تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852406316




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سازمان های مردم نهاد باید با برخورداری از استقلال، یار دولت باشند/ سمن ها فرصت هستند، نه تهدید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
سازمان های مردم نهاد باید با برخورداری از استقلال، یار دولت باشند/ سمن ها فرصت هستند، نه تهدید
رییس جمهوری با تأکید بر ضرورت و اهمیت تعامل دولت و سازمان‌های مردم نهاد(سمن) گفت: دولت یازدهم تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد را تهدید نمی‌بیند و معتقد است این سازمان ها باید تقویت شوند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران رییس‌ جمهوری با تأکید بر اینکه سازمان های مردم نهاد باید با دولت در تعامل باشند و حفظ و ارتقای سرمایه اجتماعی ما در سایه فعالیت گروه‌های مردمی است ، تصریح کرد: سازمان‌های مردم نهاد نباید، دولت ساخته باشند، باید روی پای خود ایستاده و از استقلال برخوردار باشند، البته این سازمان‌ها دولت ستیز هم نباید باشند، باید یار دولت بوده و در شرایطی حتی دولت‌ساز هم باشند.
 
رییس شورای عالی امنیت ملی با تأکید بر اینکه دولت نباید همه وظایف را به تنهایی بر دوش بگیرد، اظهار داشت: اساس سیاست دولت بر این است که در همه امور و هر جایی که می‌تواند وظایف را به مردم و تشکل‌های مردمی واگذار کند.
 
دکتر روحانی اضافه کرد: تشکل‌های خصوصی، تشکل‌های مردمی و دولت ، پایه‌های اداره کشور هستند و معتقدیم هر چقدر بتوانیم فعالیت و مشارکت مردم را در زمینه‌های مختلف تسهیل کنیم، جامعه توانمند و قدرتمند می‌شود و یک دولت قدرتمند در جامعه‌ای قدرتمند می‌تواند تشکیل شود.
 
رییس‌ جمهوری با بیان اینکه امروز مشکلات و در عین حال اهداف بلندی پیش رو داریم، گفت: برای حل مشکلات موجود ، نیازمند سازمان‌های غیردولتی و مردم نهاد هستیم.
 
دکتر روحانی خاطر نشان کرد: در عرصه محیط زیست تأمین آب، سلامت مردم و مبارزه با آسیب‌های اجتماعی، نیاز داریم تشکل‌های غیردولتی در این زمینه‌ها در کنار دولت وارد عمل شوند تا مشکلات را حل و فصل کنیم.
 
رییس‌ جمهوری با اشاره به اینکه در شهر بزرگ تبریز یکی از سازمان‌های مردم‌ نهاد توانسته آسیب و معضل اجتماعی تکدی‌گری را به طور کامل مدیریت کند، گفت: می‌توانیم در همه موضوعات و آسیب‌های اجتماعی از ظرفیت سازمان‌های غیردولتی استفاده کنیم و بی‌تردید حضور و فعالیت آنها در این عرصه‌ها می‌تواند بسیار مؤثر باشد.
 
دکتر روحانی با طرح این سوال که مگر دولت به تنهایی قادر است با معضلات بزرگ اجتماعی، مقابله کند، خاطر نشان کرد: مقابله با فقر، نابرابری، انواع آسیب‌های اجتماعی که استحکام خانواده‌ها را تهدید می‌کند و در زمینه آشنایی مردم به حقوق شهروندی خود ،راهی نداریم جز اینکه سازمان‌های غیردولتی وارد عمل شوند.
 
رییس شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه امروز در کشورمان مردم‌سالاری دینی حاکم بوده و دولت سالاری مطرح نیست، گفت: قبول داریم که دولت باید تصدی‌های خود را کم کند و به جز در برخی از مسایل مهم که به ناچار دولت باید تصدی آن را برعهده بگیرد، بایستی بقیه امور به تدریج به مردم واگذار شود، ضمن اینکه هدایت و نظارت دولت باقی است و لازم است که از فعالیت سازمان‌های غیردولتی حمایت کند.
 
رییس‌ جمهوری با بیان اینکه دولت هر کاری را که بتواند به مردم واگذار کند ، به نفع جامعه می‌داند، اظهار داشت: معتقدیم اگر حتی در بخش میراث فرهنگی مردم وارد عرصه شوند دلسوزانه‌تر می‌توانند از این میراث صیانت کنند.
 
دکتر روحانی خاطر نشان کرد: در فرهنگ دینی زمانی موفق بودیم که فرهنگ دینی به دست مردم بود، چرا که مردم بهتر می‌توانند از آموزه‌های دینی صیانت کنند و بی‌تردید حوزه‌های علمیه مستقل، بهتر از دولت می‌توانند در این زمینه‌ها مؤثر باشند.
 
رییس‌ جمهوری گفت: در مقابل معضلات و اهداف بلند که در بخش‌های مختلف داریم، نیازمند توسعه اجتماعی می‌باشیم و در این زمینه سازمان‌های مردم نهاد می‌توانند فعالیت بیشتری داشته باشند.
 
دکتر روحانی خاطر نشان کرد: در زمینه مسایل بهداشتی و آسیب‌های اجتماعی ایرادی ندارد که سازمان‌های مردم ‌نهاد کشورمان با سازمان‌های بین‌المللی در ارتباط باشند. البته باید این ارتباط برای جامعه سالم و مفید باشد.
 
رییس‌ جمهوری همچنین از تدوین لایحه‌ای در زمینه حمایت از سازمان‌های مردم نهاد خبر داد و گفت: وزارت کشور باید تدوین این لایحه را برعهده بگیرد، تا با تصویب آن بتوانیم از ظرفیت‌های سازمان‌های غیردولتی هر چه بیشتر بهره‌مند شده و شاهد ایرانی سرافراز و آباد باشیم.
 
رییس‌ جمهوری در بخش دیگری از سخنانش گفت: دولت‌ها در دوران کهن وظایف بسیار محدودی داشتند و وظایف آنها معمولاً بر ایجاد یک نیروی مسلح و تأسیس راه‌ها و تأمین امنیت کشور در برابر هجوم بیگانه خلاصه می‌شد و بقیه امور معمولاً توسط خود مردم اداره می‌شد.
 
رییس جمهوری اضافه کرد: در قرن‌های گذشته دارالحکومه در کنار مسجد، بازار و مرکز نظامی تشکیل می‌شد و میدان امام اصفهان یکی از نمونه‌های شاخص آن است که در آن بازار، مسجد، مدرسه و محل حکومت در یک میدان و در کنار یکدیگر قرار گرفته است
 
دکتر روحانی با اشاره به اینکه در دوران مدرن به تدریج دولت‌ها توسعه یافته و مسئولیت‌های سنگینی را بر عهده گرفتند، خاطر نشان کرد: در دوران مدرن حتی برخی دولت‌ها، مانند دولت‌های سوسیالیستی تقریباً تمام وظایف را خودشان برعهده گرفتند.
 
رییس جمهوری با بیان اینکه امروز به تدریج روشن شده که دولت‌ها قادر نیستند انجام همه امور کشور و رفع نیازمندی‌های جامعه را به تنهایی بر عهده بگیرند، اظهار داشت: امروز تقسیم‌بندی‌هایی برای انجام وظایف و اداره امور کشور صورت گرفته و در این راستا وظایفی بر دوش سازمان‌های غیردولتی قرار گرفته است
دکتر روحانی با تأکید بر اینکه چنین نیست که ما سازمان ‌های غیر دولتی را از تمدن غرب آموخته باشیم، گفت: در جوامع اسلامی بویژه ایران از دیرباز سازمان‌های غیردولتی در بسیاری از زمینه‌ها فعال بودند.
رییس جمهوری با بیان اینکه بسیاری از نهضت‌ها و انقلاب‌هایی که در جوامع اسلامی از جمله ایران به پیروزی رسیده‌اند در سایه سازماندهی سازمان‌های غیر دولتی بوده است و در جایی که سازمان‌های غیردولتی فعال نبودند، نهضت‌ها با شکست روبه‌رو بوده است، به رخداد ۱۴ مرداد و ۲۸ مرداد در تاریخ ایران اشاره کرد و گفت: ۱۴ مرداد زمانی است که روحانیت، اصناف، بازار و تشکل‌های فعال سیاسی و اجتماعی توانستند در برابر استبداد انقلابی را به ثمر برسانند و عدالتخانه و مجلس شورای ملی تشکیل دهند.
دکتر روحانی اضافه کرد: انقلاب مشروطه نهضت بزرگی بود که علما، روشنفکران و فرهیختگان در سایه تشکل‌های غیردولتی ایجاد کرده‌اند و زمانی که نقش سازمان‌های غیردولتی کم‌رنگ شد، رخداد ۲۸ مرداد با کودتا همراه گردید.
رییس جمهوری گفت: انقلاب اسلامی یکی از حوادث بسیار مهم در دهه‌های اخیر و دو قرن گذشته در منطقه است که در سایه سازمان‌ها و تشکل‌های غیردولتی و حتی ضددولتی به پیروزی رسید.
دکتر روحانی تصریح کرد: در جریان انقلاب اسلامی مساجد، حسینیه‌ها، بازار، تشکل‌های مردمی و دانشجویی توانستند حرکت‌های بزرگی مانند ۱۵ خرداد را به وجود آورده و انقلاب اسلامی را با هدایت رهبری بزرگ به نام امام خمینی (ره) به پیروزی برسانند.
رحمانی فضلی وزیر کشور نیز در ابتدای این دیدار در سخنانی با بیان اینکه رییس‌ جمهوری در بستر سازی قانونی، حقوقی و سیاسی به منظور فعالیت سازمان‌های مردم نهاد تأکید دارند، گفت: در یک سال گذشته اقدامات متعددی در این زمینه صورت گرفته است و دولت تدبیر و امید با جدیت معتقد است که در شرایط دموکراسی مبتنی بر آراء و نظرات مردم، باید پایه اصلی توسعه را با محوریت مردم مد نظر قرار دهیم و برای موفقیت در این عرصه لازم است تشکل‌های مردم نهاد تقویت شوند.
در این دیدار شش نفر از فعالان و مسئولین سازمان‌های مردم‌نهاد در سخنانی دیدگاه‌ها و درخواست‌های خود را با رییس‌ جمهوری در میان گذاشتند.
اختصاص کرسی برای حضور نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد در حوزه‌های مشورتی، ایجاد ساز و کارهای حمایتی برای توانمند شدن زنان، بخصوص در زمینه اقتصاد، تشکیل اتاق فکر تخصصی در حوزه زنان، راه‌اندازی مرکز رصد وضعیت اجتماعی جامعه، عضویت سمن‌های شهرستانی در شوراهای تخصصی استان‌ها و تخصیص منابع و تسهیلات مالی برای خیریه‌های غیردولتی از جمله پیشنهاداتی بود که از سوی نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد مطرح گردید.

انتهای پیام/








تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن