واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیر حوزه های علمیه:روحیه خودباوری باید میان دانش آموزان تقویت شود بوشهر- ایرنا- مدیر حوزه های علمیه کشور تقویت روحیه خودباوری را ضرورت فرهنگی برای تحقق توسعه کشور دانست و گفت: باید برای نهادینه کردن این روحیه از دانش آموزان شروع کرد.
به گزارش ایرنا، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری روز چهارشنبه در نشست روسای آموزش و پرورش استان بوشهر افزود: تقویت اتکا به نفس و شخصیت دادن به دانش آموزان زمینه ساز تربیت مدیرانی پرتوان و لایق برای کشور است.
وی اظهارکرد: با توجه به نقش کلیدی و تاثیرگذار معلمان و مربیان در تربیت دانش آموزان باید با وسواس از معلمان و دبیران استفاده کرد.
حسینی بوشهری اضافه کرد: قرآن محوری باید یکی از سیاست های آموزش و پرورش باشد هر چند امروز گاهی درس قرآن درحاشیه و در بعضی اوقات به عنوان درس اصلی است ولی توجه به قرآن، روایت های اهل بیت (ع) و کلمات نورانی امیرالمومنین (ع) در نهج البلاغه باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: در این ارتباط باید روی مسوولان تربیتی سرمایه گذاری بیشتری صورت گیرد و در هزینه کردها نیز دست این مربیان را با نظارت باز گذاشت.
حسینی بوشهری بر تقویت اردوهای فرهنگی تربیتی در مدارس تاکید کرد و گفت:اردوهای فرهنگی و تربیتی در پرورش و آموزش دانش آموزان تاثیر بسزایی دارد.
وی بیان کرد: رسالت اصلی آموزش و پرورش تعلیم و تربیت است و باید در زمینه مسایل و احکام دینی و علومی که لازمه دین و دنیای آنها است تلاش شود.
نماینده مردم بوشهر در خبرگان رهبری افزود:خرد و عقل انسان نیازمند تعلیم و غرایز نیز نیازمند تهذیب و تربیت است که اگر به این اصل توجه نشود انسان به بیراهه کشیده می شود.
وی با تاکید بر این که انسان ها در پرتو آموزش تربیت می شوند گفت: هدف اصلی تعلیم و تربیت رسیدن به تربیت و شکوفایی استعدادها است بر همین اساس تربیت بر تعلم مقدم است.
حسینی بوشهری با تاکید برتوجه به خانواده گفت: خانواده تنها متولی تامین نیازهای مادی و مسکن بچه ها نیست بلکه توجه به تربیت، امر به معروف و نهی از منکر نیز ضروری است هرچند امروز بخش قابل توجهی از فرزندان راه خود را می روند.
استاندار بوشهر گفت: معلمان برای توسعه دانایی، فرهنگ و فهم جامعه گام برمی دارند و ارتقای معیشت مردم نیز در گرو ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت است.
مصطفی سالاری افزود: جامعه ای که انسان های فرهیخته داشته باشد جامعه ای پیشرو خواهد بود و در این مسیر نقش معلمان مشهود است.
وی جامعه فرهنگی را وابسته به کار آموزش و پرورش دانست و اضافه کرد: با توجه به این که معلمان به آموزش جوانان مبادرت می ورزند به همین دلیل اهمیت و نقش معلم غیرقابل انکار است.
سالاری با تاکید بر توجه به نظم در آموزش افزود: در بحث آموزش باید به اخلاق حسنه، دینی، اخلاق مداری، راستگویی، درستکاری، امانتداری و وجدان کاری توجه شود.
وی بیان کرد: اهمیت کار معلمان تنها در کسب معدل های بالا به وسیله دانش آموزان نیست بلکه هر آنچه در جامعه می بینیم محصول کار معلمان است.
استاندار بوشهر گفت: با توجه به این که امروز در بخش نیروی انسانی فنی و متخصص با مشکل مواجه هستیم باید در تربیت نیروهای انسانی با کیفیت بالا در رشته های فنی اقدام شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز گفت:با تخصیص بموقع اعتبارات به آموزش و پرورش می توانیم مسیر تعلیم و تربیت را در استان هموار کنیم.
اصغر حصیری افزود: کار آموزش و پرورش فرا وزارتخانه ای و نیازمند همکاری همه دستگاهها است.
وی با تاکید بر تربیت دینی اضافه کرد:بر اساس تفاهم نامه وزارت آموزش و پرورش با حوزه علمیه قم انتظار داریم در تربیت دینی از همکاری حوزه برخوردار شویم.
به گفته حصیری اکنون 70 مشاور مذهبی خانم، 60 مدرسه امین، 380 امام جمعه و 30مربی آموزش مهدویت در استان فعال هستند. ک/2
629/539
22/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]