واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر آموزش و پرورش: جنایات غزه سوژه ای دردمند برای خلق آثار هنری است مشهد - ایرنا - معاون فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش گفت: جنایات غزه می تواند سوژه ای دردمند به منظور خلق آثار هنری برای هنرمندان در راستای رفع مظلومیت باشد.
ˈمهدی علی اکبرزادهˈ روز پنجشنبه در مراسم افتتاح سی و دومین دوره جشنواره مسابقات فرهنگی هنری دانش آموزان کشو در نیشابور افزود: سوژه یابی در خلق آثار هنری از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا هنر و توانمندی سوژه یابی می تواند ماندگاری هنر را تضمین کند.
وی گفت: جنایات غزه هرچند سوژه ای درمند است اما می تواند هدفی برای خلق یک اثر هنری باشد لذا از دانش آموزان شرکت کننده در این جشنواره می خواهم در پایان جشنواره اثرات ارزشمندی را با موضوع غزه خلق کنند.
او افزود: مسوولان نیز به 10 نفر از برگزیدگان این سوژه دردمند جوایزی ویژه در پایان این جشنواره اهدا کنند.
علی اکبرزاده ادامه داد: هر چیزی که کامل باشد و از اصل زیبایی برخوردار باشد یک اثر هنری است.
وی گفت: اگر یک اثر هنری را تجزیه کنیم زیبایی خود را از دست خواهد داد و شاید زشتیهایی در آن پدیدار شود اما باید بدانیم تکه هایی که از دید ما بی ارزش به نظر می آیند نیز بیهوده نیستند و در کنار ذرات دیگر یک اثر هنری را شکل داده و تبدیل به یک هنر می شود.
او افزود: زیبایی و هنر در کمال آن معنا پیدا می کند و هر قدر چیزی را در جای خود ببینم و حس کنیم احساسات ما به ادراکات تبدیل و این ادراکات به علوم بدل می شوند و این معلومات زمینه کمال را فراهم می کند و در نهایت این امر موجب نزدیک شدن ما به خداوند می شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: به این ترتیب هنرمند کسی است که با احساسات به معلومات برسد و آن معلومات را به کمال هدایت کند و این می تواند نهایت تعریف یک هنرمند باشد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه سوژه یابی به تنهایی یک هنر است گفت: هر هنرمندی به دنبال سوژه هایی است که از طریق آن خلق اثر کند و باید بدانیم که سوژه یابی یک علم می باشد و یافتن سوژه حرفه ای است که هر کسی نمی تواند به آن دست پیدا کند.
وی تاکید کرد: هنرمند کسی است که از هر آنچه در اطرافش می گذرد سوژه می گیرد و از طریق بوم نقاشی، تجمع نتهای موسیقی و یا در قالب حرکات نمایشی آن را بروز می دهد.
علی اکبرزاده گفت: سوژه یابی سخت نیست زیرا انبوه سوژه ها در اطراف ما است و تنها باید چشمها را باز کنیم و درست ببینیم زیرا باید خوب دید، حس کرد، درک کرد و در نهایت خوب خلق کرد و این کار شما دانش آموزان است که هنرمندان آینده و به نام کشور هستید.
وی در ادامه با بیان اینکه شرکت کنندگان در این جشنواره برگزیدگان دانش آموز هنرمند کشور هستند افزود: در پایان این مسابقات برای نخستین بار در کشور به نفرات نخست تا سوم هر رشته گواهینامه بین المللی مهارت اهدا می شود و در بخش فیلم کوتاه نیز لوح حمایتی وزارت ارشاد از طرف معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دانش آموزان برتر اهدا خواهد شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: تمامی شرکت کنندگان این جشنواره عضو شبکه اجتماعی دانش آموز با عنوان ˈشبکه شادˈ خواهند شد.ک/2
7496/660
23/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]