضوع را پیگیری کرده و یک سری قوانینی را درنظر گرفته که اگر تصویب شود، گام مهمی برداشته شده است.
لایحه حمایت از حقوق کودک موضوع دیگری بود که وزیر دادگستری به آن اشاره کرد و افزود: در رابطه با حقوق کودک، قوانین خیلی قوی داریم و تلاش اصلی ما نیز اجرا شدن این قوانین است.
پورمحمدی گفت: قانون مشخصی در این زمینه وجود ندارد، اما در قوانین مختلف به این موضوع اشاره شده است.
وی تصریح کرد: بخشی از این قوانین مربوط به سیاستگذاری است که در نامه ای به مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کردیم که به یک سیاست کلی برای مجموعه جوانان، نوجوانان و کودکان نیاز داریم.
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]